darkpsyelf Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 πολλα εχω στο μυαλο μου να κανω οταν φτασω σε αυτο το σταδιο γιατι δεν εχω ξαναδεχτει τετοια μεταχειρηση απο ανθρωπο... 6 μερες εχω μισησει την ζωη μου και εχω κουραστει υπερβολικα...θα το πληρωσει σιγουρα Πάρε και τα έπιπλα μιας και φεύγεις. Αφού έτσι και αλλιώς, χαρτιά δεν υπάρχoυν, απόδειξη πληρωμής δεν υπάρχει, δεν φαίνεται ότι πέρασες από εκεί.<---εξυπνάκιας. Πάντως καλο θα είναι να γίνει κάτι νομικά, μην την πατήσει και κανένας άλλος. Κρίμα για αυτήν την εμπειρία, ελπίζω να βρείς κάτι καλύτερο. Aντε και καλή υπομονή. δεν θελω τιποτα απο αυτο το μερος, το εχω σιχαθει..δεν θελω τιποτα να μου το θυμιζει αλλα θα το πληρωσει ο παπαρας
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 τι εξωση να κανει ρε ο απατεωνας ο μαλακας ο νεοελληνας (παρακαλω να μην διαγραφει) ... που δεν φαινεσαι πουθενα ...νομικα οσο μενεις εσυ σε αυτο το σπιτι αλλο τοσο μενω κι εγω... Κοίτα, το πρόβλημα υπάρχει και στις 2 πλευρές. Και στον ιδιοκτήτη που εισπράττει χωρίς να δηλώνει τίποτα πουθενά αλλά και στον ενοικιαστή που δέχτηκε πρακτικά να ...φιλοξενείται σε ένα σπίτι χωρίς απολύτως κανένα νομικό έγγραφο. Άρα κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση και η μόνη λύση είναι να τα "βρεί" με τον ιδιοκτήτη για όσο διάστημα θα μένει ακόμη εκεί. Αν το ύφος του ιδιοκτήτη είναι περίεργο, μπορεί να προσαρμόσει αντίστοιχα και το δικό του... (πχ "κοίτα να δεις, σε 20 μέρες φεύγω. Έχεις την εγγύηση, άρα μέχρι τότε δεν σου δίνω τίποτα. Αν μου κόψεις το ρεύμα μέχρι τότε καλώ αστυνομία και πάω στην εφορία και μπλέκουμε και οι 2"). 3
DDevil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εννοειται φιλε πως μπηκε και μενει σπιτι του .... Σιγα που δεν μπορει να αποδειξει. Σου εκοψε το ρευμα και 6 μερες το δεχτηκες? Μη φοβαστε ρε πολυ πολυ θα σας γνωρισει ο εισαγγελεας και τι εγινε.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εννοειται φιλε πως μπηκε και μενει σπιτι του .... Σιγα που δεν μπορει να αποδειξει. Σου εκοψε το ρευμα και 6 μερες το δεχτηκες? Μη φοβαστε ρε πολυ πολυ θα σας γνωρισει ο εισαγγελεας και τι εγινε. Αν το δεις καθαρά νομικά (που έτσι θα το δει η δικαιοσύνη), δεν μπορεί να αποδείξει και πολλά... 1
DDevil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Και πως ειναι μεσα και μενει? Καλα βεβαια το οτι ο αλλος εδωσε 460 χωρις αποδειξη ειναι τραγικο. Για αυτο και μονο θελει ποινη και ο νοικαρης. Καλα ρε φιλε τοσο αφελης εισαι? Θεματοθετη εδωσες μισο χιλιαρικο χωρις αποδειξη?
mpompo13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 μπορεις να του κανεις μια "ανακαινιση" δωρο φευγοντας. φιλικά πάντα Ατυχήματα συμβαίνουν συνέχεια (ειδικά εάν δεν "φαίνεσαι" ότι έμεινες ποτέ) 2
darkpsyelf Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Και πως ειναι μεσα και μενει? Καλα βεβαια το οτι ο αλλος εδωσε 460 χωρις αποδειξη ειναι τραγικο. Για αυτο και μονο θελει ποινη και ο νοικαρης. Καλα ρε φιλε τοσο αφελης εισαι? Θεματοθετη εδωσες μισο χιλιαρικο χωρις αποδειξη? 19 χρονων ειμαι, επρεπε να βρω μπαμ σπιτι, δεν ξερω και πολλα απο αυτα τα γραφειοκρατικα, μαλακια μου το ξερω αλλα δεν το σκεφτηκα εκεινη τη στιγμη.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Και πως ειναι μεσα και μενει? Ιδιοκτήτης: "κύριε δικαστά, εγώ το λυπήθηκα το παιδί που δεν είχε που να μείνει και τον φιλοξένησα για λίγο σε ένα κομμάτι του σπιτιού μου που είχα άδειο. Και μάλιστα πλήρωνα εγώ όλους τους λογαριασμούς που ήταν αυξημένοι γιατί κατανάλωνε και ο ίδιος ρεύμα, νερό κλπ. Μετά όμως ο κύριος αυτός δεν έφευγε και έμεινε για πολλούς μήνες αλλά επειδή είμαι και θεολόγος και άνθρωπος του Θεού, δεν μπορούσα να τον πετάξω στο δρόμο!" 2
DDevil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ναι και που με ξερει για να μου κανει τετοιο καλο??? Παραμυθια λεει ο κυριος κυριε δικαστα ολα αυτα ειναι αλλοθι για φορολογικες απαλλαγες εχει ενημερωθει το σδοε του ζητησα αποδειξη ποτε δεν μου εδωσε μου ειπε θα κανει συμβολαια ποτε δεν τα προχωρησε και εχω και μαρτυρες που εχουν μεινει στο σπιτι του και αλλοι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ναι και που με ξερει για να μου κανει τετοιο καλο??? Παραμυθια λεει ο κυριος κυριε δικαστα ολα αυτα ειναι αλλοθι για φορολογικες απαλλαγες εχει ενημερωθει το σδοε του ζητησα αποδειξη ποτε δεν μου εδωσε μου ειπε θα κανει συμβολαια ποτε δεν τα προχωρησε και εχω και μαρτυρες που εχουν μεινει στο σπιτι του και αλλοι. Μέχρι εκεί νομίζω πως θα αντέξει να ακούσει ο δικαστής... Άσε που μια τέτοια ιστορία δύσκολα θα έφτανε εως τον δικαστή.
Joshua21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ναι και που με ξερει για να μου κανει τετοιο καλο??? Παραμυθια λεει ο κυριος κυριε δικαστα ολα αυτα ειναι αλλοθι για φορολογικες απαλλαγες εχει ενημερωθει το σδοε του ζητησα αποδειξη ποτε δεν μου εδωσε μου ειπε θα κανει συμβολαια ποτε δεν τα προχωρησε και εχω και μαρτυρες που εχουν μεινει στο σπιτι του και αλλοι. Ε στο δικαστήριο ο καθένας θα πει τα δικά του, θα έχει τους δικούς του μάρτυρες κτλ, τώρα ποιο παραμύθι θα είναι το πιο πιστευτό δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Όσο για την εφορία ξεχνάς ότι ο ιδιοκτήτης δεν την κλέβει μόνος του, από κοινού με τον ενοικιαστή την κλέβουν... 1
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Για αυτό ηχογραφεί την συζήτηση. Ώστε εάν φτάσουμε μέχρι εκεί, να έχει και ένα backupΤο οποιο ειναι και παρανομο και σε μπελαδες θα βαλει αυτον που εκανε την ηχογραφηση παρα αυτον που ηχογραφηθηκε. Θα ειναι και το πρωτο (και μαλλον μοναδικο)επισημο στοιχειο για τον δικαστη, αλλα οχι υπερ αυτου που φανταζεσαι. 2
Joshua21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Για αυτό ηχογραφεί την συζήτηση. Ώστε εάν φτάσουμε μέχρι εκεί, να έχει και ένα backup Εφόσον ενημερώσει τον συνομιλητή του ότι η συζήτηση καταγράφεται έχει κάτι, αλλιώς δεν έχει τίποτα 1
panosno1com Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 φυγε νυχτα αλλαζοντας πρωτα κλειδιαρια σπαζοντας μεσα το κλειδι (τρολλαρω) 1
Silverage Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Φεύγεις νύχτα αλλαζοντας λίγο την διακόσμηση του σπιτιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα