Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ψάχνει να ζευγαρώσει .... αμα ξαμολυθει την βάψαμε ολοι! :-D  :cry:

Εδώ ταιριάζει το ρητό του 9gag Kill it with fire before it lays eggs.

Ωπ ξέχασα όμως ότι ο orokusaki αυτοδιαφημίζεται για το πόσο δεινός ξιφομάχος είναι....

Δημοσ.

Καταρχάς δεν έπρεπε να πληρώσει την πορτοκαλάδα. Απλά παρέα βγήκαν, δεν σημαινει ότι έχουν κοινό τραπεζικό λογαριασμό και κοινή φορολογική δήλωση.

Ας άφηνε όνομα-τηλέφωνο της κοπέλας για να την βρούνε  :P  :P

Δημοσ.

Δεν είναι κακό να μη μας αρέσει κάποιος. Δυστυχώς οι Έλληνες είμαστε αρκετά σνομπ λαός και δεν έχουμε την στοιχειώδη ευγένεια και παιδεία να απορρίψουμε καποιον/α χωρίς να τον/την προσβάλουμε. Η κοπέλα με την πορτοκαλάδα ήταν το λιγότερο αγενής. Πιθανόν αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς τα βρήκε αλλά απο τη στιγμή που πήρε την απόφαση να βγει ραντεβού στα τύφλα, έπρεπε να περιμένει κάτι ανάποδο. Θα μπορούσε να πιει την πορτοκαλάδα της, να πουν 2 κουβέντες, να έλεγε ενα χάρηκα και να μην ξαναβγαινε μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς οι Έλληνες είμαστε αρκετά σνομπ λαός και δεν έχουμε την στοιχειώδη ευγένεια και παιδεία να απορρίψουμε καποιον/α χωρίς να τον/την προσβάλουμε.

Δεν έχει σύνδεση με το περιστατικό της πορτοκαλάδας, αλλά ξέρεις ότι κόσμος που γράφει σ' αυτό το thread είναι της άποψης άμα σου πει η άλλη "δε μπορώ έχω δουλειά" ζητάμε και τα ρέστα με το passive aggressive "γιατί τι δουλειά έχεις πες το στα ίσια δε με γουστάρεις" έτσι;

Άμα δε μου ρίξεις χυλόπιτα στη μάπα σου τη λέω γιατί πρέπει κάτι να πω και γω που έφαγα χυλόπιτα.

Άμα μου ρίξεις χυλόπιτα στη μάπα δεν έχεις στοιχειώδη ευγένεια και παιδεία.

You cannot win.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν έχει σύνδεση με το περιστατικό της πορτοκαλάδας, αλλά ξέρεις ότι κόσμος που γράφει σ' αυτό το thread είναι της άποψης άμα σου πει η άλλη "δε μπορώ έχω δουλειά" ζητάμε και τα ρέστα με το passive aggressive "γιατί τι δουλειά έχεις πες το στα ίσια δε με γουστάρεις" έτσι;

Άμα δε μου ρίξεις χυλόπιτα στη μάπα σου τη λέω γιατί πρέπει κάτι να πω και γω που έφαγα χυλόπιτα.

Άμα μου ρίξεις χυλόπιτα στη μάπα δεν έχεις στοιχειώδη ευγένεια και παιδεία.

You cannot win.

Εγώ βλέπωβ τους ξένους που δεν έχουν τέτοια κόμπλεξ..θα μιλήσουν..θα ανταλλαξουν απόψεις και θα πουν ευχαριστώ,πέρασα ωραία και θα φύγουν σαν φίλοι.. Εκεί που θα έπιναν ένα ποτό 2 ξεχωριστές παρέες, γίνανε μία. Και από το να μιλάς μόνο με τον κολλητό/τη μιλάς και με 2 άλλους. Απλά είναι τα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι σου μίλησα..ντε και καλά θέλω να σε.....Έχουμε παρεξηγήσει κάποια πράγματα...

Δημοσ.

Δεν είναι κακό να μη μας αρέσει κάποιος. Δυστυχώς οι Έλληνες είμαστε αρκετά σνομπ λαός και δεν έχουμε την στοιχειώδη ευγένεια και παιδεία να απορρίψουμε καποιον/α χωρίς να τον/την προσβάλουμε. Η κοπέλα με την πορτοκαλάδα ήταν το λιγότερο αγενής. Πιθανόν αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς τα βρήκε αλλά απο τη στιγμή που πήρε την απόφαση να βγει ραντεβού στα τύφλα, έπρεπε να περιμένει κάτι ανάποδο. Θα μπορούσε να πιει την πορτοκαλάδα της, να πουν 2 κουβέντες, να έλεγε ενα χάρηκα και να μην ξαναβγαινε μετά.

Λέγεται και έλλειψη παιδείας και μπορεί σε πρώτη φάση να σε φέρει σε κατάσταση χρεοκοπίας και σε δεύτερο βαθμό αν δεν αλλάξεις να εξαφανισθείς ως έθνος από το χάρτη.

Δημοσ.

Εγώ βλέπω τους ξένους που δεν έχουν τέτοια κόμπλεξ..θα μιλήσουν..θα ανταλλαξουν απόψεις και θα πουν ευχαριστώ,πέρασα ωραία και θα φύγουν σαν φίλοι.. Εκεί που θα έπιναν ένα ποτό 2 ξεχωριστές παρέες, γίνανε μία. Και από το να μιλάς μόνο με τον κολλητό/τη μιλάς και με 2 άλλους. Απλά είναι τα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι σου μίλησα..ντε και καλά θέλω να σε.....Έχουμε παρεξηγήσει κάποια πράγματα...

Προσωπική μου άποψη, τα έχουμε παρεξηγήσει αυτά τα πράγματα που λες επειδή στην Ελλάδα αν μιλήσεις σε κάποια άγνωστη και σου μιλήσει κι αυτή, αυτό που καταλαβαίνεις είναι ότι μάλλον διψάει για το κολασμένο σου κορμί. Και μετά που δε θα σου κάτσει τελικά θα είναι tease πορνίδιο κλπ κλπ κλπ.

Οπότε μετά λογικό είναι να αντιμετωπίσει ανάλογα και η κοπέλα όποιον άγνωστο της μιλάει, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Σε γενικές γραμμές πάντα.

Contrast με φάση εξωτερικό όπου προσεγγίζεις κάποιον/α "φανερά σε γουστάρω" και είναι σούπερ χαλαρά η φάση γιατί ξέρει πως άμα σου πιάσει την κουβέντα δε θα νομίσεις πως θέλει να σου κάτσει ή οτιδήποτε.

Λέγεται και έλλειψη παιδείας

Ναι, αλλά έλλειψη παιδείας από την πλευρά ποιανού;  B)

• Like 1
Δημοσ.

Λέγεται και έλλειψη παιδείας και μπορεί σε πρώτη φάση να σε φέρει σε κατάσταση χρεοκοπίας και σε δεύτερο βαθμό αν δεν αλλάξεις να εξαφανισθείς ως έθνος από το χάρτη.

Το θέμα δεν είναι το κόστος της πορτοκαλαδας. Έλεος...Τι ηλικία έχεις?
Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι το κόστος της πορτοκαλαδας. Έλεος...Τι ηλικία έχεις?

Δεν είναι, αλλά παίζει ρόλο και αυτό.

Οταν βγαίνεις έξω και δεν πληρώνεις, είσαι ένας κοινός κλέφτης.

Δημοσ.

αραξτε ρε τυποι και μην ειστε μιζεροι και κακομοιρηδες... κεραστε τα γκομενακια χωρις να περιμενετε τιποτα απαραιτητα ιν ριτερν και χαρειτε την ζωη... ελεος γινετε και λιγο ιπποτες...

κανεις δεν καταστραφηκε με -5 , 10 , 20 ευρω, χαλαλι τους

Δημοσ.

Μπορεί να την έπιασε κόψιμο γι αυτό και να έφυγε έτσι σφαίρα, αν δεν γνωρίζετε λεπτομέρειες μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Εγώ πιστεύω ότι ήταν εκδικητική συμπεριφορά προς τον ts που της είπε παραμύθι ότι είναι όμορφος ή της έδειξε τίποτα ψεύτικες φώτο και όταν τον είδε κοπάνησε την πορτοκαλάδα μονορούφι κ την έκανε για να τον εκδικηθεί! Άντε γεια

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...