stefanosnik Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ( θα μου πείτε γιατί δεν ρωτάς τον λογιστή σου , βαριέται και δεν ασχολείται πολύ και δεν τον πολύ εμπιστεύομαι ) , (γιατί δεν τον αλλάζω ? Φίλος του πατερα μου ).... λοιπον η ερώτηση μου, είμαστε 3 αδέρφια και έχουμε ενα μαγαζι ( εστίασης) και είναι γραμμένο στο έναν από τους τρεις, φέτος θα ανοίξουμε άλλο ένα ( beach bar ) και σκέφτηκα να φτιάξουμε εταιρία που θα είμαστε και οι τρεις και θα είναι μέσα και τα δύο τα μαγαζιά από το να έχει ένας το ένας , ένας το άλλο ... το θέμα μου είναι ν με συμφέρει με φορολογία κτλ με ασφάλειες κτλ αν ξέρει κάποιος να μου δώσει τα φώτα του .. Ευχαριστώ
fylatos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Θεωρητικά αν τα κάνετε όλα νόμιμα και στη μία και στην άλλη περίπτωση θα βγει το ίδιο. Απλά θα χρεώσει ο λογιστής περισσότερα για εταιρία από ατομική επιχείρηση.
Joshua21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Για να σου απαντήσει κάποιος σε αυτό χρειάζεται να του δώσεις στοιχεία. Ειδικά για την ασφάλιση που από το νέο χρόνο έρχονται τα ΄πάνω κάτω, οι εισφορές θα πηγαίνουν ανάλογα με το εισόδημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα