Προς το περιεχόμενο

Avengers: Infinity War


tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν περιμένεις να πας σε ταινία με σούπερ ήρωες για να σκεφτείς τότε μάλλον πρέπει... να το ξανασκεφτείς!

 

Σαν να πας σε κουλτουριατικη ταινια για να δεις σούπερ ήρωες.

 

Αλλά κλασσικά σε κάθε αντίστοιχο θέμα κάποιος θα το παίξει ψαγμενος.

Ταινίες όπως iron man το πρώτο captain America το δεύτερο μια χαρά σε σκέψεις σε βάζουν και είναι ολοκληρωμένες ταινίες. Iron man 2 3 Thor 1 2 Justice League batman vs superman ειναι απλα εφέ και σε όλα τα άλλα αποτυγχάνουν. Για mindless movie βλέπουμε τα transformers οι ταινίες με ήρωες μια χαρά ψαγμένες μπορούν να είναι αν θέλουν.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αδικεις τη μάζα. Το οτι ο κόσμος θέλει να δει ΚΑΙ κάτι ανάλαφρο δε σημαίνει οτι δεν βλέπει και πιο φιλοσοφημένες παραγωγές.

 

Όλοι περιμένουμε μια τετοια ταινία επειδη γουστάρουμε να ξεχαστουμε και να διασκεδάσουμε. Αυτη ειναι η ουσία του θεάματος

 

Πέστα Χρυσόστομε. Είμαι λάτρης του Ευρωπαϊκού σινεμά αλλά έχω δει και όλες τις ταινίες της Marvel. Και πέρασα καλά παρακολουθώντας τες.

 

Μπορώ να διαφωνώ για ώρες για την εξέλιξη του γαλλικού κινηματογράφου ή για το πόσο έχουν αλλάξει οι ανεξάρτητες ρώσικες παραγωγές μετά την πτώση της ΕΣΣΔ .

 

Μπορώ να διαφωνώ για εξίσου μεγάλο χρονικό διάστημα για το πόσο μου αρέσει η νέα διάσταση που έχουν δώσει στον -μέχρι πριν το κινηματογραφικό του ντεμπούτο ξενέρωτο- Captain America. Ή για το πόσο έχει εκσυγχρονιστεί στην φιλοσοφία του ο κόσμος των superhero comics, που παλαιότερα εκτός ορισμένων λαμπρών εξαιρέσεων είχε αρκετά πεπαλαιωμένες απόψεις.

 

Έχω διαβάσει ολόκληρο τόμο για το δόγμα 95. Εχω γράψει εργασία για το δόγμα 95. Ταυτόχρονα έχω γράψει ολόκληρο άρθρο αναλύοντας γιατί θα μποϊκοτάρω την Marvel αν δεν βγάλει σόλο ταινία για την Black Widow :P

 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί δεν καταλαβαίνουν ότι ο άνθρωπος είναι πολυδιάστατο ον. Ότι μπορεί να απολαμβάνει εξίσου διάφορα πράγματα χωρίς αυτό να του δίνει την μια ή την άλλη ταμπέλα.

 

Δεν σου αρέσουν οι σουπερηρωικές ταινίες? Με γεια σου με χαρά σου. Δες για 102357 φορά το Space Odyssey την Κυριακή το βράδυ και άσε με εμένα να ηρεμήσω παρακολουθώντας μια ιστορία, ένα παραμύθι, ένα ρακούν με οπλοπολυβόλο και το δέντρο σωματοφύλακά του σε νέες περιπέτειες. Γιατί να πρέπει οι 2 αυτές οι ασχολίες να μπουν στη ζυγαριά και να τσακωθούμε για το ποιος έχει τον μεγαλύτερο εγκέφαλο? Βέβαια είμαι γυναίκα, οπότε τέτοιοι διαγωνισμοί δεν με ιντριγκάρουν, μπορεί να φταίει αυτό.

  • Like 8
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1ον προσπεραστε τις ταμπελες, 2ον δεν υπαρχουν καλες και κακες ταινιες, ολα ειναι υποκειμενικα και η ικανοποιηση απο τη θεαση μιας ταινιας εξαρταται απο τα προσωπικα σου βιοματα και παραστασεις κτλ...

 

μετα απο αυτα, για μενα το guardian of the galaxy ειναι μακραν η πιο ευχαριστη ταινια της μαρβελ...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να συνοψισουμε, ποσα δαχτυλιδια μεχρι στιγμης εχουν βρεθει, και ποσα εχει ο θανος; Νομιζω ενα μπηκε στο σωμα του vision, ενα υπαρχει στο asgard, ενα εχουν οι guardians of the galaxy και ενα ο doctor strange; Συνολο ποσα ειναι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Δεν είναι δαχτυλίδια, αλλά πετράδια... :P

 

5 από τα 6 έχουμε δει:

 

Tesseract: Space (Asgard)

Aether: Reality (Collector)

Loki's Staff: Mind (Vision)

Eye of Agamotto: Time (Dr. Strange)

Orb: Power (Xandar)

 

Του χρόνου μπορεί να δούμε το τελευταίο...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...