Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Τι στο καλό... το ίδιο επάγγελμα κάνουν όλοι όσοι χρησιμοποιούν Mac; Επειδή δεν μιλάνε και για πολλά άλλα προγράμματα. Το 80% όσων δουλεύουν με mac είναι σε επαγγέλματα συναφή με εικόνα-ήχο. Γι αυτό και δεν πρέπει να παίρνεις και πολύ στα σοβαρά την άποψη τους καθότι από υπολογιστές και λειτουργικά συστήματα έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 ναι ρε παιδιά, τα mac είναι για επαγγελματίες μη χέσω.. ορίστε τα specification που θέλει το autocad 2017 χμμ.. όχι, δεν το χρησιμοποιούν επαγγελματίες αυτό.. κομπογιαννίτες είναι.. πάμε σε κάποιο άλλο λοιπόν.. ορίστε.. dassault systems certified hardware wtf? που ναι το macos? τι σκατά? πουφφ.. θα ξεχάσαν να το βάλουν.. υ.γ. ευτυχώς έχει Final Cut και Logic Pro.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Οπως δυσκολευεται να επανελθει ο υπολογιστης μου οταν συχνα πυκνα freezαρει, λειτουργωντας απλες εφαρμογες φρεεζαρει ο υπολογιστής σου εν έτη 2016? μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 ή απλά είναι χαλασμένος και πρέπει να πάει για service, ούτε αυτό θέλει σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου για να το καταλάβει κανείς κοινή λογική η προσδιορίζεις μόνος σου το πρόβλημα και δρας αναλόγως αν είσαι σε θέση ή απλά το πας για φτιάξιμο αν δε θες να μπλέκεις με τεχνικά το να κάθεσαι να το κοιτάς να κολλάει και να παραπονιέσαι για αυτό δεν είναι αυτό που λέμε λογική συμπεριφορά το να πιστεύεις πάντως ότι τα windows σου καταστρέφουν σιγά σιγά τον υπολογιστή ή ότι τα mac είναι φτιαγμένα από κρυπτονίτη και δεν παθαίνουν τίποτα ανήκει στη σφαίρα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagus. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 φρεεζαρει ο υπολογιστής σου εν έτη 2016? μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά... Φυσικα κατι δεν κανω καλα. Που εδωσα 800 ευρω για να αγορασω μια μ@λ@κι@ Toshiba και που ηλπιζα σε βελτιωση των Windows. Και για τους απιστους Θωμαδες, Γιαννηδες, Νικους κτλ: υπολογιστης δικος μου και μανας μου, εγκατασταση κωδικου Wifi, γλωσσα αγγλικη, το λειτουργικο δε γουσταρει ομως, θελει το κλειδι αποκλειστικα σε ελληνικα. Εν ετει 2016. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy08 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Φυσικα κατι δεν κανω καλα. Που εδωσα 800 ευρω για να αγορασω μια μ@λ@κι@ Toshiba και που ηλπιζα σε βελτιωση των Windows. Και για τους απιστους Θωμαδες, Γιαννηδες, Νικους κτλ: υπολογιστης δικος μου και μανας μου, εγκατασταση κωδικου Wifi, γλωσσα αγγλικη, το λειτουργικο δε γουσταρει ομως, θελει το κλειδι αποκλειστικα σε ελληνικα. Εν ετει 2016. Ασ'τους το εχουμε μαθει το ποιημα. Τα Mac ειναι για τα σκουπιδια. Οσοι εχουν Mac τα εχουν παρει επειδη ειναι ποζεραδες, δεν ξερουν απο λειτουργικα, ειναι τεχνολογικα αναλφαβητοι, δεν το θελουν για επαγγελματικους σκοπους γιατι δεν υπαρχουν ολα τα προγραμματα που υπαρχουν σε windows. Και οποιος θελει να νιωσει γαματος, ψαγμενος, επαγγελματιας πρεπει να παρει windows. Κουρασατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Φυσικα κατι δεν κανω καλα. Που εδωσα 800 ευρω για να αγορασω μια μ@λ@κι@ Toshiba και που ηλπιζα σε βελτιωση των Windows. Και για τους απιστους Θωμαδες, Γιαννηδες, Νικους κτλ: υπολογιστης δικος μου και μανας μου, εγκατασταση κωδικου Wifi, γλωσσα αγγλικη, το λειτουργικο δε γουσταρει ομως, θελει το κλειδι αποκλειστικα σε ελληνικα. Εν ετει 2016. Αυτό το τελευταίο, το γράφεις σοβαρά? Ποτέ, μα ποτέ των ποτών δεν έγινε κάτι τέτοιο. Ποιό λειτουργικό? Τα 10ρια? Τα 8.1? Τα 7? Ποιό λειτουργικό δεν δέχτηκε αγγλικά για κλειδί wifi? Μήπως τρέχεις παράλληλα κανένα σκουπιδολογισμικό "ασφαλείας" και σου έχει κάνει άνω-κάτω το σύστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru80 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Τι στο καλό... το ίδιο επάγγελμα κάνουν όλοι όσοι χρησιμοποιούν Mac; Επειδή δεν μιλάνε και για πολλά άλλα προγράμματα. Θα ήταν το εξίσου γελοίο το αντίστοιχο με Windows, δηλ. να λέει κάποιος ότι "Τα Windows είναι για επαγγελματίες, βλέπετε το Premiere;". Μόνο αυτό το ένα ε... ; Δεν στο ανέφερα για να συγκρίνεις τα προγράμματα αλλά ήταν μια αναφορά για σου αποδείξω πως και το final cut pro είναι επαγγελματικό πρόγραμμα. Την λέξη που έβαλες μέσα στα "". Οι επαγγελματίες δεν χρησιμοποιούν 100 προγράμματα. Επίσης, θεωρώ καλύτερο το Premiere για λόγους που δεν είναι του παρόντος ωστόσο δεν ακυρώνει το γεγονός πως κάποιος μπορεί να κάνει τα ίδια και σε Mac με Final cut Pro. Τέλος το γεγονός πως προγράμματα όπως το CATIA βγαίνουν για PC δεν έχει να κάνει με καμία ανωτερότητα των συγκεκριμένων μηχανημάτων. Απλά αυτά έχουν όλοι. Ήδη από τις αρχές του ΄90 με DOS τα PC κυριάρχησαν στην αγορά. Τότε που υπήρχαν ακόμα Silicon Graphics και έκαναν rendering σε υποπολλαπλάσιο χρόνο απο οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα λεγαμε τα ίδια. Ενα indigo ή ένα Onyx ήταν για επαγγελματίες. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τα Mac με την διαφορά πως πλέον ελάχιστα κοινά έχουν με το παρελθόν τους (πχ ασυμβατότητες). Πέρα της ευκολίας αλλά και του πανάκριβου hardware (γιατί απο εκεί βγαίνουν τα λεφτά) τυπικά δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω απο ένα PC. Ωστόσο όπως τότε έτσι και τώρα χρησιμοποιούνται για συγκεκριμένεςε εργασίες και εταιρίες του κλάδου βγάζουν προγράμματα μόνο για Mac. Γιατί ανέκαθεν εκεί ήταν το target group τους. Μακρυγόρησα όμως και λέω να σταματήσω εδώ μια και τώρα παρατήρησα πως καθυστέρησα 1 μήνα την απάντηση μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα