DDevil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ε κάτσε καλά, δεν είμαι κοπέλα! Ψάχνει να ζευγαρώσει .... αμα ξαμολυθει την βάψαμε ολοι! 1
bedazzled Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ε κάτσε καλά, δεν είμαι κοπέλα! Μπορείς να τοξο-μεταμορφωθείς όμως. Κάνε ένα ψυχικό. 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μπορείς να τοξο-μεταμορφωθείς όμως. Κάνε ένα ψυχικό. nononononono
theoritikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ψάχνει να ζευγαρώσει .... αμα ξαμολυθει την βάψαμε ολοι! Εδώ ταιριάζει το ρητό του 9gag Kill it with fire before it lays eggs. Ωπ ξέχασα όμως ότι ο orokusaki αυτοδιαφημίζεται για το πόσο δεινός ξιφομάχος είναι....
The_Judas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Καταρχάς δεν έπρεπε να πληρώσει την πορτοκαλάδα. Απλά παρέα βγήκαν, δεν σημαινει ότι έχουν κοινό τραπεζικό λογαριασμό και κοινή φορολογική δήλωση. Ας άφηνε όνομα-τηλέφωνο της κοπέλας για να την βρούνε
achilles_g_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι κακό να μη μας αρέσει κάποιος. Δυστυχώς οι Έλληνες είμαστε αρκετά σνομπ λαός και δεν έχουμε την στοιχειώδη ευγένεια και παιδεία να απορρίψουμε καποιον/α χωρίς να τον/την προσβάλουμε. Η κοπέλα με την πορτοκαλάδα ήταν το λιγότερο αγενής. Πιθανόν αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς τα βρήκε αλλά απο τη στιγμή που πήρε την απόφαση να βγει ραντεβού στα τύφλα, έπρεπε να περιμένει κάτι ανάποδο. Θα μπορούσε να πιει την πορτοκαλάδα της, να πουν 2 κουβέντες, να έλεγε ενα χάρηκα και να μην ξαναβγαινε μετά. 1
defacer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δυστυχώς οι Έλληνες είμαστε αρκετά σνομπ λαός και δεν έχουμε την στοιχειώδη ευγένεια και παιδεία να απορρίψουμε καποιον/α χωρίς να τον/την προσβάλουμε. Δεν έχει σύνδεση με το περιστατικό της πορτοκαλάδας, αλλά ξέρεις ότι κόσμος που γράφει σ' αυτό το thread είναι της άποψης άμα σου πει η άλλη "δε μπορώ έχω δουλειά" ζητάμε και τα ρέστα με το passive aggressive "γιατί τι δουλειά έχεις πες το στα ίσια δε με γουστάρεις" έτσι; Άμα δε μου ρίξεις χυλόπιτα στη μάπα σου τη λέω γιατί πρέπει κάτι να πω και γω που έφαγα χυλόπιτα. Άμα μου ρίξεις χυλόπιτα στη μάπα δεν έχεις στοιχειώδη ευγένεια και παιδεία. You cannot win. 4
achilles_g_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δεν έχει σύνδεση με το περιστατικό της πορτοκαλάδας, αλλά ξέρεις ότι κόσμος που γράφει σ' αυτό το thread είναι της άποψης άμα σου πει η άλλη "δε μπορώ έχω δουλειά" ζητάμε και τα ρέστα με το passive aggressive "γιατί τι δουλειά έχεις πες το στα ίσια δε με γουστάρεις" έτσι; Άμα δε μου ρίξεις χυλόπιτα στη μάπα σου τη λέω γιατί πρέπει κάτι να πω και γω που έφαγα χυλόπιτα. Άμα μου ρίξεις χυλόπιτα στη μάπα δεν έχεις στοιχειώδη ευγένεια και παιδεία. You cannot win. Εγώ βλέπωβ τους ξένους που δεν έχουν τέτοια κόμπλεξ..θα μιλήσουν..θα ανταλλαξουν απόψεις και θα πουν ευχαριστώ,πέρασα ωραία και θα φύγουν σαν φίλοι.. Εκεί που θα έπιναν ένα ποτό 2 ξεχωριστές παρέες, γίνανε μία. Και από το να μιλάς μόνο με τον κολλητό/τη μιλάς και με 2 άλλους. Απλά είναι τα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι σου μίλησα..ντε και καλά θέλω να σε.....Έχουμε παρεξηγήσει κάποια πράγματα...
