Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.

δε βλέπω κάτι αξιοσημείωτο εδώ, πάμε παρακάτω

1) δεν ειναι ο ισις.

2) και για την Γαλλια τα ιδια ελεγες;

Καλα να παθουν, αυτο θες να μας πεις; Και δεν τολμας να το γραψεις.

Δημοσ.

Απορω πραγματικα πως ακομα καποιοι πηγαινουν για τουρισμο. Το βλεπω και σε γνωστους μου, λεω οτι δε θα πηγαινα με τιποτα και το θεωρουν υπερβολη.

• Like 1
Δημοσ.

Τι σχεση εχει μια τρομοκρατικη επιθεση με τα τροχαια ατυχηματα ως ειδηση; Ουτε να κατηγοριοποιησεις την σημασια των πληροφοριων δεν μπορεις;

Με τη λογικη σου ας μας λενε και ποσοι πεθαναν απο παθολογικα αιτια καθε μερα, ποσοι απο γεραματα, ποσοι απο ναρκωτικα κλπ.

Υπερδυναμη ειναι, η μεγαλυτερη στον ευρυτερο χωρο, λογικο ειναι να εχει περισσοτερες αντιπαθειες απο συμπαθειες. Απλα οι συμπαθειες που εχει ειναι αρκετες για να κουμανταρει οτι και οπως γουσταρει κι αυτο φτανει. Νταξει ως συνηθως οι παραπλευρες απωλειες ειναι στον λαουτζικο οπως σημερα, αλλα κι αυτο ειναι τοσο πεζο πια που δεν κανει αισθηση. Να ο αλλος απο πανω θεωρει οτι μας πασαρουν φιλτραρισμενες ειδησεις οταν μεταδιδουν τρομοκρατικες επιθεσεις, επειδη την ιδια ωρα δεν μας λενε και ποσοι σκοτωθηκαν σε τροχαια.

Όταν ωριμάσεις και δεις τη πραγματικότητα θα καταλάβεις τι ακριβώς εξυπηρετεί η προβολή αυτών των ειδήσεων που αν τις δεις ως απώλεια ανθρωπίνων ζωών δεν είναι σημαντικότερες από άλλες αιτίες θανάτου.

94e17f2acbd84027a48d984bc64a2ffd.png

Δημοσ.

Όταν ωριμάσεις και δεις τη πραγματικότητα θα καταλάβεις τι ακριβώς εξυπηρετεί η προβολή αυτών των ειδήσεων που αν τις δεις ως απώλεια ανθρωπίνων ζωών δεν είναι σημαντικότερες από άλλες αιτίες θανάτου.

Το αστειο με εσας τους ψαγμενους-ψεκασμενους, ειναι οτι αν η ειδηση αποσιωπουταν απο τα ΜΜΕ, παλι για σκοπιμοτητες θα μιλαγατε. Δεν βγαζετε ακρη ουτε με τον εαυτο σας , προφανως και δεν περιμενω να βγαλετε ακρη απεναντι στη λογικη.

Και τελος παντων ο opera που μας ποσταρε καποτε links απο ψεκασμενα blogs τυπου "αντιυλη" και τα συνοδευε απο τα γνωστα prefixes ψεκασμενου "ΔΙΑΔΩΣΤΑΙ"/"ΣΟΚ!" δεν γινεται να μας κανει μαθηματα ωριμοτητας. By default. Αντε λοιπον, πισω στα urban legend blogs σου να μορφωθεις για οσα μας αποκρυπτουν.

• Like 1
Δημοσ.

Απορω πραγματικα πως ακομα καποιοι πηγαινουν για τουρισμο. Το βλεπω και σε γνωστους μου, λεω οτι δε θα πηγαινα με τιποτα και το θεωρουν υπερβολη.

Και με αυτή τη μεγάλη αύξηση στη συχνότητα τέτοιων χτυπημάτων μέσα στο 2016, πάλι η πιθανότητα να σου συμβεί παραμένει αρκετά μικρή. Άμα το δεις καθαρά με τη σφαίρα της λογικής. Άλλωστε τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για οικονομικές διακοπές (τιμές ξενοδοχείων και κόστος ζωής είναι στο πάτο) σε μια από τις πιο όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις.

