SoFiA11 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Σε αυτό που είπε ο φίλος στο αρχικό σχόλιο έχει δίκιο και μου έχει συμβεί και μένα σε σουβλάκια από πολλά μαγαζιά. Είναι γεγονός ότι οι βιομηχανίες κρεάτων που κάνουν μαζική παραγωγή σε σουβλάκια, γύρους, μπιφτέκια κτλ τα βουτούν σε ειδικά υγρά για να μαλακώνουν και να είναι νόστιμα. Συμβαίνει κυρίως στα σουβλάκια κοτόπουλο. Αν προσέξετε, τα βιομηχανοποιημένα (όχι τα χειροποίητα που φτιάχνουν πολλοί σουβλατζήδες μόνοι τους) απ' όπου και αν τα αγοράσεις έχουν περίπου την ίδια υφάλμυρη γεύση και μαλακότητα. Δεν ξέρω τι υγρό είναι αυτό που τα βουτάνε αλλά ότι κάτι βάζουν είναι δεδομένο. Οι πιο παλιοί ίσως να έχουν προσέξει ότι πρόκειται για συνήθεια των τελευταίων 10-15 ετών. Πιο παλιά, τα σουβλάκια δεν ήταν έτσι. βασικά αυτό που λες το έχω παρατηρήσει πιο πολύ στο φαγητό που σερβίρουν στα πλοία..νομίζω δεν είναι απλά ένα υγρό που τα βουτάνε..σ'αυτήν την περίπτωση τα πολτοποιούν και τα ξανασχηματίζουν...γι'αυτό π.χ. τα βιομηχανοποιημένα χοιρινά σνίτσελ δεν έχουν καθόλου ίνες..
CheOnWeb Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δεν έχει πατάτες όμως ο Κώστας γμτ... Είπαμε, παραδοσιακό. (Η αλήθεια είναι ότι έχω σκεφτεί να άνοιγα ακριβώς δίπλα μαγαζί που να πουλάει μόνο πατάτες!) 2
Zerg13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 http://kynoclub.gr/2014/02/01/φρίκη-κρεοπωλεία-με-σκυλίσιο-κρέας/ Εδω το καλυτερο
Shadows Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 βασικά αυτό που λες το έχω παρατηρήσει πιο πολύ στο φαγητό που σερβίρουν στα πλοία..νομίζω δεν είναι απλά ένα υγρό που τα βουτάνε..σ'αυτήν την περίπτωση τα πολτοποιούν και τα ξανασχηματίζουν...γι'αυτό π.χ. τα βιομηχανοποιημένα χοιρινά σνίτσελ δεν έχουν καθόλου ίνες.. Τα βιομηχανοποιημενα σνιτσελ δεν εχουν ινες γιατι φυσικα δεν ειναι σνιτσελ με την ακριβη εννοια του ορου,το σνιτσελ θελει φιλετο και αμα μιλαμε για χοιρινο ή μοσχαρι θελει καθαρο απαχο φιλετο που ειναι ακριβο.Ειναι πολτος απο ουτε και γω ξερω τι με το ενισχυτικο γευσης και λιγο αμυλο λιγο λιπος για να το βαλεις να ψηθει σε 10 λεπτα και να ναι νοστιμο. Το κανονικο το σνιτσελ απο το χασαπικο ετσι και το βαλεις και το ψησεις,θα γινει ενα ξερο πραμα χωρις γευση. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Είμαι φανατικός του σουβλακιού εδώ και πολλά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια πάντως εδώ εξάρχεια που μένω, η ποιότητα των σουβλακιών από τα τοπικά σουβλατζήδικα δεν είναι καλή, έχει πέσει δραματικά. Δύο σουβλατζίδικα έκλεισαν, ένα άλλο ακόμα υπάρχει αλλά δεν προτιμούμε από εκεί, μόνο άλλα 1-2 έμειναν που κάνουν καλό σουβλάκι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια? Ο Κάβουρας με την απόχη...
l337 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια? Ο Κάβουρας με την απόχη... O Κάβουρας ήταν και είναι άθλιος και βρωμιάρης. 1
kage Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ενζυμα σε σκονη για να σπανε μυικους ιστους.. δεν ειναι απαραιτητα ολα χημικα. σιτεμα και μαριναδα μαλακωνει το κρεας 1
_linuslost_ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ενζυμα σε σκονη για να σπανε μυικους ιστους.. δεν ειναι απαραιτητα ολα χημικα. σιτεμα και μαριναδα μαλακωνει το κρεας Σε μια ουτοπικη κοινωνια! τα περισσοτερα σουβλακια ειναι ολα καταψυξης που εχουν ολα ακριβως ιδιο σχημα και μεγεθος... Ακομα και σκονες που δινουν γευση ψημμενου στα καρβουνα υπαρχουν.
SoFiA11 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ακομα και σκονες που δινουν γευση ψημμενου στα καρβουνα υπαρχουν. ε καλα έχεις δει πολλά σουβλατζίδικα χωρίς κάρβουνα;
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 ε καλα έχεις δει πολλά σουβλατζίδικα χωρίς κάρβουνα; Είναι αρκετά! 3
BritGreek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Να τα γράψω τα μαγαζιά που μου αρέσουν ή θα θεωρηθεί διαφήμιση;
gia_nnis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Να τα γράψω τα μαγαζιά που μου αρέσουν ή θα θεωρηθεί διαφήμιση;ΔΩΣΕ.. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 2 βδομάδες+.. :cry: Μάλλον έπρεπε να πω μη τα γράψεις.. θα είχα καλύτερη τύχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα