Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα σαν διαρρηκτη να τον παρουσιάσει δεν μπορει αλλα τεσπα , εγω νομιζω ουτε καν σαν φιλανθρωπική πράξη. Προφανως οι αστυνομικοι στις καταθέσεις θα καταλαβουν ότι το λέει ετσι για να κοροϊδεψει το συστημα. Είναι δυνατον ενας φιλάνθρωπος να κοβει το ρευμα επειδή δεν πληρώθηκε μια εβδομάδα? επισης είναι δυνατον ενας φιλάνθρωπος να παρέχει φιλανθρωπια σε κάποιον άγνωστο? για ποιο λογο? έχει παρελθον φιλανθρωπιας ο κύριος? ηταν και στο παρελθον φιλάνθρωπος? εχει αποδειξεις για την φιλανθρωπια του? προσφορές σε ευαγή ιδρύματα? και άλλα? πως λέει ότι είναι φιλάνθρωπος? με τα λογια? με τα λογια είμαι και εγω κοσμοναύτης.

λέμε κάτι δεν διαφωνω αλλα να μπορει να στηριχτεί με επιχειρηματα και κυριως γεγονοτα. Ο τύπος μπαινει μέσα άνετα για το κολπο με την ενοικιαση σπιτιου χωρις αποδειξεις και δηλωση στην εφορια. Κυριοι τον πληρωσα και δεν μου έδωσε αποδειξη περιμενα να μου δωσει όπως υποσχέθηκε αλλα δεν το έκανε. Σιγουρα φταιει και ο νοικάρης αλλα θα βρει και ο άλλος το μπελά του. Οποτε εγω θα έλεγα μεγάλε η το πάς αλλιως και κάθεσαι στο τραπεζάκι των διαπραγματεύσεων ή πάμε και οι 2 προς το γκρεμο. Αλλα εγω μπορει και να επιζήσω μετα τη πτώση για σενα μάλλον είναι αδύνατο.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα σαν διαρρηκτη να τον παρουσιάσει δεν μπορει αλλα τεσπα , εγω νομιζω ουτε καν σαν φιλανθρωπική πράξη. Προφανως οι αστυνομικοι στις καταθέσεις θα καταλαβουν ότι το λέει ετσι για να κοροϊδεψει το συστημα. Είναι δυνατον ενας φιλάνθρωπος να κοβει το ρευμα επειδή δεν πληρώθηκε μια εβδομάδα? επισης είναι δυνατον ενας φιλάνθρωπος να παρέχει φιλανθρωπια σε κάποιον άγνωστο? για ποιο λογο? έχει παρελθον φιλανθρωπιας ο κύριος? ηταν και στο παρελθον φιλάνθρωπος? εχει αποδειξεις για την φιλανθρωπια του? προσφορές σε ευαγή ιδρύματα? και άλλα? πως λέει ότι είναι φιλάνθρωπος? με τα λογια? με τα λογια είμαι και εγω κοσμοναύτης.

λέμε κάτι δεν διαφωνω αλλα να μπορει να στηριχτεί με επιχειρηματα και κυριως γεγονοτα. Ο τύπος μπαινει μέσα άνετα για το κολπο με την ενοικιαση σπιτιου χωρις αποδειξεις και δηλωση στην εφορια. Κυριοι τον πληρωσα και δεν μου έδωσε αποδειξη περιμενα να μου δωσει όπως υποσχέθηκε αλλα δεν το έκανε. Σιγουρα φταιει και ο νοικάρης αλλα θα βρει και ο άλλος το μπελά του. Οποτε εγω θα έλεγα μεγάλε η το πάς αλλιως και κάθεσαι στο τραπεζάκι των διαπραγματεύσεων ή πάμε και οι 2 προς το γκρεμο. Αλλα εγω μπορει και να επιζήσω μετα τη πτώση για σενα μάλλον είναι αδύνατο.

Πιστεύω - γιατί ούτε εγώ ούτε εσύ ξέρουμε σίγουρα - ότι μπορεί κάλλιστα να τον παρουσιάσει ως διαρρήκτη. Όπως ακριβώς ο ένας δεν έχει αποδείξεις για το πόσο φιλάνθρωπος είναι (ή οτιδήποτε άλλο) έτσι και ο TS δεν έχει αποδείξεις ότι του έκοψε το ρεύμα 6 μέρες, ότι μένει εκεί τόσο καιρό, ότι τα πράγματα του (πχ ρούχα) είναι όντως δικά του και δεν είναι απλά ο ξενώνας του ιδιοκτήτη κτλ.

Και μη το βλέπεις από την πλευρά της κοινής λογικής. Εγώ και εσύ μπορεί να έχουμε ξεκάθαρα σε αυτήν την ιστορία ποιος είναι το λαμόγιο. Η αστυνομία κάθε μέρα με τέτοιες περιπτώσεις ασχολείται, που άλλοτε φταίει ο ένας άλλοτε φταίει ο άλλος. Δε πιστεύω ότι κάποιος αστυνομικός θα κάνει οποιαδήποτε ενέργεια χωρίς ΑΠΤΕΣ αποδείξεις (και το "να ορκίζομαι" ή το "αλήθεια σας λέω δική μου είναι η μπλούζα να και εγώ Large φοράω" δεν είναι απτές αποδείξεις).

Γενικά ψιλοσυμφωνούμε, απλά τονίζω κάποια πράγματα.

Όσο για την φοροδιαφυγή του θέματος, νομίζω και οι 2 θα μπλέξουν, όχι μόνο ο ιδιοκτήτης. Γιατί υπάρχουν διαφυγόντα κέρδη και από τις 2 πλευρές προς το κράτος. Το ποιος θα χάσει περισσότερα πάλι δε το ξέρουμε, μιας και δε ξέρουμε το τι έχει για να χάσει ο καθένας, καθώς και το τι άκρες έχει ο καθένας. Δυστυχώς μετράνε και αυτά στην εξίσωση

Φιλικά πάντα

Δημοσ.

Δεν μπορει να πάρει βεβαιωση από την ΔΕΗ ότι τις τάδε ώρες το ρευμα του ήταν κάτω? τις ημερομηνίες τις έχει. Μπορει να καλέσει μάρτυρα κανεναν γειτονα που τον βλέπει τοσο καιρο να μπαινοβγαινει στο σπιτι. Οι γειτονες δεν θα πουν ψέμματα .... πως γινεται να τον φιλοξενει κάποιος για 2-3 μηνες ... χωρις να τον ξέρει και χωρις να έχει κανενα οφελος από αυτόν. Κουβεντα κάνουμε , δυστυχως βεβαια για τον θεματοθετη για να μαθει άλλη φορά να κανονιζει καλυτερα τις δουλειές του.

Λεφτα δεν δινεις σε κανεναν χωρις αποδειξη. Εγω σε μια παλαιοτερη δουλειά που έκανα κάποιοι έδιναν λεφτά χωρις αποδεικτικο παραδοσης λεει συνάδελφος είναι σιγα μην τα χάσει για να τα δωσει αυτος από Δευτερα πχ στο γραφειο που ασχολειται με τα λεφτά. Μολις ειχα και εγώ κάποιες τέτοιες παραλαβές ελατε εδώ τους ελεγα θα φτιάξω στα γρηγορα ένα έγγραφο στον ηυ με τα λεφτά από ποιον τα παραλαμβανω κτλπ ποσα είναι ποια ημερομηνια και υπογραφες από κάτω ο παραδους και ο παραλαβών. :shifty:  Λεφτά να παιρνεις και να δινεις στο έτσι για μενα είναι μέγιστη ανευθυνοτητα. Ακομα και στον κολλητο σου. Ένα μπακαλοχαρτο δεν είναι τιποτα ότι σου έδωσα αυτά τα λεφτά τα έλαβες και υπογράφεις.

Και αφου τα έχεις μετρήσει βεβαια τσεκάρεις αν είναι πλαστά.

Δημοσ.

Ρε συ DDevil έκφραση είναι το "θα πρέπει να βασιστείς στην καλή του θέληση", εννοούσα ότι δεν μπορεί να τον υποχρεώσει με κανένα τρόπο. Γιατί δεν θες να το καταλάβεις?

Απο την στιγμη που κάποιος ξηγηθει έτσι πουστικα εγω προσωπικά θα του ελεγα αν θες να φυγω απο το σπιτι σου πχ σημερα και να γλιτώσουμε τις μανουρες στις οποιες ειμαι αποφασισμενος να εμπλακώ αν δεν μου αφησεις άλλη επιλογη .... μου δινεις επιτοπου τα λεφτά μου εδω μπροστα χέρι με χέρι και εγω μεσα σε μια εβδομάδα το πολυ 15 μέρες έχω φυγει γιατι πρέπει να βρω και αλλου να μεινω οπως καταλαβαινεις. Αλλα επειδη μου έκοψες το ρευμα φιλε μου χωρις να με προειδοποιησεις και μου χάλασες ένα καρο τροφιμα θα μου δώσεις μια μικρη αποζημιωση για αυτο.

Διαφορετικα θα τον υποχρεωσω με το οτι θα μεινω 2 μηνες και δεν θα βγαζει άχνα. Κανονικα υποχρεωμενος ειναι να επιστρέψει την εγγυηση που πηρε. Δεν φτάνει που του εκλεισε το ρευμα και αρρωστησε ο άνθρωπος. Χαρτι γιατρου έχει? να του τραβηξει και μια μηνυση? για προκληση σε κινδυνο??? ή μηπως νομιζει ο καθενας οτι θα κανει οτι γουστάρει χωρις συνενοηση απο πριν? ζωα μένουν μεσα στο σπιτι?

Κοντεψα να καταληξω στο νοσοκομειο με πνευμονια φιλε μου αυτο το ήξερες? οχι. Δεν πειραζει θα το μάθει η αστυνομια με γνωματευση και βεβαιωση ιατρου οτι προηλθε απο το οτι μου έκλεισες το ρευμα. Για αυτο για να μην το προχωρησουμε .... δωσε μου τα λεφτά μου πισω δωσε και 100 ευρω παραπανω για τα τροφιμα που μου χάλασες και θα το σκεφτω κιολας. Γιατι ακομα δεν εχω αναρρωσει ο γιατρος ειπε θα με ξαναδει γιατι μπορει να μου άφησε κάποιο κουσουρι στο αναπνευστικο και τοτε καταλαβαινεις..... Και θα ζητησεις και συγγνωμη για ολη αυτη την απανθρωπη συμπεριφορά.

Άνετα του κάνει μηνυση οτι τον αφησε μεσα στο χειμωνα χωρις ρευμα με κινδυνο της υγειας του και με την ιατρική βεβαιωση απο γιατρο.

Τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά που απαντάς με αυτό που έγραψα εγώ, μόνο εσύ ξέρεις.

Από τη στιγμή που ο ενοικιαστής δεν έχει στα χέρια του κάποια απόδειξη ότι πλήρωσε εγγύηση, δεν μπορεί με κανένα νόμιμο τρόπο να την απαιτήσει πίσω. Και ένα πεντάχρονο μπορεί να το καταλάβει αυτό, εσύ γιατί δεν μπορείς?

Δημοσ.

Σου ειπα πιο πριν αμα δεν θελει να δωσει την εγγυηση που πληρωθηκε θα κάτσει ο φιλος 2 μηνες μέσα ή οσο είναι το ποσο και δεν θα τον ενοχλησει καν γιατι αν ξεκινούσε να ενοχλεί θα ξεκινουσε και εγω να βαράω με τροπους που σου εξηγησα και πιο πανω αλλα δεν θές να τους διαβασεις αυτά περι φιλανθρωπιας δεν στέκουνε ο τυπος θα εχει σοβαρο πρόβλημα αν το συνεχισει το παραμυθι. Τωρα τι άλλο καταλαβαίνεις εσυ ή όχι είναι δικο σου θεμα.

Είναι και σε ποιον θα πέσουν αυτοι οι "μαγκες". Εγω θα τον τσακιζα να ξέρεις. Και ας έτρωγα και εγω ποινη.

Δημοσ.

Σου ειπα πιο πριν αμα δεν θελει να δωσει την εγγυηση που πληρωθηκε θα κάτσει ο φιλος 2 μηνες μέσα ή οσο είναι το ποσο και δεν θα τον ενοχλησει καν γιατι αν ξεκινούσε να ενοχλεί θα ξεκινουσε και εγω να βαράω με τροπους που σου εξηγησα και πιο πανω αλλα δεν θές να τους διαβασεις αυτά περι φιλανθρωπιας δεν στέκουνε ο τυπος θα εχει σοβαρο πρόβλημα αν το συνεχισει το παραμυθι. Τωρα τι άλλο καταλαβαίνεις εσυ ή όχι είναι δικο σου θεμα.

Είναι και σε ποιον θα πέσουν αυτοι οι "μαγκες". Εγω θα τον τσακιζα να ξέρεις. Και ας έτρωγα και εγω ποινη.

Ο φίλος "παραλίγο να καταλήξει στο νοσοκομείο"(δικά σου λόγια είναι αυτά στα εισαγωγικά) μένοντας 6 ημέρες χωρίς ρεύμα και νερό, δεν είναι και τόσο απλό όσο το περιγράφεις να μείνει 2 μήνες μέσα με τις ίδιες συνθήκες στη μέση του χειμώνα. Ο ιδιοκτήτης έχει ήδη αποδείξει αν τολμάει ή όχι να τον "ενοχλήσει" κόβοντας του νερό+ρεύμα, το "δεν θα τον ενοχλήσει" είναι στην φαντασία σου και μόνο.

Δημοσ.

Ο φίλος "παραλίγο να καταλήξει στο νοσοκομείο"(δικά σου λόγια είναι αυτά στα εισαγωγικά) μένοντας 6 ημέρες χωρίς ρεύμα και νερό, δεν είναι και τόσο απλό όσο το περιγράφεις να μείνει 2 μήνες μέσα με τις ίδιες συνθήκες στη μέση του χειμώνα. Ο ιδιοκτήτης έχει ήδη αποδείξει αν τολμάει ή όχι να τον "ενοχλήσει" κόβοντας του νερό+ρεύμα, το "δεν θα τον ενοχλήσει" είναι στην φαντασία σου και μόνο.

Ποιες 6 μερες ρε συ .... ουτε 1 ωρα δεν θα έμενε έτσι αυτό θα ειχα φωναξει την αστυνομια και θα τον ειχαν μπαγλαρώσει επιτοπου .... θα του κτυπουσα τη πορτα και θα του φωναζα αμα εχει κοτσια να έρθει εξω να λογαριαστούμε πλακες μου κάνεις τωρα? δεν μασάω εγω από τετοια και δεν φοβάμαι και τιποτα κιολας.

Θα σου ελεγα εγω μετα ποιος τολμάει και ποιος δεν τολμάει. Και ορισμένοι δεν θα ήθελαν να μπουν στην φαντασια μου να ξέρεις. Εμενα φιλε οποιος μου πουλησει τραμπουκισμο δεν ξεμπερδευει ετσι ευκολα και στο κέρατο του βοδιου να κρυφτει θα τον βρω. Ρωτα τον ιδιοκτητη που ειχα ποιος υποχώρησε στο τέλος. Μου ελεγε και αυτος μαλακιες θα σου κάνω κακο και θα έρθω από τη δουλεια σου .... δεν υπολογισα τιποτα να ξέρεις. Έλα του κανω μετα να δεις εσενα τι σε περιμενει. B)

Και στο τελος έμεινα και μέσα τον τελευταιο μηνα διοτι όλα οσα εκανε μου ειχαν κάνει να χάσω την εμπιστοσυνη και δεν πληρώθηκε τον τελευταιο μήνα ... ας πηγαινε να λεει για νομιμότητες που μου λες και εσυ και να βρει το δικιο του. Ειχα καλο ιστορικο και για αυτόν.

Οποτε τι νομιμότητες μου λες εμενα και ιστοριες... σε πληρωσα? και πας να με βγαλεις τρελο? και θα απειλησεις κιολας? ε ντάξει. Τι να σου πω είναι μη πεσεις στο καταλληλο ατομο εγω δεν μασαω από τέτοιες μαλακιες να ξέρεις και σου ειπα είμαι διατεθειμενος και να μπλέξω. Και σε δικαστηρια και παντου δεν έχω προβλήματα μια χαρα κοιμάμαι το βράδυ δεν έχω αγχη.

Ακομα και συμμορια να στειλει και να μου κάνει ντου στο σπιτι ακομα και εκει έχω πάρει τα μέτρα μου .... B)  για αυτό καλο είναι οι ιδιοκτητες που ειστε περίεργοι να διαλέγετε άτομα που φοβούνται εύκολα και υποχωρουν αν ειστε διατεθειμένοι να κινηθείτε όπως κινειται κάποιος σαν τον ιδιοκτητη του φιλου μας ... αλλιως δεν θα σας βγει.

Για το φιλο μας εγω αμα δεν έμενα 2 μηνες στο σπιτι και δεν έπαιρνα και 100 ευρω αποζημιωση για τα πράγματα που μου χάλασε με την απερισκεπτη κινηση του δεν θα έφευγα. Αν δεν τα εδινε αυτό θα σημαινει 3 ενοικια. Απληρωτα αλλα το ρευμα θα το πληρωνα κανονικα. Λεγε εσυ τα δικα σου πες με και 5 χρονο δεκάρα δεν δινω.

Δημοσ.

Ποιες 6 μερες ρε συ .... ουτε 1 ωρα δεν θα έμενε έτσι αυτό θα ειχα φωναξει την αστυνομια και θα τον ειχαν μπαγλαρώσει επιτοπου ....

Κυριολεκτικά ότι νάναι... Η αστυνομία δεν σε μπαγλαρώνει χωρίς λόγο, πρέπει να έχεις διαπράξει αυτόφωρο αδίκημα πρώτα. Έτσι όπως το βλέπω εγώ δεν υπάρχει αυτόφωρο στην συγκεκριμένη περίπτωση, αν εσύ νομίζεις πως υπάρχει πες μας όχι μόνο ποιο ακριβώς είναι αυτό, αλλά και πως θα πειστεί η αστυνομία ότι πράγματι υπάρχει κάτι τέτοιο. Το μόνο που θα κάνει η αστυνομία είναι να πάρει τα στοιχεία και των δυο σας, μήπως και θελήσει κανένας από σας να κάνει μήνυση στον άλλον.

θα του κτυπουσα τη πορτα και θα του φωναζα αμα εχει κοτσια να έρθει εξω να λογαριαστούμε πλακες μου κάνεις τωρα?

Αυτός είναι λόγος για να μπαγλαρώσουν εσένα, αν σε δει αστυνομικός να του χτυπάς την πόρτα φωνάζοντας σε βούτηξε με τη μία, έχε το υπόψιν.

δεν μασάω εγω από τετοια και δεν φοβάμαι και τιποτα κιολας.

Το θέμα μας δεν είναι πόσο τρελός είσαι εσύ, αλλά πως μπορεί νόμιμα και άμεσα ο συγκεκριμένος ενοικιαστής(που υπόψιν δεν έχει κανένα χαρτί στο χέρι του) να προφυλαχτεί από τον ιδιοκτήτη που του κόβει το ρεύμα.

Τα υπόλοιπα που έγραψες δεν θα τα σχολιάσω, είναι εντελώς άσχετα με αυτό που συζητάμε.

Δημοσ.

Φάση έχουν όλα αυτά που λέτε πάντως!!

Λοιπόν ακούστε πως έχει το σκηνικό.. Ξεκινάμε από το αυτονόητο ότι το ρεύμα δηλαδή δεν το κόβεις ποτέ κ σε καμιά περίπτωση πόσο μάλλον δε μέσα στο καταχείμωνο!

Ο ts σίγουρα εκτός από τις καθυστερήσεις στο μηνιάτικο δεν έχει λεφτά να πληρώσει ποτέ το ρεύμα οπότε ο άλλος (εφόσον δεν έχει ούτε ένα χαρτί για να μπορεί να του πει θα σου κάνω έξωση κτλ) βρήκε την πιο μαλάκισμενη απάνθρωπη και άκυρη λύση για να τον πετάξει με τις κλωτσιές από το σπίτι,μιας και αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι κάθε μήνα θα παίρνει το ενοίκιο 10/10 ευρώ και ρεύμα δεν πρόκειται να πληρωθεί εις των αιώνα των αιώνων!

Και ιδιοκτήτης και ενοικιαστής είναι παράνομοι και άκυροι από την κορφή μέχρι τα νύχια! Καλά ξεμπερδέματα!

Αμήν..

Δημοσ.

Mε ένα συμβολαιο στα χέρια του ο ενοικιαστης άνετα θα μπορουσε με το κοψιμο του ρεύματος να κάνει μηνυση στον άλλον. ΑΛΛΑ το θεμα είναι το εξης από που και ως που ο ιδιοκτητης έχει προσβαση στο ρευμα του αλλου? εμενα είναι στο ονομα μου εδώ που μένω. Το αλλαξα την πρωτη εβδομάδα κιολας.

Joshua21 αμα ειχε εμένα θα καταλαβαινε πως θα έμπλεκε και δεν θα το τραβουσε τοσο. Δεν έχω αλλα επιχειρηματα να σε πεισω για αυτό που σου λεω αλλα εγω θα του έκανα ζημια εστω και αν αυτή θα ηταν να κοβω βολτες μετα εξω από τη γειτονια του για να δω αμα το νοικιασε σε άλλον και αν το εκανε καταγγελια... θα του το ελεγα και αυτό ότι δεν τελειώσαμε. Δεν μπορει αυτος ο μαλακας να παιρνει χρηματα και να πληρωνω εγω την φορολογια που θα έπρεπε να πληρ'ωνει αυτος. Σου ξαναλεω μάρτυρες βρίσκονται στη γειτονια κάθε μερα κάπποιος θα ειδε διαφορετικά ατομα να μπαινοβγαινουν. Το επιχειρημα της φιλανθρωπιας θα καταρευσει ευκολα ... καταγγελια εισαγγελεα απευθειας και κατ'οικον ερευνα. Με μενα δεν θα επαιζε να ξέρεις. Μου εκανε μια φορά τέτοια μαλακια τελειώσανε μετα οι εκμεταλευσεις του ως εκει ήταν. Θα επέμβει ο εισαγγελεας.

Και είμαι τρελος ναι. Το σύνθημα μου είναι "Και να πεθάνουμε στα @@ μας". Οντως είμαι τρελος αμα με ενοχλησουν.

Αρκετα με το κάθε λαμογιο που βάζει μια αγγελια να νοικιάσει το σπιτι του χωρις να δηλώνει αυτά τα κέρδη στην εφορια. Για αυτους υποφέρουμε και για αυτους μάλλον. Και έρχεται αυτος να μου κοψει εμενα το ρευμα επειδή το καθυστερησα μια εβδομάδα? ποιος είναι να πουμε ουτε η ΔΕΗ δεν τα κανει αυτά.

Δημοσ.

ΣΥΓΧΥΣΤΗΚΑ ΤΟΣΟ που πραγματικά δεν μπορώ να κάτσω να διαβάσω και τις 6 σελίδες για να δω τι σου έχουν πει οι υπόλοιποι οπότε συγχωρέστε με αν επαναλαμβάνομαι.

1, Μην του δίνεις ξανά ευρώ

2. Ψάξε να βρεις σπίτι και φύγε νύχτα! Σίγουρα υπάρχουν και άλλα πολλά επιπλωμένα σπίτια σε παρόμοια τιμή και σε καλύτερη κατάσταση

2. Καταγγελία στην ΔΕΗ επειδή δίνει ρεύμα απ το ρολόι του σε άλλο σπίτι. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!

3. Αν είσαι @@ όπως εγώ καταγγελία στην εφορία

Τουλάχιστον για μένα είσαι τυχερός που δεν έκανες συμβόλαιο και μπορείς και να φύγεις όποτε γουστάρεις χωρίς να σου πει τίποτα και να του αφήσεις ένα καλό φέσι 

• Like 1
Δημοσ.

Πως μπορει να δινει ρευμα από το ρολοϊ του σε άλλο σπιτι????

ο θεματοθετης ειπε ότι το ρολοϊ το έχει στο σπιτι του. Κάτι τέτοιο δεν είναι παράνομο? όπως ειπε και ο φιλος προηγουμένως? δεν μπορει για αυτό και μονο να φάει προστιμο αυτος?

Δημοσ.

Mε ένα συμβολαιο στα χέρια του ο ενοικιαστης άνετα θα μπορουσε με το κοψιμο του ρεύματος να κάνει μηνυση στον άλλον.

Όπως το έγραψες, θα μπορούσε. Δεν έχει συμβόλαιο όμως, και δεν μπορεί.

ΑΛΛΑ το θεμα είναι το εξης από που και ως που ο ιδιοκτητης έχει προσβαση στο ρευμα του αλλου? εμενα είναι στο ονομα μου εδώ που μένω. Το αλλαξα την πρωτη εβδομάδα κιολας.

Μα δεν είναι ρεύμα του "άλλου", του ιδιοκτήτη είναι. Ο "άλλος" όχι μόνο δεν έχει δικό του ρεύμα, δεν έχει καν νοικιάσει σπίτι! Εσύ μπόρεσες και το άλλαξες επειδή είχες στα χέρια σου μισθωτήριο.

Τα υπόλοιπα που έγραψες πάλι θα τα αφήσω ασχολίαστα, η τρέλα σου είναι άσχετη με αυτό που συζητάμε.

Δημοσ.

εντάξει στη τελική αμα ηταν τοσο βλάκας ο θεματοθετης που πηγε και έπεσε στην φωλιά του κουκου με ρευμα που ανηκει ΜΟΝΟ στον άλλον και μπορει κιολας να το ρυθμιζει μεσα από το σπιτι του εντάξει τι να πω τοτε. Εγω δεν θα την παθαινα ποτε στο έτσι ουτε στα 18 μου έχω πάθει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Όπως το έγραψες, θα μπορούσε. Δεν έχει συμβόλαιο όμως, και δεν μπορεί.

Μα δεν είναι ρεύμα του "άλλου", του ιδιοκτήτη είναι. Ο "άλλος" όχι μόνο δεν έχει δικό του ρεύμα, δεν έχει καν νοικιάσει σπίτι! Εσύ μπόρεσες και το άλλαξες επειδή είχες στα χέρια σου μισθωτήριο.

Τα υπόλοιπα που έγραψες πάλι θα τα αφήσω ασχολίαστα, η τρέλα σου είναι άσχετη με αυτό που συζητάμε.