Πήγα το καλοκαίρι μια εβδομάδα πριν το πραξικόπημα και δεν το μετανιώνω καθόλου. Οι εμπειρίες που αποκόμισα, άμα υπολογίσεις και το χαμηλό κόστος, για μένα άνετα μπαίνει στις πιο ωραίες διακοπές που έχω κάνει (και έχω πάει σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες και μή στο παρελθόν).

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Και με αυτή τη μεγάλη αύξηση στη συχνότητα τέτοιων χτυπημάτων μέσα στο 2016, πάλι η πιθανότητα να σου συμβεί παραμένει αρκετά μικρή. Άμα το δεις καθαρά με τη σφαίρα της λογικής. Άλλωστε τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για οικονομικές διακοπές (τιμές ξενοδοχείων και κόστος ζωής είναι στο πάτο) σε μια από τις πιο όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις.

Πήγα το καλοκαίρι μια εβδομάδα πριν το πραξικόπημα και δεν το μετανιώνω καθόλου. Οι εμπειρίες που αποκόμισα, άμα υπολογίσεις και το χαμηλό κόστος, για μένα άνετα μπαίνει στις πιο ωραίες διακοπές που έχω κάνει (και έχω πάει σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες και μή στο παρελθόν).

1) Δεν ειναι Ευρωπαικη

2) Δεν πλησιαζει για κανενα λογο τις πιο ομορφες ευρωπαικες πολεις

• Like 1
Δημοσ.

1) Δεν ειναι Ευρωπαικη

2) Δεν πλησιαζει για κανενα λογο τις πιο ομορφες ευρωπαικες πολεις

Ένα μέρος της είναι στο ευρωπαϊκό κομμάτι της Τουρκίας, οπότε θεωρητικά είναι και ευρωπαϊκή. btw το ήξερα ότι κάποιος θα στεκόταν σε αυτό το κομμάτι. Το 2 είναι καθαρά υποκειμενικό. Για μένα αυτό το ανατολίτικο μαζί με δυτικό μείγμα είναι πολύ ενδιαφέρον.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Last γιατι ειναι off-topic

2) Ναι ειναι καρα υποκειμενικο αυτο οποτε το αφηνουμε στην ακρη

1) Αν μιλας καθαρα γεωγραφικα ναι ανηκει στην ηπειρο της Ευρωπης αλλα αυτο και μονο γιατι με τη λογικη αυτη και η Αλβανια ειναι Ευρωπαικη. Γενικα πιστευω οτι εχει καθιερωθει να αναφερομαστε σε Ευρωπαικη χωρα σε καποια η οποια υπαγεται στους νομους της Ευρωπαικης Ενωσης

Δημοσ.

Έχει λογική αυτό που λες, αλλά πιστεύω ότι προσωπικά τουλάχιστον δεν θα το ευχαριστιόμουν γιατί θα υπήρχε μια ανησυχία, ένας φόβος. Και τζάμπα να ήταν δηλαδή δεν θα πήγαινα.

Δημοσ.

Έχει λογική αυτό που λες, αλλά πιστεύω ότι προσωπικά τουλάχιστον δεν θα το ευχαριστιόμουν γιατί θα υπήρχε μια ανησυχία, ένας φόβος. Και τζάμπα να ήταν δηλαδή δεν θα πήγαινα.

Άμα πω ότι στην αρχή του ταξιδιού και λίγο πριν κλείσω τα εισιτήρια δεν είχα ανησυχία ότι κάτι μπορεί να συμβεί, θα πω ψέματα. Όλα αυτά όμως ξεχνιούνται όταν πατήσεις το πόδι σου εκεί. Οι μόνες στιγμές που με έκαναν να το σκεφτώ για λίγο ήταν όταν είδα το μεγάλο αριθμό αστυνομικών γύρω απο τη Taskim και σε κλειστούς χώρους με μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Last γιατι ειναι off-topic

2) Ναι ειναι καρα υποκειμενικο αυτο οποτε το αφηνουμε στην ακρη

1) Αν μιλας καθαρα γεωγραφικα ναι ανηκει στην ηπειρο της Ευρωπης αλλα αυτο και μονο γιατι με τη λογικη αυτη και η Αλβανια ειναι Ευρωπαικη. Γενικα πιστευω οτι εχει καθιερωθει να αναφερομαστε σε Ευρωπαικη χωρα σε καποια η οποια υπαγεται στους νομους της Ευρωπαικης Ενωσης

Μιλούσα από την αρχή καθαρά γεωγραφικά.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ υπάρχει ακόμα κόσμος που ψάχνεται ή πηγαίνει ακόμα ταξίδια εκεί!

Όντως είναι να απορείς, πως ο κόσμος πάει ακόμα ταξίδια και σε πόλεις σαν το Παρίσι ή τις Βρυξέλλες..

• Like 1
Δημοσ.

Όντως είναι να απορείς, πως ο κόσμος πάει ακόμα ταξίδια και σε πόλεις σαν το Παρίσι ή τις Βρυξέλλες..

Μπορεί να το λες ειρωνικά, αλλά εγώ ούτε εκεί θα πήγαινα! :P

Δημοσ.

Εγώ θέλω να μάθω πόσοι σκοτώθηκαν στις ΗΠΑ από πυροβολισμό σήμερα,επίσης στο Ιράκ,επίσης πόσο θάνατοι και τραυματισμοί από τροχαία στην Ελλάδα,στη Γερμανία,στη Ιταλία,στη Νέα Ζηλανδία,στη Σουαζιλάνδη.

Νισάφι πιά με την επιλεκτική προβολή τρομο-ειδήσεων.

Τώρα τρολλάρεις ή μιλάς σοβαρά; Είναι το ίδιο τα τροχαία δυστυχήματα ή ο θάνατος από πιρούνι με τις τρομοκρατικές επιθέσεις ;

Μπορεί να το λες ειρωνικά, αλλά εγώ ούτε εκεί θα πήγαινα! :P

Δε νομίζω να το λέει ειρωνικά.

Προσωπικά ένα πρωί κατέβηκα βόλτα στο κέντρο (Σύνταγμα, Ερμού, Πανεπιστημίου κλπ) στα μαγαζιά. Δεν σου κρύβω ότι κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης...

Δημοσ.

Τώρα τρολλάρεις ή μιλάς σοβαρά; Είναι το ίδιο τα τροχαία δυστυχήματα ή ο θάνατος από πιρούνι με τις τρομοκρατικές επιθέσεις ;

Δε νομίζω να το λέει ειρωνικά.

Προσωπικά ένα πρωί κατέβηκα βόλτα στο κέντρο (Σύνταγμα, Ερμού, Πανεπιστημίου κλπ) στα μαγαζιά. Δεν σου κρύβω ότι κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης...

Είναι να μη σου περνάει από το μυαλό με τόσα που έχουν γίνει;

• Like 1
Δημοσ.

Εχω πάει 2 φορές ΚΩΝ/πόλη πριν το πραξικόπημα, μονο τα τείχη, την Αγία Σοφία, τις κιςτερνες, τον Κεράτιο, Βόσπορο, το Πέραν να δείτε θα σας κυριεύσουν απίςτευτα συναισθήματα οικιότητας, θα νιώσετε οτι ήμασταν πραγματικά οι ´Ελληνες εκει. Κατα τα αλλα ειναι μια μοντέρνα πρωτεύουσα με πολυ ανατολίτικο αερα, φιλικούς και επαγγελματίες τουριστικά και με έντονη νεανική ζωή. Ολα αυτά πριν πραξικόπημα σίγουρα θα χει πέσει κίνηση τωρα και λογικό ειναι να φοβάσαι κυκλοφορησεις με τόση αστυνομία εξω. Πάντως προχθές που πήγαμε θέατρο κεντρο αισθανόσουν μια ανασφάλεια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...