visualizer Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ψυρρη τοτε θυμαμαι ειχαμε βγει με εναν φιλο για ποτακι .Εκει που ψαχναμε για να κατσουμε βλεπουμε κατι γνωστους που μας προσκαλουνε να κατσουμε ,το ματι μου σε δευτερολεπτα εντωπιζει την ωραια της παρεας και παω σαν γυμνοσαλιαγκας και καθομαι διπλα της. Αρχιζουμε πιανουμε κουβεντα και καταλαβαινω πως η τυπισσα ειναι πιωμενη και υπερβολικα φιλικη αφου αρχισε να με πιανει με τα χερια της στο ποδι στην πλατη κτλπ γενικα ηταν πολυ διαχυτικη.Απο μεσα μου σκεφτομαι συνεχεια "μπραβο ρε μαγκα τζοκερ σου εκατσε" ..να μην τα πολυλογω μετα απο κανενα μισαωρο αρχισανε και τα φιλακια. Σε καποια φαση χτυπαει το κινητο μου και σηκωνομαι απο το τραπεζι επειδη ειχε πολυ θορυβο , οταν γυριζω στο τραπεζι η τυπισσα ειχε ξερασει παντου στο τραπεζι και τα ειχε κανει ολα πουτανα χαχαχα δεν θελω καν να φανταστω τι θα γινοταν αν δεν ειχα σηκωθει .Πληρωσαμε και φυγαμε τρεχωντας σαν λαγοι .. 11
DDevil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 τραγικο, ευτυχως δεν μου εχει τυχει.. Ημουν 22 χρονων τοτε. Εντάξει αμα ειχε μυαλο δεν θα το εκανε προφανώς. Εγω δεν ευθυνομαι σε κάτι. Δικο της πρόβλημα. Εγω εξέφρασα επιθυμια να την συναντησω επειδή μου άρεσε , το πιεσα κιολας αλλα αυτή τελικά μας πουλησε λογω φοβιας όπως ισχυριστηκε. Κοιταξε να δεις είναι αναλογα .... αμα ακουσεις γυναικα να σου πει σε ραντεβού εγω δεν βγαινω από την περιοχη μου τοτε βρωμάει κατά 70% η περιπτωση. Εκει αμα εχεις μεγάλες καυλες να την δεις της λες ... εγω θα είμαι στην περιοχη σου για καφεδάκι και αμα θες πέρνα. Και πας με έναν φιλο από εκει. Μια φορα ειχα γειώσει μια γλυφαδιώτισσα. Μου λεει δεν βγαινω εκτος περιοχης μου (ηταν μετά το ανωτερω περιστατικο) λεω εντάξει θα κατεβω εγω αλλα δεν θα ερθω ως εκει για λιγο. Λεει εεεε θα εχω και δουλειες μετα για καμια ωρα αμα θες , της κανω όχι για μια ωρα τοσο δρομο δεν έρχομαι και το ακυρώσαμε ηρεμα και ωραια. Ασε ρε φιλε να πουμε θα τρεχω εγω σαν τον μαλακα από τα βορεια που μένω ως την γλθφαδα για μια ωρα? με ειδες στο μσν τι είχαμε τοτε .... τι άλλο θες. Αυτή μπορει να ειχε και κανεναν εκει να ζηλέψει και σου λεει θα τον κατεβασω για καμια ωρα. Αμα θελει ας έρθει κέντρο. Και γλυφαδα και για μια ωρα? μπα. Ψυρρη τοτε θυμαμαι ειχαμε βγει με εναν φιλο για ποτακι .Εκει που ψαχναμε για να κατσουμε βλεπουμε κατι γνωστους που μας προσκαλουνε να κατσουμε ,το ματι μου σε δευτερολεπτα εντωπιζει την ωραια της παρεας και παω σαν γυμνοσαλιαγκας και καθομαι διπλα της. Αρχιζουμε πιανουμε κουβεντα και καταλαβαινω πως η τυπισσα ειναι πιωμενη και υπερβολικα φιλικη αφου αρχισε να με πιανει με τα χερια της στο ποδι στην πλατη κτλπ γενικα ηταν πολυ διαχυτικη.Απο μεσα μου σκεφτομαι συνεχεια "μπραβο ρε μαγκα τζοκερ σου εκατσε" ..να μην τα πολυλογω μετα απο κανενα μισαωρο αρχισανε και τα φιλακια. Σε καποια φαση χτυπαει το κινητο μου και σηκωνομαι απο το τραπεζι επειδη ειχε πολυ θορυβο , οταν γυριζω στο τραπεζι η τυπισσα ειχε ξερασει παντου στο τραπεζι και τα ειχε κανει ολα πουτανα χαχαχα δεν θελω καν να φανταστω τι θα γινοταν αν δεν ειχα σηκωθει .Πληρωσαμε και φυγαμε τρεχωντας σαν λαγοι .. ελεοςςςςςς τι πάνε και πινουν και ξερνάνε μετα σαν τα σουργελα ρε φιλε. Κατά τα αλλα οι αντρες που την πέφτουν είναι πέφτουλες και αναξιοπρεπείς ενώ αυτές είναι επιπεδο.
opcorsa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 παντως το δικο μου περιστατικο με αυτην μπορω να πω με πειραξε παραπανω απο αλλες "χυλοπιτες" , θα μπορουσα να πω οτι "στεναχωρεθηκα" παραπανω που δεν συνεχιστηκε η φαση με αυτην παρα οταν τα σπασαμε με την ολιγομηνη σχεση μου το περασμενο καλοκαιρι... δεν ξερω τον λογο βεβαια... ισως επειδη την κυνηγησα και το εσπρωξα εγω το ολο θεμα? ποιος ξερει..
DDevil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 παντως το δικο μου περιστατικο με αυτην μπορω να πω με πειραξε παραπανω απο αλλες "χυλοπιτες" , θα μπορουσα να πω οτι "στεναχωρεθηκα" παραπανω που δεν συνεχιστηκε η φαση με αυτην παρα οταν τα σπασαμε με την ολιγομηνη σχεση μου το περασμενο καλοκαιρι... δεν ξερω τον λογο βεβαια... ισως επειδη την κυνηγησα και το εσπρωξα εγω το ολο θεμα? ποιος ξερει.. Οι γυναικες δεν είναι ποτε σιγουρες μπορει να την κοπανησουν ή να στην κάνουν ανα πάσα στιγμη. Οποτε το παιρνεις χαλαρά εξαρχής και δεν τρελαίνεσαι. Κάποιοι οροι είναι καλο να υπάρχουν για να υπάρξει ισοροπια αλλα όχι παθολογικές καταστασεις. Πχ ενας ορος είναι ότι ραντεβουδάκια και επαφές με τους πρώην κομμένες. Με τον πρωην δεν εισαι φιλη ή φιλος και ουτε θα γινεις ποτέ. Εγω ετσι πιστευω. Ένας άλλος ορος είναι ότι δεν θα ανταποκριθείς σε καμακι εξω και θα δωσεις το κινητο σου. Ο τυπος θελει να κάνει κατι ερωτικο μαζι σου δεν τον έπιασε ο πονος ουτε να κανει καινούργιες γνωριμίες ουτε να μάθει τα στενά της πολης επειδή είναι καινούργιος. Παρολαυτα μπορει η καθεμια να βγαινει οποτε θελει με τις φιλες της και να φοράει ότι θέλει. Αν μαθω κατι αντιθετο από τα πανω τοτε θα πέσει σιγουρα κομπλα.
opcorsa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Οι γυναικες δεν είναι ποτε σιγουρες μπορει να την κοπανησουν ή να στην κάνουν ανα πάσα στιγμη. Οποτε το παιρνεις χαλαρά εξαρχής και δεν τρελαίνεσαι. δεν τρελαθηκα καθολου, απλα λεω οτι μου εκανε αρνητικη εντυπωση, πιο πολυ και απο χωρισμους μου με κοπελες που ειχαμε κανονικα σχεση... γενικα ουτε τον κ...λο σας μην εμπιστευεστε οχι γυναικες και τα συναφη.. και ποιος δεν την εχει πατησει αλλωστε 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μιλαμε με μια τυπισσα που ειχαμε κοινους γνωστους. Τα πραγματα δειχνουν αρκετα καλα. Της προτεινω να παμε για ταινια, μου λεει ναι, αμεσως. Ωραια σκεφτομαι καλα παμε. Ερχεται η μερα του ραντεβου, η τυπισσα χαμενη, το κινητο τελειως κλειστο. Ειχαμε πει για γυρω στις 8 πανω κατω, 7.30 μου στελνει μηνυμα οτι δεν μπορει γιατι ηταν κουρασμενη απο το διαβασμα στη σχολη. Στις 11 εκανε check in στο γκαζι... Next... 6
DDevil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 δεν τρελαθηκα καθολου, απλα λεω οτι μου εκανε αρνητικη εντυπωση, πιο πολυ και απο χωρισμους μου με κοπελες που ειχαμε κανονικα σχεση... γενικα ουτε τον κ...λο σας μην εμπιστευεστε οχι γυναικες και τα συναφη.. και ποιος δεν την εχει πατησει αλλωστε Καλα εισαι. Ειδικα αμα πας και την στησεις έξω από ένα ξενοδοχειο θα δεις ότι στο 10λεπτο μεσα θα μπουν ή θα βγουν 2-3 ζευγαράκια που μετα θα φυγουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Το κέρατο πάει συννεφο. Και κάποιες παριστανουν στον εξω κοσμο τις κυριες. Μια φορα στο σουπερ μαρκετ ειχε σταματησει μια τυπισσα και μπηκε σε άλλο αμαξι λογικα ειπε στον αντρα της ότι πάει στο σουπερ μάρκετ. ΥΓ Εμενα ξέρουν κάποιες και κάποιοι ότι κάνω τις τσάρκες ακομα και σε Στριπ ή και αλλα ... ωστοσο δεν μιλάνε να κράξουν κτλπ γιατι ξέρουν ότι ξέρω πολλα και για εκεινους και αμα προκαλέσουν θα κλάψουμε ολοι μαζι εγω από τα γελια αυτοι από δάκρυα Μιλαμε με μια τυπισσα που ειχαμε κοινους γνωστους. Τα πραγματα δειχνουν αρκετα καλα. Της προτεινω να παμε για ταινια, μου λεει ναι, αμεσως. Ωραια σκεφτομαι καλα παμε. Ερχεται η μερα του ραντεβου, η τυπισσα χαμενη, το κινητο τελειως κλειστο. Ειχαμε πει για γυρω στις 8 πανω κατω, 7.30 μου στελνει μηνυμα οτι δεν μπορει γιατι ηταν κουρασμενη απο το διαβασμα στη σχολη. Στις 11 εκανε check in στο γκαζι... Next... Έπρεπε να την κράξεις. Καλα δεν ντρεπεσαι μωρη πουλάδα να λές ψέμματα? επρεπε να της πεις! Προχθες κανονίζαμε και σημερα κάνεις την πουλάδα και τωρα κάνεις τσεκ ιν αλλού. Πουλ πουλ μωρη πουλάδα! ετσι κανει ο κοσμος? βγαινεις μονη και δεν λες τιποτα και είμαι κουρασμενη και μαλακιες ... φιλε ακριβως ετσι θα της τα έχωνα εγω και στα @@ μου αμα κρατουσε μουτρα! 2
visualizer Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μιλαμε με μια τυπισσα που ειχαμε κοινους γνωστους. Τα πραγματα δειχνουν αρκετα καλα. Της προτεινω να παμε για ταινια, μου λεει ναι, αμεσως. Ωραια σκεφτομαι καλα παμε. Ερχεται η μερα του ραντεβου, η τυπισσα χαμενη, το κινητο τελειως κλειστο. Ειχαμε πει για γυρω στις 8 πανω κατω, 7.30 μου στελνει μηνυμα οτι δεν μπορει γιατι ηταν κουρασμενη απο το διαβασμα στη σχολη. Στις 11 εκανε check in στο γκαζι... Next... Μηπως της βαλανε λογια οι γνωστοι ;;... Μου εχει τυχει για αυτο στο λεω 1
Dinos_12345 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Γνωρίζω μία στη σχολή μου, λέω πολύ ωραία τύπισσα, άκουγε disturbed, έτρωγε γύρους και έπινε μπύρες, θεά! Της είπα να βγούμε για βόλτα, πήγαμε για μπύρα τελικά, και κάπου στην μια ώρα την βλέπω να γράφει μήνυμα. Λέω και γω "Boyfriend?" και μου απάντησε ένα ωραιότατο ναι! Ε μετά χώρισε, κάναμε μποοολικη παρέα, αλλά επειδή είχα ξενερώσει δεν έκανα τίποτα. Άλλο ένα κορυφαίο ήταν με τύπισσα που της είχα προτείνει για φαγητό, είχε πεί ναι, έψαχνα σαν το μαλάκα να βρω καλό μαγαζί (είχα ανοίξει και θέμα εδώ οποίος θυμάται) και στο τέλος μου είπε ότι με βλέπει σα φίλο.
opcorsa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μιλαμε με μια τυπισσα που ειχαμε κοινους γνωστους. Τα πραγματα δειχνουν αρκετα καλα. Της προτεινω να παμε για ταινια, μου λεει ναι, αμεσως. Ωραια σκεφτομαι καλα παμε. Ερχεται η μερα του ραντεβου, η τυπισσα χαμενη, το κινητο τελειως κλειστο. Ειχαμε πει για γυρω στις 8 πανω κατω, 7.30 μου στελνει μηνυμα οτι δεν μπορει γιατι ηταν κουρασμενη απο το διαβασμα στη σχολη. Στις 11 εκανε check in στο γκαζι... Next... αυτοεκτιμηση 0... περιπτωση ντενεκες ξεγανωτος που λεμε
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μηπως της βαλανε λογια οι γνωστοι ;;... Μου εχει τυχει για αυτο στο λεω Ουτε καν απλα οπως εμαθα εκ των υστερων τους περναει ολους απο τον κωλο της απο συμπεριφορα κι εκτιμαει τα πολυ βαρια πορτοφολια που εγω δεν διαθετω... 2
DDevil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Κοιταξτε δεν είναι υποχρεωτικο να σε γουστάρει κάποια και να σε επιλέξει κάποια αλλα να σε πουλησει ενώ λεγατε να βγειτε είναι μαλακια της. Ουτε καν απλα οπως εμαθα εκ των υστερων τους περναει ολους απο τον κωλο της απο συμπεριφορα κι εκτιμαει τα πολυ βαρια πορτοφολια που εγω δεν διαθετω... Στο τελος θα φάει καλα και αυτή. έννοια σου. Στα 40 θα ψάχνεται με 25αρηδες και θα τους κερνάει και την πορτοκαλάδα πριν την ταϊσουν. 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Γνωρίζω μία στη σχολή μου, λέω πολύ ωραία τύπισσα, άκουγε disturbed, έτρωγε γύρους και έπινε μπύρες, θεά! Της είπα να βγούμε για βόλτα, πήγαμε για μπύρα τελικά, και κάπου στην μια ώρα την βλέπω να γράφει μήνυμα. Λέω και γω "Boyfriend?" και μου απάντησε ένα ωραιότατο ναι! Ε μετά χώρισε, κάναμε μποοολικη παρέα, αλλά επειδή είχα ξενερώσει δεν έκανα τίποτα. Άλλο ένα κορυφαίο ήταν με τύπισσα που της είχα προτείνει για φαγητό, είχε πεί ναι, έψαχνα σαν το μαλάκα να βρω καλό μαγαζί (είχα ανοίξει και θέμα εδώ οποίος θυμάται) και στο τέλος μου είπε ότι με βλέπει σα φίλο. Once a friend, always a friend. Εκτος αν της βιδωσει να κανει κατι μαζι σου. Αλλιως απο το friendzone δεν βγαινεις. (για την πρωτη περιπτωση λεω που μετα χωρισε)
Gtr34 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δύο φορές βγήκαμε, και τις δύο, κουβαλήσε και την ξαδέρφη της που δεν έβαζε γλώσσα μέσα. Ξέκοψα με συνοπτικές διαδικασίες. 7
Bspus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Τυπισσα που γνωρισα σε μια ημεριδα. Βγηκαμε ενα πρωτο ραντεβου καπου κεντρο, ολα καλα σχετικα, με την εξαιρεση οτι μ'εστησε κανα μισαωρο. Στο δευτερο κανονιζουμε κοντα στην Πανορμου (επιλογη της). Μακρα απο μενα αλλα υπηρχε μετρο οποτε δεν ειχα προβλημα. Η ιδια θα ερχοταν με αμαξι γιατι δε γουσταρει συγκοινωνιες. Παρασκευη βραδυ, αρχες Ιουλιου και γινοταν χαμος απο κοσμο. Αφου περιμενω ηδη κανα μισαωρο μου λεει οτι θα αργησει γιατι αργησε να ξεκινησει κλπ δικαιολογιες. Στη μια ωρα πανω που αρχισα να νευριαζω μου λεει οτι δεν μπορει να βρει να παρκαρει πουθενα. Κανενα τεταρτο αργοτερα, ακομα δεν εχει ερθει αλλα βρηκε να παρκαρει επιτελους. Της λεω οτι και αν κανουμε να εχει υποψιν της οτι πρεπει να προλαβω και το μετρο να γυρισω οποτε ειχαμε το πολυ μιαμιση ωρα. Με το που το ακουει ξυνιζει αμεσως και μου λεει οτι δε γουσταρει τετοιους περιορισμους! ΟΚ λεω καληνυχτα και της το κλεινω πριν απαντησει και επιστρεφω στο σταθμο για το γυρισμο. Λιγο μετα παιρνω μηνυμα που μου ελεγε οτι της χαλασα τη βραδια Εννοειται δεν απαντησα καν 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις