Holy Diver Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά του χρόνου πάω Αθήνα για σπουδές με σπίτι Χωρίς ενοίκιο. Τα έξοδα μου σε τι τιμές θα φτάνουν περίπου?? (Δλδ νερό, ρεύμα, τηλεφωνώ - ίντερνετ, φαγητό, ψυχαγωγία κλπ)
NikosKallithea Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 40 τριμηνο, 240 δίμηνο, 20 μηνα, ??, ?? Με την σειρά που τα γράφεις, τα δύο τελευταία αν σου περισσεύουν, αν όχι κάτσε σπιτι
gokuthelegend Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Το σπίτι είναι ιδιόκτητο και δεν θα έχεις ενοίκιο; Ή έχεις αποφασίσει από μόνος σου ένα στάνταρ ποσό για ενοίκιο; Αν μείνεις σε πολυκατοικία θα πρέπει να λάβεις υπόψη και τυχόν κοινόχρηστα που θα προκύψουν, αλλά για αυτό δεν υπάρχει στάνταρ τιμή, θα πρέπει να ρωτήσεις στην πολυκατοικία πόσα πληρώνουν συνήθως. Επίσης βάλε τα έξοδα μετακίνησης, εδώ είναι ο τιμοκατάλογος για τις κάρτες απεριόριστων διαδρομών για όλα τα ΜΜΜ της Αθήνας. 1
Silverage Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 40 τριμηνο, 240 δίμηνο, 20 μηνα, ??, ?? Με την σειρά που τα γράφεις, τα δύο τελευταία αν σου περισσεύουν, αν όχι κάτσε σπιτι 240€ ρεύμα 1 άτομο; Τί θα καίει, 10 θερμοσίφωνες όλη μέρα;
Holy Diver Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 gokuthelegend ναι το σπίτι ειναι ιδιόκτητο δεν είναι σε πολυκατοικία
fotaras13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά του χρόνου πάω Αθήνα για σπουδές με σπίτι Χωρίς ενοίκιο. Τα έξοδα μου σε τι τιμές θα φτάνουν περίπου?? (Δλδ νερό, ρεύμα, τηλεφωνώ - ίντερνετ, φαγητό, ψυχαγωγία κλπ) Θες 400-500 εύκολα χωρίς το ενοίκιο. Ψυχαγωγία είναι σχετικό αν εννοείς συχνος θαμώνας στον κιάμο ή σε κλαμπάκια θες κι άλλα... Επίσης τα έξοδα μετακίνησης αν έχεις αμάξι αυξάνονται.
gokuthelegend Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 240€ ρεύμα 1 άτομο; Τί θα καίει, 10 θερμοσίφωνες όλη μέρα; Όντως, εγώ πλήρωνα κάνα 50άρι το 2μηνο σε μονοκατοικία (αλλά όχι Αθήνα, είχα περάσει σε ΤΕΙ σε επαρχιακή πόλη, φαντάζομαι όμως ότι δεν θα έχει μεγάλη διαφορά).
EvilEyes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Το ρεύμα για ένα άτομο εάν δεν ανάβει συνέχεια θερμοσιφωνας και φούρνος δεν έχει υψηλό κόστος. Με τη γυναίκα μου όταν νοικιάζαμε με μια ώρα θερμοσιφωνα ανά δύο μέρες και σχεδόν καθημερινό μαγείρεμα πληρώναμε περίπου 120 το δίμηνο.
The Relumer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Το ρεύμα για ένα άτομο εάν δεν ανάβει συνέχεια θερμοσιφωνας και φούρνος δεν έχει υψηλό κόστος. Με τη γυναίκα μου όταν νοικιάζαμε με μια ώρα θερμοσιφωνα ανά δύο μέρες και σχεδόν καθημερινό μαγείρεμα πληρώναμε περίπου 120 το δίμηνο. καθε 2 μερες κανατε μπανιο δηλαδη ? 3
Dagobert Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά του χρόνου πάω Αθήνα για σπουδές με σπίτι Χωρίς ενοίκιο. Τα έξοδα μου σε τι τιμές θα φτάνουν περίπου?? (Δλδ νερό, ρεύμα, τηλεφωνώ - ίντερνετ, φαγητό, ψυχαγωγία κλπ) Συν κοινόχρηστα, εισιτήρια ΜΜΜ-ταξί, έξοδα για αναλώσιμα σχολής, όπως βιβλία και φωτοτυπίες, μετακινήσεις στο πατρικό, εκδρομές- ταξίδια. Υπολόγισε 500 το μήνα για χλιδάτη ζωή. Για μετρημένη ζωή υπολόγισε γύρω στα 300/μήνα.
EvilEyes Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 καθε 2 μερες κανατε μπανιο δηλαδη ?Κατά βάση ναι αλλά πολλές φορές καθημερινά καθώς κατά ένα περίεργο τρόπο ο θερμοσιφωνας κρατούσε καυτό νερό και την επόμενη μέρα εάν δεν το ξόδευες όλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα