Fat4Life Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Κλασσική αντίδραση ελληνίδας ντίβας του fb. Τρόποι δεν υπάρχουν γι αυτήν... Μια φορά μου έστειλε μία και εμένα αιτημα φιλιας. Της στελνω "γνωριζόμαστε?" Μου απαντάει "όχι" "Καλά πάρε δρόμο τότε", της λέω και έφαγε και μπλοκ.χαχα! Εντωμεταξύ 10αρι αλλά στα @@ μου. Για να φαινεται οτι εχουν φιλους και να τσεκαρουν αντιδρασεις τα κανουν .. Καμία αξία σε δαύτες... Αλλα φταινε και οι πιρφόροι που τις κάνουν ντίβες και γράφουν στον τείχο τους "είσαι υπέροχη", "Είσαι αστέρι, εχω παθει πλακα" " εξαιρετικό τραγούδι αυτό που εβαλες το σκεφτομουνα και εγώ" κλπ κλπ... This happened [οχι γκρικλις]
skiabox Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 μην μου μπαχαλευεις το θρεντ τυπε.. πηγενε σε γραφειο συνοικεσιων αν δεν μπορεις να χωθεις οπως εμεις οι κυνηγοι στην ψυχρα, αβιαστα αβαδιστα, παντου και παντα Ο Predator είσαι; Χεχεχεχεχε 1
Alithinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εγω μεχρι τωρα εχω κανει μια σχεση μονο αλλα απο το 2013 που χωρισα ψαχνω συνεχεια να βρω αλλη. Πριν 3 μηνες ηταν η τελευτια φορα που γνωρισα κοπελα αλλα μεχρι τωρα ειμαστε σε φιλικο επιπεδο μονο γιατι λεει αυτη οτι επειδη ειχε σχεση μεχρι τον Απριλιο δεν θελει να κανει τωρα αμεσως νεα σχεση. Απο το τιποτα ομως κατι ειναι και αυτο. Απο μια σελιδα γνωριμιων την γνωρισα το Lifo.gr Τουλάχιστον ήταν καλή αυτή η σχέση όσο κράτησε ? Κράτησε αρκετά ? Εγώ έχω κάνει περισσότερες (λίγες, μη φανταστείς πολλές) αλλά δε μπορώ να πω πως τις ευχαριστήθηκα, και κράτησαν πολύ λίγο. Εντάξει δε νομίζω να είναι επί του παρόντος να πω το γιατί. Ενω την πρωην μου απο καμακι εξω. Οποια κοπελα διαβαζει το θεμα ειναι μεχρι 37 χρονων και ελευθερη και θελει μια σοβαρη σχεση ας μου στειλει μηνυμα. Γρηγορα ομως μην αργειτε κοριτσια!!! Απο το 2013 που χωρισα μετα απο 2 χρονια σχεσης μεχρι τωρα εχω κανει δεκαδες καμακια σε κοπελες(κυριως σε καφετεριες η μπαρακια) αλλα μεχρι τωρα δυστυχως ακομα τιποτα. Δεν νομίζω να βρεις κάτι φίλε μου έτσι και εδώ. Τι εννοεις οτι εγω δεν έχω κανει μακροχρονια σχέση επειδη ήμουν τρελος και παράλογος? Νομίζω πως ο defacer εννοούσε ότι οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι αλλά ο καθένας έχει τις αδυναμίες και τα κουσούρια του. Και έτσι ψάχνοντας τον τέλειο/α θα καταλήξεις να είσαι μόνος/η.
sargio01 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Παιδια της ξεκαθαρισα οτι μου αρεσει αλλα μου ειπε "ωραιο παιδι εισαι δεν λεω αλλα μου αρεσει αλλος". Μιλαμε ακομα καθε μερα (ναι ξερω μπηκα σε friendzone) στελνει και αυτη αρκετες φορες αλλα ειμαστε σε φιλικο επιπεδο. Αξιζει να μιλαω μαζι της ή καλυτερα να μην ξαναασχοληθω? Τι γνωμη εχετε?Αν δεν σου εκμυστηρεύτηκε ακόμα κάποιο μυστικό της, βούτα την αλλιώς θ' αρχίσει να σου ζητάει συμβουλές για τον άλλο
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω πως ο defacer εννοούσε ότι οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι αλλά ο καθένας έχει τις αδυναμίες και τα κουσούρια του. Και έτσι ψάχνοντας τον τέλειο/α θα καταλήξεις να είσαι μόνος/η. Η ειρωνια οταν δημιουργειται μια παρεξηγηση δεν ειναι και ο καλυτερος τροπος για την επιλυση της.
mary Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ουπς, μπέρδεψα τα τόπικ WHO IS HE? KAI GIATI GRAFEI PANTA KEFALAIA KAI AGGLIKA? Poso xtipimenos...?
Dinos_12345 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Η mary βαριέται στο metro Θεσσαλονίκης και troll-άρει
Oroku Saki Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Τουλάχιστον ήταν καλή αυτή η σχέση όσο κράτησε ? Κράτησε αρκετά ? Εγώ έχω κάνει περισσότερες (λίγες, μη φανταστείς πολλές) αλλά δε μπορώ να πω πως τις ευχαριστήθηκα, και κράτησαν πολύ λίγο. Εντάξει δε νομίζω να είναι επί του παρόντος να πω το γιατί. Δεν νομίζω να βρεις κάτι φίλε μου έτσι και εδώ. Νομίζω πως ο defacer εννοούσε ότι οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι αλλά ο καθένας έχει τις αδυναμίες και τα κουσούρια του. Και έτσι ψάχνοντας τον τέλειο/α θα καταλήξεις να είσαι μόνος/η. Κρατησε 2 χρονια . Ηταν η πρωτη και μεχρι τωρα η μοναδικη σχεση που εχω κανει. Ομως ουτε αυτη ειχε ξανακανει σχεση και ας ηταν 10 χρονια μεγαλυτεερη μου. Καλα τα πηγαμε αφου δεν τσακωθημακε ουτε μια φορα στα 2 χρονια που ειχαμε σχση. Χωρισαμε οταν μια μερα εται ξαφνικα αυτη μου ειπε οτι βαρεθηκε να εχει σχεση και θελει να ειναι και παλι ελευθερη.
defacer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Άλλαξε το. Αλλιως θα ληφθει υποψη σαν μπηχτή. Το κάποιοι ειναι κανονικά κάποιες. Θεός φυλάξοι. Λοιπόν ξέρεις τη φάση που μερικά πράγματα έχουν μεγαλύτερη αξία όταν αποκτούν διαφορετικό νόημα ανάλογα ποιός τα ακούει; Αυτό. 3
InsertCoinToJoi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Τυποι και τύπισες... πατησα αισιως τα 40αντα και ανασυρω απο την μνημη (βαθια πολυ βαθια... σκηνικο απο mirc τελη δεκαετιας 90) Επι της ευκαιριας ελπιζω να μην σπασει ο διαβολος το ποδαρι του και το διαβασει η νυν μου γιατι θα λεει τι σακαφλια τυπο εχω. Γνωριζω μεσω mirc οπως προειπα κοπελιτσα με nickname...Kelly20 Λιγο το ονομα... λιγο η φαντασια περιμενω μωρο τρελλο που θα γυρισουν τα μάτια μου αναποδα (τυφλα να εχει ο συγχωρεμενος ο φωσκολος) Αφου μιλαμε 2-3 μερες αποφασιζουμε να κάνουμε το βημα να βρεθουμε απο κοντα. Λεω δεν γαμεις.. ελευθερος ειμαι ας το ρισκαρω. Δίνουμε ραντεβουδακι πρωινές ώρες και αναμενω να σκάσει το τρελλο μωρο. Σκαει λοιπον η Kelly20 και ειναι ευτραφουλα (ευγενικα το λεω γιατι μπορει να αγγιζε τα 100) και σε πρόσωπο ενα νουμερακι 6 στα 10 Λεω δεν γαμεις καφε θα πιουμε δεν θα παντρευτω. Για την τιμή που μου έκανε να δεχθει ανεξαρτητως αν μου αρεσε η οχι ημουν ευγενικοτατος. Της ανοιγω την πορτα στο μαγαζι... της κραταω την καρεκλα να κατσει... της μιλαω γλυκα και ομορφα και μου σκαει την εκπληξη να μου εχει αγορασει δωρο αρωμα αφου κατα σύμπτωση είχα γεννέθλια εκεινη την μερα. Μονο που με σκεφτηκε λεω... αξιζει να εχει την καλυτερη συμπεριφορα και παρόλου που δεν μου αρεσε να της δωσω μια ευκαιρια. Τα ειπαμε πολυ όμορφα και φυγαμε το μεσημέρι για τα σπιτια μας. Να τονίσω οτι μένω σε επαρχιακη πόλη οποτε μικρές οι αποστάσεις και γνωστες οι γειτονιες και οι διευθύνσεις. Το απογευμα της ιδιας μέρας μου χτυπαει το θυροτηλεφωνο και μου λεει ειμαι η Κελλυ κατεβα να παμε βολτα. Να μην πω ψεματα μαρεσε η τολμη της να με διεκδικήσει και κατεβαινω να περπατήσουμε. Με το λεγε λεγε και τα πιασε απο εδω και εκει τι να κανω ρε τυπε φουντωσα. Που να παμε, που να παμε... τοτε ο πατερας μου διατηρουσε ενα γραφειο... ε λεω εκει με την μια! Φτανουμε εκει και φασωνόμαστε στα προκαταρκτικα... στην διαρκεια του "χειρουργείου" παει να βγαλει το εσωρουχο της. Οι μεεεε αλι και τρισαλι... Οι μεεε οι 3 μαγοι με τα δωρα.... Οι μεεε αλι μπαμπα και 40 κλεφτες... Ο συνδιασμός δημοσιων ουρητηρίων, κουραδας κατω απο γεφυρα, ψοφιμι απο τσακαλι στην ερημο και μουχλιασμενης καλτσας είναι λιγος να περιγραψει πως μυριζε εκει χαμηλα... Περιττο να πω οτι δεν εγινε τιποτα... ειπα οτι δεν ειναι σωστο να την εκμεταλλευτω απο την πρωτη μερα... και φυσικα χαθηκαμε στο απειρο. Το καλο της υποθεσης ειναι οτι απο τοτε περιεργως σε μια τοσο μικρη κοινωνια δεν την εχω ξαναδει.... 2
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Θεός φυλάξοι. Λοιπόν ξέρεις τη φάση που μερικά πράγματα έχουν μεγαλύτερη αξία όταν αποκτούν διαφορετικό νόημα ανάλογα ποιός τα ακούει; Αυτό. Εγω εκεινο που ξέρω φιλε ειναι οτι οταν θέλω να πώ κάτι σε κάποιον του το λέω στα ισια. Και επισης οταν θα κυνηγησω κάποιον πάλι στα ισια θα ειναι. Κατα τα άλλα ο θεος μαζι μας. -.-
Θεkλα Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Τυποι και τύπισες... πατησα αισιως τα 40αντα και ανασυρω απο την μνημη (βαθια πολυ βαθια... σκηνικο απο mirc τελη δεκαετιας 90) Επι της ευκαιριας ελπιζω να μην σπασει ο διαβολος το ποδαρι του και το διαβασει η νυν μου γιατι θα λεει τι σακαφλια τυπο εχω. Γνωριζω μεσω mirc οπως προειπα κοπελιτσα με nickname...Kelly20 Λιγο το ονομα... λιγο η φαντασια περιμενω μωρο τρελλο που θα γυρισουν τα μάτια μου αναποδα (τυφλα να εχει ο συγχωρεμενος ο φωσκολος) Αφου μιλαμε 2-3 μερες αποφασιζουμε να κάνουμε το βημα να βρεθουμε απο κοντα. Λεω δεν γαμεις.. ελευθερος ειμαι ας το ρισκαρω. Δίνουμε ραντεβουδακι πρωινές ώρες και αναμενω να σκάσει το τρελλο μωρο. Σκαει λοιπον η Kelly20 και ειναι ευτραφουλα (ευγενικα το λεω γιατι μπορει να αγγιζε τα 100) και σε πρόσωπο ενα νουμερακι 6 στα 10 Λεω δεν γαμεις καφε θα πιουμε δεν θα παντρευτω. Για την τιμή που μου έκανε να δεχθει ανεξαρτητως αν μου αρεσε η οχι ημουν ευγενικοτατος. Της ανοιγω την πορτα στο μαγαζι... της κραταω την καρεκλα να κατσει... της μιλαω γλυκα και ομορφα και μου σκαει την εκπληξη να μου εχει αγορασει δωρο αρωμα αφου κατα σύμπτωση είχα γεννέθλια εκεινη την μερα. Μονο που με σκεφτηκε λεω... αξιζει να εχει την καλυτερη συμπεριφορα και παρόλου που δεν μου αρεσε να της δωσω μια ευκαιρια. Τα ειπαμε πολυ όμορφα και φυγαμε το μεσημέρι για τα σπιτια μας. Να τονίσω οτι μένω σε επαρχιακη πόλη οποτε μικρές οι αποστάσεις και γνωστες οι γειτονιες και οι διευθύνσεις. Το απογευμα της ιδιας μέρας μου χτυπαει το θυροτηλεφωνο και μου λεει ειμαι η Κελλυ κατεβα να παμε βολτα. Να μην πω ψεματα μαρεσε η τολμη της να με διεκδικήσει και κατεβαινω να περπατήσουμε. Με το λεγε λεγε και τα πιασε απο εδω και εκει τι να κανω ρε τυπε φουντωσα. Που να παμε, που να παμε... τοτε ο πατερας μου διατηρουσε ενα γραφειο... ε λεω εκει με την μια! Φτανουμε εκει και φασωνόμαστε στα προκαταρκτικα... στην διαρκεια του "χειρουργείου" παει να βγαλει το εσωρουχο της. Οι μεεεε αλι και τρισαλι... Οι μεεε οι 3 μαγοι με τα δωρα.... Οι μεεε αλι μπαμπα και 40 κλεφτες... Ο συνδιασμός δημοσιων ουρητηρίων, κουραδας κατω απο γεφυρα, ψοφιμι απο τσακαλι στην ερημο και μουχλιασμενης καλτσας είναι λιγος να περιγραψει πως μυριζε εκει χαμηλα... Περιττο να πω οτι δεν εγινε τιποτα... ειπα οτι δεν ειναι σωστο να την εκμεταλλευτω απο την πρωτη μερα... και φυσικα χαθηκαμε στο απειρο. Το καλο της υποθεσης ειναι οτι απο τοτε περιεργως σε μια τοσο μικρη κοινωνια δεν την εχω ξαναδει.... Τέτοια περιγραφή μόνο το σύστημα του Αλεφαντου με κεφτέδες την κοντράρει. 4
normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Τυποι και τύπισες... πατησα αισιως τα 40αντα και ανασυρω απο την μνημη (βαθια πολυ βαθια... σκηνικο απο mirc τελη δεκαετιας 90) Επι της ευκαιριας ελπιζω να μην σπασει ο διαβολος το ποδαρι του και το διαβασει η νυν μου γιατι θα λεει τι σακαφλια τυπο εχω. Γνωριζω μεσω mirc οπως προειπα κοπελιτσα με nickname...Kelly20 Λιγο το ονομα... λιγο η φαντασια περιμενω μωρο τρελλο που θα γυρισουν τα μάτια μου αναποδα (τυφλα να εχει ο συγχωρεμενος ο φωσκολος) Αφου μιλαμε 2-3 μερες αποφασιζουμε να κάνουμε το βημα να βρεθουμε απο κοντα. Λεω δεν γαμεις.. ελευθερος ειμαι ας το ρισκαρω. Δίνουμε ραντεβουδακι πρωινές ώρες και αναμενω να σκάσει το τρελλο μωρο. Σκαει λοιπον η Kelly20 και ειναι ευτραφουλα (ευγενικα το λεω γιατι μπορει να αγγιζε τα 100) και σε πρόσωπο ενα νουμερακι 6 στα 10 Λεω δεν γαμεις καφε θα πιουμε δεν θα παντρευτω. Για την τιμή που μου έκανε να δεχθει ανεξαρτητως αν μου αρεσε η οχι ημουν ευγενικοτατος. Της ανοιγω την πορτα στο μαγαζι... της κραταω την καρεκλα να κατσει... της μιλαω γλυκα και ομορφα και μου σκαει την εκπληξη να μου εχει αγορασει δωρο αρωμα αφου κατα σύμπτωση είχα γεννέθλια εκεινη την μερα. Μονο που με σκεφτηκε λεω... αξιζει να εχει την καλυτερη συμπεριφορα και παρόλου που δεν μου αρεσε να της δωσω μια ευκαιρια. Τα ειπαμε πολυ όμορφα και φυγαμε το μεσημέρι για τα σπιτια μας. Να τονίσω οτι μένω σε επαρχιακη πόλη οποτε μικρές οι αποστάσεις και γνωστες οι γειτονιες και οι διευθύνσεις. Το απογευμα της ιδιας μέρας μου χτυπαει το θυροτηλεφωνο και μου λεει ειμαι η Κελλυ κατεβα να παμε βολτα. Να μην πω ψεματα μαρεσε η τολμη της να με διεκδικήσει και κατεβαινω να περπατήσουμε. Με το λεγε λεγε και τα πιασε απο εδω και εκει τι να κανω ρε τυπε φουντωσα. Που να παμε, που να παμε... τοτε ο πατερας μου διατηρουσε ενα γραφειο... ε λεω εκει με την μια! Φτανουμε εκει και φασωνόμαστε στα προκαταρκτικα... στην διαρκεια του "χειρουργείου" παει να βγαλει το εσωρουχο της. Οι μεεεε αλι και τρισαλι... Οι μεεε οι 3 μαγοι με τα δωρα.... Οι μεεε αλι μπαμπα και 40 κλεφτες... Ο συνδιασμός δημοσιων ουρητηρίων, κουραδας κατω απο γεφυρα, ψοφιμι απο τσακαλι στην ερημο και μουχλιασμενης καλτσας είναι λιγος να περιγραψει πως μυριζε εκει χαμηλα... Περιττο να πω οτι δεν εγινε τιποτα... ειπα οτι δεν ειναι σωστο να την εκμεταλλευτω απο την πρωτη μερα... και φυσικα χαθηκαμε στο απειρο. Το καλο της υποθεσης ειναι οτι απο τοτε περιεργως σε μια τοσο μικρη κοινωνια δεν την εχω ξαναδει.... Ιπποκράτειο μεριά αυτή μήπως Όπως κ να έχει το καλύτερο νινι είναι το καθαρό
Oroku Saki Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Περσι το Νοεμβριο(Νοεμβριος 2015) κανονισα να βγω με καποια απο σελιδα γνωριμιων lifo.gr Τοτε ημουν 28 χρονων και αυτη 19. Ηδη απο πριν γνωριστουμε μου ειπε οτι θελει να της υποσχεθω πως θα γινει κατι σοβαρο μεταξυ μας κατι με διαρκεια. Της απαντω και εγω οτι ενταξει αυτο θελω και εγω . Κανονιζουμε λοιπον να συναντηθουμε σε μια καφετερια. Ερχεται λοιπον αυτη καθομαστε και πιανουμε τη κουβεντα. Και εκει που μιλουσαμε ξαφνικα χτυπαει το κινητο της. Βγαινει εξω. Περιμενω εγω . Περνανε 10 λεπτα και δεν εχει γυρισει. Οποτε βγαινω εξω να δω που ειναι δεν τη βλεπω πουθενα. Την παιρνω τηλεφωνο το εχει κλειστο. Μπαινω μεσα στο μαγαζι και λεω στους σερβιοτους οι οποιοι ηταν 2 νεαροι περιπου στην ηλικια μου οτι την γνωρισα αυτη απο μια σελιδα γνωριμιων κτλ και ξαφνικα σηκωθηκε και εφυγε. Και αυτοι μου ειπαν οτι πρεπει να πληρωσω ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ γιατι δεν γινοταν να μειενι απληρωτη. Εγινα εξω φρενων φυσικα. Γυρισα σπιτι και εδωσα μερικες αγριες μπουνιες και κλοτσιες στο PC απο τα νευρα μου καθιως της εγραφα email. Ευτυχως δεν καηκε τιποτα γιατι αλλιως θα αναγκαζομουν να το αναβαθμισω πριν της ωρας του. Και ειδικα το κουτι του pc το οποιο ειναι ιστορικο κομματι καθως δεν το αλλαξει απο το 2006 σε αντιθεση με τα εξαρτηματα του pc που οπως βλεπετε απο την υπογραφη μου εχω επεξεργαστη μνημη μητρικη και σκληρο δισκο του 2011 καρτα γραφικων του 2014 οθονη του 2016 και τροφοδοτικο του 2016. Αλλα να εσπαγε το κουτι που εχει αντεξει 10 χρονια , ε θα ηταν μεγαλη ζημια για την iστορια των pc!! 2
Θεkλα Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Πάντως μου εχει τύχει με χοντρές, να μυρίζουν ψοφιμι από μακριά. Καμια μυκητιαση μάλλον ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις