ThelifeofPablo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας, όπως γράφει και ο τίτλος το θέμα αφορά αγόρα απο Dhgate.Και συγκεκριμένα,σκέφτομαι να αγοράσω 3 iphone 6 για να τα κάνω δώρα εορτών.Που λέτε,έχω βρει έναν seller , έχω μιλήσει μαζί του skype (με μηνύματα) και μου λέει οτι οι συσκευές έιναι refurbished (ανατασκευασμένες) χωρίς , καμία γρατζουνία η σημάδια μου έστειλε και φωτογραφίες ακόμα που είναι συσκευασμένα - σφραγισμένα.Μου είπε θα μου τα στείλει με tnt για να μπορέσουμε να αποφύγουμε το τελωνείο (ισως) και οτι θα βάλει μικρό invoice κτλπ.Έρχομαι στην ερώτηση.Τι θα με συμβουλευάτε να κάνω;Έχετε αγοράσει κάτι απο το συγκεκριμένο site;Σε περιπτώση που τα στείλει,υπάρχει περίπτωση να είναι κλόνει η ακόμα και κλειδωμένα;Σας ευχαριστώ.
soik85 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας, όπως γράφει και ο τίτλος το θέμα αφορά αγόρα απο Dhgate. Και συγκεκριμένα,σκέφτομαι να αγοράσω 3 iphone 6 για να τα κάνω δώρα εορτών. Που λέτε,έχω βρει έναν seller , έχω μιλήσει μαζί του skype (με μηνύματα) και μου λέει οτι οι συσκευές έιναι refurbished (ανατασκευασμένες) χωρίς , καμία γρατζουνία η σημάδια μου έστειλε και φωτογραφίες ακόμα που είναι συσκευασμένα - σφραγισμένα. Μου είπε θα μου τα στείλει με tnt για να μπορέσουμε να αποφύγουμε το τελωνείο (ισως) και οτι θα βάλει μικρό invoice κτλπ. Έρχομαι στην ερώτηση. Τι θα με συμβουλευάτε να κάνω; Έχετε αγοράσει κάτι απο το συγκεκριμένο site; Σε περιπτώση που τα στείλει,υπάρχει περίπτωση να είναι κλόνει η ακόμα και κλειδωμένα; Σας ευχαριστώ. Εγω ξέρω πως αν τα πιάσουν στο τελωνείο θα σε γδάρουν...
stelios18120 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 αν περάσουν τελωνείο θα θέλεις δάνειο για να πληρώσεις τα εξοδα
ThelifeofPablo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Χαχα,ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδία και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω.Για το άλλο θέμα τώρα,πιστεύετε ότι θα είναι εντάξει τα κίνητα;
Lifehacker Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 πές μας και τιμή, ζήτα του serial number να δουμε τι και αν θα δώσει, εγώ δεν θα το ρίσκαρα πάντως... το πιό πιθανό να είναι κλώνοι. Δές και αυτό http://www.dailymotion.com/video/x2dran1_iphone-6-vs-fake-iphone-6_tech
ThelifeofPablo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ για το video και την απαντήση.Η τιμή που το βρήκα είναι 320€.Το serial number πως το διασταυρώνω;
soik85 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ για το video και την απαντήση. Η τιμή που το βρήκα είναι 320€. Το serial number πως το διασταυρώνω; ζητα του imei και βάλτο εδω http://iphoneimei.info/ εγω θα ζήταγα φωτο του πίσου μερους και των τριών
ThelifeofPablo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Οκ,αύριο πρωί θα τον ρωτήσω.Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
moutsa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μην κανεις το λάθος και εμπιστευτείς αγορά iphone απο Κίνα γιατί πιθανών να χασεις τα λεφτά σου. Πρωτα απ όλα δεν θα εχεις εγγύηση σε περιπτωση που συμβεί το οτιδήποτε. Οσον αφορα τα ανάκατασκευασμένα iphone να ξέρεις υπαρχουν δυο κατηγορίες η μια είναι της apple και η δεύτερη απο τον ιδιο το χρηστη. Για τα ανακατασκευασμένα της apple δεν εχεις να φοβηθεις τίποτα είναι σαν να αγοράζεις καινούργιο κινητό κουτατο χωρις γρατζουνιες η σημαδια που έχει περάσει ολους τους ελέγχους απο την ίδια την apple. Στην δεύτερη περιπτωση είναι λαχείο μπορεί με ενα απλό update να σου πετάξει ενα error 53 και να σου θρει νταμπλας γιατί απλα δεν ξέρεις τι πρόβλημα είχε και τι ειδους επισκευή έγινε. Εκτός των παραπανω θα εμπιστευτείς να δωσεις 1000 και μάλιστα στον ίδιο πωλητή απο ενα site που δεν το ξέρει ουτε η μάνα του. Για μένα μείνε μακρυά η τουλαχιστον πριν προχωρισεις στην αγορά βεβαιώσουν οτι ο πωλητής δέχεται πληρωμή με paypal.
ThelifeofPablo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ναι αυτό με το paypal σίγουρα.Έχετε να προτείνετε εσείς κάποιο άλλο κατάστημα απο Ευρώπη;Μπορώ να απευθυνθώ και σε wholesaler απο την στιγμή που θέλω να πάρω τρία.Οπότε αν έχετε κάτι στο μυαλό σας,η ξέρετε κάποιον που είναι legit δώστε τα φώτα σας.
moutsa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Πιστεύω είναι κοροϊδία εν έτη 2017 να πάρεις κινητό με 1gb ram τουλαχιστον πήγαινε στο 6s. Αν παλι επιμένεις μπες στο skroutz απο και κάνε την αγορά απο Ελλάδα οι τιμες είναι ίδιες σε όλον τον κόσμο εκτός απο Αμερικη αλλα εκτός απο την πιθανότητα του τελωνείου θα εχεις και ενα χρονο λιγοτερο στην εγγύηση. Φυσικά μπορείς να κοιταξεις και στις αγγελίες εδώ στο forum.
ThelifeofPablo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Θα συμφωνήσω σχετικά με το 1gb ram.'Οσο αφορά το skroutz θα συμφώνησω,απλά επειδή θα αγοράσω τρία όπως είπα θέλω να αγοράσω απ΄εξω και σε περίπτωση που βρώ έναν wholesaler αξιόπιστο,ίσως είναι μια καλή πόρτα για το μέλλον(ελπίζω να μην πάρω τα 3)
Oneman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Θελω να παραγγειλω κάποια πράγματα απο το εν λογω site. Εχει κανεις εμπειρία απο το συγκεκριμένο site. Βλεπω οτι τα μεταφορικα ειναι free στα περισσότερα και έρχονται το πολυ σε πεντε εργασιμες.
gbouros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 free μεταφορικα και έρχονται από Κίνα το πολυ σε πεντε εργασιμες; Δύσκολο να το πιστέψει κανείς.
Oneman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Γιαυτι ρωτησα μηπως εχει κάποιος καποια εμπειρία. Και μενα δυσκολο εως ακατοεθωτο μου φαίνεται αν και σκεφτομαι να τσιμπησω κατι που βρηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα