darkpsyelf Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Νοικιαζω ενα σπιτι στη δαφνη, στα 230 ευρω...ειναι επιπλωμενο, παλιο...δεν ειχα αλλη επιλογη και επρεπε να βρω επιπλωμενο σπιτι γιατι δεν ειχα χρηματα για επιπλα.. οταν ηρθα να το πρωτοδω ο τυπος που το νοικιαζει μ ελεγε πως ειναι πληρως λειτουργικο, καινουρια υδραυλικα, ηλεκτρολογικα κλπ... ξαφνικα μετα απο λιγες μερες και αφου του εχω δωσει και 2 νοικια εγγυση εμφανιζονται τα προβληματα... κατσαριδες απο παντου.. χαλασμενες βρυσες.. χαλασμενη ηλεκτρικη κουζινα.. παραπανα απο τους απο κατω.. (ειναι οικογενειακη μικρη πολυκατοικια) ουτε να κλασεις δεν μπορεις εδω μεσα ακουγεσε απο κατω,..αληθεια... και ενω ημουν σωστος στις υποχρεωσεις μου και του εδινα τα ενοικια, αυτον τον μηνα τον καθυστερησα λιγο, λογω οικονομικων δυσκολιων, του ειπα πως θα του τα δινω σιγα σιγα... τουε δωσα 30 ευρω αρχες του μηνα... πριν λιγες μερες ο τυπος μου κατεβασε το ρευμα.. (το ρολοι ειναι σπιτι του, συνδεδεμενο με τον δικο του, που παει να παει κοινος λογαριασμος, + το νερο)...τον πηρα τηλ και μου ειπε πως μονο οταν του δωσω τα λεφτα θα μου το ξανα ανεβασει.. μου ειχε κατεβασμενο το ρευμα για 6 μερες.. χαλασαν ολα τα φαγητα στο ψυγειο μου 6 μερες δεν εκανα μπανιο 6 μερες δεν κοιμηθηκα σαν ανθρωπος 6 μερες ειχα ξεπαγιασει απο το κρυο... προχθες ανεβασα πυρετο και τωρα ειμαι χαλια... βρηκα εχθες να του δωσω σχεδον ολο το νοικι (-20 ευρω) μου σηκωσε το ρευμα και μου ειπε πως αν δεν εχω τα αλλα 20 μεχρι το μεσημερι "θα δεις τι θα σου κανω εγω"... εντωμεταξυ μου το νοικιαζει χωρις συμβολαιο, χωρις αποδειξεις τπτ...ολα μαυρα.. ειναι και θεολογος σε πανεπιστημιο και μου το παιζει ολη την ωρα κυριος ενω ειναι ο μεγαλυτερος ξεφτιλας... τι να κανω σε περιπτωση που μου ξανακατεβασει το ρευμα??? μπροω να παρω την αστυνομια τηλ η δεν θα δωσει σημασια?? μετα τις γιορτες σκοπευω να νοικιασω αλλου σπιτι...αλλα οσο ειμαι εδω τι μπορω να κανω αμα μου ξανακανει κατι τετοιο?
opcorsa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 ^^^ οτι ειπε ο αποπανω φταις ομως και εσυ... χωρις αποδειξη χωρις τιποτα?? παμε καλα? και εσυ πως θα δικαιολογησεις εξοδα κλπ? μαγκας ο κυριος... επρεπε να ησουν στην σδοε και οχι στο ινσομνια... και επρεπε απο την αρχη να δεις την λειτουργικοτητα του σπιτιου και οχι να εμπιστευθεις τον θρησκευομενο... η εμπειρια μου παντως λεει οτι οι πιο θρησκευομενοι που εχω δει στην πραγματικοτητα ειναι οι μεγαλυτεροι σαταναδες.. καλα ξεμπερδεματα 8
darkpsyelf Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 τον πληρώνεις μετρητά ή με κατάθεση? μετρητα... ^^^ οτι ειπε ο αποπανω φταις ομως και εσυ... χωρις αποδειξη χωρις τιποτα?? παμε καλα? και εσυ πως θα δικαιολογησεις εξοδα κλπ? μαγκας ο κυριος... επρεπε να ησουν στην σδοε και οχι στο ινσομνια... και επρεπε απο την αρχη να δεις την λειτουργικοτητα του σπιτιου και οχι να εμπιστευθεις τον θρησκευομενο... η εμπειρια μου παντως λεει οτι οι πιο θρησκευομενοι που εχω δει στην πραγματικοτητα ειναι οι μεγαλυτεροι σαταναδες.. καλα ξεμπερδεματα εχεις απολυτο δικιο και το ξερω... επρεπε να βρω σπιτι σε διαστημα λιγων ημερων και επραξα λιγο βιαστικα.. στην αρχη οι βρυσες δουλευαν ολες κανονικα, και τα ηλεκτρολογικα...μετα αρχισαν τα θεματακια... το συβολαιο ηταν να το κανουμε, απλα αυτος ελειπε ολη την ωρα και ποτε δεν βρισκομασταν για να τα συζητησουμε... εε και αφου ειδα μετα οτι ειναι τετοιος στοκος λεω καλυτερα να μην κανω το συμβολαιο, και ουτε αυτος μου ειπε κατι απο τοτε...
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Αλλος ειναι ο θεολογος κι αλλος αυτος που παει με το σταυρο στο χερι. Σε σημειο να αναρωτιεμαι αν κοιταξες το διαμερισμα πριν το νοικιασεις ή αν το εκλεισες τηλεφωνικα χωρις καν να το δεις. Το λαθος θεωρω οτι ειναι δικο σου. Απο εκει και περα αφου ο αλλος κανει τα κουμαντα του οπως τα κανει, για μενα αλλαξε σπιτι το συντομοτερο δυνατο γιατι αργα ή γρηγορα θα εχεις ακομα σοβαροτερα προβληματα (τοσο με το σπιτι οσο και με το σπιτονοικοκυρη). Ειναι καλο για σενα πως δεν υπαρχει συμβολαιο, δεν μπορει να σου κανει τιποτα σε νομικο επιπεδο, οποτε εξαντλησε τον μηνα της εγγυησης και απλα φυγε και αστον να σε ψαχνει, εφοσον σου ξηγηθηκε ετσι. Απλα αυτη τη φορα κοιταξε να εισαι πιο σοβαρος στην αναζητηση διαμερισματος, γιατι σπιτι που να μην εχεις παρει χαμπαρι οτι δεν δουλευουν βρυσες και κουζινα, σημαινει οτι δεν το ελεγξες πριν το κλεισεις.
darkpsyelf Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Αλλος ειναι ο θεολογος κι αλλος αυτος που παει με το σταυρο στο χερι. Σε σημειο να αναρωτιεμαι αν κοιταξες το διαμερισμα πριν το νοικιασεις ή αν το εκλεισες τηλεφωνικα χωρις καν να το δεις. Το λαθος θεωρω οτι ειναι δικο σου. Απο εκει και περα αφου ο αλλος κανει τα κουμαντα του οπως τα κανει, για μενα αλλαξε σπιτι το συντομοτερο δυνατο γιατι αργα ή γρηγορα θα εχεις ακομα σοβαροτερα προβληματα (τοσο με το σπιτι οσο και με το σπιτονοικοκυρη). Ειναι καλο για σενα πως δεν υπαρχει συμβολαιο, δεν μπορει να σου κανει τιποτα σε νομικο επιπεδο, οποτε απλα φυγε και αστον να σε ψαχνει για να παρει τα 200 ευρω, εφοσον σου ξηγηθηκε ετσι. Απλα αυτη τη φορα κοιταξε να εισαι πιο σοβαρος στην αναζητηση διαμερισματος, γιατι σπιτι που να μην εχεις παρει χαμπαρι οτι δεν δουλευουν βρυσες και κουζινα, σημαινει οτι δεν το ελεγξες πριν το κλεισεις. Θα ψαξω να βρω αλλο σπιτι, αλλα δεν μπορω να το κανω ακομα...μετα τις 10 Ιανουαριου θα μπορω... οσο βρισκομαι εδω τι μπορω να κανω σε περιπτωση που ξανασυμβει κατι τετοιο?
