Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μία στις 20 ή 30 φορές που τραβάω καζανάκι αυτό συνεχίζει να γεμίζει με αποτέλεσμα αν δεν είσαι σπίτι να υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί το σύμπαν.

Αυτό που οφείλεται;

Πρέπει να αλλάξω τον μηχανισμό;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα...καταστροφής αφού και όταν είναι χαλασμένο ή μη σωστά ρυθμισμένο το φλοτέρ, υπάρχει σωλήνας υπερχείλισης που οδηγεί το παραπάνω νερό μέσα στη λεκάνη (τρέχει συνέχεια).

Απώλεια νερού ναι, αλλά χωρίς ζημιές και πλημμύρες.

Προσωπικά με ενοχλούν (βασικά μου δημιουργούν ανασφάλεια) οι ζημιές που πότε είναι και πότε δεν είναι οπότε θα επέλεγα την αντικατάσταση του μηχανισμού του φλοτέρ.

Είναι το κλασσικό καζανάκι πίσω από τη λεκάνη ή κάνας παλιός "Νιαγάρας";

• Like 2
Δημοσ.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα...καταστροφής αφού και όταν είναι χαλασμένο ή μη σωστά ρυθμισμένο το φλοτέρ, υπάρχει σωλήνας υπερχείλισης που οδηγεί το παραπάνω νερό μέσα στη λεκάνη (τρέχει συνέχεια).

Απώλεια νερού ναι, αλλά χωρίς ζημιές και πλημμύρες.

Προσωπικά με ενοχλούν (βασικά μου δημιουργούν ανασφάλεια) οι ζημιές που πότε είναι και πότε δεν είναι οπότε θα επέλεγα την αντικατάσταση του μηχανισμού του φλοτέρ.

Είναι το κλασσικό καζανάκι πίσω από τη λεκάνη ή κάνας παλιός "Νιαγάρας";

Είναι αυτό που κάθεται πίσω από τη λεκάνη.

Μπορώ να ανεβάσω και φωτογραφίες αν αυτό διευκολύνει.

Δημοσ.

Είναι αυτό που κάθεται πίσω από τη λεκάνη.

Νομίζω ότι το βίντεο που παρέθεσε ο Joshua πρέπει να σε καλύπτει αναφορικά με τη διαδικασία αντικατάστασης.

Αν κολλήσεις πουθενά, μας λες

Δημοσ.

Μετά από αρκετά αλλαγμένα φλοτέρ, φλάντζα στη σωλήνα παροχής και την ανεξήγητη επιμονή της διαρροής, έβαλα μια βάνα κι έχω κλειστή την παροχή στο καζανάκι όταν δεν το χρησιμοποιώ...

Δημοσ.

Γιατί δεν φωνάζεις έναν υδραυλικό? Θα σου πάρει 10 ευρώ + τον μηχανισμό... Οκ καταλαβαίνω ότι υπάρχει κρίση και προσπαθούμε να γλυτώσουμε ότι μπορούμε αλλά παμε λίγο να αναλύσουμε τι γίνεται...

Πρέπει να το βγάλεις πρώτα να πας να αγοράσεις καινούργιο να το τοποθετήσεις *** και γλυτώνεις 10 ευρώ...

*** Η τοποθέτηση μπορεί να είναι "εύκολη" η σωστή ρύθμιση του φλοτερ όμως έχει και αυτή τα "μυστικά" της... Αν δεν το ρυθμίσεις σωστά μπορεί να έχεις πάλι υπερχείλιση (είτε επειδή δεν έχεις ρυθμίσει το ύψος σωστά είτε επειδή κάπου κολλάει στο ανέβα κατέβα)

Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει αλλά αν πιστεύεις ότι μπορείς να το καταφέρεις (την σωστή ρύθμιση εννοώ) και θέλεις να γλιτώσεις τα 10 ευρώ προσπάθησε...

Δημοσ.

Μην προσπαθεις να φτιαξεις το παλιο με λαστιχακια κλπ

Αν παρεις ολοκληρο το φλοτερ καινουριο ενα απλο βιδωμα θελει και παιζει τζαμι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...