skiabox Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά μία στις 20 ή 30 φορές που τραβάω καζανάκι αυτό συνεχίζει να γεμίζει με αποτέλεσμα αν δεν είσαι σπίτι να υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί το σύμπαν. Αυτό που οφείλεται; Πρέπει να αλλάξω τον μηχανισμό; Ευχαριστώ.
skiabox Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Φλοτερ Υπερχείλιση Τι εννοείς φίλε μου;
haris_216 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα...καταστροφής αφού και όταν είναι χαλασμένο ή μη σωστά ρυθμισμένο το φλοτέρ, υπάρχει σωλήνας υπερχείλισης που οδηγεί το παραπάνω νερό μέσα στη λεκάνη (τρέχει συνέχεια). Απώλεια νερού ναι, αλλά χωρίς ζημιές και πλημμύρες. Προσωπικά με ενοχλούν (βασικά μου δημιουργούν ανασφάλεια) οι ζημιές που πότε είναι και πότε δεν είναι οπότε θα επέλεγα την αντικατάσταση του μηχανισμού του φλοτέρ. Είναι το κλασσικό καζανάκι πίσω από τη λεκάνη ή κάνας παλιός "Νιαγάρας"; 2
skiabox Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα...καταστροφής αφού και όταν είναι χαλασμένο ή μη σωστά ρυθμισμένο το φλοτέρ, υπάρχει σωλήνας υπερχείλισης που οδηγεί το παραπάνω νερό μέσα στη λεκάνη (τρέχει συνέχεια). Απώλεια νερού ναι, αλλά χωρίς ζημιές και πλημμύρες. Προσωπικά με ενοχλούν (βασικά μου δημιουργούν ανασφάλεια) οι ζημιές που πότε είναι και πότε δεν είναι οπότε θα επέλεγα την αντικατάσταση του μηχανισμού του φλοτέρ. Είναι το κλασσικό καζανάκι πίσω από τη λεκάνη ή κάνας παλιός "Νιαγάρας"; Είναι αυτό που κάθεται πίσω από τη λεκάνη. Μπορώ να ανεβάσω και φωτογραφίες αν αυτό διευκολύνει.
haris_216 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Είναι αυτό που κάθεται πίσω από τη λεκάνη. Νομίζω ότι το βίντεο που παρέθεσε ο Joshua πρέπει να σε καλύπτει αναφορικά με τη διαδικασία αντικατάστασης. Αν κολλήσεις πουθενά, μας λες
skiabox Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Σε κάποιο άλλο site διάβασα ότι υπάρχουν 3 είδη μηχανισμών στην αγορά!
Joshua21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Σε κάποιο άλλο site διάβασα ότι υπάρχουν 3 είδη μηχανισμών στην αγορά! Ε και?
skiabox Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Συνεπώς το βγάζω και πάω με το παλιό και βρίσκω κάποιο παρόμοιο να φανταστώ;
adi32 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 βγαλτο και πηγαινε σε ενα μαγαζι να παρεις αλλο με 3-5ε
elio_1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μετά από αρκετά αλλαγμένα φλοτέρ, φλάντζα στη σωλήνα παροχής και την ανεξήγητη επιμονή της διαρροής, έβαλα μια βάνα κι έχω κλειστή την παροχή στο καζανάκι όταν δεν το χρησιμοποιώ...
Chape Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί δεν φωνάζεις έναν υδραυλικό? Θα σου πάρει 10 ευρώ + τον μηχανισμό... Οκ καταλαβαίνω ότι υπάρχει κρίση και προσπαθούμε να γλυτώσουμε ότι μπορούμε αλλά παμε λίγο να αναλύσουμε τι γίνεται... Πρέπει να το βγάλεις πρώτα να πας να αγοράσεις καινούργιο να το τοποθετήσεις *** και γλυτώνεις 10 ευρώ... *** Η τοποθέτηση μπορεί να είναι "εύκολη" η σωστή ρύθμιση του φλοτερ όμως έχει και αυτή τα "μυστικά" της... Αν δεν το ρυθμίσεις σωστά μπορεί να έχεις πάλι υπερχείλιση (είτε επειδή δεν έχεις ρυθμίσει το ύψος σωστά είτε επειδή κάπου κολλάει στο ανέβα κατέβα) Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει αλλά αν πιστεύεις ότι μπορείς να το καταφέρεις (την σωστή ρύθμιση εννοώ) και θέλεις να γλιτώσεις τα 10 ευρώ προσπάθησε...
adi32 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μην προσπαθεις να φτιαξεις το παλιο με λαστιχακια κλπ Αν παρεις ολοκληρο το φλοτερ καινουριο ενα απλο βιδωμα θελει και παιζει τζαμι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα