Kourkounatos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπονν,εχω ενα ηχοσυστημα στο σαλονι,το οποιο εχει ραδιοφωνο,cd player και θελω να βαζω μουσικη απο το κινητο και οχι να γραφω cd καθε τρεις και λιγο.Υπαρχει κατι που να συνδεεται με το audio jack του CD player και να βγαζει σε mini usb ή audio jack 3,5mm ωστε να βαζω μουσικη απο κιν?
andreapaog328 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 λογικά υπάρχει. ψαξε να βρείς κανά aux in. ενα ζευγάρι κόκκινο άσπρο βυσμα συνηθως. παιρνεις και ενα τέτοιο και εισαι κομπλέ. 1
Kourkounatos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 λογικά υπάρχει. ψαξε να βρείς κανά aux in. ενα ζευγάρι κόκκινο άσπρο βυσμα συνηθως. παιρνεις και ενα τέτοιο και εισαι κομπλέ. Το θεμα ειναι οτι παιρνει ενα audiojack και απο την πισω πλευρα που λογικα θα εχει τις θυρες δεν μπορω να το τραβηξω.Μονο απο μπροστα εχει μια θυρα audio jack των 6,3mm
veteranos123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Πες μας μάρκα-μοντέλο του ηχοσυστηματος
isay Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπονν,εχω ενα ηχοσυστημα στο σαλονι,το οποιο εχει ραδιοφωνο,cd player και θελω να βαζω μουσικη απο το κινητο και οχι να γραφω cd καθε τρεις και λιγο.Υπαρχει κατι που να συνδεεται με το audio jack του CD player και να βγαζει σε mini usb ή audio jack 3,5mm ωστε να βαζω μουσικη απο κιν? το audio jack του cd player ειναι "εξοδος" ήχου και οχι "είσοδος" οποτε αυτό που θες δεν γίνεται με αυτό τον τρόπο (είναι σαν να προσπαθείς να πιεις νερό από το "πουλί" σου). Ψάξε το ηχοσύστημα αν εχει κάποια είσοδο audio in και στείλε φωτογραφία (ή πες μας το μοντέλο) για να δουμε τι καλώδιο σου κάνει.
gokuthelegend Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το θεμα ειναι οτι παιρνει ενα audiojack και απο την πισω πλευρα που λογικα θα εχει τις θυρες δεν μπορω να το τραβηξω.Μονο απο μπροστα εχει μια θυρα audio jack των 6,3mm Εγώ ήθελα να συνδέσω το κινητό μου σε ένα παλιό ηχοσύστημα που είχε jack 6.3. Είχα βρει αντάπτορα από jack 3.5 θηλυκό σε jack 6.3 αρσενικό οπότε σίγουρα υπάρχει σαν δυνατότητα. Το είχα συνδυάσει με ένα καλώδιο jack 3.5 αρσενικό σε jack 3.5 αρσενικό. Τα είχα αγοράσει από κατάστημα ηλεκτρονικών (συνοικιακό μαγαζί σε πόλη της επαρχείας) αλλά κοίτα και στο e-shop.gr, μπορεί να έχει. Δες εδώ και εδώ. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2016 από gokuthelegend
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα