Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, DYEL said:

Πρεπει αναγκαστικα να δωσεις 400κατι ml?

Και πόση ωρα κανεις μεχρι να μαζευτεί το ποσο που θελει?

αν για καποιο λογο δεν μπορεις να δωσεις 400 ml γιατι ζαλιστηκες γιατι η φλεβα δεν δινει σωστα θα σε σταματησουν.αν εχεις γεμισει την μιση και πανω πχ ναι θα μετρησει οτι εδωσες.

2 hours ago, Muchacho said:

Όποιοσδήποτε άλλος στην θέση μου θα πίστευε πως υπήρχε δόλος με τέτοιο τραγικό λάθος που έγινε.Ευτυχώς που γνωρίζω κάποιον από εκεί μέσα και το έψαξε ώστε να σιγουρευτούμε πως ήταν εξαιτίας απειρίας/βλακείας ενός εργαζόμενου.

Ναι δίνεις 400-450 ml που είναι η απαραίτητη ποσότητα για να την διαχειριστούν.Δεν είναι υπερβολική...
Συνήθως οι περισσότεροι κάνουν 5-10 λεπτά.

απλα αν νιωσεις οτιδηποτε θα σε σταματησουν και οσο εχει γεμισει.και παντα υπαρχει και γιατρος standby

1 hour ago, Getta Robo said:

Ωραιος @poulinos περιμενω αυτο το καιρο να παω να αιμοδοτησω και να ζητησω τις απαραιτητες αλλαγες.

Η καρτα πρεπει να αργουσε τοσο καιρο λογω φορτου κτλ, αλλοι την ελαβαν τελικα πολυ πιο γρηγορα.

εγω ειχα θεμα με την περιοχη.μενω στη χ περιοχη  που πιανεται για παραδειγμα δυτικος τομεας.αυτοι για καποιο λογο ειχε περαστει κεντρικος τομεας.δοκιμασα να το αλλαξω εγω απο το site με αφηνε και μου λεγε οτι θα περασει ελεγχο η αλλαγη και θα ενημερωθω.μετα απο μια μερα παλι κεντρικος τομεας.στελνω email μου το αλλαξαν επομενη μερα κεντρικος τομεας.μου λενε μιλα με το νοσοκομειο.επειδη δεν ηταν σημαντικο δεν ασχοληθηκα.λεω τι κεντρικος τομεας τι δυτικος για παραδειγμα.αλλωστε η περιοχη φαινοταν πχ χαλανδρι.πηγα στο νοσοκομειο μιλαγα με τον υπευθυνο για διαφορα και του το ειπα και μου το αλλαξε και ως τωρα βγαινει σωστα.επισης μου περασε μεσα και τις παλιες αιμοδοσιες.

26 minutes ago, DYEL said:

Δεν παιζει να το αντεξω θα σβησω,κριμα :(

δεν ειναι τιποτα.ειναι τελειως ψυχολογικο παρα σωματικο.ολοι φοβουνται επειδη ειναι η βελονα επειδη βλεπουν το αιμα κτλ.

η βελονα ναι οντως ειναι μεγαλυτερη απο την κανονικη συριγγα αλλα η αφασια ειναι οτι εχω πονεσει περισσοτερο με μικρη βελονα συριγγας παρα με αυτην.και το λεω σοβαρα δεν στο λεω για πλακα.οποτε στην κυριολεξια ενα τσιμπημα ειναι.η πρωτη φορα ειναι η δυσκολη.πλεον παω παιζω με το κινητο μεχρι να γεμισει και φευγεω και συνεχιζω για δουλεια.

18 minutes ago, Muchacho said:

Δεν είναι τίποτα,απλά είσαι ξαπλωμένος για 10 λεπτά και περιμένεις,ούτε πόνο νιώθεις ούτε μπορείς να πάθεις κάτι ανησυχητικό.

