Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί να κάνουμε τέτοιες διακρίσεις όμως; Κι αν ο άλλος έχει τα προσόντα για την δουλειά; Δεν είναι άδικο;

Ποιό, το να μη το συνιστά; Μπα μωρέ δε νομίζω. Γνώμη της είναι.

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το κολάν ελλοχεύει δυσάρεστες εκπλήξεις, παθών στα πολύ νεανικά μου χρόνια.

Μίλησέ μας.. αν δεν τα πεις σε μας σε ποιον θα τα πεις;

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί να κάνουμε τέτοιες διακρίσεις όμως; Κι αν ο άλλος έχει τα προσόντα για την δουλειά; Δεν είναι άδικο;

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, δηλαδή σε συνέντευξη δεν θα του έδινα σημασία. Ρεαλιστικά όμως, δυστυχώς γίνονται διακρίσεις :S

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το σορτσάκι για πρώτο ραντεβού. Για συνέντευξη δεν θα το συνιστούσα :P

Συνεντεύξεις με σορτσάκι η ανεργια ειναι δεδομενη... 

Σε πρώτο ραντεβού αν είναι μια χαρά ή όχι εξαρτάται από άλλους σημαντικότερους παράγοντες....

• Like 1
Δημοσ.

Ποιό, το να μη το συνιστά; Μπα μωρέ δε νομίζω. Γνώμη της είναι.

Μπορεί να γράψει και μόνη της την γνώμη της (πράγμα που έκανε)... δεν χρειάζεται δικηγόρο να ειρωνεύεται για λογαριασμό της.

• Like 3
Δημοσ.

Προς DDevil και λοιπους ναυτιλλομενους :devil: :devil:

Πρεπει να ειμαστε μαχιμοι σε οποιαδηποτε περισταση τυποι μου... τωρα που το σκεφτομαι πιο νηφαλια δηλαδη... εκανα κατι μαθηματα για πιστοποιηση υπολογιστων ecdl και τελειωσα πριν κανενα 10ημερο περνωντας τις εξετασεις... σε 10-15 μερες που θα παω να παρω το "πτυχιο" λεω να ριξω τα διχτυα μου και στην καθηγητρια... δεν εχω κανενα ερωτικο συμφερον, απλα για το ευχαριστω της συνεργασιας και για το interaction που θα εχουμε... στην ταξη βγαζαμε γελιο και αρκετη χημεια αλλα δεν ξερω... επαναλαμβανω δεν αναφερομαι τοσο στο ερωτικο χωσιμο, αλλα να κυνηγατε παντα νεες εμπειριες ερωτικες ή μη.. Εγω στα 24-5 αυτη -πιθανολογω 28-30...

ερωτευτειτε λοιπον γιατι χανωμαστε

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να ειμαστε μαχιμοι σε οποιαδηποτε περισταση τυποι μου... τωρα που το σκεφτομαι πιο νηφαλια δηλαδη... εκανα κατι μαθηματα για πιστοποιηση υπολογιστων ecdl και τελειωσα πριν κανενα 10ημερο περνωντας τις εξετασεις... σε 10-15 μερες που θα παω να παρω το "πτυχιο" λεω να ριξω τα διχτυα μου και στην καθηγητρια... δεν εχω κανενα ερωτικο συμφερον, απλα για το ευχαριστω της συνεργασιας και για το interaction που θα εχουμε... στην ταξη βγαζαμε γελιο και αρκετη χημεια αλλα δεν ξερω... επαναλαμβανω δεν αναφερομαι τοσο στο ερωτικο χωσιμο, αλλα να κυνηγατε παντα νεες εμπειριες ερωτικες ή μη.. Εγω στα 24-5 αυτη -πιθανολογω 28-30...

Προτεινε της κανα τσιπουράκι φιλε. B)

Τωρα που ειπες καθηγητρια ειχα χάσει μναδική ευκαιρια με μια τυπισσα που έκανε Ισπανικά στο φροντιστηριο ... γυρω στα 40 ηταν αυτή εγω 25 τοτε ειχα πάει για να κανω μαθηματα αγγλικών. Πολύ τουμπανο η τυπισσα και ηθελα να της πω να βγουμε αλλα μετα δεν την ξαναειδα. :fear:  Από τον τροπο που μου μιλαγε ειχα καταλαβει ότι γουσταρε. Θα έτρωγα καλά από αυτην.

• Like 1
Δημοσ.

Προτεινε της κανα τσιπουράκι φιλε. B)

Τωρα που ειπες καθηγητρια ειχα χάσει μναδική ευκαιρια με μια τυπισσα που έκανε Ισπανικά στο φροντιστηριο ... γυρω στα 40 ηταν αυτή εγω 25 τοτε ειχα πάει για να κανω μαθηματα αγγλικών. Πολύ τουμπανο η τυπισσα και ηθελα να της πω να βγουμε αλλα μετα δεν την ξαναειδα. :fear:  Από τον τροπο που μου μιλαγε ειχα καταλαβει ότι γουσταρε. Θα έτρωγα καλά από αυτην.

δεν ξερω αν πω τιποτα ρε συ ειναι λεπτο το ζητημα... και δεν εχω και ερωτικο ενδιαφερον, απλα να δειξω ευγνωμοσυνη και οτι χαιρομαι για κατι τετοιους ανθρωπους.. θα δειξει...

εσυ θα ετρωγες σιγουρα οντως!

Δημοσ.

δεν ξερω αν πω τιποτα ρε συ ειναι λεπτο το ζητημα... και δεν εχω και ερωτικο ενδιαφερον, απλα να δειξω ευγνωμοσυνη και οτι χαιρομαι για κατι τετοιους ανθρωπους.. θα δειξει...

εσυ θα ετρωγες σιγουρα οντως!

Όταν κάνεις κινηση πάντα κάτι θα φας ..... :cry:  ειτε κανα μπουτάκι .... ειτε καμια χυλοπιτα!

Μέρες που είναι μάζεψε τα φίδια μονο.

Ναι είναι πολύ δυσκολο να πεις στην καθηγητρια μολις τελειώσετε .... να πάτε για τσιπουράκι. Και επισης είναι και παράνομο. Πάει αμα της το πεις αυτό .... μπορει να σε βάλει και φυλακή :cry:  :cry:

τα εχουμε ξαναπει ... βρειτε ατάκες έτοιμες να τις πετάτε ... ολο και κάποια θα πιαστεί στον ύπνο θα απαντήσει ένα ναι και μετα θα βγειτε. Νομιζεις είναι δυσκολο ή μηπως επιστημη?

Μονο πιασμενη στον ύπνο θα μπορουσε να βγει μαζι μας για αυτό. χαχαχα :-D

ο άλλος έχασε γνωριμια στην βιβλιοθηκη επειδή δεν ηξερε τι να της πει .... πές της ρε μαλακα να πατε για καφέ μετα ωωω τοσο δυσκολο είναι? και αμα πει δεν εχω χρονο πες ωραια θες να μου δωσεις το κινητο σου να πάμε κάποια άλλη μερα? απλό , συντομο και άμεσο. Δεν θελει τιποτα άλλο. Μπορει να πέσεις στην περιπτωση και να δεχτει αμέσως. Και μετα να κάνετε αχαλινωτο σέξ σπιτι της ή σπιτι σου .... ή και κάπου αλλου. :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Μέρες που είναι μάζεψε τα φίδια μονο.

??

Όταν κάνεις κινηση πάντα κάτι θα φας ..... :cry:  ειτε κανα μπουτάκι .... ειτε καμια χυλοπιτα!

Ναι είναι πολύ δυσκολο να πεις στην καθηγητρια μολις τελειώσετε .... να πάτε για τσιπουράκι. Και επισης είναι και παράνομο. Πάει αμα της το πεις αυτό .... μπορει να σε βάλει και φυλακή :cry:  :cry:

τα εχουμε ξαναπει ... βρειτε ατάκες έτοιμες να τις πετάτε ... ολο και κάποια θα πιαστεί στον ύπνο θα απαντήσει ένα ναι και μετα θα βγειτε. Νομιζεις είναι δυσκολο ή μηπως επιστημη?

Μονο πιασμενη στον ύπνο θα μπορουσε να βγει μαζι μας για αυτό. χαχαχα :-D

το οτι εσυ δεν εισαι ανοικτος τυπος δεν σημαινει οτι εμεις λεμε φιδια....

δεν ξερω παντως δινω ενα 25% να κανω κινηση εκει... δεν εχω και αμεσο ενδιαφερον , απλως διαπροσωπικο θα ελεγα... θα δουμε..

Δημοσ.

Χώσου.....Ασε τα δεν ξέρω, δεν μπορώ, δεν.....Δώσε της την δυνατότητα να γίνει δασκάλα και στο interaction ;)

• Like 1
Δημοσ.

??

το οτι εσυ δεν εισαι ανοικτος τυπος δεν σημαινει οτι εμεις λεμε φιδια....

δεν ξερω παντως δινω ενα 25% να κανω κινηση εκει... δεν εχω και αμεσο ενδιαφερον , απλως διαπροσωπικο θα ελεγα... θα δουμε..

Μου θύμησες αυτην που ειπα πιο πανω ... κοκκινομάλικο με μαλλι ισιο και στο τέλος εκανε μπουκλα με γοβες και φουστες στενές  .... μολις βλέπω γοβα αρρωσταινω φιλε. Αρρώστια που δεν γιατρευεται με τιποτα. -,-

• Like 2
Δημοσ.

αυτη που λεω εγω ειναι απλη, απλο ντυσιμο απλα μου κανει κλικ..

και ειναι να μην μου κανει κλικ καποια....

Δημοσ.

Μπορεί να γράψει και μόνη της την γνώμη της (πράγμα που έκανε)... δεν χρειάζεται δικηγόρο να ειρωνεύεται για λογαριασμό της.

Η ειρωνία είναι οκ μόνο για να ρωτάμε αν τίθεται θέμα διακρίσεων στα σορτσάκια στη συνέντευξη ε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...