Δεν είναι άσχετη φιλε. Απλα εσυ το βλέπεις μονοδιάστατα. Δεν εξετάζεις άλλες παραμέτρους ειπαμε ότι τιποτα δεν έγινε νομιμα. Αυτό οκ. Είναι δεδομενο. Ωστοσο ο τυπος αυτος βασιζεται και στο γεγονος ότι ο πιτσιρικας είναι μικρος ... δεν ξέρει πράγματα δεν ξέρει να κινηθεί κτλπ αλλιως θα αντιμετωπιζε κάποιον που βλέπει ότι δεν μασάει γιατι μη ξεχνάς ότι η δουλεια αυτή έγινε για να εξυπηρετηθουν και οι 2 και μετα ξαφνικα ο τυπάς την βλέπει αλλιως και σου λεει εισαι παράνομος θα σε πετάξω εξω. Εσυ τι εισαι ρε καραγκιοζη? που νοικιάζεις σπιτι χωρις αποδειξεις και συμβολαια?

Οποτε εγω σου λεω ότι με τον τροπο που θα του μιλουσα και θα τον αντιμετωπιζα δεν θα τον επαιρνε να μου φάει λεφτά και να μου κοψει το ρευμα ακομα και ετσι σκατα που τα έκανε ο θεματοθετης εξαρχης. Βρηκε τον μικρο και εκμεταλευεται καταστασεις. Γιατι αν το τραβηξει εγω θα του ειχα υποσχεθεί ότι θα ημουν ο τελευταίος στον οποιο εκανε αυτή τη πουστιά. Μετα δεν θα ξανανοικιαζε το σπιτι εκτος και αν το έκανε με νομιμους τροπους και μισθωτηρια. Απεξω θα περνουσα οποτε θα ειχα χρονο και θα έκοβα κινηση. Θα έπιανα τους νεους ένοικους και θα τα συζητούσαμε .... και απευθειας μετα καταγγελια να έρθει το σδοε να τον τσακισει.

Ποιος πιστευεις ότι θα πάθαινε κακο μετα? για αυτό σου λεω το ότι η τρέλα (με την καλη εννοια πάντα και για δικαιους λογους) είναι άσχετη με αυτά τα θέματα καλυτερα να μην εισαι απολυτος γιατι δεν ξερεις και σε ποιον θα πέσεις. Ισως σε συμφέρει περισσοτερο να του πεις ελα εδώ φιλε πηγαμε να κανουμε μια συνεργασια δεν μας βγηκε ... είμαι και εγω περίεργος δεν σηκώνω να μου καθυστερουν λογαριασμούς δεν είμαι λάρτζ οκ να το δεχτώ.... σου επιστρεφω την εγγυηση την οποια μου έδωσες ακομα και χωρις αποδειξη και με συγχωρεις για τα τροφιμα ... πάρε και άλλο ένα 100αρι για τη ζημια αυτή και σε παρακαλω να φυγεις από το σπιτι.

Ετσι ξηγιουνται οι κυριοι και οι σωστοι τύποι ειδάλλως υπάρχουν προβλήματα. Ειτε με ειτε χωρις αποδειξη. Δεν ειμαστε παιδακια να μας κάνει ο κάθε παλιομαλάκας ότι νομιζει να στο πω και στα ισια. Γιατι εγω δεν μασάω τα λογια μου και με ξέρουν εδώ μεσα εχω φάει ηδη 2 ποινές αποκλεισμου. Φιλικά στο πλαισιο της κουβέντας.

Οι μεγαλύτεροι επιχειρηματιες και άνθρωποι που κινουνται και βγαινουν εκτος σπιτιου έχουν φαει και μηνυσεις και αγωγες και τα πάντα .... νομιζεις εγω θα μασησω από μια μηνυση ή μια αγωγη? ποσο μαλλον όταν έχω δικιο. Ας παμε στα δικαστηρια με τον κυριο και θα τα βρουμε εκει. Αυτουνού όμως δεν θα του περνουσε του πουστη. Θα του εκοβα τις ενοικιασεις χωρις αποδειξεις. Αυτά τα λαμογια μας κατέστρεψαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...