Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα το ελεγα εχω βγει καμποσες φορες απο fb αλλα δεν μου εχει κατσει ποτε τετοια φαση , προφανως του φιλου του εκατσε μαλακισμενη.

Ε υπάρχει πιθανότητα είπα, δεν είπα ότι σίγουρα το ΑΤΙΑ θα σου βγει ούφο.

• Like 1
  • Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Περσι το Νοεμβριο(Νοεμβριος 2015) κανονισα να βγω με καποια απο σελιδα γνωριμιων lifo.gr Τοτε ημουν 28 χρονων και αυτη 19. Ηδη απο πριν γνωριστουμε μου ειπε οτι θελει να της υποσχεθω πως θα γινει κατι σοβαρο μεταξυ μας κατι με διαρκεια. Της απαντω και εγω οτι ενταξει αυτο θελω και εγω . Κανονιζουμε λοιπον να συναντηθουμε σε μια καφετερια. Ερχεται λοιπον αυτη καθομαστε και πιανουμε τη κουβεντα. Και εκει που μιλουσαμε ξαφνικα χτυπαει το κινητο της. Βγαινει εξω. Περιμενω εγω . Περνανε 10 λεπτα και δεν εχει γυρισει. Οποτε βγαινω εξω να δω που ειναι δεν τη βλεπω πουθενα. Την παιρνω τηλεφωνο το εχει κλειστο. Μπαινω μεσα στο μαγαζι και λεω στους σερβιοτους οι οποιοι ηταν 2 νεαροι περιπου στην ηλικια μου οτι την γνωρισα αυτη απο μια σελιδα γνωριμιων κτλ και ξαφνικα σηκωθηκε και εφυγε. Και αυτοι μου ειπαν οτι πρεπει να πληρωσω ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ γιατι δεν γινοταν να μειενι απληρωτη. Εγινα εξω φρενων φυσικα. Γυρισα σπιτι και εδωσα μερικες αγριες μπουνιες και κλοτσιες στο PC απο τα νευρα μου καθιως της εγραφα email. Ευτυχως δεν καηκε τιποτα γιατι αλλιως θα αναγκαζομουν να το αναβαθμισω πριν της ωρας του. Και ειδικα το κουτι του pc το οποιο ειναι ιστορικο κομματι καθως δεν το αλλαξει απο το 2006 σε αντιθεση με τα εξαρτηματα του pc που οπως βλεπετε απο την υπογραφη μου εχω επεξεργαστη μνημη μητρικη και σκληρο δισκο του 2011 καρτα γραφικων του 2014 οθονη του 2016 και τροφοδοτικο του 2016. Αλλα να εσπαγε το κουτι που εχει αντεξει 10 χρονια , ε θα ηταν μεγαλη ζημια για την iστορια των pc!!

Εαν δεν τρολλαρεις, τοσο γυφτος για μια πορτοκαλαδα; Πληρωσε και φυγε.

Γι αυτο δεν μπορεις να σταυρωσεις γκομενα τοσο καρμιρης που εισαι να εξηγεις οτι τη γνωρισες απο τη λιφο, το τιντερ και δεν ξερω εγω που...

• Like 2
Δημοσ.

Γι αυτο δεν μπορεις να σταυρωσεις γκομενα τοσο καρμιρης που εισαι να εξηγεις οτι τη γνωρισες απο τη λιφο, το τιντερ και δεν ξερω εγω που...

Που να την κερνουσε και κάνα ποτάκι...

Η άλλη τον είδε και έφυγε με ελικόπτερο και αυτός κόλλησε στα 5 ευρώ..

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια της ξεκαθαρισα οτι μου αρεσει αλλα μου ειπε "ωραιο παιδι εισαι δεν λεω αλλα μου αρεσει αλλος". Μιλαμε ακομα καθε μερα (ναι ξερω μπηκα σε friendzone) στελνει και αυτη αρκετες φορες αλλα ειμαστε σε φιλικο επιπεδο. Αξιζει να μιλαω μαζι της ή καλυτερα να μην ξαναασχοληθω? Τι γνωμη εχετε?

αν τη θέλεις για φίλη γιατί να μην της μιλάς;

αν της μιλάς ελπίζοντας κάποια στιγμή να δε δει αλλιώς, μάλλον χάνεις τον χρόνο σου

δεν θυμάμαι ούτε μια περίπτωση στη ζωή μου άντρα να τον βλέπω φιλικά και μετά να μου γύρισαν τα μυαλά και να τον δω ερωτικά

στις ταινίες ίσως

• Like 3
Δημοσ.

Χρησιμοποίησε την για να γνωρίσεις τις φίλες της , χαλαρά φιλικά. Άσε που μια μέρα θα βγει θα πιεί και θα θέλει να τελειώσει το βράδυ της με κάτι καλύτερο από το να πάει για ύπνο.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα,μακρια απο τετοια.Ειχα τυχει να γνωρισω καποια απο ενα game οταν επαιζα και ενα διαστημα μιλουσα.Μετα ξεκοψα εγω,και ουτε την ξαναειδα.Το καλυτερο για μενα ειναι να ξεχωρησεις τους ονλαιν απο τους πραγματικους φιλους.
  • Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα,μακρια απο τετοια.Ειχα τυχει να γνωρισω καποια απο ενα game οταν επαιζα και ενα διαστημα μιλουσα.Μετα ξεκοψα εγω,και ουτε την ξαναειδα.Το καλυτερο για μενα ειναι να ξεχωρησεις τους ονλαιν απο τους πραγματικους φιλους.

Νικόλα δεν ξέρω πόσων χρονών είσαι. Πάντως ο oroku δεν την ήθελε για φίλη τη συγκεκριμένη.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι κάτι τέτοιες νομιζουν ότι επειδή έχουν εμφάνιση θα υπάρχουν χορηγοι που οπου και αν πάνε δεν θα πληρώνουν τιποτα. Αυτή είναι η νοοτροπια τους. Ο φιλος εχει δικιο και επισης δεν την κέρασε αυτή σηκωθηκε και εφυγε και τον αναγκασε να την κεράσει. Από τις πιο υπουλες και πουστικες συμπεριφορές είναι αυτή. Εγω βεβαια δεν έχω ποτε αντιμετωπισει κάτι τέτοιο όπως το περιγράφει αλλα έχω αντιμετωπισει κάτι αναλογο από μια "συναδελφο" τέτοιας νοοτροπίας σε μια δουλεια που εκανα πριν χρονια.

Η συγκεκριμενη ηταν ωραια -την ειχαν κακομαθει- και μαλλον ειχε άκρες το αφεντικο και αυτος την κάλυπτε ισως και για να τρωει. Μια μέρα που ειχαν βάλει εμενα υπευθυνο τοτε στην αιθουσα (παλια δουλευα σερβιτόρος σε αιθουσες δεξιώσεων) και καμια φορά οι πιο παλιοι έμπαιναν υπεύθυνοι - μετρ στην αιθουσα και επιβλέπανε. Εγω δουλευα ηδη 2 χρονια εκει οποτε από τα 2 και πάνω αρχισαν να με βάζουν όχι πάντα βεβαια. Και ειχα και έναν άλλον μαζι σαν πιο παλιο ακομα να επιβλέπει.

Η τυπισσα τι εκανε .... μας ειπε και καλα ότι είναι άρρωστη και έφυγε σχεδόν στα μισά της δεξιωσης (αλλα το ειχε κανονισει με το αφεντικο να πάρει κανονικα μεροκάματο) βασικα το ειχε κανει και άλλες πολλες φορές και ποτε σχεδόν δεν άφηνε κάποιον πισω στο ποστο της οποτε έπεφτε και άλλη δουλεια πάνω μας.... στο μεταξυ μπηκε και ειχε ποσταρει στο φβ ότι πηγε αλλου να διασκεδάσει. Αυτό ήταν. Γυάλισε το μάτι μου.

Την παιρνω τηλεφωνο το σηκωνει της κανω πρέπει να έρθεις γιατι δεν μπορω να σε δικαιολογησω στο αφεντικο και επισης έχουμε πολυ δουλειά μου λεει καλα καλα οκ ... και με έγραψε. Μετα την ξαναπηρα αλλα 3 τηλεφωνα και δεν το σήκωσε την τριτη φορά μάλιστα μου το έκλεισε και στην μουρη. Και τοτε μολις τελειώναμε το βραδυ και πηγαίναμε να παραδοσουμε χρηματα στο αφεντικο διναμε και την βαθμολογια ... εγω ειχα βάλει σε όλα 0 σε αυτην και μάλιστα ειχα γραψει από κάτω σαν αναφορά ότι ακριβως έγινε. Αφου βεβαια το ειχα συζητησει και με τον από πάνω μου και του ειχα πει πως θα γράψω παρατηρήσεις. Συμφωνησε και το έγραψα. Επισης ειπα στο αφεντικο ότι εγω δεν θελω να ξαναδουλέψω με αυτην στο ιδιο ποστο.

Οποτε εντάξει .... έναν καφέ μπορει και να καταφέρουν να τον καλιάρουν στο έτσι μην στεναχωριεστε .... σε άλλες περιπτώσεις αμα πέσουν στο καταλληλο θα δυσκολευτουν. Δεν γινεται για ένα ατομο να υποφέρουν τα υπόλοιπα. Ουτε επειδή κάποιος να μπλέκει τις καυλες του με την δουλεια ... πάρε τα φραγκα σου μολις τελειώσεις τη δουλεια και πηγαινε να διασκεδάσεις αλλου εδώ είναι δουλειά. Λήξις. Και δεν θα κάτσεις να τσακωθείς και να φωνάξεις με κανεναν εσυ απλα προειδοποιείς. Μετα κάνεις αυτά που πρέπει.

• Like 2
Δημοσ.

Το κινητό είναι το κόλπο

Είναι προγραμματισμένο από πριν, έχει ενημερώσει την κολλητή της να σκάσει Τηλεφώνημα και να βγει έξω, οπότε αν είναι τελείως φόλα ο άγνωστος του ραντεβού να την κοπανήσει και ας πιει τουλάχιστον μια πορτοκαλάδα τζάμπα!

Το κάνει σύστημα φίλος, αν σε γούσταρε δεν θα γινόταν Σπύρος Λούης..

Σου εχει ξανατυχει εσενα γι αυτο το λες αυτο? Δεν ξερω αν ηταν προγραμματισμενοτ το  τηλεφωνημα η τυχαιο. Αλλα το οτι εφυγε και δεν ξαναγυρισε και με αναγκασε να πληρωσω την πορτοκαλαδα!

Προσκυνώ ταπεινά τον μικρό θεούλη της PCMR :D

Αφού άντεξε η θρυλική 970, πάλι καλά να λέμε... όσο για το κουτί, άλλο κειμήλιο κι αυτό. :P

Ποια θρυλικη 970 εχουν περασει μολις 2 χρονια και 4 μηνες που βγηκε και ακομα τρεχει ολα τα παιχνιδια σε ultra 1440p. Θα την αλλαξω το 2018. Εκτος αν επαιρνα 4κ οθονη αντι για 1440p οποτε σε αυτη την περιπτωση θα την ειχα αλλαξει απο το καλοκαιρι μαζι με την οθονη αλλα τελικα πηγα σε 1440p λογω των υπερβολικα υψηλων απαιτησεων του 4κ ακομα και για μια 1080. Γι αυτο απο 2018 καλυτερα. Φετος θα αλλαξω επεξεργαστη μνημη και μητρικη

• Like 1
Δημοσ.

Σου εχει ξανατυχει εσενα γι αυτο το λες αυτο? Δεν ξερω αν ηταν προγραμματισμενοτ το τηλεφωνημα η τυχαιο. Αλλα το οτι εφυγε και δεν ξαναγυρισε και με αναγκασε να πληρωσω την πορτοκαλαδα!

Ποια θρυλικη 970 εχουν περασει μολις 2 χρονια και 4 μηνες που βγηκε και ακομα τρεχει ολα τα παιχνιδια σε ultra 1440p. Θα την αλλαξω το 2018. Εκτος αν επαιρνα 4κ οθονη αντι για 1440p οποτε σε αυτη την περιπτωση θα την ειχα αλλαξει απο το καλοκαιρι μαζι με την οθονη αλλα τελικα πηγα σε 1440p λογω των υπερβολικα υψηλων απαιτησεων του 4κ ακομα και για μια 1080. Γι αυτο απο 2018 καλυτερα. Φετος θα αλλαξω επεξεργαστη μνημη και μητρικη

Εντάξει, έλεος. Η πορτοκαλάδα του ραντεβού σε πείραξε μετά και το 4ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Και το ηθικό δίδαγμα: Μην πάτε ποτέ για καφέ με Αγνώστου Ταυτότητος Ιντερνετικά Άτομα γιατί μπορεί να μείνετε με την πορτοκαλάδα στο χέρι.

Αυτο ακριβως αποφασισε να κανει και ο φιλος μου ο οποιος πριν 2 χρονια ειχε την ιδεα να αρχισει να ψαχνει και μεσω ιντενρετ(εγω μεχρι τοτε εψαχνα αποκλεστικακ αι μονο απ εξω να γνωρισω κοπελα). Μεχρι που αυτος αποφασισε να αρχισει να ψαχνει στο ιντερνετ μπας και βρει πιο γρηγορα κοπελα. Μου το προτεινε και εμενα. Απο τοτε γνωρισε 10 γυναικες με τις οποιες δεν εγινε τιποτα. Στην δεακτη αποφασισε να σταματησει το ψαξιμο γιατι καταλαβε οτι οι περισσοτερες που ψαχνουν μεσω ιντερνετ εχουν καποιο προβλημα! Τελικα βρηκε πριν απο μηνες απο τη δουλεια του κοπελα.  Εγω απο το 2014 που αρχισα να  ψαχνω και μεσω ιντερνετ γνωρισα 8. Οι 6 εξαφανιστηκαν μετα το πρωτο ραντεβου με τη δικαιολογια οτι ηθελαν μονο φιλια και οχι σοβαρη σχεση οπως εγω. Μα τοτε γιατι βγηκαν μαζι μου ενω τουςε ειχα πει οτι θελω σοβαρη σχεση. Η αλλλη επειδη λεει βρηκε μονιμη δουλεια στην επαρχια και εφυγε απο Αθηνα. Καλα και εκεινες της ημερες βρηκε δουλεια που μολις ειχαμε γνωριστει? Η τελευταια που γνωρισα ειμαστε απλα φιλοι προς το παρον και δεν ξερω αν στο μελλον γινει κατι παραπανω.  Γι αυτο και εγω σταματαω να ψαχνω μεσω ιντερνετκ αι συνεχιζω μονο εξω. και απο γνωστους.

Δημοσ.

(...)Ή να μυρίζει ψαρίλα. Ό,τι χειρότερο.

(...)

Η συγκεκριμένη μυρωδιά είναι σύμπτωμα της κολπίτιδας και συνήθως οι κοπέλες δεν το αντιλαμβάνονται αμέσως...
  • Like 1
Δημοσ.

Σου εχει ξανατυχει εσενα γι αυτο το λες αυτο? Δεν ξερω αν ηταν προγραμματισμενοτ το  τηλεφωνημα η τυχαιο. Αλλα το οτι εφυγε και δεν ξαναγυρισε και με αναγκασε να πληρωσω την πορτοκαλαδα!

Θα τον μουσκέψεις γύρω στο 2036 όπως σε κόβω

• Like 2
Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι κάτι τέτοιες νομιζουν ότι επειδή έχουν εμφάνιση θα υπάρχουν χορηγοι που οπου και αν πάνε δεν θα πληρώνουν τιποτα. Αυτή είναι η νοοτροπια τους. Ο φιλος εχει δικιο και επισης δεν την κέρασε αυτή σηκωθηκε και εφυγε και τον αναγκασε να την κεράσει. Από τις πιο υπουλες και πουστικες συμπεριφορές είναι αυτή. Εγω βεβαια δεν έχω ποτε αντιμετωπισει κάτι τέτοιο όπως το περιγράφει αλλα έχω αντιμετωπισει κάτι αναλογο από μια "συναδελφο" τέτοιας νοοτροπίας σε μια δουλεια που εκανα πριν χρονια.

Η συγκεκριμενη ηταν ωραια -την ειχαν κακομαθει- και μαλλον ειχε άκρες το αφεντικο και αυτος την κάλυπτε ισως και για να τρωει. Μια μέρα που ειχαν βάλει εμενα υπευθυνο τοτε στην αιθουσα (παλια δουλευα σερβιτόρος σε αιθουσες δεξιώσεων) και καμια φορά οι πιο παλιοι έμπαιναν υπεύθυνοι - μετρ στην αιθουσα και επιβλέπανε. Εγω δουλευα ηδη 2 χρονια εκει οποτε από τα 2 και πάνω αρχισαν να με βάζουν όχι πάντα βεβαια. Και ειχα και έναν άλλον μαζι σαν πιο παλιο ακομα να επιβλέπει.

Η τυπισσα τι εκανε .... μας ειπε και καλα ότι είναι άρρωστη και έφυγε σχεδόν στα μισά της δεξιωσης (αλλα το ειχε κανονισει με το αφεντικο να πάρει κανονικα μεροκάματο) βασικα το ειχε κανει και άλλες πολλες φορές και ποτε σχεδόν δεν άφηνε κάποιον πισω στο ποστο της οποτε έπεφτε και άλλη δουλεια πάνω μας.... στο μεταξυ μπηκε και ειχε ποσταρει στο φβ ότι πηγε αλλου να διασκεδάσει. Αυτό ήταν. Γυάλισε το μάτι μου.

Την παιρνω τηλεφωνο το σηκωνει της κανω πρέπει να έρθεις γιατι δεν μπορω να σε δικαιολογησω στο αφεντικο και επισης έχουμε πολυ δουλειά μου λεει καλα καλα οκ ... και με έγραψε. Μετα την ξαναπηρα αλλα 3 τηλεφωνα και δεν το σήκωσε την τριτη φορά μάλιστα μου το έκλεισε και στην μουρη. Και τοτε μολις τελειώναμε το βραδυ και πηγαίναμε να παραδοσουμε χρηματα στο αφεντικο διναμε και την βαθμολογια ... εγω ειχα βάλει σε όλα 0 σε αυτην και μάλιστα ειχα γραψει από κάτω σαν αναφορά ότι ακριβως έγινε. Αφου βεβαια το ειχα συζητησει και με τον από πάνω μου και του ειχα πει πως θα γράψω παρατηρήσεις. Συμφωνησε και το έγραψα. Επισης ειπα στο αφεντικο ότι εγω δεν θελω να ξαναδουλέψω με αυτην στο ιδιο ποστο.

Οποτε εντάξει .... έναν καφέ μπορει και να καταφέρουν να τον καλιάρουν στο έτσι μην στεναχωριεστε .... σε άλλες περιπτώσεις αμα πέσουν στο καταλληλο θα δυσκολευτουν. Δεν γινεται για ένα ατομο να υποφέρουν τα υπόλοιπα. Ουτε επειδή κάποιος να μπλέκει τις καυλες του με την δουλεια ... πάρε τα φραγκα σου μολις τελειώσεις τη δουλεια και πηγαινε να διασκεδάσεις αλλου εδώ είναι δουλειά. Λήξις. Και δεν θα κάτσεις να τσακωθείς και να φωνάξεις με κανεναν εσυ απλα προειδοποιείς. Μετα κάνεις αυτά που πρέπει.

• Like 3
Δημοσ.

Eποχη λυκειου, χριστουγεννιατικες διακοπες, πριν μερικα χρονια. Γουσταριζομαστε με μια κοπελα ενα χρονο μικροτερη εδω και καμια εβδομαδα... (Σημαντικη σημειωση οτι την κοπελα την εχω γνωρισει 3-4 πριν κλεισουν τα σχολεια για χριστουγεννα.) Τυγχαινει κοινη γνωστη μας να εχει αδειο σπιτι για ενα ΣΚ. Κανονιζεται λοιπον το σχετικο "παρτακι" μαθητων, μαθαινω οτι θα ειναι και αυτη με την παρεα της. Μιλαμε και κανονιζουμε ραντεβου εκει... Αρπαζω λοιπον και γω τους κολλητους μου και παμε. Φτανουμε, χαμος απο κοσμο, ποτα και φαγητο παντου, μονο η "δικια μου" ελειπε. Στελνω μυνημα οπου την ρωταω τι ωρα θα ερθει, και απανταει οτι εχει βγει βολτα και θα ερχοταν κατευθειαν μετα, το πολυ σε 1-2 ωρες ειπε. Κομπλε λεω και γω λοιπον πλακωνομαι στο φαγητο, και υστερα αραζουμε καμια 10αρια ατομα να πιουμε κανα ποτακι. Πινουμε, πινουμε, σε μια ωριτσα ειχα βγει off. Πολυ off ομως. Τεσπα μετα απο λιγο ερχεται διπλα μου μια ομορφη κοπελα καθεται μιλαμε και ερχομαστε αρκετα κοντα. Στο ακυρο ομως σηκωνομαι και φευγω απο το σημειο. Παω στα κολληταρια και καθομαι. Με κοιτανε ολοι με ενα βλεμα σαν να εκανα κατι κακο, ρωταω τι εγινε ρε; Και εκει ειναι που ερχεται ο ενας και μου ψιθυριζει: Γιατι αγορινα μου σηκωθηκες και εφυγες απο την ... τοση ωρα περιμενουμε... Ναι μαγκες, δεν αναγνωρισα την κοπελα για την οποια ειχα ερθει. Ισως φταιει οτι την ειχα δει απο κοντα 1-2 φορες και αυτες ηταν με σπαστο μαλλι, και αρκετα διαφορετικα χαρακτ/κα, ισως φταιει το ποτο, ισως ειμαι απλα ηλιθιος.

Ολα καλα εν τελη, με την κοπελα τελικα καναμε κατι, βγηκαμε και μερικα πιο "νηφαλια" ραντεβου και συνεχισαμε, τα εχουμε ακομα, ναι με δουλευει μεχρι σημερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...