Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α) Ενώ έχουμε κανονίσει ότι θα βρεθούμε, και ενώ έχω ξεκινήσει εγώ να πάω εκεί που είπαμε για να συναντηθούμε, μου λέει στο τηλέφωνο ότι θα έρθει με μια φίλη της. 

Εμενα μου το ειχε προτεινει καποια που γνωρισα σε τσατ οταν μιλησαμε στο τηλεφωνο για να κανονισουμε να συναντηθουμε..Να φερει δηλαδη και μια φιλη της μαζι..Με το που το ακουσα της ειπα οτι δεν θελω να γνωρισω την φιλη της αλλα αυτην..Αφου καταλαβε οτι δεν προκειται να κανω πισω τελικα βγηκαμε οι 2 μας και ειχα περασει μια χαρα..Τι να την κανω την φιλη της,εδω δεν ηξερα αυτην καλα-καλα..

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

...και τραγουδάνε Τσαλίκη. Μπρρ

Τι έχει ο Τσαλίκης ?

Δε πολυακούω, πρόσφατα άκουσα ένα του να μου αρέσει όμως.

ναι νομίζω πως αναλύθηκε πολύ, αλλά για να λύσω τις απορίες

δεν είχα "[email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>" και τον πήρα

είχα μεθύσει και όταν μεθάς κάνεις ή λες πράγματα που δε θα τα έκανες νηφάλιος/α

για την ακρίβεια, όπως ανέφερα στο αρχικό μήνυμα, δεν πολυθυμόμουν τη συζήτηση και μου τη θύμισε η φίλη μου

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν είχα σκοπό να κάνω τηλεφωνικό σεξ μαζί του ενώ ήμουν στις τουαλέτες ενός κλαμπ με την φιλη μου!!!!!

απλά άρχισα να λέω χαζομάρες όπως πολλές φορές κάνουν οι μεθυσμένοι

όταν μου το έκλεισε, γελούσα. ίσως από αμηχανία, ίσως επειδή δεν κατάλαβα καλά-καλά τι έγινε

οταν το συζητήσαμε με τη φιλενάδα μου ένιωσα ντροπή γι αυτό που έκανα σε έναν άνθρωπο που δεν ήξερα σχεδον καθόλου

συν το γεγονός όταν είχαμε και κοινούς γνωστούς που κάνει το θέμα ακόμα πιο άβολο

δεν είχα τα μούτρα να τον ξαναπάρω τηλέφωνο, αλλά προφανώς και αυτός έφαγε τόσο μεγάλη ξενέρα που δεν επικοινώνησε (ποιος ξέρει τι έβαλε στο μυαλό του για το τι είδους κοπέλα γνώρισε :Ρ )

εντάξει πέρασαν πολλάαααααααααααα χρόνια απο τότε αλλά πάντα το θυμάμαι

υ.γ: for the record, έμαθα αργότερα ότι ο τύπος έφυγε στο εξωτερικό κανέναν χρόνο μετά για σπουδές

Διάβασα και το προηγούμενο σου μήνυμα.

LOL. Φάση έχουν και τα τηλεφωνικά... (ή σκέψου βιντεοκλήση μέσω FB από το κινητό πλέον) αλλά στην ώρα τους, δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες, και καλύτερα όχι απρόοπτα αλλά συνεννοημένα γιατί δε ξέρεις που είναι και τι κάνει ο άλλος. Η άλλη μου έκανε βιντεοκλήση στο άσχετο αφού πρώτα είχαμε κάνει σεξουλιάρικη πριν 2 μέρες, και δε πήγε ο νους μου ότι θα ήταν για cyber/τηλεφωνικό γιατί δεν είχαμε πει τίποτα πριν. Και με είχε ξαναπάρει αλλά όχι για κάτι τέτοιο. Και ήμουν με παρέα είχα πάει στην αδερφή μου, ήταν και ο ανηψιός μου ο μικρός παραδίπλα, ο γαμπρός μου, καθόμασταν παρέα, και βλέπω βιντεοκλήση και απαντάω χωρίς να το σκεφτώ πολύ, και σκάει ξαφνικά στο κινητό μου γυμνή και άρχισε να λέει ιδιωτικά πράγματα... Και ένιωσα πολύ ντροπή.

Δημοσ.

Εμενα μου το ειχε προτεινει καποια που γνωρισα σε τσατ οταν μιλησαμε στο τηλεφωνο για να κανονισουμε να συναντηθουμε..Να φερει δηλαδη και μια φιλη της μαζι..Με το που το ακουσα της ειπα οτι δεν θελω να γνωρισω την φιλη της αλλα αυτην..Αφου καταλαβε οτι δεν προκειται να κανω πισω τελικα βγηκαμε οι 2 μας και ειχα περασει μια χαρα..Τι να την κανω την φιλη της,εδω δεν ηξερα αυτην καλα-καλα..

Μιλουσαμε με μια κοπελια καμποσο καιρο μεσω facebook και ερχεται η στιγμη που της λεω αν ψηνεται να τα πουμε απο κοντα. Αν και μου εκανε λιγο την δυσκολη μου λεει θα ειμαι στο ταδε μερος με την φιλη αν θες περνα για ενα ποτο..της λεω ενταξει θα φερω ενα φιλαρακι.

Ο κολλητος μου δεν μπορουσε επειδη ειχε κανονισει με την βλαμμενη γκομενα του , ειπα σε εναν αλλο φιλο ο οποιος ο μαλακας με πουλησε την τελευταια στιγμη..λεω δε γαμιεται θα παω μονος .

Σκαω μυτη στο μπαρακι τις εντοπιζω και λεω σε λιγο θα ερθει και ο φιλος μου επειδη ειχε ενα ατυχημα με το αμαξι .

Πιασαμε την κουβεντα οι τρεις μας και υπηρχε απολυτη χημεια μεταξυ μας , η τυπισσα εδινε ξεκαθαρα σημαδια οτι με γουσταρει με κοπλιμεντα γελακια ματιες κτλπ .Η πλακα ηταν οτι η φιλη της με καρφωνε ολη την ωρα με τα ματια της σε φαση που με εκανε να νιωθω αβολα .Η αληθεια ειναι οτι η φιλη της μου αρεσε περισσοτερο αν και εκεινη ηταν πολυ γλυκουλα.Φτανει η ωρα να φυγουμε και προτεινω να τις γυρισω με το αμαξι μιας και ειχαν ερθει με ταξι και δεχονται.

Γυριζω πρωτα την τυπισσα και μετα την φιλη της , οποτε αναγκαστικα μειναμε μονοι μας στο αμαξι.Nα μην τα πολυλογω οταν την αφησα κατω απο το σπιτι της ριξαμε ενα πεταχτο φιλακι.Οταν εφτασα σπιτι ειδα οτι ειχα 2 μυνηματα απο την αλλη σε στυλ "περασα πολυ ομορφα και θελω να σε ξαναδω" κτλπ 

Την επομενη μερα κανονιζουμε μονοι μας να βγουμε  τα βρισκουμε ομορφα και ωραια .. δηλαδη πηγαιναμε για σχεση .Μολις φευγω μετα απο κανενα 2ωρο με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει " την επεσες στην φιλη μου εισαι μεγαλος μαλακας".Η μαλακια ηταν οτι η φιλη της μου την επεσε ..ενταξει και εγω δεν ειπα οχι αλλα δεν θα εκανα κινηση αν δεν εκανε εκεινη .

Λογικα μολις εμαθε οτι τα βρηκα με την φιλη της "με καρφωσε", ε στο τελος τις εχασα και τις δυο ...ατιμες γυναικες .

• Like 8
Δημοσ.

Μιλουσαμε με μια κοπελια καμποσο καιρο μεσω facebook και ερχεται η στιγμη που της λεω αν ψηνεται να τα πουμε απο κοντα. Αν και μου εκανε λιγο την δυσκολη μου λεει θα ειμαι στο ταδε μερος με την φιλη αν θες περνα για ενα ποτο..της λεω ενταξει θα φερω ενα φιλαρακι.

Ο κολλητος μου δεν μπορουσε επειδη ειχε κανονισει με την βλαμμενη γκομενα του , ειπα σε εναν αλλο φιλο ο οποιος ο μαλακας με πουλησε την τελευταια στιγμη..λεω δε γαμιεται θα παω μονος .

Σκαω μυτη στο μπαρακι τις εντοπιζω και λεω σε λιγο θα ερθει και ο φιλος μου επειδη ειχε ενα ατυχημα με το αμαξι .

Πιασαμε την κουβεντα οι τρεις μας και υπηρχε απολυτη χημεια μεταξυ μας , η τυπισσα εδινε ξεκαθαρα σημαδια οτι με γουσταρει με κοπλιμεντα γελακια ματιες κτλπ .Η πλακα ηταν οτι η φιλη της με καρφωνε ολη την ωρα με τα ματια της σε φαση που με εκανε να νιωθω αβολα .Η αληθεια ειναι οτι η φιλη της μου αρεσε περισσοτερο αν και εκεινη ηταν πολυ γλυκουλα.Φτανει η ωρα να φυγουμε και προτεινω να τις γυρισω με το αμαξι μιας και ειχαν ερθει με ταξι και δεχονται.

Γυριζω πρωτα την τυπισσα και μετα την φιλη της , οποτε αναγκαστικα μειναμε μονοι μας στο αμαξι.Nα μην τα πολυλογω οταν την αφησα κατω απο το σπιτι της ριξαμε ενα πεταχτο φιλακι.Οταν εφτασα σπιτι ειδα οτι ειχα 2 μυνηματα απο την αλλη σε στυλ "περασα πολυ ομορφα και θελω να σε ξαναδω" κτλπ 

Την επομενη μερα κανονιζουμε μονοι μας να βγουμε  τα βρισκουμε ομορφα και ωραια .. δηλαδη πηγαιναμε για σχεση .Μολις φευγω μετα απο κανενα 2ωρο με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει " την επεσες στην φιλη μου εισαι μεγαλος μαλακας".Η μαλακια ηταν οτι η φιλη της μου την επεσε ..ενταξει και εγω δεν ειπα οχι αλλα δεν θα εκανα κινηση αν δεν εκανε εκεινη .

Λογικα μολις εμαθε οτι τα βρηκα με την φιλη της "με καρφωσε", ε στο τελος τις εχασα και τις δυο ...ατιμες γυναικες .

ασχημη φαση τυπε.. συμπασχω

• Like 1
Δημοσ.

A φιλε να ξέρεις το έχω παθει και εγω αυτό.

Καταρχήν περιττο να πουμε ότι αν εισαι μονος σε φτυνουν ολες .... κάτι σαν να θέλουν να σε ριξουν στο πάτο ακομα περισσοτερο

αν όμως φιλε εχεις ηδη μια μαζι τοτε κοιτάνε ολες.

Στο συγκεκριμενο σκηνικο πιστευω βιάστηκες. Βασικα αφου φιλησες την μια .... μετα δεν έπρεπε να χωθεις και στην άλλη.

• Like 4
Δημοσ.

Καταρχήν περιττο να πουμε ότι αν εισαι μονος σε φτυνουν ολες .... κάτι σαν να θέλουν να σε ριξουν στο πάτο ακομα περισσοτερο

αν όμως φιλε εχεις ηδη μια μαζι τοτε κοιτάνε ολες.

Στο συγκεκριμενο σκηνικο πιστευω βιάστηκες. Βασικα αφου φιλησες την μια .... μετα δεν έπρεπε να χωθεις και στην άλλη.

Αυτο συμβαινει διοτι οταν εχεις γκομενα η αυτοπεποιθηση σου ανεβαινει..και ως γνωστον η αυτοπεποιθηση ειναι σεξυ .

Δεν βιαστηκα ρε συ η αλλη εκανε την κινηση να με φιλησει .Η αληθεια ειναι οτι καταλαβα οτι πηγε να με φιλησει στο στομα και δεν τραβηχτηκα ο μαλακας . Μετα απο αυτο ομως δεν ειχαμε καμια επαφη ουτε καν δεν ειχα τον αριθμο της.

Δε βαριεσαι ..το πηρα το μαθημα  μου .

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει, στο παγκάκι τον γνώρισε... Λογικό να φοβάται

Ο άντρας με είχε πάει δεύτερο ραντεβού σε μια ερημική παραλία νύχτα. 'Ημουν 99% σίγουρη ότι θα με βιάσει και θα με σκοτώσει εκεί πέρα.

Και τελικα συνεβη μονο το πρωτο?

Δεν παίζει να είναι αυτό, αν ο άλλος δεν έχει όχημα δηλαδή?

Αν δεν υπαρχει αριθμος πινακιδας τοτε στελνεις τον αριθμο του παπουτσιου του.

...........................Σε καποια φαση χτυπαει το κινητο μου και σηκωνομαι απο το τραπεζι επειδη ειχε πολυ θορυβο , οταν γυριζω στο τραπεζι η τυπισσα ειχε ξερασει παντου στο τραπεζι και τα ειχε κανει ολα πουτανα

Εε λογικο, με τετοια φατσα που βλεπω οτι εχεις στο αβαταρ λογικο ηταν να ξερασει η κοπελα, χα χα χα :lol:

Δημοσ.

ασχημη φαση τυπε.. συμπασχω

Δε βαριεσαι ..το πηρα το μαθημα  μου .

το παιχνίδι ηταν στημένο απ την αρχή , ειναι απ τις παπαρίτσες π κάνουν ορισμένες γκόμενες για να σε τεστάρουν , γιαυτό κουβαλάνε μαζί φίλη κ γιαυτό συνήθως η φίλη είναι διαχυτική 

• Like 4
Δημοσ.

Αν και μου εκανε λιγο την δυσκολη

Αν εκτιμούσες τον εαυτό σου θα το έκοβες εδώ και θα πήγαινες παρακάτω. There are plenty more fish in the sea.

Ο κολλητος μου δεν μπορουσε επειδη ειχε κανονισει με την βλαμμενη γκομενα του, ειπα σε εναν αλλο φιλο ο οποιος ο μαλακας με πουλησε την τελευταια στιγμη..λεω δε γαμιεται θα παω μονος.

Μήπως αποκαλείς τη γκόμενα βλαμμένη (btw και ο κολλητός βλαμμένος ήταν εφόσον ήταν αυτή βλαμμένη) και τον άλλο φίλο μαλάκα επειδή πρώτον δεν τους βόλευε ή δεν γούσταραν να έρθουν και δεύτερον νομίζεις ότι αν ήταν μαζί σου δεν θα σε παγίδευε η φίλη της;

Σκαω μυτη στο μπαρακι τις εντοπιζω και λεω σε λιγο θα ερθει και ο φιλος μου επειδη ειχε ενα ατυχημα με το αμαξι.

Γιατί να μην πεις την αλήθεια; Παράλογη ανασφάλεια;

Φτανει η ωρα να φυγουμε και προτεινω να τις γυρισω με το αμαξι μιας και ειχαν ερθει με ταξι και δεχονται.

Αν ήταν στο δρόμο σου καλώς, αλλά αν όχι γιατί να κάνεις τον ιππότη;

Μπορεί να το ήξερε ήδη όταν βγήκατε και να υποκρινόταν για να προκαλέσει αυτό το ψυχολογικό σκαμπανέβασμα. Ακολούθησε τίποτα μεταξύ σας μετά το "την επεσες στην φιλη μου εισαι μεγαλος μαλακας";

Χάνεις κάτι όταν αυτό αξίζει. Άξιζαν οι συγκεκριμένες με βάση αυτά που έγραψες; Μήπως κέρδισες το χρόνο (και ίσως λεφτά) που θα έχανες μαζί τους; Επίσης ακόμα και να αξίζει ο άλλος, μπορεί απλά να μην υπάρχει έλξη ή να μην αξίζεις εσύ. 

Δημοσ.

Κοινως μπλεξατε τα μπουτια σας :P Παντως το να συναντας καποιον για πρωτη φορα απο κοντα και να θες και ενισχυσεις με ξεπερναει..Οπως εγραψα μου το εχουν πει κι εμενα αλλα δεν το θεωρω καλο σημαδι..Οταν βγαινεις για γνωριμια πας μονος..Οποια φοβαται να μην κανει γνωριμιες μεσω facebook,ας παει να της κανουν κανενα προξενιο καλυτερα B)

Δημοσ.

το παιχνίδι ηταν στημένο απ την αρχή , ειναι απ τις παπαρίτσες π κάνουν ορισμένες γκόμενες για να σε τεστάρουν , γιαυτό κουβαλάνε μαζί φίλη κ γιαυτό συνήθως η φίλη είναι διαχυτική 

Μπορει και αυτό φιλε. Αλλα με το μυαλο που έχω τωρα θα φάνε ακυρο. Θα επιλ'εξω μια και μετα με αυτην μονο.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα μου το ειχε προτεινει καποια που γνωρισα σε τσατ οταν μιλησαμε στο τηλεφωνο για να κανονισουμε να συναντηθουμε..Να φερει δηλαδη και μια φιλη της μαζι..Με το που το ακουσα της ειπα οτι δεν θελω να γνωρισω την φιλη της αλλα αυτην..Αφου καταλαβε οτι δεν προκειται να κανω πισω τελικα βγηκαμε οι 2 μας και ειχα περασει μια χαρα..Τι να την κανω την φιλη της

Τhreesome.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...