Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πειτε καμια ιστορια να γουσταρουμε ή να αρχισω τις φαπες τωρα??

:devil: :devil: :devil:

Bασικα τωρα τελευταια (παραμονή πρωτοχρονιας) και σημερα έκατσα μπροστα σε 2 αποτυχημένα ραντεβού ... το πρωτο ηταν παραμονή .... τσακωνόντουσαν και αυτή έλεγε δεν θελω να με πας πουθενα θα πάρω ταξι τελειώσαμε κτλπ και αυτος της ελεγε τα ιδια τελειώσαμε .... μετα από λιγο βεβαια τελικα αυτή μπηκε στο αμαξι και φυγανε.

Σημερα ηταν 2 στο δρομο στην ακρη και κοιταζόντουσαν λες και πάθανε κάτι πολύ κακο .... βεβαια δεν ξερω τι ακριβως εχει συμβει αλλα αυτοι οι τσακωμοι των ζευγαριων έχουν πλάκα ρε φιλε γιατι η άλλη στανταρ θα πιαστεί από μια βλακεια για να αρχισει την γκρινια.

Δεν είναι κακό να μη μας αρέσει κάποιος. Δυστυχώς οι Έλληνες είμαστε αρκετά σνομπ λαός και δεν έχουμε την στοιχειώδη ευγένεια και παιδεία να απορρίψουμε καποιον/α χωρίς να τον/την προσβάλουμε. Η κοπέλα με την πορτοκαλάδα ήταν το λιγότερο αγενής. Πιθανόν αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς τα βρήκε αλλά απο τη στιγμή που πήρε την απόφαση να βγει ραντεβού στα τύφλα, έπρεπε να περιμένει κάτι ανάποδο. Θα μπορούσε να πιει την πορτοκαλάδα της, να πουν 2 κουβέντες, να έλεγε ενα χάρηκα και να μην ξαναβγαινε μετά.

Η συγκεκριμενη για τον πτσο ηταν. Βαζω και στοίχημα και σε άλλες περιπτώσεις έτσι θα την κοπανουσε μπορει και να σε κτυπουσε με το αμαξι και να εφευγε. Τέτοιο στυλάκι μου κάνει. Επισης την πορτοκαλαδα της ποιος την πληρωσε? της ειπε ο άλλος ότι θα την πληρώσει? κλεψια φιλε. Σαν να αρπάζεις κάτι από το σουπερ μαρκετ και να εξαφανίζεσαι. Και εγω σου λέω το άλλο αμα ο άλλος καταλαθος ειχε ξεχάσει τα λεφτά του στο αυτοκινητο? τι θα ελεγε στους σερβιτόρους? δεν θα μπορουσε να μεινει κανεις πισω και να πάει να τα φέρει. Αυτόν που αποριπτεις ζητας να σου πληρώσει και την πορτοκαλαδα? ελεος. Πληρωσε την εσυ ρε ζωο. Και δεν είναι η πορτοκαλαδα ... είναι ο τροπος που σκέφτεσαι.

Γενικα οποτε ακουω τέτοιες ιστοριες ... σκέφτομαι το εξης .... πάς πληρώνεις κάνεις την δουλεια σου με οποια γουστάρεις και φευγεις .... αμα κυκλοφορουν τοσο μπάζα γυναικες καλυτερα που δεν μπλέκεσαι με την πάρτη τους.Δεν έχεις μετα τραβήγματα ουτε στην δουλεια .... ουτε γκρινιες ... ουτε στεναχωριες .... ισως κάποιες φορες σου λειπει η συντροφικοτητα αυτό και μονο είναι το κενό. Αλλα εγω προσωπικα έχω πολύ καλους φιλους οποτε είμαι πολύ καλα σε αυτό το σημειο.

Ειχα μπλεξει με μια παλιοτερα .... μεγαλοπιανότανε κιολας χαχαχα ελεος. Οι περισσοτερες είναι .... για τα πανηγυρια. Ψωνια ... υφάκι κτλπ. και αν εγω πές δεν τους κάνω τοτε γιατι και με τις σχέσεις τους σκοτώνονται? και χωριζουν και διαζύγια κτλπ?

Θυμαμαι τοτε στην δουλεια μου λεγανε μην της βάλεις παρατηρήσεις αστην δεν πειραζει ... λεω όχι πειράζει γιατι έφυγε και με έγραψε στο μνι της. Την επαιρνα τηλεφωνο και δεν το σηκωνε. Μας έγραψε και σηκωθηκε και έφυγε και πηγε να διασκεδάσει ενώ υπηρχε δουλειά πισω. Θα κανω και εγω αυτό που πρέπει με τις παρατηρήσεις και κάρφωμα στο αφεντικο. Δεν μασάω εγω από τέτοια οσο σεξοβομβα να είναι η άλλη ... αυτές τις σεξοβόμβες τις έχω χαρει και τις χαιρομαι οποτε θέλω. Θα φτιάξουν χαρακτήρα.

Αλλα στην ελλαδα κλασσικά .... ο λιγουρης ο ελληναρας τις έχει κακομαθει και νομιζουν ότι είναι το μνοσκυλο τους .... παντου ... εδώ αλλοι δεχοντουσαν να χωνονται από κάποια και μετα δεν τους έκανε ουτε τις αγγαρείες που τους έβαζε. Και δεν τρώγανε κιολας από αυτην .... μαλακα τι κοροϊδα κυκλφορου? απιστευτο. Εγω με μια που δουλευα και ηταν ωραια της ειχα πει εξαρχής από μισά θα τα κάνουμε. Αλλα ηταν καλο κοριτσι και συμφώνησε.

• Like 2
  • Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και εγω σου λέω το άλλο αμα ο άλλος καταλαθος ειχε ξεχάσει τα λεφτά του στο αυτοκινητο? τι θα ελεγε στους σερβιτόρους? δεν θα μπορουσε να μεινει κανεις πισω και να πάει να τα φέρει.

Καλά τώρα που το έθεσες έτσι ανατρίχιασα. Και μόνο στην ιδέα τι μπορεί να σου συμβεί αν έχεις πάει οπουδήποτε μόνος σου και έχεις ξεχάσει τα λεφτά στο αυτοκίνητο. Ευτυχώς δεν έχει συμβεί ποτέ σε κανέναν άλλο απ' όσο ξέρω γιατί θα θρηνούσαμε αθώα θύματα. Εμένα μια φορά που μου συνέβη μέχρι να πω "παιδιά συγγνώμη, ξέχασα το πορτοφόλι στο αυτοκίνητο" κόντεψα να πεθάνω.

Η συγκεκριμενη για τον πτσο ηταν. Βαζω και στοίχημα και σε άλλες περιπτώσεις έτσι θα την κοπανουσε μπορει και να σε κτυπουσε με το αμαξι και να εφευγε. Τέτοιο στυλάκι μου κάνει.

Ειχα μπλεξει με μια παλιοτερα .... μεγαλοπιανότανε κιολας χαχαχα ελεος. Οι περισσοτερες είναι .... για τα πανηγυρια. Ψωνια ... υφάκι κτλπ. και αν εγω πές δεν τους κάνω τοτε γιατι και με τις σχέσεις τους σκοτώνονται? και χωριζουν και διαζύγια κτλπ?

Δικέ μου, για τύπος που θα αντιδράσει σε... αβάσιμο συμπέρασμα για το άτομό σου (επειδή απλά τυχαίνει και είσαι συχνός επισκέπτης στα εργαζόμενα κορίτσια, no biggie) μάλλον φοράς συχνότερα απ' ότι πρέπει τη ρόμπα του δικαστή.

Δημοσ.

Ρε φιλε αμα εχεις μεινει μονος σου στο τραπεζι επειδή η άλλη σε παρατησε και έφυγε και ξέχασες το πορτοφολι σου στο αμαξι τι θα πεις στους σερβιτόρους? δεν θα ντραπεις? εκτος και αν του πεις ελα και εσυ μαζι μου αν θες μέχρι το αμαξι ..... και όλα αυτά επειδή η  μαλακω σηκωθηκε και εφυγε καλα εντάξει δεν θα με πειραζε η πορτοκαλαδα... θα την ειχα επικυρηξει. Οπου μετα την έβρισκα θα την έσκιζα με κάθε τροπο. Που μου έπαιξε τέτοια πουστια και σηκωθηκε και έφυγε. Όπως έκανα και στην άλλη που μας έγραψε και έφυγε .... δεν μπορεις να παιζεις τέτοιες πουστιες να σε ενδιαφέρει η πάρτη σου και να μένεις ατιμωρητη. Το να μην με γουστάρεις και να μην σ αρεσω είναι δικαιωμα σου .... αλλα αμα εισαι κυρια θα πληρώσεις και τον καφέ που ήπιες επειδή ο απέναντι σου δεν είναι κατάλληλος και σου πέφτει λιγος και εχεις σκοπο μολις φυγεις από την συνάντηση να μην του ξαναμιλήσεις. Αμα δεν γουστάρεις μην το κανεις ... αλλα φυγε εστω με αξιοπρέπια.

Κάτι τέτοιες ντιβούλες της πλάκας που υποτιμούν τον άλλο κατά αυτόν τον τροπο .... θεωρούμε βεβαια ότι είναι δικαιωμά τους και κάνουμε τους πολιτισμένους αλλα μην έχουν και απαιτηση ο άλλος να πληρώσει ακομα και τον καφέ τους. Υποτιμας? και αποριπτεις ετσι? ωραια πληρωσε ότι ηπιες και φυγε. Στο καλο. Και τι έγινε.

Επισης το που είμαι εγω επισκέπτης από τη στιγμη που δεν ενοχλώ κανεναν και δεν δημιουργω προβλήματα σε άλλους με τις γκομενοδουλειες μου δεν ενδιαφέρει κανεναν. B) Πιο πολύ δημιουργει πρόβλημα κάποιος που κλαθεται και γλειφει ολες τις απαράδεκτες (γιατι το βλέπω και στο φβ) και τον νοιάζει πως θα γαμησει μονο αυτοs. Μιλάμε για απαράδεκτες .... που μολις βάλουν μια φωτο βροχη τα λιγουρια από κάτω .... εισαι εκπληκτικος ανθρωπος λέει και που την ξέρεις ρε παπάρα? την έχεις γνωρισει μηπως?

• Like 4
Δημοσ.

Επισης το που είμαι εγω επισκέπτης από τη στιγμη που δεν ενοχλώ κανεναν και δεν δημιουργω προβλήματα σε άλλους με τις γκομενοδουλειες μου δεν ενδιαφέρει κανεναν.

Το σχόλιό μου είναι εν γνώσει μου τελείως off-topic, αλλά δεδομένου τού ότι έχεις αναφερθεί υπερβολικά πολλές φορές στη συγκεκριμένη σου συνήθεια - ή οποία φυσικά δεν είναι μόνο δική σου, είναι πολλών, αλλά «φασούλι το φασούλι...» - θα σού πω κάτι που σαφώς το ξέρεις αν και δε φαίνεται να σ' απασχολεί, αντιθέτως το θεωρείς και ...μαγκιά:

Σαφώς ενοχλείς και ακόμα σαφέστερα δημιουργείς πρόβλημα σε άλλους - και μάλιστα πολύ σοβαρό, τόσο ώστε δε γίνεται σοβαρότερο - με το χούι αυτό που εντελώς αυθαίρετα βαφτίζεις «γκομενοδουλειά» , λες και όντως ...έβγαλες γκόμενα με το συγκεκριμένο τρόπο.

Ξέρεις πώς; Συντηρώντας τις προϋποθέσεις να διαιωνίζεται ένα από τα μεγαλύτερα και πιο απάνθρωπα εγκλήματα από καταβολής ανθρωπότητας: Αυτό τής εμπορίας και εκμετάλλευσης ανθρώπων (στις ...«γκόμενες» που λες, αναφέρομαι...) , η οποία υπάρχει, ακριβώς διότι υπάρχουν «πελάτες». Ελπίζω δε, να μη ζεις σε κανένα συννεφάκι γεμάτο ...ανεξάρτητες εργαζόμενες, που κάνουν ό,τι κάνουν επειδή το θέλουν/το χαίρονται/τσοντάρουν στο χαρτζιλίκι τους, διότι ούτε που περνά απ' το μυαλουδάκι σου το τι τις περιμένει, αν τολμήσουν να μην παρουσιάσουν αυτή την εικόνα, στον «αξιότιμο πελάτη που πλερώνει».

Αυτά τα ολίγα! Θα συνεχίσεις σαφώς, αλλά τουλάχιστον μη δηλώνεις και υπερήφανος. Περί τής απόλυτης ξεφτίλας πρόκειται. Τόσης ξεφτίλας, ώστε θα έπρεπε αν μη τι άλλο να το κρατάς μυστικό...

• Like 13
Δημοσ.

Οι παραπανω κρισεις είναι παντελώς αστηρικτες και αβάσιμες. Διοτι κανεις πελάτης δεν γνωριζει αυτό που λές εσυ και δεν είναι υπεύθυνος για αυτό. Είναι το αρχαιοτερο επάγγελμα και άτομα που πάνε είναι μορφωμένα και από ολες τις κοινωνικές τάξεις και θέσεις. Πάνω από 50% των αντρών και αρκετοι δεσμευμένοι - παντρεμένοι - αρραβωνιασμένοι κτλπ.

Δεν είναι συννεφάκι είναι η αληθεια αλλα δεν σε παρεξηγώ και δεν παιρνω στα σοβαρα αυτά που γράφεις περι ξεφτίλας διοτι δεν ξέρεις και δεν έχεις όπως φαινεται ασχοληθεί με το χομπι.Εγω γνωρισει παρα πολλες που τους αρέσει αυτό που κάνουν και το γουστάρουν οποτε δεν υπάρχει καμια ενδειξη εκμετάλευσης.

Αν κρινω από αυτους που βλέπω να βγαινουν με τύπισσες ανάλογης εμφάνισης ... μαλλον δεν είναι να το περηφανεύεσαι απλα κάνουν τους χαζους και τους μαλάκες για να τρώνε από τις γυναικες. Εννοείται χαλάνε και πολύ περισσοτερα χρηματα ... πληρώνουν εκδρομες .... πληρώνουν εξοδους κτλπ κτλπ. οποτε μη μου λες για ροζ συννεφάκια εμενα προσωπικά.

Αν το πάμε ετσι και εσυ με την συμπεριφορά σου ή με τις γουνες που κάνεις δωρο στην κυρά σου .... είναι ξεφτιλα γιατι σκοτώνεις τα ζωα.... επισης τρώς κρεας .... όταν κάποια ζώα σφάζονται..... πάς να μου ριξεις λάσπη αλλα αμα ξεκινήσουμε τέτοιες κουβέντες κανεις δεν θα βγει πιο ηθικος (όπως πας να το μεταφράσεις εσυ) από τον άλλο. Με τα κινητα που παιρνεις και τα ακριβα γκάτζετ τοσα άτομα στην Κινα και στα εργοστάσια ... υποφέρουν..

αμα θες να κανουμε τέτοια κουβεντα θα την κάνουμε σε άλλο θρεντ ολοκληρωμένη.

• Like 2
Δημοσ.

Οι παραπανω κρισεις είναι παντελώς αστηρικτες και αβάσιμες. Διοτι κανεις πελάτης δεν γνωριζει αυτό που λές εσυ και δεν είναι υπεύθυνος για αυτό. Είναι το αρχαιοτερο επάγγελμα και άτομα που πάνε είναι μορφωμένα και από ολες τις κοινωνικές τάξεις και θέσεις. Πάνω από 50% των αντρών και αρκετοι δεσμευμένοι - παντρεμένοι - αρραβωνιασμένοι κτλπ.

Με αλλα λογια.

Παιδια δε φταιω εγω για την κατασταση, δεν ξερω τιποτα, αυτα που λετε ειναι για τα ρεπορταζ. Εγω ενα ...τσο περασα να ριξω και φευγω.

• Like 7
Δημοσ.

Όλοι οι πελάτες τα γνωρίζουν, απλά η υποκρισία ακόμα και μπροστά στον καθρέφτη τους, είναι η εύκολη «ασπίδα» απέναντι στην ενοχή. Οπότε ναι, σαφώς και είναι οι πελάτες υπεύθυνοι: Αυτοί συντηρούν αυτή τη ντροπή, χάρη σ' αυτούς υπάρχει.

Δεν είναι συννεφάκι είναι η αληθεια αλλα δεν σε παρεξηγώ και δεν παιρνω στα σοβαρα αυτά που γράφεις περι ξεφτίλας διοτι δεν ξέρεις και δεν έχεις όπως φαινεται ασχοληθεί με το χομπι.Εγω γνωρισει παρα πολλες που τους αρέσει αυτό που κάνουν και το γουστάρουν οποτε δεν υπάρχει καμια ενδειξη εκμετάλευσης.

Το αν και τι ξέρω, άφησέ το στην άκρη. Από τη στιγμή που γράφουμε ανώνυμα, δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση επ' αυτού. Πάμε παρακάτω: ...χόμπι; Όπως ο μοντελισμός ένα πράμα, έτσι;

Όσο για το τονισμένο τμήμα, σε πρόλαβα πριν απαντήσεις, νομίζω ότι το είδες: Οποιαδήποτε «ένδειξη εκμετάλλευσης» προς τον πελάτη, σημαίνει ξύλο που δεν έχεις δει ούτε στους χειρότερούς σου εφιάλτες, οπότε προφανώς και «δεν υπάρχει».

Ξανά ναι, λοιπόν: Ζήσε στο συννεφάκι σου κι άσε εμένα πού είμαι στη Γεωργία, να μην έχω ιδέα τι γίνεται και να ...μη μαθαίνω από τις εγχώριες ειδήσεις για καραβάνια ολόκληρα, προερχόμενα από Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν και λοιπές γειτονικές χώρες, που περνούν από 'δω μέσα σε κοντέινερς και διανέμονται σε Τουρκία, Ελλάδα, Ιταλία και λοιπή «ανεπτυγμένη» δύση, καθώς και για όσα απ' αυτά μπλοκάρονται από την αστυνομία και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το «εμπόρευμα» (ναι βρε, για τις κοπελιές που τους αρέσει και γουστάρουν αυτό που κάνουν - γι' αυτό ταξιδεύουν πρώτη θέση... - λέω...)

Το πιο ωραίο απ' όλα δε, είναι η εντύπωσή σου, ότι έχω βγάλει το ...ηθικόμετρο για να τις μετρήσουμε...

• Like 10
Δημοσ.

Εγω σου λέω ότι εκει που πάνε κάποιοι και είναι κυριλέ μέρος επειδή τα σκάνε κιολας .... τα πραγματα είναι τελειως διαφορετικά και αμα έβλεπες τις γυναικες δεν υπάρχει καμια τέτοια οπτική.Δεν μιλάμε πχ για το Μεταξουργειο για τελειωμένες καταστασεις. Αν υπηρχε και το ήξερες οντως θα ένιωθες ενοχή και θα ήσουν συνένοχος και βεβαια εγκληματιας αν δεν έκανες καταγγελια στην αστυνομια.

Ωστοσο ασχετα από αυτά που λες εσυ είναι δικαιωμα κάθε αντρα να πληρώσει για να έχει ερωτική συντροφια με την κοπελα της αρεσκειας του και να αποφυγει ένα καρο κουραστικά στάδια όπως το να πει ψέμματα να πει παραμυθια και να πρεπει να είναι έτσι ή αλλιως και αλλα τραγελαφικά που βλέπουμε στην Ελλάδα, να μην έχει προσωπικοτητα , να τρεχει μονίμως και να κάνει υπομονη.  

Κάθε άντρας χοντρος - κοντος - φαλακρος - αδυνατος - γυμνασμένος - ομορφος΄- άσχημος έχει το παραπάνω δικαιωμα. Αρκει να είναι κυριος και να σέβεται την γυναικα που περνάει μαζι της έστω και λιγη ώρα. Εμενα αυτή είναι η γνωμη μου τωρα εσυ μιλα για ξεφτίλες και ιστοριες. Τους παραπάνω εγω ποτε δεν έκανα πηγαδάκι με άλλες κωλοπαρέες κλικες και καλα που θεωρουσαν τους εαυτους τους σπουδαιότερους και τους κράζανε αντρες - γυναικες μαζι. Για μενα ολοι οι παραπάνω τυποι εφόσον είναι σωστοι και δικαιοι έχουν δικαιωμα να πάνε με οποιαδήποτε κοπελα της αρεσκειας τους. Αυτή είναι η φιλοσοφια μου.

Αν δεν υπηρχαν και αυτές οι γυναικες που επιτελούν εργο (οι περισσοτερες με τη θεληση τους και επειδή γουστάρουν) τοτε δεν ξερω ορισμένοι αντρες πραγματικά τι διαολο θα μπορουσαν να κάνουν.

όταν Βλέπεις την άλλη στο δρομο πχ με την πορσε και σου λεει μπες μεσα να σε πάω μια βολτα αμα γουστάρεις .... εσυ πιστευεις ότι τρωει ξύλο και την εκβιάζει κάποιος? ελεος. Εδώ υπάρχουν ανεξάρτητες ελληνιδες που είναι κολ γκέρλ. Κάποιες τσιμπάνε και 200 ευρω την ώρα .... τις καημένες αμα μιλήσουν θα φάνε ξύλο. :cry: Αρα δεν φορτωθηκαν από καραβάνες ..... από την Γεωργια που μένεις εσυ και τις ειδες. Είναι ελληνιδες και γουστάρουν και από το να τα φάω τα λεφτά με άλλες που θα με πρηξουν κιολας καλυτερα με αυτές!

Σου ξαναλέω δεν με ξέρεις .... δουλεύω και δεν παιρνω χαρτζηλικια από τον μπαμπά και οποτε πηγαίνω πηγαινω σε κυριλέ μέρη. Δεν πάω σε τελειωμένα στέκια. Και τα υφάκια ντιβας που βλέπω στο δρομο ουτε καν μπαινω στο κοπο να κάνω πέσιμο. Δεν μπαινω σε τέτοια διαδικασια πλέον έχω βαρεθεί... αντε να προσπαθήσω να μιλησω σε κάποια και να την γνωρισω αμα δω ότι δεν τραβάει και πολύ .... αντε γεια.

Οποτε το "Δεν είναι ικανος και δεν μπορει να την πέσει απεξω ....." είναι μια μπουρδα και μιση δεν φταινε μονο οι άντρες φταινε και οι γυναικες με την συμπεριφορά που έχουν που η κάθε κανονικη κοπελιτσα στην ελλαδα με μια χαριτωμένη εμφανιση νομιζει ότι της ταιριαζει ξερω γω ο τουμπανος με την σπιταρα την αμαξαρα την δουλεια τις σουπερ ντουπερ σπουδες το κοινωνικο στάτους κτλπ κτλπ

ποια θα με πει ξεφτιλα αυτή? ασε ρε γελάω. Μια χαρά παιδια υπάρχουν μονα τους .... ευτυχως υπάρχουν και αυτές οι γυναικες και ομορφαινουν την καθημερινοτητα μας από τη γκρινια τη μιζέρια και άλλα άσχημα. Δεν έχω αναγκη καμια ντιβα... με τα λεφτα μου κανω ότι γουστάρω. Υγεια και λεφτά να έχουμε. Ειμαι περήφανος για τον εαυτο μου την πορεια μου και για αυτό που είμαι και θα είμαι μέχρι να πεθάνω. Δεν εχω τιποτα άλλο να πω.

• Like 5
Δημοσ.

...είναι δικαιωμα κάθε αντρα να πληρώσει για να έχει ερωτική συντροφια με την κοπελα της αρεσκειας του και να αποφυγει ένα καρο κουραστικά στάδια όπως το να πει ψέμματα να πει παραμυθια και να πρεπει να είναι έτσι ή αλλιως και αλλα τραγελαφικά που βλέπουμε στην Ελλάδα, να μην έχει προσωπικοτητα , να τρεχει μονίμως και να κάνει υπομονη.

«Δικαίωμα»...

...το να πληρώνεις νταβατζήδες και κυκλώματα εκμετάλλευσης ανθρώπων, για να ξεχαρμανιάζεις πάνω σε αιχμάλωτες γυναίκες, προκειμένου να αποφύγεις τα «κουραστικά στάδια» τού να είσαι άνθρωπος στοιχειωδώς κοινωνικός.

Φρεσκάρετε τα λεξικά σας, λέμε!

(οι περισσοτερες με τη θεληση τους και επειδή γουστάρουν)

Για την υποκρισία τα είπαμε, να μην τα ξαναλέμε...

(και στην τελική, ναι ρε φίλε: Χίλιες φορές να γονατίσουν απ' το χερογλύκανο, αυτοί που ούτε τολμούν να φανταστούν τον εαυτό τους στη θέση αυτών των γυναικών, διότι ...είναι άντρακλες, άμα λάχει...)

• Like 3
Δημοσ.

Έκανα κάποια εντίτ αμα θές ξαναδιάβασε το προηγουμενο μου μνμ αν και βγηκε μεγάλο.

Αυτό είναι το αρχαιοτερο επάγγελμα. Και οι αρχαιοι Έλληνες ακομα πηγαιναν στις εταίρες οι ιδιοι δηλαδή που επινοησαν την δημοκρατια ταυτόχρονα έκαναν πράξεις που την ακυρωναν?

Δεν είναι θεμα κοινωνικότητας σου ειπα και πριν .... στην Ελλαδα (επειδή εσυ ζεις στην Γεωργια και μαλλον τα έχεις ξεχάσει) η κάθε χαριτωμενη κοπελιτσα έχει συνηθως απαιτησεις πολλαπλάσιες και πιστευει ότι της αξιζει κάτι πολύ καλυτερο από την ιδια απλα και μονο επειδή είναι χαριτωμένη. Μην μου πεις ότι δεν τα ξέρεις. Τοσα αποτυχημένα ραντεβού διάβασες εδώ μεσα. Εδώ η άλλη ειχε την απαιτηση να την κεράσει και τον καφέ επειδή δεν της άρεσε ο φιλος μας και την έκανε να πάει εκει και να χάσει το απόγευμα της.

Αμα το πάμε ετσι και εσυ τοτε που πάς σε μαγαζια με γκάτζετ να ψωνισεις δινεις λεφτά στον νταβατζη εργοδοτη που ασκει ψυχολογική και λεκτική βια στον βιοπαλαιστή εργαζομενο του. Εκει γιατι δεν το βλέπεις? α ξεχασα ... αμα το κανει το λάθος και το δειξει ο εργαζόμενος μετα ζητω που κάηκε.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φιλε αμα εχεις μεινει μονος σου στο τραπεζι επειδή η άλλη σε παρατησε και έφυγε και ξέχασες το πορτοφολι σου στο αμαξι τι θα πεις στους σερβιτόρους? δεν θα ντραπεις? εκτος και αν του πεις ελα και εσυ μαζι μου αν θες μέχρι το αμαξι ..... και όλα αυτά επειδή η  μαλακω σηκωθηκε και εφυγε καλα εντάξει δεν θα με πειραζε η πορτοκαλαδα... θα την ειχα επικυρηξει. Οπου μετα την έβρισκα θα την έσκιζα με κάθε τροπο. Που μου έπαιξε τέτοια πουστια και σηκωθηκε και έφυγε.

Drama queen much? Θα σε έλεγα και υπερ-υπερβολικό αλλά τώρα τελευταία με τον Trump έχουν αλλάξει οι κλίμακες.

Επισης το που είμαι εγω επισκέπτης από τη στιγμη που δεν ενοχλώ κανεναν και δεν δημιουργω προβλήματα σε άλλους με τις γκομενοδουλειες μου δεν ενδιαφέρει κανεναν. B) Πιο πολύ δημιουργει πρόβλημα κάποιος που κλαθεται και γλειφει ολες τις απαράδεκτες (γιατι το βλέπω και στο φβ) και τον νοιάζει πως θα γαμησει μονο αυτοs. Μιλάμε για απαράδεκτες .... που μολις βάλουν μια φωτο βροχη τα λιγουρια από κάτω .... εισαι εκπληκτικος ανθρωπος λέει και που την ξέρεις ρε παπάρα? την έχεις γνωρισει μηπως?

Τύπε, εγώ δεν κρίνω ούτε εσένα ούτε άλλον από το γεγονός ότι είναι μπουρδελάκιας (να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους ε) και μόνο. Λέω απλώς ότι αυτό που κάνω, και που εσύ αξιώνεις ("δεν ενδιαφέρει κανέναν"), έχει δύο όψεις. Μπορώ λοιπόν, και το κάνω, να σε κρίνω από το γεγονός πως για τους άλλους (ή μάλλον, για τις άλλες) έχεις ΠΟΛΛΑ πράγματα να πεις χωρίς να τους έχεις γνωρίσει, από μισή ιστορία που άκουσες από κάποιον άγνωστο -- αλλά όταν πρόκειται για σένα, εκεί δεν πέφτει λόγος σε κανέναν έτσι;

Αυτά τα ολίγα! Θα συνεχίσεις σαφώς, αλλά τουλάχιστον μη δηλώνεις και υπερήφανος. Περί τής απόλυτης ξεφτίλας πρόκειται. Τόσης ξεφτίλας, ώστε θα έπρεπε αν μη τι άλλο να το κρατάς μυστικό...

Για τα πρακτικά να πω ότι παρόλο που υποθέτω ότι θα δυσκολευόμουν πολύ να βρω κοινό τόπο με κάποιον που είναι μπουρδελάκιας (ούτε καν δε γνωρίζω προσωπικά κανέναν δηλωμένο), διαφωνώ με την ξεφτίλα. For another discussion.

Εγω γνωρισει παρα πολλες που τους αρέσει αυτό που κάνουν και το γουστάρουν οποτε δεν υπάρχει καμια ενδειξη εκμετάλευσης.

Είναι αστείο και μόνο βάσει χαρακτήρα και εμπειριών να λες εσύ στον dee τι έχεις γνωρίσει (που αυτός αγνοεί ξερρρρωγώ) αλλά βασικά αυτό το σχόλιο είναι 100% υποκρισία. Όχι υποκρισία έχω γνωρίσει και σας λέω ψέματα εσκεμμένα, υποκρισία ναι κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι φέρνουν τις αγελάδες με φορτηγά και ναι ξέρω ότι τα φορτηγά φεύγουν φορτωμένα μπριζόλες, αλλά πραγματικά δεν έχω ιδέα τι γίνεται εκεί μέσα. Και μιας που είπα μπριζόλες, στρώσε τραπέζι έγιναν.

Ναι, υπάρχουν high class βίζιτες που κάνουν αυτό που κάνουν με χαρά και οι πιο τυχερές από αυτές μπορεί ποτέ τους να μη δουν ασχημάδες. Ναι, θεωρώ δικαίωμα του καθενός να πηδιέται με όποιον θέλει επι πληρωμή και δε μου πέφτει λόγος.

Αλλά δεν υπάρχει ένδειξη εκμετάλλευσης; Μόνο άμα δεν έχεις πάει ακόμα Λύκειο.

• Like 5
Δημοσ.

Που ξέρεις ρε φιλε ότι ο dee εχει περισσοτερες εμπειριες από μενα? δηλαδή επειδή δεν είμαι ο κλασσικος συμβατικος τυπάκος με την μακροχρονια σχέση ... τις βολτες και τις εκδρομές τα σαββατοκύριακα με τα άλλα ζευγαράκια της παρέας κτλπ κτλπ σημαινει ότι έχω λιγες εμπειριες? εσυ που ξέρεις τις εμπειριες μου? προφανως ο dee για να είναι τοσο απολυτος και να έχει τοσο κάθετη γνωμη για ολες δεν έχει πάει σε κάποια κυριλέ σκηνικά. Δεν μπορω να γράψω περισσοτερα γιατι το σαϊτ δεν ενδείκνυται και θα κλειδωθεί το θρεντ ή μπορει να φάω και μπάν.

Κατά τα αλλα χαιρομαι που συμφωνεις και εσυ ότι το πληρωμενο δεν είναι ξεφτιλα και για ποιο λογο να είναι βασικά? κάποιοι μπορει να βαριομαστε τα πολλά πολλα εγω εχω βαρεθεί τοσα χρονοα σε αυτή τη περιοδο που είμαι να κάθομαι να τρεχω πισω από ένα κοριτσάκι που θα μου κάνει την δυσκολη βασικα νομιζω ότι με υποτιμάει κιολας.

Επισης μολις δω χαριτωμένη κοπελιτσα να έχει ένα υφος λες και είναι η πριγκιπισσα της Ουαλιας ξενερώνω και μπλοκάρομαι στο να πάω να κάνω κινηση ακομα και αν μου αρέσει. Προφανως για να έχει τέτοιο υφος θεωρει ότι αμα δεν εισαι ξερω γω ο Ρουβάς μην πλησιάσεις καν ή αμα δεν εισαι της παρέας της ή τρεντι γυμνασμένος μετροσέξουαλ κλαρινογαμπρος και άλλα τέτοια.  Μαλακιες δηλαδή.

Όλα μοδες είναι στην Ελλάδα φιλε ..... οι γυναικες από τα 40 και μετά ξυπνάνε. Μέχρι τοτε απλα ακολουθουν ότι πει η παρέα τους ... και η μοδα. Οποτε οποιος είναι μοδάτος σαν και αυτές έχουν χημεια και ταιριάζουνε.

Drama queen much? Θα σε έλεγα και υπερ-υπερβολικό αλλά τώρα τελευταία με τον Trump έχουν αλλάξει οι κλίμακες.

Για τα πρακτικά να πω ότι παρόλο που υποθέτω ότι θα δυσκολευόμουν πολύ να βρω κοινό τόπο με κάποιον που είναι μπουρδελάκιας (ούτε καν δε γνωρίζω προσωπικά κανέναν δηλωμένο), διαφωνώ με την ξεφτίλα. For another discussion.

Είναι αστείο και μόνο βάσει χαρακτήρα και εμπειριών να λες εσύ στον dee τι έχεις γνωρίσει (που αυτός αγνοεί ξερρρρωγώ) αλλά βασικά αυτό το σχόλιο είναι 100% υποκρισία. Όχι υποκρισία έχω γνωρίσει και σας λέω ψέματα εσκεμμένα, υποκρισία ναι κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι φέρνουν τις αγελάδες με φορτηγά και ναι ξέρω ότι τα φορτηγά φεύγουν φορτωμένα μπριζόλες, αλλά πραγματικά δεν έχω ιδέα τι γίνεται εκεί μέσα. Και μιας που είπα μπριζόλες, στρώσε τραπέζι έγιναν.

Ναι, υπάρχουν high class βίζιτες που κάνουν αυτό που κάνουν με χαρά και οι πιο τυχερές από αυτές μπορεί ποτέ τους να μη δουν ασχημάδες. Ναι, θεωρώ δικαίωμα του καθενός να πηδιέται με όποιον θέλει επι πληρωμή και δε μου πέφτει λόγος.

Αλλά δεν υπάρχει ένδειξη εκμετάλλευσης; Μόνο άμα δεν έχεις πάει ακόμα Λύκειο.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ φταίω για την - μάλλον - παρανόηση. Δεν εξέφρασα σωστά το τι θεωρώ ξεφτίλα. Διευκρινίζω: Ξεφτίλα θεωρώ το να υπερηφανεύεσαι για τη συγκεκριμένη επιλογή σου. Το να την ακολουθείς, μπορεί και να σε κατατάσσει μεταξύ όσων βάζουν το ένστικτο ( «μού έχει φτάσει στο σαγόνι και δεν την παλεύω άλλο» ) μπροστά από το συναίσθημα και τη λογική. Όχι ότι αυτό το δικαιολογώ βέβαια, αλλά άλλος χαρακτηρισμός τού ταιριάζει πιθανότατα.  

προφανως ο dee για να είναι τοσο απολυτος και να έχει τοσο κάθετη γνωμη για ολες δεν έχει πάει σε κάποια κυριλέ σκηνικά.

Το προφανές είναι άλλο: Η φαντασίωσή σου, ότι το «κυριλέ σκηνικό», σημαίνει κάτι πιο ήπιο από εκμετάλλευση, ή κάτι διαφορετικό από το «αυτό είναι καλύτερο κομμάτι και μπορεί να πουληθεί πιο ακριβά». Είναι ωραία εκεί πάνω, ε; Πρέπει να απολαμβάνεις γαμάτη θέα...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ φταίω για την - μάλλον - παρανόηση. Δεν εξέφρασα σωστά το τι θεωρώ ξεφτίλα. Διευκρινίζω: Ξεφτίλα θεωρώ το να υπερηφανεύεσαι για τη συγκεκριμένη επιλογή σου. Το να την ακολουθείς, μπορεί και να σε κατατάσσει μεταξύ όσων βάζουν το ένστικτο ( «μού έχει φτάσει στο σαγόνι και δεν την παλεύω άλλο» ) μπροστά από το συναίσθημα και τη λογική. Όχι ότι αυτό το δικαιολογώ βέβαια, αλλά άλλος χαρακτηρισμός τού ταιριάζει πιθανότατα.  

Δεν είναι ξεφτιλα απλα δεν είναι κοινωνικά αποδεκτο στις περισσοτερες μεικτές παρέες και ειδικά σε αυτές που στελεχώνονται από ζευγαράκια. Επισης δεν είναι αποδεκτο από τις περισσοτερες γυναικες γιατι όπως καταλαβαίνεις νιώθουν ότι απορρίπτονται. Γενικά μιλάω τωρα όχι για μένα.

Απλα δεν μπορεις να καταλάβεις ότι ο Χ θέλει μια γυναικεια συντροφια, κάποιοι δεν μπορουν να βρουν καθολου ..... οποτε δεν πάνε εκει με την σκέψη ότι θα βρουν κοπελα που εξαναγκάζεται να κάνει κάτι τετοιο ... αλλα απλα ότι θέλουν να βρεθούν με μια γυναικα που τους αρέσει και να περάσουν καλα.

Ρατσιστης είναι οποιος θεωρει αυτή τους την επιλογή ξεφτιλα.

• Like 2
Δημοσ.

οποτε δεν πάνε εκει με την σκέψη ότι θα βρουν κοπελα που εξαναγκάζεται να κάνει κάτι τετοιο

Ναι...το γεγονός όμως ότι δεν κάνουν ...κακές σκέψεις, δεν ακυρώνει το γεγονός ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι εκδιδόμενες είναι θύματα trafficking. Ασχέτως δε τής σκέψης στη συγκεκριμένη στιγμή, ότι το ξέρουν είναι δεδομένο, όπως και το να κρύβονται πίσω απ' το δάχτυλό τους, είναι δικαίωμά τους. Οπότε ...καλά μαμίσια και όλα ζάχαρη!

Α και για να μην το ξεχάσω, επειδή αναφέρθηκες σε ταρίφες των €200,00 την ώρα νωρίτερα: Είμαι σίγουρος ότι αυτές επιλέγεις. Σε ζηλεύω για τον χουβαρντά τον εργοδότη σου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...