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Σαν τι να γινει; Αν σου ξαναζητησει λεφτα πες του οτι εχει κρατησει ηδη εγγυηση, οποτε να αραξει στα κυβικα του, δεν χανει ουτε μισο ευρω. Αν σου κατεβασει ξανα το ρευμα πηγαινε ανεβασε το , υποθετω οτι ενας διακοπτης ειναι το ολο θεμα. Αν στον διακοπτη δεν εχεις προσβαση και σε αφηνει μεσα στο καταχειμωνο χωρις φως/θερμανση, εγω στη θεση σου θα καλουσα το 100 χωρις πολλα πολλα.
johnieXoX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 άρα δεν αποδεικνύεται από κάπου πως μένεις εκεί? α) επειδή θα χεις συνέχεια πρόβλημα, ψάξε για αλλού πες του πως θα φύγεις και να κρατήσει τα ενοίκια για εγγύηση μέχρι να βρεις άλλο σπίτι φύγε, και κάνε του καταγγελία στη ΔΕΗ β) πίεσε για συμβόλαιο, μείνε εκεί, και κάνε του και την καταγγελία στη ΔΕΗ * δεν θεωρώ πως φταίει ο ενοικιαστής. προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε κάθε σπίτι, και ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος να τα φτιάξει. συμπεριφορά όμως όπως να κλείνει το ρεύμα και το νερό, είναι τραμπουκισμός και αλητεία. ούτε η ΔΕΗ δεν κάνει έτσι. 1
darkpsyelf Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο θα το κανω ετσι κι αλλιως...δεν γινεται ομως ακομα...πρεπει να παραμεινω εδω 20 μερες περιπου ακομα Σαν τι να γινει; Απλα ανακοινωσε του οτι θα μεινεις αλλο 1 μηνα στο σπιτι και θα φυγεις και το ενοικιο να το κρατησει απο την εγγυηση.Αν σου κατεβασει ξανα το ρευμα πηγαινε ανεβασε το , υποθετω οτι μια ασφαλεια ειναι το ολο θεμα. Του το εχω πει αυτο και δεν εχει δεχτει!! Η ασφαλεια ειναι μεσα στο σπιτι του, πως να μπω?
johnieXoX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Σαν τι να γινει; Απλα ανακοινωσε του οτι θα μεινεις αλλο 1 μηνα στο σπιτι και θα φυγεις και το ενοικιο να το κρατησει απο την εγγυηση. Αν σου κατεβασει ξανα το ρευμα πηγαινε ανεβασε το . δεν μπορεί να το ανεβάσει. το σπίτι του λογικά συνδέεται με τον γενικό του σπιτιού του ιδιοκτήτη, και η κατανάλωση μετριέται στο ρολόι του ιδιοκτήτη. ουσιαστικά το σπίτι που μένει ο ts δηλώνεται ως ανοίκιαστο και το πιο πιθανό είναι να είναι κομμένο το ρεύμα από το ρολόι για να μην πληρώνει πάγιο στη ΔΕΗ. αν κάνω κάπου λάθος στην παραπάνω υπόθεση, ας με διορθώσει ο ts
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Οκ καλεις 100 και αναφερεις την κατασταση αν στο ξανακανει. Η θα σκασουν ΔΙΑΣ να δουν τι παιζει -γιατι ετσι οπως το αναφερεις τιθεται ζητημα αμεσης δρασης αν σε αφηνει χωρις ρευμα κατα βουληση- η θα σε συμβουλεψουν απο το τηλ τι πρεπει να κανεις.
opcorsa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Έφυγες νύχτα και τον φεσωνεις δεν θα συμφωνουσα, αλλα στην περιπτωση του του αξιζει..... δηλαδη εγω ειμαι μαλακας που νοικιαζω ενα σπιτι 300 και κοβω αποδειξη για 300... 2
moure Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Από εδώ και πέρα κατάθεση τα χρήματα σε λογαριασμό του. Ζητά του απόδειξη για την εγγύηση και τα ενοίκια που έχεις δώσει μέχρι τώρα αλλιώς καταγγελία στην εφορία. Φρόντισε να βγάλεις φωτογραφίες με σένα μέσα στο σπίτι και φωτογραφίες από τον μετρητή της ΔΕΗ γιατί αυτός δεν θα δέχεται ότι έμενες στο σπίτι 2
darkpsyelf Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Θα του ξανα αναφερω πως σε 1 μηνα θα φυγω απο το σπιτι οποτε να το κρατησει απο την εγγυηση αλλα δεν νομιζω να δεχτει γιατι του το ειχα ξαναπει... Σε αυτη τη περιπτωση τι κανω? Μενω μεσα στο σπιτι, και ελπιζω να μην μου ξανα κανει καμια μαλακια, και αμα μου τη κανει, παιρνω το 100, ας υποθεσουμε πως συμμορφωνεται, μπορει με καποιο τροπο να μου κανει κατι νομικα? Μπορει να με διωξει με καποιο τροπο τοσο αμεσα μεσω εξωσης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα