Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και για να δειτε κοριτσια τι αντρακλας ειμαι... Ετσι για για ξερετε τι φοβερος και τρομερος ειμαι. Δειτε τα παρακατω βιντεο οπου ριχνω αγριο ξυλο στους εχθρους μου

!!

https://www.youtube.com/watch?v=rpOe0x3coYI

http://www.turtlepower.ru/showthread.php?t=15583

https://www.youtube.com/watch?v=SP_T8iR59HA

http://www.watchonlinecartoons.net/teenage-mutant-ninja-turtles-2012/watch-teenage-mutant-ninja-turtles-2012-episode-9-season-1-the-gauntlet

Αυτα θα παθει οποιος τολμησει να πειραξει την κοπελα μου! Το καταλαβατε?

Γιατι?

Οποια ενδιαφεται ας μου στειλει pm να μιλησουμε. Οσο για την ηλικια μου γραφω στο προφιλ μου. Τα υπολοιπα αναλυτικα μεσω pm μονο.

Αγοραρε! Χεεεελι!

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αρχίζω και δικαιολογώ την κοπέλα με την πορτοκαλάδα

Άμα την είπε καμία μαλακία, ότι είναι αρχηγός των νίντζα.

Δημοσ.

Μαλλον αρχιζω και γω να την δικαιολογω.. μην σου πω οτι θα επρεπε να του ζητησει και ενα 20 ευρω για τον χαμενο χρονο  :-D

• Like 2
Δημοσ.

7

Γι αυτο και εγω σταματαω να ψαχνω μεσω ιντερνετκ αι συνεχιζω μονο εξω. και απο γνωστους.

Οποια ενδιαφεται ας μου στειλει pm να μιλησουμε. Οσο για την ηλικια μου γραφω στο προφιλ μου. Τα υπολοιπα αναλυτικα μεσω pm μονο.

Αυτο που πρέπει να εκτιμήσει μια κοπέλα σ εσενα ειναι η σταθερότητα των απόψεων. Βράχος!

• Like 7
Δημοσ.

Και για να δειτε κοριτσια τι αντρακλας ειμαι... Ετσι για για ξερετε τι φοβερος και τρομερος ειμαι. Δειτε τα παρακατω βιντεο οπου ριχνω αγριο ξυλο στους εχθρους μου

Λογικό είναι να σε παρατάνε οι κοπέλες αν εμφανίζεσαι με μάσκα και νουντσάκου. Νομίζουν ότι θέλεις να τις απαγάγεις..

• Like 1
Δημοσ.

Άμα την είπε καμία μαλακία, ότι είναι αρχηγός των νίντζα.

Οχι βεβαια δεν το ειπα. Κραταω κρυφη τη μυστικη μου ταυτοττητα. Μονο σε φιλους συγγενεις και ανθρωπους που ξερω πολυ καλα το εχω πει. Ετσι ειμαστε εμεις οι ninja. Μια ομως απο τις 8 που γνωρισα απο το 2014 μεχρι σημερα μου ειπε χωρις να πω εγω κατι οτι το ξερει πως ειμαι αρχηγος και ειναι οπαδος μου. Αλλα δεν ηθελε σχεση. Οι περισσοτερες το ξερουν ηδη . Βλεποντας το ονομα μου καταλαβαινουν αμεσως ποιος ειμαι δεν χρειαζεται να το πω.  Ποιος δεν ξερει τον Σρεντερ Οροκουσακι? Ελαχιστες. Στην πρωην μου της το ειπα μετα απο μηνες οταν ειχαμε ηδη κανει σχεση. Μου ειπε τοτε οτι ειμαι πολυ κακκος και αγριος που δερνω τις χελωνες και τον ποντικακο(ακους εκει να πει ποντιακκτο το φρικιο τον Σπλιντερ)!! αλλα συνεχιστηκε κανονικα οι σχεση μας ακομα και οταν ειδε βιντεο απο τις μαχες μου με τις χελωνες.

7

Αυτο που πρέπει να εκτιμήσει μια κοπέλα σ εσενα ειναι η σταθερότητα των απόψεων. Βράχος!

Το ξανασκεφτηκα και μονο θα ξαναδεχτω να βγω με καποια απο το ιντερνετ μονο αν ειναι απο το insomnia γιατι το ιnsomnia ειναι το μεγαλυτερο τεχνολογικο φορουμ της Ελλαδας και αρα οσες κοπελες μπαινουν εδω ειναι σοβαρες και ξερουν τι θελουν. Αλλα εδω και 3 μηνες απο τοτε που γνωρισα την 8η κοπελα με την οποια οπως ειπα ειμαστε φιλοι το δεν εχω ξαναψαξει για γνωριμια στο ιντερνετ.

Αγοραρε! Χεεεελι!

Ειδες? Ποια δεν θα ηθελε εναν γενναιο και δυνατο πολεμιστη σαν εμενα?  Εναν ατρομητο αντρα που την προστατευεει απο καθε κινδυνο?

Δημοσ.

Θα αλλαξω και θα ειναι πολυ καλυτερο απο το δικο σου αφου θα παρω επεξεργαστη φετος και καρτα σε 1 χρονο. Αλλα πρεπει να βρω κοπελα το συντομοτερο δυνατο.

Δημοσ.

Θα αλλαξω και θα ειναι πολυ καλυτερο απο το δικο σου αφου θα παρω επεξεργαστη φετος και καρτα σε 1 χρονο. Αλλα πρεπει να βρω κοπελα το συντομοτερο δυνατο.

Απελπισία = γυναικοδιώχτης

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και μέρες, που διάβασα το θέμα, προσπαθώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που είχα ραντεβού και ήπιαμε πορτοκαλάδα...

• Like 4
Δημοσ.

+1000, μπράβο για την αυτογνωσία.

Να ξέρεις! Αυτός ο $÷υ@της μας τις τρωει όλες!

Εδώ και μέρες, που διάβασα το θέμα, προσπαθώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που είχα ραντεβού και ήπιαμε πορτοκαλάδα...

Εγώ πρόλαβα και μπιραλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...