και τρως και το σαντουιτσακι με το χυμο μετα:P

• Like 2
  • Thanks 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μιας και βλέπω αρκετούς ειδικούς ;) εδώ μέσα να ρωτήσω κάποια που τα έχω απορία (συγγνώμη αν έχουν απαντηθεί ήδη):

1.  Υπάρχει περίπτωση να περαστούν ποτέ οι παλιές αιμοδοσίες στο ΕΜΑ;

Μου έχουν πει πως αυτοί βλέπουν και τις παλιές αλλά θα ήθελα να μπορώ να τις δώ και εγώ γιατί είχα χάσει την χάρτινη κάποια στιγμή και δεν ξέρω αν μου κράτησαν και τις παλιές. Παλιότερα στο ΕΜΑ μου είπαν πως πρέπει να ζητήσω να μου της περάσουν από το νοσοκομείο αλλά αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει (λόγω φόρτου εργασίας τους) και δεν ξέρω αν έχουν καν τα δικαιώματα για να το αλλάξουν.

2. Ισχύει ακόμα οτι οι εθελοντές μπορούν να κάνουν μια φορά το χρόνο δωρεάν εξετάσεις αίματος; Αν ναι, τι ακριβώς μόνο τα αιματολογικά (λευκά, αιμοπετάλια κλπ) ή και βιοχημικά (πχ κρεατινίνη);

Δώστε αίμα παίδες!

Δημοσ.

1.αυτοματα δυσκολα.εμενα μου τις περασαν manually γιατι ηταν και παρα πολλες.

ναι οι παλιες υπαρχουν στο συστημα που εχουν ασχετα με την καρτα σου και το τι βλεπεις εσυ.

2.οσο ξερω χωρις να βαζω το χερι στην φωτια ειναι απλα μια γενικη αιματος αλλα καλο θα ηταν να ρωτησεις εκει που δινεις.εγω καθε 6 μηνες παω και τις γραφω σε εοππυ και τις κανω σε ενα νοσοκομειο και δινω κανα 20 ευρω συμμετοχη αλλα γραφω αρκετο πραγμα. ναι το νοσοκομειο εχει δικαιωμα να τις περασει και να τις αλλαξει .ακομα και να σου αλλαξει τα στοιχεια.το λεω γιατι το εκαναν σε μενα.

21 hours ago, sakura22 said:

Μιας και βλέπω αρκετούς ειδικούς ;) εδώ μέσα να ρωτήσω κάποια που τα έχω απορία (συγγνώμη αν έχουν απαντηθεί ήδη):

1.  Υπάρχει περίπτωση να περαστούν ποτέ οι παλιές αιμοδοσίες στο ΕΜΑ;

Μου έχουν πει πως αυτοί βλέπουν και τις παλιές αλλά θα ήθελα να μπορώ να τις δώ και εγώ γιατί είχα χάσει την χάρτινη κάποια στιγμή και δεν ξέρω αν μου κράτησαν και τις παλιές. Παλιότερα στο ΕΜΑ μου είπαν πως πρέπει να ζητήσω να μου της περάσουν από το νοσοκομείο αλλά αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει (λόγω φόρτου εργασίας τους) και δεν ξέρω αν έχουν καν τα δικαιώματα για να το αλλάξουν.

2. Ισχύει ακόμα οτι οι εθελοντές μπορούν να κάνουν μια φορά το χρόνο δωρεάν εξετάσεις αίματος; Αν ναι, τι ακριβώς μόνο τα αιματολογικά (λευκά, αιμοπετάλια κλπ) ή και βιοχημικά (πχ κρεατινίνη);

Δώστε αίμα παίδες!

και επισης αν τα θυμαμαι παλι καλα στις 15 φορες παιρνεις το χαλκινο μεταλλιο και στις 25 το αργυρο καπως ετσι.δεν υπαρχει χρυσο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις έλλειψη ενζύμου G6PD δεν μπορείς να δώσεις αίμα;  Έχω δώσει 5-6 φορές εδώ στην δουλειά που έρχονται και κάνουν αιμοδοσίες αλλά προχθές δεν με άφησε ο γιατρός.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
17 minutes ago, Silverage said:

Αν έχεις έλλειψη ενζύμου G6PD δεν μπορείς να δώσεις αίμα;  Έχω δώσει 5-6 φορές εδώ στην δουλειά που έρχονται και κάνουν αιμοδοσίες αλλά προχθές δεν με άφησε ο γιατρός.

καλο θα ειναι να παρεις και αλλη αποψη.με βαση αυτα που διαβασα θεμα εχεις οταν γινει αιμολυτικο επεισοδιο.αν δεν γινει κατι τετοιο ολα ειναι φυσιολογικα.τωρα γιατι δεν αφηνουν να δωσεις ή γιατι σε αφησαν τις μισες φορες εκτος αν δεν τους το ειχες πει καλο θα ειναι να το ρωτησει σε διαφορετικο γιατρο ισως απο αυτον που πηγες.ή σε αλλο τμημα αιμοδοσιας.εκτος αν το λενε προληπτικα οτι μην τυχει αιμολυτικο επεισοδιο κοντα στην περιοδο που εδωσες αιμα οποτε θα εισαι ηδη πιο "ευαλωτος" αφου εχεις δωσει μια χ ποσοτητα αιματος που ναι μεν σε ογκο εχει αποκατασταθει αλλα οχι σε ποιοτητα.

Δημοσ.

Ερώτηση άσχετης. Θέλω να ξεκινήσω να δίνω εθελοντικά αίμα σε τακτική βάση αλλά εχω κάποιες απορίες διαδικαστικής φύσης, 

Όταν κάποιος δίνει εθελοντικά αίμα απ´οτι καταλαβαίνω κρατάνε αρχείο πόσες φορές έχει δώσει. Αν κάποιος δικός μου άνθρωπος η εγώ χρειαστούν αίμα για επέμβαση η εισαγωγή στο νοσοκομείο, αντί να ψάχνουμε τελευταία στιγμή ανθρώπους να δώσουν ίδιο αριθμό φιαλών με τις φιάλες που χρειάστηκε ο ασθενής μπορούν να πάρουν (λογιστικά ας πούμε) από αυτές που εχω δώσεις αν αιμοδότης;

οταν πχ διοργανώνεται μια εθελοντική αιμοδοσία από το δήμο της περιοχής μου καταχωρούνται κανονικά οι αιμοδοσίες και προσμετρώνται στον συνολικό αριθμό φιαλών που εχω δώσει; 

Δημοσ.

Κανονικά, δικαίωμα "λογιστικής" χρήσης του αίματος που έχει δώσει εθ. αιμοδότης, έχουν οι συγγενείς Α' βαθμού.

Πόσο αυστηρά τηρείται αυτό, δεν το γνωρίζω.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Πέτρος said:

Κανονικά, δικαίωμα "λογιστικής" χρήσης του αίματος που έχει δώσει εθ. αιμοδότης, έχουν οι συγγενείς Α' βαθμού.

Πόσο αυστηρά τηρείται αυτό, δεν το γνωρίζω.

οταν δινεις σε συλλογους πχ που μπορει να εχουν φτιαξει στην δουλεια σου λενε οτι σε συγγενεις α βαθμου.οταν πας σε νοσοκομειο τουλαχιστον μπορεις να το δωσεις παντου.

1 hour ago, marmagia said:

Ερώτηση άσχετης. Θέλω να ξεκινήσω να δίνω εθελοντικά αίμα σε τακτική βάση αλλά εχω κάποιες απορίες διαδικαστικής φύσης, 

Όταν κάποιος δίνει εθελοντικά αίμα απ´οτι καταλαβαίνω κρατάνε αρχείο πόσες φορές έχει δώσει. Αν κάποιος δικός μου άνθρωπος η εγώ χρειαστούν αίμα για επέμβαση η εισαγωγή στο νοσοκομείο, αντί να ψάχνουμε τελευταία στιγμή ανθρώπους να δώσουν ίδιο αριθμό φιαλών με τις φιάλες που χρειάστηκε ο ασθενής μπορούν να πάρουν (λογιστικά ας πούμε) από αυτές που εχω δώσεις αν αιμοδότης;

οταν πχ διοργανώνεται μια εθελοντική αιμοδοσία από το δήμο της περιοχής μου καταχωρούνται κανονικά οι αιμοδοσίες και προσμετρώνται στον συνολικό αριθμό φιαλών που εχω δώσει; 

σωστα δινεις εθελοντικα και κρατανε αρχειο ηλεκτρονικα που πλεον το βλεπεις και εσυ ποσες φορες εχεις δωσεις.ναι μπορουν να τις παρουν απο σενα και να τις δωσουν.

θα σου προτεινα αν και προσωπικη αποψη και θα την εξηγησω παρακατω οτι μην δινεις σε δημους σχολεια εκκλησιες αλλα βρες ενα νοσοκομειο και δινε εκει παντα.ο λογος ειναι ο παρακατω.εχω δωσει πολλες φορες αιμα ειτε σε εκκλησιες ειτε στην δουλεια ειτε δεν ξερω που.οταν καποια στιγμη χρειαστηκα την μια φιαλη που ειχα δωσει στην εκκλησια επρεπε να δωσει το οκ ο παπας.κοινως οκ fuck me.οταν ζητησα κατι φιαλες που ειχα δωσει στα ιεκ μου ελεγαν περασαν χρονια δεν υπαρχουν.οταν ειχα δωσει στην εργασια μου που ειχαν συλλογο μου λενε ειναι για α συγγενεις και πρεπει να δωσει το οκ ο υπεθυνος στην δουλεια.οποτε τα εκοψα ολα αυτα γιατι δεν θα καθομαι να δινω αιμα για να μην βγαζω ακρη και ξεκινησα να δινω αιμα στο ναυτικο νοσοκομειο αθηνων.παω παντα εκει οποτε εχω χρειαστει εχω παρει τηλεφωνο και εχω δωσει φιαλη χωρις μα μου σου του οχι μονο σε συγγενή αλλα και σε ασχετο ατομο.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 10/4/2018 στις 4:17 ΜΜ, Muchacho είπε

Δεν θέλω να αναφέρω τι ακριβώς είχε γίνει...αλλά ελπίζω πως ήταν μεμονωμένο περιστατικό.

Αν δεν είσαι διατεθειμένος να πεις τι έγινε τοτε μην το αναφέρεις καν. Δεν γίνεται να πετάς κάτι και μετά να αφήνεις να αιωρείται. 1) Μπορώ να είναι αστείο το θέμα και μόνο εσύ να το μεγαλοποίησες έτσι, ή 2) Μπορεί να είναι όντως σοβαρό και να πρέπει να προσέχουν άλλοι και να μην την πατήσουν. 

Δεν είναι δυνατόν να δεις να τρυπάνε  όλους με την ίδια σύριγγα και μετά να αφήνεις υπονοούμενα σε φόρουμ πως ''θέλεις να πιστεύεις πως ήταν μεμονωμένο περιστατικό''.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, poulinos είπε

οταν δινεις σε συλλογους πχ που μπορει να εχουν φτιαξει στην δουλεια σου λενε οτι σε συγγενεις α βαθμου.οταν πας σε νοσοκομειο τουλαχιστον μπορεις να το δωσεις παντου.

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια, κανονικά είναι για εσένα και συγγενείς Α' βαθμού, παντού.

Πρόπερσι που έτρεχα με τον πατέρα μου, αυτά μου είπαν.

Παραπάνω δεν τα παρακολουθώ, οπότε οτιδήποτε νεότερο το δέχομαι.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε

Αν δεν είσαι διατεθειμένος να πεις τι έγινε τοτε μην το αναφέρεις καν. Δεν γίνεται να πετάς κάτι και μετά να αφήνεις να αιωρείται. 1) Μπορώ να είναι αστείο το θέμα και μόνο εσύ να το μεγαλοποίησες έτσι, ή 2) Μπορεί να είναι όντως σοβαρό και να πρέπει να προσέχουν άλλοι και να μην την πατήσουν. 

Δεν είναι δυνατόν να δεις να τρυπάνε  όλους με την ίδια σύριγγα και μετά να αφήνεις υπονοούμενα σε φόρουμ πως ''θέλεις να πιστεύεις πως ήταν μεμονωμένο περιστατικό''.

Καμία σχέση,δεν μίλησα ποτέ για την διαδικασία της αιμοδοσίας και ουδέποτε ανάφερα το οποιοδήποτε πρόβλημα με αυτήν.Το πρόβλημα μου ήταν καθαρά σχετικά με την εγγραφή και τα στοιχεία μου.Αν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα σχετικά με την ασφάλεια την δικιά μου ή τρίτου προφανώς δεν θα καθόμουν να σχολίαζα στο internet,αλλά θα είχα ενημερώσει ήδη τις αρχές.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, γεια και από μένα. 

Είμαι αιμοδότης από το 2011, αρχικά με αφορμή ένα πρόβλημα υγείας κοντινού μου προσώπου. Έκτοτε έχω δώσει αρκετές φορές, και εθελοντικά και για ασθενή, όταν είχε παραστεί ανάγκη. Αρχικά να πω ότι η διαδικασία είναι όντως πολύ απλή, το πολύ να έχω χρειαστεί μια ώρα από την αρχή ως το τέλος και αυτό όταν έχει κόσμο η αιμοδοσία. Όλοι όσοι είναι υγιείς θα πρέπει να δίνουν. Θέμα πόνου δεν υπάρχει, εκτός αν η νοσηλεύτρια είναι άχρηστη. Αυτό μου έχει συμβεί μόνο μια φορά, γενικά δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Να σημειώσω εδώ ότι έχω πάντα λίγο άγχος πριν δώσω άσχετα με το ότι έχω δώσει πολλές φορές. Δεν έχω αποκλειστεί ποτέ. Αυτό που προσέχω είναι να έχω φάει καλά το προηγούμενο βράδυ, και το πρωί να έχω φάει κάτι, αλλά όχι ακριβώς πριν δώσω αίμα, αλλά 1 - 1,5 ώρα πριν + αρκετά υγρά. 

Ερώτηση. Κάθε φορά που δίνω, δηλώνω ότι θέλω να εκδοθεί κάρτα εθελοντή αιμοδότη, ωστόσο δεν έχω λάβει ποτέ ούτε sms, ούτε mail, τίποτα. Τι μπορώ να κάνω, να πάρω τηλέφωνο στο εμα; Επίσης η έκδοση κάρτας είναι διαφορετική διαδικασία από την εγγραφή στο μητρώο εθελοντή αιμοδότη; Τέλος, οι προηγούμενες φορές που έχω δώσει εθελοντικά θα φαίνονται στο σύστημα; Κάθε φορά ρωτάω το προσωπικό της αιμοδοσίας και δεν έχω πάρει συγκεκριμένες απαντήσεις, πιο πολύ λένε ότι το σύστημα δεν έχει οργανωθεί καλά κτλ. Αν πάρω τηλέφωνο λέτε να βγάλω άκρη;

Δημοσ.
19 hours ago, Πέτρος said:

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια, κανονικά είναι για εσένα και συγγενείς Α' βαθμού, παντού.

Πρόπερσι που έτρεχα με τον πατέρα μου, αυτά μου είπαν.

Παραπάνω δεν τα παρακολουθώ, οπότε οτιδήποτε νεότερο το δέχομαι.

δεν ξερω αν θεωρητικα ειναι ετσι και πρακτικα δεν το τηρουν.παντως εχω δωσει σε μη συγγενεις.με το θεμα συγγενεις μου το ελεγαν για φιαλες που ειχα στον συλλογο που εχει φτιαξει η εργασια μου και ηταν ενας απο τους διαφορους λογους που σταματησα να δινω εκει.

14 hours ago, Kastrato88 said:

Παιδιά, γεια και από μένα. 

Είμαι αιμοδότης από το 2011, αρχικά με αφορμή ένα πρόβλημα υγείας κοντινού μου προσώπου. Έκτοτε έχω δώσει αρκετές φορές, και εθελοντικά και για ασθενή, όταν είχε παραστεί ανάγκη. Αρχικά να πω ότι η διαδικασία είναι όντως πολύ απλή, το πολύ να έχω χρειαστεί μια ώρα από την αρχή ως το τέλος και αυτό όταν έχει κόσμο η αιμοδοσία. Όλοι όσοι είναι υγιείς θα πρέπει να δίνουν. Θέμα πόνου δεν υπάρχει, εκτός αν η νοσηλεύτρια είναι άχρηστη. Αυτό μου έχει συμβεί μόνο μια φορά, γενικά δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Να σημειώσω εδώ ότι έχω πάντα λίγο άγχος πριν δώσω άσχετα με το ότι έχω δώσει πολλές φορές. Δεν έχω αποκλειστεί ποτέ. Αυτό που προσέχω είναι να έχω φάει καλά το προηγούμενο βράδυ, και το πρωί να έχω φάει κάτι, αλλά όχι ακριβώς πριν δώσω αίμα, αλλά 1 - 1,5 ώρα πριν + αρκετά υγρά. 

Ερώτηση. Κάθε φορά που δίνω, δηλώνω ότι θέλω να εκδοθεί κάρτα εθελοντή αιμοδότη, ωστόσο δεν έχω λάβει ποτέ ούτε sms, ούτε mail, τίποτα. Τι μπορώ να κάνω, να πάρω τηλέφωνο στο εμα; Επίσης η έκδοση κάρτας είναι διαφορετική διαδικασία από την εγγραφή στο μητρώο εθελοντή αιμοδότη; Τέλος, οι προηγούμενες φορές που έχω δώσει εθελοντικά θα φαίνονται στο σύστημα; Κάθε φορά ρωτάω το προσωπικό της αιμοδοσίας και δεν έχω πάρει συγκεκριμένες απαντήσεις, πιο πολύ λένε ότι το σύστημα δεν έχει οργανωθεί καλά κτλ. Αν πάρω τηλέφωνο λέτε να βγάλω άκρη;

παμε ενα ενα για να ξεμπερδευτω και εγω με τις ερωτησεις.οσο θυμαμαι σε μια αιμοδοσια μου ηρθε μυνημα στο κινητο για να κανω εγγραφη στο site.πιστευω οτι αυτο το κανει το νοσοκομειο αλλα μαλλον κανεις δεν ενδιαφερεται.α.sto www.bdr.gr για να κανεις εγγραφη πρεπει να δωσεις τον κωδικο.οποτε μαλλον στο νοσοκομειο κατι δεν κανουν.μιλα με καποιον προισταμενο αλλιως δοκιμασε σε αλλο νοσοκομειο.εγω εδωσα στο ναυτικο νοσοκομειο αθηνων και μου ηρθε ο κωδικος.

β.οι προηγουμενες φορες δεν φαινονται στο συστημα της καρτας που θα παρεις δηλαδη δεν φαινονται στο www.bdr.gr εκτος αν στις περασει το νοσοκομειο Manually.οτι δεν υπαρχουν στο Site δεν σημαινει οτι τις εχασες.υπαρχουν στην παλια χαρτινη καρτα σου που ειναι τυπικη και αυτη και υπαρχουν στην βαση του/των νοσοκομειων.οταν βγαλεις την καρτα πανω στην καρτα εχει τον αριθμο μητρωου αιμοδοτη που πλεον σαν αναγνωριστικο στοιχειο πανω στην αιτηση που κανεις θα βαζεις αυτον αντι πχ για την ταχυτοτητα σου.

• Like 1
Δημοσ.

1. Και στα νοσοκομεία λένε για συγγενείς α' βαθμου. Όμως στην πράξη δεν το τηρούν τόσο πολύ (και ειδικά σε περιπτώσεις μεγάλης ανάγκης δεν πιστεύω οτι θα το αρνηθούν)

2. @Kastrato88 μπες στο www.bdr.gr και πάρτους στα τηλέφωνα που έχει για να σου στείλουν αυτοί κωδικό στο κινητό

Δημοσ.

ναι ισως να μην το τηρουν.και θα ειναι χαζο αυτο.σκοπος ειναι να μπορω να δωσω οπου θελω και οχι να τρεχω τελευταια στιγμη να παρακαλαω 10 ατομα να δωσουν αιμα.οπως οταν δινεις αιμα μπορεις να δωσεις για οποιον θες γιατι να μην γινεται και για οταν εχω δωσει εθελοντικα.ευτυχως δεν μου εχει τυχει ως τωρα να μου αρνηθουν περα απο τα προβληματα που εγραψα πιο πανω για τους συλλογους,εκκλησιες και δεν ξερω τι αλλο.

για τον kastrato αν του πουν τιποτα παραξενο στο bdr οταν ξαναπαει νοσοκομειο ας ζητησει να μιλησει με κανα προισταμενο μπας και το κανουν κατευθειαν γιατι μου φαινεται οτι απλα βαριουνται που ζουν και οτι λιγο τους νοιαζει αφου και ετσι γινεται η δουλεια. γιατι σε μερικα νοσοκομεια το κανουν δηλαδη και σε αλλα οχι.

On 30/4/2018 at 17:38, sakura22 said:

1. Και στα νοσοκομεία λένε για συγγενείς α' βαθμου. Όμως στην πράξη δεν το τηρούν τόσο πολύ (και ειδικά σε περιπτώσεις μεγάλης ανάγκης δεν πιστεύω οτι θα το αρνηθούν)

2. @Kastrato88 μπες στο www.bdr.gr και πάρτους στα τηλέφωνα που έχει για να σου στείλουν αυτοί κωδικό στο κινητό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...