Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενταξει οκ αυτο δεν το λες στησιμο, τουλαχιστον για εμενα...

εμενα η αλλη με εστησε μιση ωρα και ουτε καν το ανεφερε οταν ηρθε.... ΜΑΥΡΟ απλα..

Τυχαίνει πάντως. Εγώ π.χ ήμουν κέντρο για εκλογές σε σύλλογο. Είχα υπόψιν να πάρω το μετρό για να πάω γρήγορα. Εεεε όταν πήγα να το πάρω είχε στάση εργασίας. Πήρα ταξί και είχε κίνηση λόγω της στάσης. Συμβαίνει.
  • Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω ειπα της θα της ελεγα .... ελα από εδώ και βλέπουμε και μετα αμα περνουσε η ω΄ρα θα της ελεγα δεν πιστευω τωρα να περιμενεις να γυρισω με ταξι .... ε και κάπου εκει θα μπορουσες να πεις να πατε και κάπου πιο απομερα να "μιλησετε" ... το χειροτερο σενάριο θα είναι να πάρεις ταξι. Ρισκα είναι αυτά. Αλλα δεν παθαινεις και τιποτα αμα τα χάσεις. -.-

Δεν θα ειχα την υπομονη να περιμενω τοση ωρα..Ξενερωνω ευκολα..Δεν μου παει καποια να εχει καθυστερησει τοση ωρα και να καθομαι μαζι της σαν να μην συμβαινει τιποτα επειδη απλα μου αρεσει εμφανισιακα..Αμα εχεις αξιοπρεπεια δεν ξαναασχολεισαι μαζι της..Αυτη ειναι η γνωμη μου..Μια φορα οταν ημουν φοιτητης ειχα κανονισει με μια νοσηλευτρια να παμε για καφε και επιτηδες αργησα 10 λεπτα για να δω πως θα αντιδρασει..Μου πεταξε κατευθειαν οτι δεν εχει συνηθισει να την στηνουν και της απαντησα με θρασος οτι για ολα υπαρχει η πρωτη φορα..Στο καπακι της λεω οτι αν εχει ξενερωσει μαζι μου να μου το πει να μην χανουμε και τον χρονο μας :lol: Πουλαγα τρελα κανονικα :P Παντα πρεπει να δειχνεις προθυμος να φυγεις και να μην εισαι δεδομενος οπως και το να τους λες την λεξη ΟΧΙ..Εχουν βαρεθει να ακουνε ΝΑΙ συνεχεια και να τρεχουν ολοι απο πισω τους (ειδικα οι εμφανισιμες) B)

• Like 5
Δημοσ.

Με έστησε 40 λεπτά, την έκανα, με πήρε και γύρισα πάλι για την βραδιά. Βγήκαμε 2ερο ραντεβού σε εστιατόριο με λογαριασμό 70 ευρώ , είχα ξεχάσει το πορτοφόλι σπίτι και με κέρασε. Παντρευτήκαμε . Άμα ταιριάζεις με τον΄άλλο τελικά, αυτά είναι πταίσματα.

Αλλά ναι,, στο θέμα είμαι με τον DDevil. Τα ραντεβού με άγνωστες είναι για ρίσκα. Αν πετύχει θα γουστάρεις, αν δεν πετύχει θα έχεις ιστορίες να λες με κολλητούς. 

• Like 11
Δημοσ.

Δεν θα ειχα την υπομονη να περιμενω τοση ωρα..Ξενερωνω ευκολα..Δεν μου παει καποια να εχει καθυστερησει τοση ωρα και να καθομαι μαζι της σαν να μην συμβαινει τιποτα επειδη απλα μου αρεσει εμφανισιακα..Αμα εχεις αξιοπρεπεια δεν ξαναασχολεισαι μαζι της..Αυτη ειναι η γνωμη μου..Μια φορα οταν ημουν φοιτητης ειχα κανονισει με μια νοσηλευτρια να παμε για καφε και επιτηδες αργησα 10 λεπτα για να δω πως θα αντιδρασει..Μου πεταξε κατευθειαν οτι δεν εχει συνηθισει να την στηνουν και της απαντησα με θρασος οτι για ολα υπαρχει η πρωτη φορα..Στο καπακι της λεω οτι αν εχει ξενερωσει μαζι μου να μου το πει να μην χανουμε και τον χρονο μας :lol: Πουλαγα τρελα κανονικα :P Παντα πρεπει να δειχνεις προθυμος να φυγεις και να μην εισαι δεδομενος οπως και το να τους λες την λεξη ΟΧΙ..Εχουν βαρεθει να ακουνε ΝΑΙ συνεχεια και να τρεχουν ολοι απο πισω τους (ειδικα οι εμφανισιμες) B)

Μα εσύ ρε παιδί μου πήγες φτιαγμένος για καυγά!!! :-)

...και κατηγορείς την άλλη.

Χώρια οτι σύμφωνα με το τελευταίο που έγραψες οτι της είπες έβαλες αυτογκόλ!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειπα να τρέξεις πισω της. Απλα να κανεις λιγο το μαλακα για να δεις που το πάει. Αμα δεις ότι δεν βγαινει με τιποτα άκρη την αφηνεις.

Με έστησε 40 λεπτά, την έκανα, με πήρε και γύρισα πάλι για την βραδιά. Βγήκαμε 2ερο ραντεβού σε εστιατόριο με λογαριασμό 70 ευρώ , είχα ξεχάσει το πορτοφόλι σπίτι και με κέρασε. Παντρευτήκαμε . Άμα ταιριάζεις με τον΄άλλο τελικά, αυτά είναι πταίσματα.

Αλλά ναι,, στο θέμα είμαι με τον DDevil. Τα ραντεβού με άγνωστες είναι για ρίσκα. Αν πετύχει θα γουστάρεις, αν δεν πετύχει θα έχεις ιστορίες να λες με κολλητούς. 

Και εγω τωρα εχω τοσες ιστοριες να πώ στο ινσομνια. :cry:  :cry:

Τι ρισκα έχουμε φάει φιλε και είναι καθαρα τυχη να πέσεις στην τυπισσα που της αρέσεις και εσυ και αυτό που κάνεις γιατι κάποιες από τον τροπο που αντιδρανε πιστευω σιγουρα θεωρουν κάτι υποτιμητικο να γνωρισεις έναν αγνωστο έχουν φαει πλυση εγκεφαλου από τις παρέες τους.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειπα να τρέξεις πισω της. Απλα να κανεις λιγο το μαλακα για να δεις που το πάει. Αμα δεις ότι δεν βγαινει με τιποτα άκρη την αφηνεις.

Δεν χρειαζεται να κανεις καθολου τον λαλακα..Χαμενος χρονος..Ακομα δεν γνωριστηκατε καλα-καλα και θα κανεις τον λαλακα;Φαντασου μετα τι εχει να γινει δηλαδη..

γιατι κάποιες από τον τροπο που αντιδρανε πιστευω σιγουρα θεωρουν κάτι υποτιμητικο να γνωρισεις έναν αγνωστο έχουν φαει πλυση εγκεφαλου από τις παρέες τους.

Αυτο ισχυει αλλα ευτυχως δεν ειναι ολες ετσι..Αν κοιταξεις γυρω σου οι περισσοτερες εχουν σχεση με ατομο μεσα απο τον κυκλο τους..Αγνωστος=βιαστης,ανωμαλος..Ετσι απλα τσουβαλιαζουν χωρις να ξερουν τον αλλον..Στην Ελλαδα ζεις..Αλλο το προσεχω (ολοι πρεπει να προσεχουμε) και αλλο οποιος μου μιλησει και δεν τον ξερω ειναι επικινδυνος B)

• Like 3
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να κανεις καθολου τον λαλακα..Χαμενος χρονος..Ακομα δεν γνωριστηκατε καλα-καλα και θα κανεις τον λαλακα;Φαντασου μετα τι εχει να γινει δηλαδη..

Αυτο ισχυει αλλα ευτυχως δεν ειναι ολες ετσι..Αν κοιταξεις γυρω σου οι περισσοτερες εχουν σχεση με ατομο μεσα απο τον κυκλο τους..Αγνωστος=βιαστης,ανωμαλος..Ετσι απλα τσουβαλιαζουν χωρις να ξερουν τον αλλον..Στην Ελλαδα ζεις..Αλλο το προσεχω (ολοι πρεπει να προσεχουμε) και αλλο οποιος μου μιλησει και δεν τον ξερω ειναι επικινδυνος B)

Κλασσικα μεσα από τον κυκλο τους ναι. Είναι πιο ευκολο για την άλλη να εμπιστευτεί ισως.

Noμιζω ότι αμα δώσεις μια ευκαιρια στην άλλη στην αρχή μπορει μετα να σκεφτει μερικά πράγματα καλυτερα και να μην νομισει ότι το εκανες αυτό επειδή εισαι ο μαλακας της. Αν το νομισει κακο του κεφαλιου της.

Μπορει να σε πηγαινε σπιτι αυτή μετα αμα την εριχνες λιγο στο φιλοτιμο. Συνηθως οι αντιδραστικές σπάνε και ευκολοτερα.

Δημοσ.

Έπρεπε να διαβάσω 7 σελίδες για να βεβαιωθώ οτι δεν υπάρχει (κακίστως) αναφορά.

Εγώ θα κάνω μια ερώτηση επι του θέματος, φαντάρος, αεροπόρος, που κοιτάζει την γκόμενα ίσια στα μάτια και της λέει "εγώ υπηρέτησα κυρά μου", και έχει αποτυχημένα ραντεβού;

Μα εγώ νόμιζα οτι όσοι υπηρετούν ατενίζουν με αετίσιο βλέμα και τα εσώρουχα τον κορασίδων πέφτουν αυτομάτως..

• Like 1
Δημοσ.

Κλασσικα μεσα από τον κυκλο τους ναι. Είναι πιο ευκολο για την άλλη να εμπιστευτεί ισως.

Νομιζουν οτι αυτος που θα γνωρισουν απο τον κυκλο τους θα τους βγει λαχειο επειδη απλα τους τον γνωρισε καποιος φιλος/καποια φιλη..Ουσιαστικα ουτε αυτον που θα γνωρισουν μεσω κυκλου τον ξερουν,ουτε τον αγνωστο που θα τους μιλησει οπουδηποτε τον ξερουν..Αρα στα ιδια ειμαστε..Για να ξερεις καποιον πρεπει να τον εχεις ζησει..Το οτι μου ειπε η κολλητη μου οτι ο ταδε ειναι καλο παιδι δεν αποτελει σοβαρο κριτηριο..Τι θα σου ελεγε δηλαδη η κολλητη σου;Γνωριμιες μπορει να γινουν πολυ ευκολα αλλα αυτα τα κολληματα ''δεν σε ξερω'' ''δεν μιλαω σε αγνωστους'' λες και ειναι ακομα 15χρονα και ακουνε τι τους λεει η μαμα εχουν κανει τις γνωριμιες και το φλερτ δυσκολα..Βεβαια οταν ακουσω απο γυναικα να μου λεει ''δεν μιλαω σε αγνωστους'' της λεω ''κι εγω..οταν ημουν μικρος η μαμα μου μου ειχε πει να μην μιλαω σε αγνωστους :lol: αλλα τωρα μεγαλωσα,περασαν τα χρονια :P ''..

• Like 2
Δημοσ.

Αποτυχημένο πρώτο ραντεβού για μένα ~ σούπερ επιτυχημένο για κάποιους άλλους!!

Την ιστορία που θα σας πω την θυμάμαι σαν χθες και ας έχουν περάσει περισσότερα από είκοσι χρόνια!!
Ήμουν πιτσιρικάς, κάνα 18αρη στο μέρος που κάνω διακοπές τα καλοκαίρια και ήταν μια γκόμενιτσα που έκανε και αυτή διακοπές εκεί η οποία με κοιτούσε σαν τρελή! Πηγαίναμε στα ίδια μέρη για μπάνιο, η το βράδυ για ποτό κάθε μέρα με έτρωγε με τα μάτια της! Εγώ ενώ ήταν όμορφη κοπέλα, δεν ξέρω γιατί, για κάποιον ανεξήγητο λόγο μου την έσπαγε πολύ κάτι πάνω της, το ύφος της ήταν δεν ξέρω τι τέλος πάντων και δεν πήγαινα να της μιλήσω όσο κ να έδειχνε ότι γουστάρει και όσο και να με είχαν φάει οι φίλοι μου 'πήγαινε ρε μαλάκα πήγαινε'

Μέχρι που μια μέρα την βλέπω μόνη της μπροστά στην άμμο και χωρίς να έχω σκεφτεί κάτι την πλησιάζω ~ειλικρινά σαν χθες το θυμάμαι~ και αρχίζω τα 'γεια σου τι κάνεις, αν είσαι από Αθήνα κτλ~ και γνωριζόμαστε! Ήταν όμως στο τέλος των διακοπών,αλλάζουμε τηλ και κανονίζουμε την επόμενη φορά να τα πούμε στην Αθήνα! Εγώ επειδή δεν πολύ γούσταρα της λέω δεν φέρνεις καμιά φίλη σου μαζί να φέρω και έναν φίλο μου? Μου κάνει Οκ και βγαίνουμε το βραδάκι κάπου στο Μοναστηράκι.. Η φίλη της πολύ όμορφη (και αυτή μια χαρά ήταν, συνέχισε να μου την σπάει το ύψος της βέβαια) και ο φίλος μου κ αυτός μια χαρά παλικάρι, περνάμε όμορφα κτλ αλλά εγώ δεν γούσταρα να κάνω κάτι κ δεν ξανά βγήκα, την απέφυγα μετά κ στα τηλ κ το θέμα μας έληξε πριν καν αρχίσει!
Μάπα για μένα λοιπόν το πρώτο ραντεβού.. Έχει κ συνέχεια όμως..

Ο φίλος μου με την φίλη της αυτήν την στιγμή που μιλάμε κλείνουν καμιά 15ρια χρόνια παντρεμένοι, έχουν δύο θηρία 10 και 12 χρονών και είναι πραγματικά ευτυχισμένοι!!

Τι ήθελα να πω με αυτήν την ιστορία..
Πραγματικά ρε μάγκες είναι απίστευτη η ζωή, οι συμπτώσεις κ όλα όσα μπορούν να γίνουν από μια απόφαση της στιγμής! Εγώ σε αυτήν δεν ήθελα να πάω να της μιλήσω.. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο την τελευταία μέρα των διακοπών της πήγα κ της μίλησα και έγινε όλο αυτό! Σαν να ήταν  γραφτό! Σαν κατι να με έσπρωξε να πάω .. 

Όταν ήμουν στον γάμο τους κοιτούσα όλον αυτόν τον κόσμο να χορεύει να διασκεδάζει και σκεφτόμουν, κοίτα να δεις ρε φίλε.. Όλα αυτά από μια απόφαση της στιγμής.. Αν δεν πήγαινα αυτό δεν θα συνέβαινε τώρα!
Άξιζε.. Να ναι καλά πάντα ευτυχισμένοι!

ΥΓ

Στον γάμο ηταν και η φίλη της, εννοείται πως δεν μου μίλησε καθόλου και πως αν γινόταν να με δολοφονήσει θα το έκανε ευχαρίστως :)

• Like 27
Δημοσ.

Μπορει να σε πηγαινε σπιτι αυτή μετα αμα την εριχνες λιγο στο φιλοτιμο. 

Αξια για μενα εχει να το κανει επειδη το θελει..Οχι απο υποχρεωση..Αν το θελει θα το προτεινει η ιδια να εισαι σιγουρος..Το να το προτεινεις εσυ δεν εχει αξια για μενα..Αυτη ειναι η γωμη μου και ολα οσα λεω ειναι με βαση τις εμπειριες μου..Ο καθενας εχει τις εμπειριες του και μπορει να τα βλεπει διαφορετικα απο εμενα..Κουβεντα κανουμε.Και κατι αλλο..Οταν καποιος εχει μια συμπεριφορα με τις γυναικες η οποια δεν αποδιδει ας δοκιμασει να συμπεριφερθει κι αλλιως..Δεν εχει να χασει κατι..Ουτε για ολα φταινει οι γυναικες..Γι αυτο λεω και ξαναλεω να μαθαινουμε μεσα απο τις εμπειριες μας..

• Like 4
Δημοσ.

Αποτυχημένο πρώτο ραντεβού για μένα ~ σούπερ επιτυχημένο για κάποιους άλλους!!

Την ιστορία που θα σας πω την θυμάμαι σαν χθες και ας έχουν περάσει περισσότερα από είκοσι χρόνια!!

Ήμουν πιτσιρικάς, κάνα 18αρη στο μέρος που κάνω διακοπές τα καλοκαίρια και ήταν μια γκόμενιτσα που έκανε και αυτή διακοπές εκεί η οποία με κοιτούσε σαν τρελή! Πηγαίναμε στα ίδια μέρη για μπάνιο, η το βράδυ για ποτό κάθε μέρα με έτρωγε με τα μάτια της! Εγώ ενώ ήταν όμορφη κοπέλα, δεν ξέρω γιατί, για κάποιον ανεξήγητο λόγο μου την έσπαγε πολύ κάτι πάνω της, το ύφος της ήταν δεν ξέρω τι τέλος πάντων και δεν πήγαινα να της μιλήσω όσο κ να έδειχνε ότι γουστάρει και όσο και να με είχαν φάει οι φίλοι μου 'πήγαινε ρε μαλάκα πήγαινε'

Μέχρι που μια μέρα την βλέπω μόνη της μπροστά στην άμμο και χωρίς να έχω σκεφτεί κάτι την πλησιάζω ~ειλικρινά σαν χθες το θυμάμαι~ και αρχίζω τα 'γεια σου τι κάνεις, αν είσαι από Αθήνα κτλ~ και γνωριζόμαστε! Ήταν όμως στο τέλος των διακοπών,αλλάζουμε τηλ και κανονίζουμε την επόμενη φορά να τα πούμε στην Αθήνα! Εγώ επειδή δεν πολύ γούσταρα της λέω δεν φέρνεις καμιά φίλη σου μαζί να φέρω και έναν φίλο μου? Μου κάνει Οκ και βγαίνουμε το βραδάκι κάπου στο Μοναστηράκι.. Η φίλη της πολύ όμορφη (και αυτή μια χαρά ήταν, συνέχισε να μου την σπάει το ύψος της βέβαια) και ο φίλος μου κ αυτός μια χαρά παλικάρι, περνάμε όμορφα κτλ αλλά εγώ δεν γούσταρα να κάνω κάτι κ δεν ξανά βγήκα, την απέφυγα μετά κ στα τηλ κ το θέμα μας έληξε πριν καν αρχίσει!

Μάπα για μένα λοιπόν το πρώτο ραντεβού.. Έχει κ συνέχεια όμως..

Ο φίλος μου με την φίλη της αυτήν την στιγμή που μιλάμε κλείνουν καμιά 15ρια χρόνια παντρεμένοι, έχουν δύο θηρία 10 και 12 χρονών και είναι πραγματικά ευτυχισμένοι!!

Πραγματικά ρε μάγκες είναι απίστευτη η ζωή, οι συμπτώσεις κ όλα όσα μπορούν να γίνουν από μια απόφαση της στιγμής! Εγώ σε αυτήν δεν ήθελα να πάω να της μιλήσω.. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο την τελευταία μέρα των διακοπών της πήγα κ της μίλησα και έγινε όλο αυτό! Όταν ήμουν στον γάμο τους κοιτούσα όλον αυτόν τον κόσμο να χορεύει να διασκεδάζει και σκεφτόμουν, κοίτα να δεις ρε φίλε.. Όλα αυτά από μια απόφαση της στιγμής.. Αν δεν πήγαινα αυτό δεν θα συνέβαινε τώρα!

Αξιζει να το ζεις :cry:

Αξια για μενα εχει να το κανει επειδη το θελει..Οχι απο υποχρεωση..Αν το θελει θα το προτεινει η ιδια να εισαι σιγουρος..Το να το προτεινεις εσυ δεν εχει αξια για μενα..Αυτη ειναι η γωμη μου και ολα οσα λεω ειναι με βαση τις εμπειριες μου..Ο καθενας εχει τις εμπειριες του και μπορει να τα βλεπει διαφορετικα απο εμενα..Κουβεντα κανουμε.Και κατι αλλο..Οταν καποιος εχει μια συμπεριφορα με τις γυναικες η οποια δεν αποδιδει ας δοκιμασει να συμπεριφερθει κι αλλιως..Δεν εχει να χασει κατι..Ουτε για ολα φταινει οι γυναικες..Γι αυτο λεω και ξαναλεω να μαθαινουμε μεσα απο τις εμπειριες μας..

Ειχα παλιοτερα μια γκομενα .... όταν ημουν 20 χρονων. Πωπω εποχές  2006 τεσπα .... το 1ο ραντεβού ηταν αποτυχια. Μετα εγω το πιεσα ... μιλαμε για πολύ ψηστηρι. Βγηκαμε άλλο ένα μετα από καμια 20αρια μέρες ... δεν έκανα κινηση από μαλακια μου. Πάλι στο ψήσιμο μέχρι να βγουμε ένα 3ο οπου εκει έγινε το μπάσιμο και ηταν πετυχημένο. Μετα από αυτό βρισκόμασταν και είχαμε σχεση αλλα θυελλώδη. Αυτή ειχε ολο αμφιβολιες και ανασφάλειες. Εγω ημουν η "κολωνα" της σχέσης. Εφαγα και εγω πολύ πρηξιμο από αυτην αλλα είχαμε και καλες στιγμές. Θυμαμαι δεν είχαμε αφησει ερημιά για ερημιά και ξενοδοχειο για ξενοδοχειο :cry:  :cry:  την ειχα πάει σε ένα δωμάτιο με τζακούζι ... οπου ειχε γλεντι ολη τη νυχτα το πρωϊ η μανα της ειχε σπάσει τα τηλεφωνα χαχαχ της κανω να το σηκωσω? μου λεει εισαι τρελος? χαχα :cry:  :cry: ωραιες εποχές. Ειχε χαβαλέ. Από τοτε δεν εχω ξανακανει τοσο πολύ ψηστηρι σε γκομενα.

• Like 3
Δημοσ.

Πραγματικά ρε μάγκες είναι απίστευτη η ζωή, οι συμπτώσεις κ όλα όσα μπορούν να γίνουν από μια απόφαση της στιγμής! Εγώ σε αυτήν δεν ήθελα να πάω να της μιλήσω.. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο την τελευταία μέρα των διακοπών της πήγα κ της μίλησα και έγινε όλο αυτό! Σαν να ήταν  γραφτό! Σαν κατι να με έσπρωξε να πάω .. 

Όταν ήμουν στον γάμο τους κοιτούσα όλον αυτόν τον κόσμο να χορεύει να διασκεδάζει και σκεφτόμουν, κοίτα να δεις ρε φίλε.. Όλα αυτά από μια απόφαση της στιγμής.. Αν δεν πήγαινα αυτό δεν θα συνέβαινε τώρα!

https://en.wikipedia.org/wiki/Butterfly_effect

• Like 4
Δημοσ.

Αποτυχία σε πρώτο ραντεβού... 

Ήμουν 18 και θα συναντούσα ένα φίλο που έδειχνε να μην έχει και τόσο φιλικές διαθέσεις, πρώτη φορά μόνοι μας. Επειδή, λοιπόν, είχε έρθει να με βρει από μακριά σχετικά και θα με γύριζε μετά σπίτι πριν πάει στο δικό του, μου φάνηκε σωστό να κεράσω εγώ τα ποτά μας. Τι το ήθελα... Γούρλωσε τα μάτια του ενώ πλήρωνα και μέχρι να με αφήσει μου έλεγε πόσο προσβλητικό είναι να τον κερνάει κοπέλα κι ότι δεν το έχει κάνει ποτέ καμία και άλλα παρόμοια. Δεν ξαναβγήκα μόνη μαζί του. -_-  

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...