Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε αυτά τα έντομα;Τώρα ενα τέτοιο είναι μέσα στο δωματιό μου. Εχω την εντύπωση οτι μπηκε από το κλιματιστικό -το δωμάτιο ήταν κλειστό για λίγους μήνες.

Μου είναι συμπαθές, δεν καταλαβαίνω γιατί το ονόμασαν ετσι, αλλα τώρα κάνει καποιους ήχους πισω από τα έπιπλα. Υπαρχει τίποτα που μπορει να βλαψει; Δεν υπάρχουν γλάστρες στο δωμάτιο, μόνο στο μπαλκόνι.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι. Δεν κάνει τίποτα.

Απλά μόλις φοβηθεί βρωμάει και αναγκάζεσαι να το πάρεις με χαρτοπετσέτα και να το πετάξεις απ' το παράθυρο :D

• Like 2
Δημοσ.

Από πόση αποσταση δηλαδή μπορει να βρωμάει?

Ελπίζω να μην έρθει προς τα κει που κοιμάμαι.

• Moderators
Δημοσ.

Σε κλειστό χώρο σίγουρα το μυρίζεις στα 1,5-2 μέτρα. Μόνο αν φοβηθεί.

Απλά άνοιξε κάνα παράθυρο να φύγει, ή πιάστο και βγάλτο έξω πριν προλάβει να αμολήσει μπόχα.

Μιλάμε πάντα για την κλασική, πράσινη βρωμούσα που είναι ένα απλό σκαθάρι με φτερά, σχετικά μικρού μεγέθους, ετσι;

Δημοσ.

2 μέτρα; Σοβαρά τώρα;

Καλά αύριο θα το βγάλω, ειναι λιγο αργά για σαφάρι τώρα... Μην το τρομάξω κιόλας και... αμυνθεί ;-)

Δημοσ.

Εδώ λέει ότι η διάρκεια ζωής είναι 65-70 μέρες. Φαντάζομαι δεν θέλεις να περιμένεις τόσο, και επίσης δεν ξέρουμε αν θα γεννήσει και αυγά μέχρι τότε. Προτείνω και εγώ την ηλεκτρική σκούπα.

Δημοσ.

Ναι ειναι η κλασική αλλά είναι καφέ η συγκεκριμένη, όχι τόσο όμορφη όσο η πράσινη. Στο γνωστό γωνιώδες σχήμα, με κάπως αεροδυναμικούς "ώμους".

Γιατί να μπει στο αυτί μου... δεν χωραει καν.

Ασχετο αλλά γιατί το ερκοντίσιον ενω το χω σβήσει παραμένει καπως μισάνοιχτο; θαρθουν και αλλα καλούδια από κει;

Δημοσ.

πωωω δεν τα θελω καθολου τα συχενομαι πληρως και αμα τα δω τα κυνηγαω μεσα στο σπιτι,  ακομα θυμαμαι το καλοκαιρι που δεν μπωρουσα να πιασω μια κατσαριδα, περασε 1 μηνας ωσπου αναγκαστηκα και πηρα κατσαριδοκτονο και ψεκασα την γωνια που εβγαινε για να βγει και να την αποτελειωσω

Δημοσ.

Δεν τα μπορώ ούτε αυτή την βρομούσα  τα συχαίνομαι, ενώ μικρός έπαιζα τα επιανα τωρα δεν τα θελω καν, κι αυτη βρωμαει αν την πιασεις σαν αμπούλα μυρίζει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...