Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 για τις σωστες περιστασεις... δεν πας πρωτο ραντεβου με σορτσακι, ή στην συνεντευξη για δουλεια το ειπαμε και πριν.. μπορεις ομως να βρεις ρουχα που να σε αναδυκνυουν, χωρις να ειναι ακριβα, παροτι φαινονται.. Μια χαρά είναι το σορτσάκι για πρώτο ραντεβού. Για συνέντευξη δεν θα το συνιστούσα
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Αν σε καποιον δεν αρεσεις αν πας στο πρωτο ραντεβου πιο χυμα δεν θα του αρεσεις πιο χυμα και στο 20ο ραντεβου για αυτο και ειναι χαζο το να κοιτας το ντυσιμο (πριν καποις αρχισει τις εξυπναδες δεν μιλαμε να πας 10 μερες απλυτος, σαν λετσος κλπ αλλα νορμαλ ντυμενος σε φαση φορμα φουτερ κλπ). Επισης αν ισχυε η μαλακια με τα ρουχα θα επρεπε ολοι να κυκλοφορουν στην πενα συνεχεια και τελος δεν ειμαστε φτιαγμενοι για να αρεσουμε σε ολους αλλα σε αυτους που θελουμε οποτε... Το ιδιο ισχυει και για τα δυο φυλα. 5
vrwmiaris Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Εγω δεν έχω πρόβλημα έχει τύχει να μου αρέσουν κοπέλες με κολάν και αθλητικά ή με casual ντύσιμο τζήν(ακόμα piercing, τατού, σκουφιά δεν θα έλεγα όχι). Επίσης μου αρέσουν και περιπτώσεις βαμμένες, περιποιημένες με τακούνια και ασημένια ή ολολευκα φορέματα. Το κολάν ελλοχεύει δυσάρεστες εκπλήξεις, παθών στα πολύ νεανικά μου χρόνια. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Έχει μια τεράστια διαφορά το casual ντύσιμο-πάω να πετάξω τα σκουπίδια, με το ντύσιμο σαν τσουβάλι πατάτας. Το ιδιο ισχυει και για τα δυο φυλλα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Έχει μια τεράστια διαφορά το casual ντύσιμο-πάω να πετάξω τα σκουπίδια, με το ντύσιμο σαν τσουβάλι πατάτας. fixed
Pa0ki Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Εγω δεν έχω πρόβλημα έχει τύχει να μου αρέσουν κοπέλες με κολάν Αποκλείεται, δεν το πιστεύω 1
LongTom Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Εντάξει το τραβάμε από τα μαλλιά τώρα.. Όταν μιλάμε για προσεγμένα, εννοούμε σχεδόν όλων των τύπων η ένδυση, απλά να είναι καθαρά και να ταιριάζουν στο σωματότυπο του ατόμου. Άλλο το ωραίο και προσεγμένο casual,άλλο το γυφτουλέ με σχισμένα ρούχα από το καλάθι που ούτε όταν κάμεις φασίνα δεν φοράς...
The_Judas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Οταν λέμε ωραίο ντύσιμο δεν εννούμε για τα σκυλάδικα ή για το μέγαρο μουσικής... Να φοράει κάτι που αναδεικνύει τον σωματότυπό και την εμφάνιση της, είτε είναι επίσημο φόρεμα είτε ένα απλό casual τζιν.... και να μην είναι απεριποίητη, αχτένιστη, με ρούχα XL και ντυμένη σαν καλόγρια.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Πάντως τα oversized ρούχα είναι πολύ της μόδας.
DDevil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Οταν λέμε ωραίο ντύσιμο δεν εννούμε για τα σκυλάδικα ή για το μέγαρο μουσικής... Να φοράει κάτι που αναδεικνύει τον σωματότυπό και την εμφάνιση της, είτε είναι επίσημο φόρεμα είτε ένα απλό casual τζιν.... και να μην είναι απεριποίητη, αχτένιστη, με ρούχα XL και ντυμένη σαν καλόγρια. Mπορει από εξω να είναι καλογρια .... και από μεσα ..... 2
mad-proffessor Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Το κολάν ελλοχεύει δυσάρεστες εκπλήξεις, παθών στα πολύ νεανικά μου χρόνια. Το ζήτημα είναι να ταιριάζουμε σα χαρακτήρες και να μπορούμε να ανταλλάξουμε 2 κουβέντες τώρα το τι θα βάλει στο πρώτο ραντεβού 2
DDevil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Το ζήτημα είναι να ταιριάζουμε σα χαρακτήρες και να μπορούμε να ανταλλάξουμε 2 κουβέντες τώρα το τι θα βάλει στο πρώτο ραντεβού Πάνω από όλα να είναι καλή κοπέλα φιλε. http://xeblokarame.blogspot.gr/2013/11/blog-post_926.html 1
visualizer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Αντε ρε μαγκες..καμια ιστορια απο πρωτοχρονια περιμενω 2
*nenya* Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Φλερταρα με μια βασιλοπιτα τρελο γκομενακι σου λεω και το καλυτερο; Μου'κατσε! Το ραντεβου με το αρνακι ηταν αποτυχημενο ομως...αρνηθηκα να το φαω. 3
bedazzled Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μια χαρά είναι το σορτσάκι για πρώτο ραντεβού. Για συνέντευξη δεν θα το συνιστούσα Γιατί να κάνουμε τέτοιες διακρίσεις όμως; Κι αν ο άλλος έχει τα προσόντα για την δουλειά; Δεν είναι άδικο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις