normal40 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Ότι λέει ο τίτλος παιδιά, θέλω αύριο πρωί να πάω εθνική να κάνω 2 λογαριασμούς μου e-banking. Για πείτε τι χρειάζεται ακριβώς;
HALF EVIL Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μπες στο site της Τράπεζας και σίγουρα θα βρεις αυτό που ζητάς.
normal40 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Ταυτότητα. σε ευχαριστω ρε φιλε, μονο αυτο ; Ο λογαριασμος ειναι μισθοδοσιας οποτε εχουν τα παντα απο στοιχεια μου.
zio10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από τα στοιχεία που έχουν μόνο ταυτότητα πρέπει να θέλουν. Χαρτί ότι σου ανήκει ο αριθμός τηλεφώνου που δήλωσες τους έχεις πάει; 2
normal40 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από τα στοιχεία πιυ έχουν μόνο ταυτότητα πρέπει να θέλουν. Χαρτί ότι σου ανήκει ο αριθμός τηλεφώνου που δήλωσες τους έχεις πάει; Είναι εταιρικός λογαριασμός, έχουν τα πάντα πριν 12 χρόνια. Τεσπα θα πάω από εκεί αύριο γιατί δνε ξέρω τι τελικά ισχύει.
zio10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Αν είναι εταιρικός πάρε και σφραγίδα μαζί! 1
beatshooter Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ταυτοτητα.Λογαριασμο τηλ.(για επθβεβαιωτικο τηλ κ κατοικθας).εκαθαριστικο(επιβ επαγγελματος). Αυτα. 1
normal40 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ταυτοτητα.Λογαριασμο τηλ.(για επθβεβαιωτικο τηλ κ κατοικθας).εκαθαριστικο(επιβ επαγγελματος). Αυτα. αφου υποτιθεται τα ξερουν ολα αυτα ειναι εταιρικος λογαριασμος ! καλα τωρα παω να μαθω...
mylo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Θα πας που θα πας , γράψε τη χρειάζεται να ξέρουμε και εμείς 2
normal40 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπόν θέλει Εκκαθαριστικό Ταυτότητα Χαρτί μισθοδοσίας Αντίγραφο λογαριασμού που να αναγράφετε η διεύθυνση κατοικίας. Τα έχω όλα σε καμία ώρα θα ξαναπάω Ταυτοτητα.Λογαριασμο τηλ.(για επθβεβαιωτικο τηλ κ κατοικθας).εκαθαριστικο(επιβ επαγγελματος). Αυτα. Το πέτυχες ήσουν σωστος
Joshua21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπόν θέλει Εκκαθαριστικό Ταυτότητα Χαρτί μισθοδοσίας Αντίγραφο λογαριασμού που να αναγράφετε η διεύθυνση κατοικίας. Όλα αυτά χρειάζονται για επικαιροποίηση στοιχείων, αν είχες κάνει επικαιροποίηση πρόσφατα θα χρειαζόσουν μόνο ταυτότητα. 1
normal40 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Όλα αυτά χρειάζονται για επικαιροποίηση στοιχείων, αν είχες κάνει επικαιροποίηση πρόσφατα θα χρειαζόσουν μόνο ταυτότητα. Δεν είχα λόγο να κάνω
Joshua21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είχα λόγο να κάνω Ε ναι, κανείς δεν πάει να κάνει επικαιροποίηση στοιχείων χωρίς λόγο, όλοι την κάνουμε όταν για κάποιο λόγο μας ζητηθεί. Εγώ προσωπικά τελευταία φορά έκανα αμέσως μετά τα cc, μου το ζήτησαν αμέσως μετά τα cc που έκανα αίτηση για χρεωστική κάρτα. Κάποια στιγμή πρόσφατα πήγα να ανοίξω νέο δικό μου λογαριασμό, και ταυτόχρονα ζήτησα δικούς μου κωδικούς για i-bank που δεν είχα, μόνο ταυτότητα χρειάστηκα.
41ex Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπόν θέλει Εκκαθαριστικό Ταυτότητα Χαρτί μισθοδοσίας Αντίγραφο λογαριασμού που να αναγράφετε η διεύθυνση κατοικίας. θέλει και βεβαίωση από πάροχο κινητής τηλεφωνίας γιατί τους κωδικούς στους στέλνουν με sms, την παίρνεις αμέσως από τον αντίστοιχο πάροχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα