Προς το περιεχόμενο

Η Samsung ενδέχεται να καθυστερήσει την κυκλοφορία του Galaxy S8


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και κυκλοφόρησαν φήμες πριν μερικούς μήνες ότι η Samsung θα καθυστερήσει το λανσάρισμα του Galaxy S8 εξαιτίας των προβλημάτων με το Galaxy Note7, οι περισσότεροι είχαν την εντύπωση ότι η εταιρεία θα ακολουθούσε κανονικά το “πρόγραμμα” της και πως όσα κυκλοφορούσαν ήταν απλώς ανυπόστατες φήμες.

Έτσι, περιμέναμε στα πλαίσια του συνέδριου Mobile World Congress και σε σχετική εκδήλωση Unpacked, να παρουσιάσει τη νέα σειρά Galaxy S8. Παρόλα αυτά, οι φήμες συνεχίστηκαν και έκαναν λόγο για λανσάρισμα της σειράς Galaxy S8 τον Μάρτιο, ώστε η εταιρεία να επανεξετάσει τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου και να εξασφαλίσει ότι δεν πρόκειται να συμβεί το παραμικρό με κάποιο από τα κινητά της σειράς Galaxy S.

 

Τώρα ωστόσο μαθαίνουμε, ότι η εταιρεία ενδεχομένως να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο το λανσάρισμα των επόμενων κινητών της σειράς Galaxy S με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για την πραγματοποίηση μίας εκδήλωσης Unpacked τον Απρίλιο στην Ν. Υόρκη των Η.Π.Α.

 

Λέγεται επίσης ότι η εταιρεία πρόκειται να ξεκινήσει μία πολύ μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία, και πως η συσκευή αναμένεται να διαθέτει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παρελθόν. Έτσι, αναμένεται να απουσιάζει το Home Button, να διαθέτει ένα νέο ψηφιακό βοηθό-τεχνητή νοημοσύνη που ενδεχομένως θα έχει το δικό του πλήκτρο και πως υπάρχει η πιθανότητα να εγκαταλειφθεί η υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με τις φήμες που κυκλοφορούν.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν καταφερουνε οι κινεζοι και βελτιώσουνε τις καμερες στα smartphone τους δεν νομιζω να μας χαλασει και πολυ ακομα και 5 χρονια να καθυστέρηση..χΧα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και καλά θα κάνει, αρκεί να το ταράξει στις δοκιμές πριν το βγάλει στην κυκλοφορία.

Αν βιαζόταν να βγάλει αμέσως νέα ναυαρχίδα και είχε και αυτή κανένα πρόβλημα τότε θα είχε τεράστιο πρόβλημα.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελπίζω να μην είναι μία "φούσκα" hype και τελικά να είναι ίδιο το S7 απλά με απουσία του audio jack όπως σε άλλες γνωστές εταιρίες (ονόματα δεν λέμε, σπιτια δεν θίγουμε και φαν ας είμαστε ((μηλολατρης από μικρός αλλά πρόσφατα απογοητευμένος))????????)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι Μάρτιο?Φεβρουάριο δεν είχε κυκλοφορήσει(+ - 1 μήνα) το S7?Ούτε χρόνο δεν θα προλάβει ν κάνει τον κύκλο του.....Είπαμε να το επισπέυσουμε λόγω Note,αλλά οχι κ έτσι....

Κ όσο για τις ''φήμες'',θ βγάλει το audio jack(π γίνεται λόγω κόστους) κ θ βάλει 1 extra πλήκτρο για τον ψηφιακό βοηθό(υποθέτω πιο πολλά έξοδα?)?

Τι φάση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που ολοι νοιάζονται  ξαφνικά για το μπαμ που εγινε καπου αλλού  μακρια απο εδω , και δίνουν τοσο μεγαλη σημασια.... παρολο που το δικο τους Samsung και φίλων τους δεν εχει κανει κιχ....

 

Με κανει να σκέφτομαι.... είναι τοσο πονοψυχοι τελικα οι Ελληνες και νοιαζονται για το κοινο  καλο όλων ?

 

Η απλα γουσταρουν να βλεπουν να πεθαίνει  η κατσικα του γείτονα  ???

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κορυφωνει την αγωνια για το μεγαλο μπαμ...

ειτε το δεχεσαι ειτε οχι εως τωρα το πρωτο τηλεφωνο σε αυτονομια ,καμερα ,ταχυτητα ειναι το s7.υπηρξε αστοχια υλικου;δεν μαθαμε ακομα και ουτε εχει σημασια πλεον για το note 7 .δεν ειδες αλλα τηλεφωνα να εκρηγνυνται εκτος του note?κριμα που εισαι μελος και σε τεχνολογικο φορουμ.

η εταιρεια εκανε ανακληση με επιστροφη των χρηματων τους.θα μπορουσαν να παρουν το s7 πχ.

 

https://www.google.gr/search?q=explode+iphone&biw=962&bih=744&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj_-IyxmYHRAhUKdlAKHavtDtoQsAQIMg#tbm=isch&q=exploded+iphone τυχαια εβαλα απο apple.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...