skiabox Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι κακό να μη μας αρέσει κάποιος. Δυστυχώς οι Έλληνες είμαστε αρκετά σνομπ λαός και δεν έχουμε την στοιχειώδη ευγένεια και παιδεία να απορρίψουμε καποιον/α χωρίς να τον/την προσβάλουμε. Η κοπέλα με την πορτοκαλάδα ήταν το λιγότερο αγενής. Πιθανόν αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς τα βρήκε αλλά απο τη στιγμή που πήρε την απόφαση να βγει ραντεβού στα τύφλα, έπρεπε να περιμένει κάτι ανάποδο. Θα μπορούσε να πιει την πορτοκαλάδα της, να πουν 2 κουβέντες, να έλεγε ενα χάρηκα και να μην ξαναβγαινε μετά. Λέγεται και έλλειψη παιδείας και μπορεί σε πρώτη φάση να σε φέρει σε κατάσταση χρεοκοπίας και σε δεύτερο βαθμό αν δεν αλλάξεις να εξαφανισθείς ως έθνος από το χάρτη.
defacer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Εγώ βλέπω τους ξένους που δεν έχουν τέτοια κόμπλεξ..θα μιλήσουν..θα ανταλλαξουν απόψεις και θα πουν ευχαριστώ,πέρασα ωραία και θα φύγουν σαν φίλοι.. Εκεί που θα έπιναν ένα ποτό 2 ξεχωριστές παρέες, γίνανε μία. Και από το να μιλάς μόνο με τον κολλητό/τη μιλάς και με 2 άλλους. Απλά είναι τα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι σου μίλησα..ντε και καλά θέλω να σε.....Έχουμε παρεξηγήσει κάποια πράγματα... Προσωπική μου άποψη, τα έχουμε παρεξηγήσει αυτά τα πράγματα που λες επειδή στην Ελλάδα αν μιλήσεις σε κάποια άγνωστη και σου μιλήσει κι αυτή, αυτό που καταλαβαίνεις είναι ότι μάλλον διψάει για το κολασμένο σου κορμί. Και μετά που δε θα σου κάτσει τελικά θα είναι tease πορνίδιο κλπ κλπ κλπ. Οπότε μετά λογικό είναι να αντιμετωπίσει ανάλογα και η κοπέλα όποιον άγνωστο της μιλάει, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Σε γενικές γραμμές πάντα. Contrast με φάση εξωτερικό όπου προσεγγίζεις κάποιον/α "φανερά σε γουστάρω" και είναι σούπερ χαλαρά η φάση γιατί ξέρει πως άμα σου πιάσει την κουβέντα δε θα νομίσεις πως θέλει να σου κάτσει ή οτιδήποτε. Λέγεται και έλλειψη παιδείας Ναι, αλλά έλλειψη παιδείας από την πλευρά ποιανού; 1
achilles_g_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Λέγεται και έλλειψη παιδείας και μπορεί σε πρώτη φάση να σε φέρει σε κατάσταση χρεοκοπίας και σε δεύτερο βαθμό αν δεν αλλάξεις να εξαφανισθείς ως έθνος από το χάρτη.Το θέμα δεν είναι το κόστος της πορτοκαλαδας. Έλεος...Τι ηλικία έχεις?
opcorsa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Θα πειτε καμια ιστορια να γουσταρουμε ή να αρχισω τις φαπες τωρα?? :devil: 2
The_Judas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Το θέμα δεν είναι το κόστος της πορτοκαλαδας. Έλεος...Τι ηλικία έχεις? Δεν είναι, αλλά παίζει ρόλο και αυτό. Οταν βγαίνεις έξω και δεν πληρώνεις, είσαι ένας κοινός κλέφτης.
opcorsa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 αραξτε ρε τυποι και μην ειστε μιζεροι και κακομοιρηδες... κεραστε τα γκομενακια χωρις να περιμενετε τιποτα απαραιτητα ιν ριτερν και χαρειτε την ζωη... ελεος γινετε και λιγο ιπποτες... κανεις δεν καταστραφηκε με -5 , 10 , 20 ευρω, χαλαλι τους
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μπορεί να την έπιασε κόψιμο γι αυτό και να έφυγε έτσι σφαίρα, αν δεν γνωρίζετε λεπτομέρειες μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Εγώ πιστεύω ότι ήταν εκδικητική συμπεριφορά προς τον ts που της είπε παραμύθι ότι είναι όμορφος ή της έδειξε τίποτα ψεύτικες φώτο και όταν τον είδε κοπάνησε την πορτοκαλάδα μονορούφι κ την έκανε για να τον εκδικηθεί! Άντε γεια 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις