Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε εμένα έτυχε να μου στείλει για add "γυναικείο" προφιλ, η κεντρική φώτο του προφίλ ήταν πολύ ωραία αλλά μάλλον κλεμμένη από αλλού, δεν υπήρχε καμιά άλλη φωτογραφία όμως με αυτή μέσα στο προφίλ της. Δεν της μίλησα και περίμενα είτε να μου μιλήσει αυτή διαφορετικά θα την διέγραφα. Μέσα στο προφίλ της είχε κάνει add 15 άτομα και 2 άλλοι την ρωτούσανε αν είναι αληθινό άτομο ή οχι. μόλις το είδα λέω μούφα προφιλ θα είναι. Τελικά την διέγραψα.

Αυτη που αναφέρω ήταν πραγματικό προφίλ είχε ταγκαρισμένα άτομα στις φωτογραφίες και είχαμε 2 κοινούς γνωστούς...

Οι fake  είναι αλλη κατηγορία... Πέτυχα προφίλ μια φορά με όνομα ας πούμε Μαρια Σπανακοδημητροπουλου με φωτογραφίες της Μegan Fox και από κάτω κάμποσοι καμμένοι να  γράφουν "πολύ όμορφα μάτια έχεις" "Γυναικάρα είσαι, κανε με αττ, ειμαι πλοκ" και κάτι τέτοια...

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραίο θεματακι ανοιξατε πάλι ατιμουτσικα :-P.

Πριν κάποια χρόνια θυμάμαι είχα βγεί με μια απο γλυφάδα (υποψιν τότε εμένα νεάπολη) μέσω hi5 τότε και κατόπιν εορτής έμαθα οτι ήταν κόρη γνωστής πολιτικού τότε! Εκτός του οτι ψάχναμε μισή ώρα για να αποφασίσει που της αρέσει να πιούμε καφέ και η βράδυα τέλειωσε με ενα μεγαλοπρεπες "δεν μπορούμε να βγαίνουμε μαζί αν δεν ασπαστεις τις πολιτικές μου απόψεις"

Τσαμπα 2 ώρες πέρα δώθε έφαγα με την κάμπια!

Μετά απο κάνα 4 χρόνια με πετυχαιναι στο mall και μου λέει το εξής θεϊκό "καλά που χάθηκες εσύ ούτε ενα τηλέφωνο"? Εννοείται δεν απάντησα καν και γύρισα στεγνά τη μούρη.

πωπω hi5 τι μου θυμησες εχω βγει και εγω απο εκει ραντεβουδάκι. Με μια τύπισσα. Πετυχημένο ηταν :cry:

Δημοσ.

όταν ήμουν φοιτητής έπαιρνα πολλές ταινίες από βίντεο κλάμπ. μετά από 2 μέρες εγγραφής μου την πέφτει η κοπελιά από το ταμείο. μου λέει πως θα πάρει το τηλέφωνο μου από το σύστημα γιατί θέλει τάχα μου να της γράψω μερικά cd μουσικής. τα μηνύματα βροχή από την κοπελιά , άσχετα με τη μουσική φυσικά, και μου έρχεται κάποια στιγμή την επόμενη μέρα κατά τις 8 το πρωϊ μήνυμα να πάμε το βράδυ για ποτό. δέχομαι και πάμε για ποτό , αρχίζει τα χάδια στα χέρια, πόδια , μαλλιά . Σε κάποια φάση , αρχίζουμε να μιλάμε σε απόσταση 2 mm ο ένας από τα χείλη του άλλου, ενίοτε μιλούσαμε με τα χείλη μας ενωμένα ( :-D ) . μετά από καμία ώρα σκάει μύτη ένας άλλος τη φιλάει στο στόμα και κάθεται στο τραπέζι μας. «από εδώ ο καλός μου » μου λέει. λέω πάω τουαλέτα και έφυγα από το μαγαζί. άλλαξα και βίντεο κλαμπ.  :ph34r:

• Like 13
Δημοσ.

όταν ήμουν φοιτητής έπαιρνα πολλές ταινίες από βίντεο κλάμπ. μετά από 2 μέρες εγγραφής μου την πέφτει η κοπελιά από το ταμείο. μου λέει πως θα πάρει το τηλέφωνο μου από το σύστημα γιατί θέλει τάχα μου να της γράψω μερικά cd μουσικής. τα μηνύματα βροχή από την κοπελιά , άσχετα με τη μουσική φυσικά, και μου έρχεται κάποια στιγμή την επόμενη μέρα κατά τις 8 το πρωϊ μήνυμα να πάμε το βράδυ για ποτό. δέχομαι και πάμε για ποτό , αρχίζει τα χάδια στα χέρια, πόδια , μαλλιά . Σε κάποια φάση , αρχίζουμε να μιλάμε σε απόσταση 2 mm ο ένας από τα χείλη του άλλου, ενίοτε μιλούσαμε με τα χείλη μας ενωμένα ( :-D ) . μετά από καμία ώρα σκάει μύτη ένας άλλος τη φιλάει στο στόμα και κάθεται στο τραπέζι μας. «από εδώ ο καλός μου » μου λέει. λέω πάω τουαλέτα και έφυγα από το μαγαζί. άλλαξα και βίντεο κλαμπ.  :ph34r:

Σουπερ επιτυχημενο πρωτο ραντεβου καρφι για τριολεεε

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά είναι το σορτσάκι για πρώτο ραντεβού. Για συνέντευξη δεν θα το συνιστούσα :P

Το σορτσάκι δεν είναι για όλες, πολύ λίγες μπορούν να το υποστηρίξουν

• Like 3
Δημοσ.

Σουπερ επιτυχημενο πρωτο ραντεβου καρφι για τριολεεε

σωστός , αλλά απαράβατος κανόνας , τρίο μόνο με 2 γυναίκες και φυσικά να ΜΗΝ αγγίζονται μεταξύ τους γιατί ξενερώνω άσχημα. :devil:

Δημοσ.

Είχα βγει πριν λίγο καιρό με μια και στην πορεία συνειδητοποίησα ότι η 3η προγιαγια της από την πλευρά της μάνας της και ο 2ος προπάππους από την πλευρά του πατέρα δεν ήταν Αιληναις! Αν είναι δυνατόν.! 

:devil:

• Like 2
Δημοσ.

Επί εποχών mirc μιλούσα με με μια κοπέλα. Φοιτητής εγώ αυτή με είπε πως είναι 17. Με το πολύ μπλα μπλα κανονίζουμε να βγούμε, δίνουμε ραντεβού σε κεντρικό σημείο της πόλης. Με το που φτάνει αντικρίζω ένα κοριτσάκι που όχι για 17 φαινόταν αλλά 12. Τη χαιρετάω και φεύγω σφαίρα

Δημοσ.

Επί εποχών mirc μιλούσα με με μια κοπέλα. Φοιτητής εγώ αυτή με είπε πως είναι 17. Με το πολύ μπλα μπλα κανονίζουμε να βγούμε, δίνουμε ραντεβού σε κεντρικό σημείο της πόλης. Με το που φτάνει αντικρίζω ένα κοριτσάκι που όχι για 17 φαινόταν αλλά 12. Τη χαιρετάω και φεύγω σφαίρα

Μηπως ητανε οντως 17 ομως και μικροφερνε? καλοκαιρινη μου "κατακτηση" , αν και δεν εφαγα ηταν ετων 32 και εγω 24, και επειδη ειχα γενια τοτε με εκανες οτι της εριχνα και 2-3 χρονια... οταν μου ειπε οτι ηταν 32 δεν το πιστευα, αλλα το επαιξα cool guy και δεν εδειξα τιποτα..

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως ητανε οντως 17 ομως και μικροφερνε? καλοκαιρινη μου "κατακτηση" , αν και δεν εφαγα ηταν ετων 32 και εγω 24, και επειδη ειχα γενια τοτε με εκανες οτι της εριχνα και 2-3 χρονια... οταν μου ειπε οτι ηταν 32 δεν το πιστευα, αλλα το επαιξα cool guy και δεν εδειξα τιποτα..

Πιστεύω να έβαλες μυαλό και να πήρες το μάθημα σου

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...