Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια της ξεκαθαρισα οτι μου αρεσει αλλα μου ειπε "ωραιο παιδι εισαι δεν λεω αλλα μου αρεσει αλλος". Μιλαμε ακομα καθε μερα (ναι ξερω μπηκα σε friendzone) στελνει και αυτη αρκετες φορες αλλα ειμαστε σε φιλικο επιπεδο. Αξιζει να μιλαω μαζι της ή καλυτερα να μην ξαναασχοληθω? Τι γνωμη εχετε?

• Like 1
  • Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια της ξεκαθαρισα οτι μου αρεσει αλλα μου ειπε "ωραιο παιδι εισαι δεν λεω αλλα μου αρεσει αλλος". Μιλαμε ακομα καθε μερα (ναι ξερω μπηκα σε friendzone) στελνει και αυτη αρκετες φορες αλλα ειμαστε σε φιλικο επιπεδο. Αξιζει να μιλαω μαζι της ή καλυτερα να μην ξαναασχοληθω? Τι γνωμη εχετε?

Αμα εχεις αισθηματα για αυτην τοτε απλα κοβεις καθε επαφη οσο πιο γρηγορα γινεται και την ξεχνας.Αν γουσταρεις να μιλας μαζι της φιλικα και δεν επιδιωκεις να κερδισεις κατι παραπανω τοτε αξιζει να μιλας μαζι της.Μονο και μονο που σου ειπε οτι της αρεσει αλλος εχεις χωθει στα εγκατα του friendzone και ως γνωστον δεν φευγεις ουτε με σφαιρες απο εκει.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Αμα εχεις αισθηματα για αυτην τοτε απλα κοβεις καθε επαφη οσο πιο γρηγορα γινεται και την ξεχνας.Αν γουσταρεις να μιλας μαζι της φιλικα και δεν επιδιωκεις να κερδισεις κατι παραπανω τοτε αξιζει να μιλας μαζι της.

This.

• Like 4
Δημοσ.

Στην έδωσε και η ίδια την απάντηση.

Μα δεν αφήνεις και πολλά περιθώρια να κάνω παράθεση αλλού... είσαι πολύ δραστήριος στη συζήτηση εννοώ.

Άλλαξε το. Αλλιως θα ληφθει υποψη σαν μπηχτή. Το κάποιοι ειναι κανονικά κάποιες.

Δημοσ.

Αμα εχεις αισθηματα για αυτην τοτε απλα κοβεις καθε επαφη οσο πιο γρηγορα γινεται και την ξεχνας.Αν γουσταρεις να μιλας μαζι της φιλικα και δεν επιδιωκεις να κερδισεις κατι παραπανω τοτε αξιζει να μιλας μαζι της.Μονο και μονο που σου ειπε οτι της αρεσει αλλος εχεις χωθει στα εγκατα του friendzone και ως γνωστον δεν φευγεις ουτε με σφαιρες απο εκει.

συμφοιτητρια ειναι ουτε ενα γεια δεν ειχαμε καλα καλα. Ειχα ολη την καλη διαθεση να κανω κατι μαζι της ακομα και σχεση αλλα δεν. Δεν εχω σχεδον καθολου συναισθηματα για αυτην. Ειμαι σε φαση που μπορω να μην ξαναμιλησω ποτε μαζι της και να ειναι σαν να μην την γνωρισα ποτε.

Δημοσ.

Εγω εχω να προτεινω .... να αποφευγετε τις τρελές. Μολις δεις οτι η άλλη ειναι τρελη και παραλογη αντε γεια.

Ακριβώς αν δεν ταιριάζεις είναι άρρωστη κατάσταση.

Γιατί τα είχα μαζί της και φίλησα την φίλη της ; Δεν είχαμε απολύτως τίποτα επίσημο άπλα είχαμε βγει.

Eκεινη έχασε την ευκαιρία να με έχει δίπλα της επίσης έχασε την ευκαιρία να ανοίξει τα μάτια της και να δει τι "φίλη" έχει.Δεν μου έκανε τίποτα, χαλάστηκα για λίγες ώρες και κέρδισα εμπειρία ..αυτό ήταν όλο.

Πιο σιναφι ρε φιλαρακι .. τεσπα.

Δεν έχω δει κανέναν 'ζωηρό' άντρα να ηρεμεί όταν παντρεύεται.

Παίζουν και θέματα dna εδώ ίσως.

Δημοσ.

Καλέ πού σας βρήκαμε όλους τους δικαστές μαζεμένους...  :ph34r:

η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ οτι εγω προσωπικα δεν εχω καμια απαιτηση απο κάποια μονο να σέβεται αλλα αυτο ειναι και θεμα χαρακτηρα ενα καλο κοριτσι θα σεβαστει ένα τρελο οπως ειπα και πιο πάνω θα το παιζει ειρωνια ... ιστοριες κτλπ εντάξει αυτα κάποιοι τα σηκώνουν τέτοιους ψαχνουν και αυτες αιωνια θυματα. Να τους έχουν μεσα στο βρακί τους.

Αλλα εντάξει αμα η άλλη δεν γουστάρει δεν μ αρεσει να την πιέζω .... ουτε να της λέω εγω τι θα κάνει. Μονο 2-3 πραγματακια οταν θα έχουμε σχέση πχ να βγαινει με άγνωστους μονη της ή με τον πρώην εκτος αμα μου πει απο την αρχη ξέρεις εγω ειμαι της παρέας και της παρτουζας ... να ξέρω και εγω. Κατα τα αλλα δεν εχω θεμα.

Δημοσ.

η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ οτι εγω προσωπικα δεν εχω καμια απαιτηση απο κάποια μονο να σέβεται αλλα αυτο ειναι και θεμα χαρακτηρα ενα καλο κοριτσι θα σεβαστει ένα τρελο οπως ειπα και πιο πάνω θα το παιζει ειρωνια ... ιστοριες κτλπ εντάξει αυτα κάποιοι τα σηκώνουν τέτοιους ψαχνουν και αυτες αιωνια θυματα. Να τους έχουν μεσα στο βρακί τους.

Αλλα εντάξει αμα η άλλη δεν γουστάρει δεν μ αρεσει να την πιέζω .... ουτε να της λέω εγω τι θα κάνει. Μονο 2-3 πραγματακια οταν θα έχουμε σχέση πχ να βγαινει με άγνωστους μονη της ή με τον πρώην εκτος αμα μου πει απο την αρχη ξέρεις εγω ειμαι της παρέας και της παρτουζας ... να ξέρω και εγω. Κατα τα αλλα δεν εχω θεμα.

DίDι, πολύ καλά κάνεις και δεν έχεις απαιτήσεις από κάποιον. Καθένας ας έχει προσωπικά στάνταρ αν θέλει κι αν ο άλλος τα πληροί ή έχει τη διάθεση να κάνει υπερβάσεις και υποχωρήσεις προχωράτε. Απλώς μου κάνει εντύπωση που πέφτουν και κρίνουν άτομα από τα γραφόμενά τους. Όσο για τα "καλά" κορίτσια, να ξέρεις ότι αν απέναντί τους έχουν ένα τύπο γλοιώδη κλπ, δεν είναι χαζά, θα φερθούν ανάλογα.

Γενικά έχετε στο μυαλό σας κάποιες φορές μήπως κάνετε κάτι λάθος πριν πείτε κάτι για το ύφος μιας κοπέλας. Είναι δράση - αντίδραση καμιά φορά. :) Το ίδιο κι οι κοπέλες βέβαια ε.  

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορεις να ξέρεις αν η άλλη κάνει για σχέση με 1-2 ραντεβου ... και οι γυναικες που βιάζονται στο τέλος την πατάνε και πληγώνονται. Βιάζονται. Υπαρχει γενικα μια βιασυνη και το καταλαβαινεις απο ερωτησεις οπως τι κάνουμε τωρα .... και ως τι βγαινουμε κτλπ. Ρε κοπελα μου τι το αναλυεις τοσο? βλεπεις ο άλλος ειναι σοβαρος , σε σεβεται? σου φερεται καλα? τελος βγαινεις και βλέπεις. Και αμα δεν κάτσει δεν έκατσε.

Αμα η αλλη σου αρχισει απο την πρωτη φορα τα θελω σχεση δεν ειναι καλο σημαδι..Βγαζει απελπισια..Δεν μου αρεσει γενικα να βιαζομαι στην ζωη μου και ειδικα οταν εχει να κανει με γυναικες..Το θεμα ειναι να ξεκινας χαλαρα την γνωριμια και αν κολλησει η φαση μεταξυ σας κολλησε..Αν δεν κολλησει η ζωη συνεχιζεται..Εχω τυχει σε περιπτωση που καποια απο την πρωτη φορα που βγηκαμε μονο που δεν με εβαλε να υπογραψω συμβολαιο οτι θα κανουμε σχεση :lol: Μου ειχε πει καμια 15αρια φορες οτι θελει σχεση :lol: Φυσικα δεν ξαναασχοληθηκα μαζι της,1 φορα μου ηταν αρκετη :)

• Like 1
Δημοσ.

DίDι, πολύ καλά κάνεις και δεν έχεις απαιτήσεις από κάποιον. Καθένας ας έχει προσωπικά στάνταρ αν θέλει κι αν ο άλλος τα πληροί ή έχει τη διάθεση να κάνει υπερβάσεις και υποχωρήσεις προχωράτε. Απλώς μου κάνει εντύπωση που πέφτουν και κρίνουν άτομα από τα γραφόμενά τους. Όσο για τα "καλά" κορίτσια, να ξέρεις ότι αν απέναντί τους έχουν ένα τύπο γλοιώδη κλπ, δεν είναι χαζά, θα φερθούν ανάλογα.

Γενικά έχετε στο μυαλό σας κάποιες φορές μήπως κάνετε κάτι λάθος πριν πείτε κάτι για το ύφος μιας κοπέλας. Είναι δράση - αντίδραση καμιά φορά. :) Το ίδιο κι οι κοπέλες βέβαια ε.  

Συμφωνω αλλα κάποιες ειναι γεννημένες για να ειναι κακές και τρελες και να σε γράφουν στα @@ τους οπως και αν φερθεις ... ειτε με καλο τροπο στην αρχή ειτε με άσχημο. Απλα αν φερθεις με καλο τροπο θα κάνεις το κοροϊδο και θα αποφυγεις την διένεξη. Αλλα αυτο απο μονο του δεν αναστέλλει τον χαρακτηρα τους. Δεν θα γινει δηλαδη κάποια καλη ενω ειναι κακη επειδη εσυ θα εισαι καλος μαζι της. Ετσι πιστευω.

Δημοσ.

Ποσοι καταφερατε να βρειτε κοπελα απο το συγκεκριμενο thread? Για να ξερω τι πιθανοττηες εχω. Ε δεν μπορει 25 σελιδες thread σιγουρα ολο και καποιες ελευθερες κοπελες θα το εχουν διαβασει! Επαναλαμβανω. Ψαχνω για σοβαρη σχεση με κοπελα μεχρι 37 χρονων. Οποια ενδιαφερεται να μου στειλει PM να μιλησουμε!!

Δημοσ.

Ποσοι καταφερατε να βρειτε κοπελα απο το συγκεκριμενο thread? Για να ξερω τι πιθανοττηες εχω. Ε δεν μπορει 25 σελιδες thread σιγουρα ολο και καποιες ελευθερες κοπελες θα το εχουν διαβασει! Επαναλαμβανω. Ψαχνω για σοβαρη σχεση με κοπελα μεχρι 37 χρονων. Οποια ενδιαφερεται να μου στειλει PM να μιλησουμε!!

Το είπες. Ευχομαι καλη τυχη στην αναζητηση αλλα μην κλειδωθει το θρεντ! Προσεξε μην το πεις πολλές φορές. ;)

Δημοσ.

μην μου μπαχαλευεις το θρεντ τυπε.. πηγενε σε γραφειο συνοικεσιων αν δεν μπορεις να χωθεις οπως εμεις οι κυνηγοι στην ψυχρα, αβιαστα αβαδιστα, παντου και παντα :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...