Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χαχαχαχα ημαρτον τοσο χοντρη μαλακια δεν εχω πει ουτε εγω μεθυσμενος .. ( καπου ειχα γραψει το περιστατικο αλλα δεν αντε να το βρω ..)

Αγριεμένη η Βασούλα, εύγε από μένα, τέτοιες γυναίκες θέλουμε

Ουτε καν να σε παιρνει μια κοπελα που γουσταρεις και να σου πει κατι τετοιο? η απολυτη ξενερα  :-D  

• Like 1
Δημοσ.

Εμ δεν ταιριάζουν όλοι με όλους ;) για κάποιον άλλον, αυτή η ατάκα που εσύ λες ότι ήταν 'η απολυτη ξενερα' θα ακουγόταν παιχνιδιάρικη και κ@υλωτική!

Ελπίζω Βασούλα να βρήκες κάποιον να γουστάρει τις ατάκες σου!

• Like 6
Δημοσ.

Εμ δεν ταιριάζουν όλοι με όλους ;) για κάποιον άλλον, αυτή η ατάκα που εσύ λες ότι ήταν 'η απολυτη ξενερα' θα ακουγόταν παιχνιδιάρικη και κ@υλωτική!

Νιώθει η νενυ

• Like 2
Δημοσ.

καλημέρα και χρόνια πολλά  B)

είναι κάτι που μου έτυχε ως φοιτήτρια (και μάλλον δεν το χειρίστηκα σωστά εδώ που τα λέμε)

βγαίνω ραντεβού με ένα παιδί που μου το σύστησαν κοινοί γνωστοί

με είχαν ενημερώσει ότι είναι σοβαρός και μετρημένος. ότι δεν εκδηλώνεται εύκολα μέχρι να μάθει καλά τον άλλο, οπότε εγώ που είμαι συνήθως πολύ εκδηλωτική, πρέπει να "συγκρατηθώ" κάπως

βγαίνουμε σάββατο πρωί για καφέ στην παραλία θεσσαλονίκης και περάσαμε πολύ ωραία

μετά μου πρότεινε να πάμε και για φαγητό (λέω από μέσα μου "καλά πάμε")

φάγαμε, περάσαμε επίσης πολύ όμορφα και στο τέλος ενώ με πήγαινε στο σπίτι μου, έπεσε και ένα φιλάκι (μεταξύ μάγουλου και χειλιών  :-D )

μου είπε να ξαναβρεθούμε την επόμενη μέρα (κυριακή)

ήμουν πολύ ενθουσιασμένη γιατί ήταν πραγματικά ωραίο παιδί και με ενδιαφέρουσες ιδέες

μίλησα στους κοινούς γνωστούς ότι όλα πήγαν καλά και πως έχουμε ραντεβού την επόμενη

το βράδυ πάμε σε ένα κλαμπ με την κολλητή μου, πίνω πολύ, γίνομαι ντίρλα και κατά τις 4:00 μου έρχεται αυθόρμητα να τον πάρω τηλέφωνο από τις τουαλέτες του κλαμπ

το σηκώνει

του λέω γεια σου, είμαι έξω σε ένα μαγαζί. εσύ τι κάνεις;

μου λέει ξερά κοιμόμουν

λέω τι φοράς;

μου λέει το εσώρουχό μου

του λεω βγαλ' το

και μου το έκλεισε

και αυτή ήταν η τελευταία μας επαφή  :-D

για αποφυγή παρεξηγήσεων και λάθος εντυπώσεων δεν είμαι τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο χύμα συνήθως. μιλούσε το ποτό

δεν θυμόμουν καλά καλά τι του είπα. μου τα θύμισε η κολλητή μου την επόμενη που ήταν μαζί μου στις τουαλέτες και λιγότερο ντίρλα από εμένα  :-D  :-D

Είναι δυνατόν και αυτός φορούσε σωβρακο;
Δημοσ.

καλημέρα και χρόνια πολλά  B)

είναι κάτι που μου έτυχε ως φοιτήτρια (και μάλλον δεν το χειρίστηκα σωστά εδώ που τα λέμε)

βγαίνω ραντεβού με ένα παιδί που μου το σύστησαν κοινοί γνωστοί

με είχαν ενημερώσει ότι είναι σοβαρός και μετρημένος. ότι δεν εκδηλώνεται εύκολα μέχρι να μάθει καλά τον άλλο, οπότε εγώ που είμαι συνήθως πολύ εκδηλωτική, πρέπει να "συγκρατηθώ" κάπως

βγαίνουμε σάββατο πρωί για καφέ στην παραλία θεσσαλονίκης και περάσαμε πολύ ωραία

μετά μου πρότεινε να πάμε και για φαγητό (λέω από μέσα μου "καλά πάμε")

φάγαμε, περάσαμε επίσης πολύ όμορφα και στο τέλος ενώ με πήγαινε στο σπίτι μου, έπεσε και ένα φιλάκι (μεταξύ μάγουλου και χειλιών  :-D )

μου είπε να ξαναβρεθούμε την επόμενη μέρα (κυριακή)

ήμουν πολύ ενθουσιασμένη γιατί ήταν πραγματικά ωραίο παιδί και με ενδιαφέρουσες ιδέες

μίλησα στους κοινούς γνωστούς ότι όλα πήγαν καλά και πως έχουμε ραντεβού την επόμενη

το βράδυ πάμε σε ένα κλαμπ με την κολλητή μου, πίνω πολύ, γίνομαι ντίρλα και κατά τις 4:00 μου έρχεται αυθόρμητα να τον πάρω τηλέφωνο από τις τουαλέτες του κλαμπ

το σηκώνει

του λέω γεια σου, είμαι έξω σε ένα μαγαζί. εσύ τι κάνεις;

μου λέει ξερά κοιμόμουν

λέω τι φοράς;

μου λέει το εσώρουχό μου

του λεω βγαλ' το

και μου το έκλεισε

και αυτή ήταν η τελευταία μας επαφή  :-D

για αποφυγή παρεξηγήσεων και λάθος εντυπώσεων δεν είμαι τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο χύμα συνήθως. μιλούσε το ποτό

δεν θυμόμουν καλά καλά τι του είπα. μου τα θύμισε η κολλητή μου την επόμενη που ήταν μαζί μου στις τουαλέτες και λιγότερο ντίρλα από εμένα  :-D  :-D

Oλα καλά .... αλλα γιατι ηταν η τελευταια φορά που μιλησατε? την άλλη μερα δεν σε πηρε τηλεφωνο?

Ναι βασικα. Βασουλα ελπιζω και εγω μετα να βρηκες κάποιον που .... δεν είναι παιδάκι. :-D

Δημοσ.

Ναι σε παιρνει κοπελια που εχετε βγει ραντεβου μια φορα τα μεσανυχτα πιομενη ενω κοιμασαι και σου λεει στο ξαφνικο βγαλε το σωβρακο σου.. πεθαινω απο την καυλα  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

Ειναι τερμα ξενερα εκτος αν ο μονος στοχος σου ειναι να γ****εις που τοτε προφανως θα γουσταρεις.

• Like 2
Δημοσ.

Μα ρε φιλαράκι, το να γ****εις είναι η πεμπτουσία των σχέσεων.

Αν απο τα πρώτα βήματα της γνωριμίας ξενερώνεις με τις μαλακιούλες, βάλε τι έχει να γίνει όταν έρθει η καθημερινότητα.

Δημοσ.

Μα ρε φιλαράκι, το να γ****εις είναι η πεμπτουσία των σχέσεων.

Αν απο τα πρώτα βήματα της γνωριμίας ξενερώνεις με τις μαλακιούλες, βάλε τι έχει να γίνει όταν έρθει η καθημερινότητα.

Προσβλήθηκε φιλε .... ξέρεις τι είναι να σε παιρνει η άλλη και να σου λεει βγάλε το εσωρουχο σου?

για ποιον σε πέρασε? για κανεναν ευκολο μηπως?

• Like 2
Δημοσ.

Κανείς από τους δύο δεν είναι ξενέρωτος όπως και κανείς από τους δύο δεν ήταν προσβλητικός. Απλά δεν έχουν τον ίδιο "ρυθμό" στην ερωτική επικοινωνία. Και άρα ο καθένας ψάχνει γι' άλλα.
Πολύ το αναλύετε ορισμένοι :)

• Like 6
Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ξενέρωτο , παιδάκι κτλ έναν που δεν γουστάρει την τηλεφωνική μαλακία  ..

βασιουλα ξενέρωτος θα ήταν -ίσως- αν του έλεγες να πας από το σπίτι του κ να στο έκλεινε , όχι επειδή δεν τον έπαιξε !

Πηδηχτείτε λαιβ ρε και αφήστε τις μαλακίες από το βαιπερ και από τα τηλέφωνα , έλεος !

• Like 3
Δημοσ.

Προσβλήθηκε φιλε .... ξέρεις τι είναι να σε παιρνει η άλλη και να σου λεει βγάλε το εσωρουχο σου?

για ποιον σε πέρασε? για κανεναν ευκολο μηπως?

Σώπα ρε 'συ, είναι σαν να μου λέει πως αν ήταν στη θέση του παιδιού της βασούλας, ήταν φτιαγμένος απο πονηρό όνειρο και τον ξύπναγε με ορεξούλες θα του έπεφτε επειδή τον ξύπνησε! Ήμαρτον που έλεγε και μια ψυχή :P

(εκτός κι αν το λες αστειευόμενος, τότε γράψε άκυρο :-) )

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ξενέρωτο , παιδάκι κτλ έναν που δεν γουστάρει την τηλεφωνική μαλακία ..

βασιουλα ξενέρωτος θα ήταν -ίσως- αν του έλεγες να πας από το σπίτι του κ να στο έκλεινε , όχι επειδή δεν τον έπαιξε !

Πηδηχτείτε λαιβ ρε και αφήστε τις μαλακίες από το βαιπερ και από τα τηλέφωνα , έλεος !

Είσαι καλά βρε;; άκου ζωντανό σεξ, πού βρίσκεσαι; :P
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...