Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στις κινήσεις βγάζει τις 10 τελευταίες, οι προηγούμενες αναλήψεις που φαίνονται μέσα σε αυτές τις 10 τι ημερομηνίες έχουν;

Τα γραφεί όλα, αλλά γιατί γράφει ότι έβγαλα σήμερα τα 200 ενώ τα έβγαλα το Σάββατο;

μήπως κοίταξες τις τελευταίες κινήσεις ΑΦΟΥ τράβηξες τα γιούρος ; :-D

Με μπερδέψεις. Λοιπόν το Σάββατο έβγαλα 200 οκ; από τότε δεν πήγα ξανά τράπεζα.

Πήγα σήμερα να βγάλω πάλι αλλά πριν βγάλω είδα τελευταία κίνηση, μου γράφει ότι έβγαλα σήμερα 12/12 200.

Ειναι του Σαββάτου και τα έγραψε σήμερα ή είναι σημερινά τα οποία εγώ δεν έβγαλα;

στις κινήσεις βγάζει τις 10 τελευταίες, οι προηγούμενες αναλήψεις που φαίνονται μέσα σε αυτές τις 10 τι ημερομηνίες έχουν;

Η προηγούμενη τελευταία είναι 9/12, μετά πάει στις 12/12.

Δημοσ.

απο το υπολοιπο δεν μπορεις να καταλαβεις αν στα φαγανε;

εχεις χασει το βιβλιαριο σου; γιατι ρωτας αν μπορει καποιος να κανει αναληψη με αυτο;;

κατι μας κρυβεις.

Δημοσ.

απο το υπολοιπο δεν μπορεις να καταλαβεις αν στα φαγανε;

εχεις χασει το βιβλιαριο σου; γιατι ρωτας αν μπορει καποιος να κανει αναληψη με αυτο;;

κατι μας κρυβεις.

Δεν θυμάμαι πόσα ήταν ρε συ τι λέμε τόσην ώρα.. Βιβλιάριο το έχω φυσικά, μπορεί να κάνει η γυναίκα μου αλλά δεν πήγε ούτε αυτή σήμερα.

Γενικά σήμερα πριν βγάλω δεν κάναμε τίποτα κινήσεις.

Λογικά θα είναι του Σαββάτου η κίνηση δεν εξηγείται αλλιώς.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι πόσα ήταν ρε συ τι λέμε τόσην ώρα.. Βιβλιάριο το έχω φυσικά, μπορεί να κάνει η γυναίκα μου αλλά δεν πήγε ούτε αυτή σήμερα.

Γενικά σήμερα πριν βγάλω δεν κάναμε τίποτα κινήσεις.

Λογικά θα είναι του Σαββάτου η κίνηση δεν εξηγείται αλλιώς.

Έχουν και e-banking οι τράπεζες... :)

Δημοσ.

Έχουν και e-banking οι τράπεζες... :)

Καλά το ξέρω, δεν έχουμε τίποτα τέτοιο.

ΟΚ άρα θα την στείλω αύριο να ρωτήσει με ποιον τρόπο και πότε βγήκαν τα 200, γιατί εγώ σήμερα 200 δεν έβγαλα.

Δημοσ.

Καλά το ξέρω, δεν έχουμε τίποτα τέτοιο.

Δεν είναι τίποτα να αποκτήσεις, απλά μια αίτηση κάνεις στην τράπεζα και αποκτάς προσωπικούς κωδικούς για πάντα.

Δημοσ.

Δεν είναι τίποτα να αποκτήσεις, απλά μια αίτηση κάνεις στην τράπεζα και αποκτάς προσωπικούς κωδικούς για πάντα.

Βρε το ξέρω, εδώ όμως το θέμα είναι άλλο :)

Δημοσ.

Βρε το ξέρω, εδώ όμως το θέμα είναι άλλο :)

Βρε το θέμα έτσι όπως το βλέπω εγώ είναι ότι αν είχες κωδικούς θα σου είχαν ήδη λυθεί οι απορίες, ενώ τώρα θα κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να πας να ενημερώσεις το βιβλιάριο!

Δημοσ.

Βρε το θέμα έτσι όπως το βλέπω εγώ είναι ότι αν είχες κωδικούς θα σου είχαν ήδη λυθεί οι απορίες, ενώ τώρα θα κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να πας να ενημερώσεις το βιβλιάριο!

Πιθανόν να έχεις και δίκιο, γίνεται όμως ενώ τα έβγαλα το Σάββατο να γράφει σήμερα ότι βγήκαν;

Δημοσ.

Πιθανόν να έχεις και δίκιο, γίνεται όμως ενώ τα έβγαλα το Σάββατο να γράφει σήμερα ότι βγήκαν;

Ναι γίνεται, μου έχει συμβεί και μένα συγκεκριμένα με τη χρεωστική της Πειραιώς, να κάνω ανάληψη Σάββατο ή Κυριακή και η κίνηση να καταχωρείται Δευτέρα. Στον έχουν γράψει ήδη από το 2ο post του παρόντος thread.

Δημοσ.

Ναι γίνεται, μου έχει συμβεί και μένα συγκεκριμένα με τη χρεωστική της Πειραιώς, να κάνω ανάληψη Σάββατο ή Κυριακή και η κίνηση να καταχωρείται Δευτέρα. Στον έχουν γράψει ήδη από το 2ο post του παρόντος thread.

Ώραια τότε τέλος... Θα πάμε αύριο να ρωτήσουμε για σίγουρα και έληξε.

Δημοσ.

Ρε έλληνα, αν σου έφαγαν λεφτά θα πρέπει στις 2 τελευταίες κινήσεις να έχεις στις 10/12 200€ ανάληψη και στις 12/12 ακόμα 200€ ανάληψη. Αν έχει μόνο ένα 200ρικο το οποίο είναι στις 12/12 είναι αυτό που έβγαλες το Σάββατο.

• Like 2
Δημοσ.

Ώραια τότε τέλος... Θα πάμε αύριο να ρωτήσουμε για σίγουρα και έληξε.

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί έφτασε αυτό το νήμα στα 28 posts (με το δικό μου) για ένα θέμα που απαντήθηκε από την αρχή.

Έχεις ελέγξει το υπόλοιπό σου στο ΑΤΜ και το βρίσκεις σωστό, σου έχουμε εξηγήσει ότι οι αναλήψεις του ΣΚ (ημέρες αργίας) εμφανίζονται λογιστικά τη ΔΕ, και επιμένεις ότι κάποιοι (ποιοι άραγε; ) σου έφαγαν τα χρήματα (ποια χρήματα, αφού το υπόλοιπο είναι σωστό; ).

• Like 1
Δημοσ.

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί έφτασε αυτό το νήμα στα 28 posts (με το δικό μου) για ένα θέμα που απαντήθηκε από την αρχή.

Έχεις ελέγξει το υπόλοιπό σου στο ΑΤΜ και το βρίσκεις σωστό, σου έχουμε εξηγήσει ότι οι αναλήψεις του ΣΚ (ημέρες αργίας) εμφανίζονται λογιστικά τη ΔΕ, και επιμένεις ότι κάποιοι (ποιοι άραγε; ) σου έφαγαν τα χρήματα (ποια χρήματα, αφού το υπόλοιπο είναι σωστό; ).

Άμα ήξερα το υπόλοιπο λες να ρωτούσα εδώ; δεν το θυμάμαι αυτό λέμε :)

Τεσπα λογικά είναι σωστό αφού γράφει μια φορα 200.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ηρεμήστε. Συμβαίνει αυτό αλλά δεν γνωρίζω σε ποιες περιπτώσεις ακριβώς. Έχει τύχει να βγάλω χρήματα από ΑΤΜ Πειραιώς εκτός τράπεζας και να μη μου έρθει αυτόματα το SMS σε πραγματικό χρόνο όπως πάντα. Ήταν Σάββατο βράδυ. Μπήκα στο web banking επι τόπου, είδα πως ο λογαριασμός μειώθηκε σύμφωνα με το ποσό της ανάληψης αλλά δεν υπήρχε στο ιστορικό η συναλλαγή. Ψάχνοντας μετά καλύτερα, βρήκα τη συναλλαγή αλλά είχε ημερομηνία 2 ημέρες μετά (Δευτέρα) και γι αυτό και δεν φαινόταν ολοκληρωμένη.

Αυτό όμως έγινε μια φορά μιας και έχω ξαναβγάλει χρήματα ΣΚ με το SMS να έρχεται άμεσα με τη σωστή ημερομηνία (όχι όμως από το ίδιο ΑΤΜ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...