g_alkis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Το σχόλιό μου είναι εν γνώσει μου τελείως off-topic, αλλά δεδομένου τού ότι έχεις αναφερθεί υπερβολικά πολλές φορές στη συγκεκριμένη σου συνήθεια - ή οποία φυσικά δεν είναι μόνο δική σου, είναι πολλών, αλλά «φασούλι το φασούλι...» - θα σού πω κάτι που σαφώς το ξέρεις αν και δε φαίνεται να σ' απασχολεί, αντιθέτως το θεωρείς και ...μαγκιά: Σαφώς ενοχλείς και ακόμα σαφέστερα δημιουργείς πρόβλημα σε άλλους - και μάλιστα πολύ σοβαρό, τόσο ώστε δε γίνεται σοβαρότερο - με το χούι αυτό που εντελώς αυθαίρετα βαφτίζεις «γκομενοδουλειά» , λες και όντως ...έβγαλες γκόμενα με το συγκεκριμένο τρόπο. Ξέρεις πώς; Συντηρώντας τις προϋποθέσεις να διαιωνίζεται ένα από τα μεγαλύτερα και πιο απάνθρωπα εγκλήματα από καταβολής ανθρωπότητας: Αυτό τής εμπορίας και εκμετάλλευσης ανθρώπων (στις ...«γκόμενες» που λες, αναφέρομαι...) , η οποία υπάρχει, ακριβώς διότι υπάρχουν «πελάτες». Ελπίζω δε, να μη ζεις σε κανένα συννεφάκι γεμάτο ...ανεξάρτητες εργαζόμενες, που κάνουν ό,τι κάνουν επειδή το θέλουν/το χαίρονται/τσοντάρουν στο χαρτζιλίκι τους, διότι ούτε που περνά απ' το μυαλουδάκι σου το τι τις περιμένει, αν τολμήσουν να μην παρουσιάσουν αυτή την εικόνα, στον «αξιότιμο πελάτη που πλερώνει». Αυτά τα ολίγα! Θα συνεχίσεις σαφώς, αλλά τουλάχιστον μη δηλώνεις και υπερήφανος. Περί τής απόλυτης ξεφτίλας πρόκειται. Τόσης ξεφτίλας, ώστε θα έπρεπε αν μη τι άλλο να το κρατάς μυστικό... 2
Ψιτ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά, πριν απο 15 χρόνια τα γράφαμε αυτά: η πορνια ειναι λειτούργημα, το νταβατζιλίκι κι όλα τα υπόλοιπα γύρω απο αυτήν ειναι έγκλημα.
defacer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Που ξέρεις ρε φιλε ότι ο dee εχει περισσοτερες εμπειριες από μενα? δηλαδή επειδή δεν είμαι ο κλασσικος συμβατικος τυπάκος με την μακροχρονια σχέση ... τις βολτες και τις εκδρομές τα σαββατοκύριακα με τα άλλα ζευγαράκια της παρέας κτλπ κτλπ σημαινει ότι έχω λιγες εμπειριες? εσυ που ξέρεις τις εμπειριες μου? προφανως ο dee για να είναι τοσο απολυτος και να έχει τοσο κάθετη γνωμη για ολες δεν έχει πάει σε κάποια κυριλέ σκηνικά. Δεν μπορω να γράψω περισσοτερα γιατι το σαϊτ δεν ενδείκνυται και θα κλειδωθεί το θρεντ ή μπορει να φάω και μπάν. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι λες εμπειρίες και εννοείς πόσα μπούτια έπιασες είναι αρκετό, δε χρειάζεται να σχολιάσω άλλο. Εγώ εννοώ εμπειρία απ' τη ζωή και γενικά εύρος σκέψης, πράγματα που σίγουρα δεν περιμένω να βρω στον ορισμό του μικροαστού. Κατά τα αλλα χαιρομαι που συμφωνεις και εσυ ότι το πληρωμενο δεν είναι ξεφτιλα και για ποιο λογο να είναι βασικά? κάποιοι μπορει να βαριομαστε τα πολλά πολλα εγω εχω βαρεθεί τοσα χρονοα σε αυτή τη περιοδο που είμαι να κάθομαι να τρεχω πισω από ένα κοριτσάκι που θα μου κάνει την δυσκολη βασικα νομιζω ότι με υποτιμάει κιολας. Επισης μολις δω χαριτωμένη κοπελιτσα να έχει ένα υφος λες και είναι η πριγκιπισσα της Ουαλιας ξενερώνω και μπλοκάρομαι στο να πάω να κάνω κινηση ακομα και αν μου αρέσει. Προφανως για να έχει τέτοιο υφος θεωρει ότι αμα δεν εισαι ξερω γω ο Ρουβάς μην πλησιάσεις καν ή αμα δεν εισαι της παρέας της ή τρεντι γυμνασμένος μετροσέξουαλ κλαρινογαμπρος και άλλα τέτοια. Μαλακιες δηλαδή. Όλα μοδες είναι στην Ελλάδα φιλε ..... οι γυναικες από τα 40 και μετά ξυπνάνε. Μέχρι τοτε απλα ακολουθουν ότι πει η παρέα τους ... και η μοδα. Οποτε οποιος είναι μοδάτος σαν και αυτές έχουν χημεια και ταιριάζουνε. Κοίτα, το πληρωμένο δεν είναι ξεφτίλα αλλά μη λες μεγάλα λόγια γιατί το χτίσιμο της ζωής αποκλειστικά και μόνο γύρω από τη βόλεψη, το τι θα φάμε, και το τι θα γαμήσουμε, είναι. Keep telling yourself ότι το πρόβλημα ξεκινάει από τις γυναίκες και τα βάσανά σου θα λυθούν μονομιάς όταν θα είσαι 45 και θα βρεις την ξύπνια σαραντάρα ή όπως αλλιώς το σκέφτεσαι.
DDevil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Dee εγω πιστευω οτι οι πιο πολλες δεχονται να κανουν μια 5ετια την μπαζα τους και μετα εξαφανιζονται γυρνανε πισω δεν ειναι παντα τοσο τραγικα οσο νομιζεις σε καποιες περιπτωσεις ισχυουν οσα λες αλλα δεν μπορεις να ξερεις αρα δεν φταις. Κατα τα αλλα θα επρεπε η πολιτεια να ειναι πιο οργανωμενη να υπαρχουν νομιμα μαγαζια οπως στο εξωτερικο και με αποδειξη και ολα κομπλε. Καποιες κοινωνικες ομαδες πχ οι μεγαλυτεροι ανθρωποι μπορει να θελουν να πανε με καποια που τους αρεσει κ μικροτερη τους εξω δεν μπορουν να το κανουν χωρις να στιγματιστουν. Οσο για αυτο που ειπες με το χειρογλυκανο ξεχασε το δεν γινεται να εισαι 30 χρονων να ετυχρ 2-3 χρονια να μη βρηκες καποια και να μην εχεις παει με γυναικα εδω 2-3 μηνες κ μας πιανει τρελα.
defacer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Είναι αστείο και μόνο βάσει χαρακτήρα και εμπειριών να λες εσύ στον dee τι έχεις γνωρίσει (που αυτός αγνοεί ξερρρρωγώ) αλλά βασικά αυτό το σχόλιο είναι 100% υποκρισία. Όχι υποκρισία έχω γνωρίσει και σας λέω ψέματα εσκεμμένα, υποκρισία ναι κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι φέρνουν τις αγελάδες με φορτηγά και ναι ξέρω ότι τα φορτηγά φεύγουν φορτωμένα μπριζόλες, αλλά πραγματικά δεν έχω ιδέα τι γίνεται εκεί μέσα. Και μιας που είπα μπριζόλες, στρώσε τραπέζι έγιναν. Dee εγω πιστευω οτι οι πιο πολλες δεχονται να κανουν μια 5ετια την μπαζα τους και μετα εξαφανιζονται γυρνανε πισω δεν ειναι παντα τοσο τραγικα οσο νομιζεις σε καποιες περιπτωσεις ισχυουν οσα λες αλλα δεν μπορεις να ξερεις αρα δεν φταις. Επίτηδες να σου έλεγαν να το κάνεις ρε μαν δε θα το έκανες. Τι να πω. 4
visualizer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Οποιος παει σε μπουρδελακι για μενα ειναι απλα ειναι δυστιχισμενος ανθρωπακος χωρις αξιες ,μονο και μονο στην ιδεα οτι θα αγορασω εναν ανθρωπο για να ικανοποιησω τις ορεξεις μου ερχεται να ξερασω. 3
Alithinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Τι να πω βρε παιδιά εγώ δεν έχω πάει ποτέ με κάποια ιερόδουλη. Τη κοινωνική επέκταση του ζητήματος με τις κοπέλες δε τη γνωρίζω καλά. Αν όντως είναι όλες εξαναγκασμένες να το κάνουν με απειλές κτλπ ή το γουστάρουν. Και δεν ήταν αυτός να πω ο λόγος που δεν πήγα. Αλλά προσωπικά για εμένα θα το θεωρούσα άσχημο για τον εαυτό μου να πάω, γιατί δε μου αρέσουν τα ψεύτικα πράγματα, και σκέφτομαι το ότι το να πήγαινα θα ήταν σαν να έλεγα στον εαυτό μου "είσαι τόσο χάλιας που μόνο για τα λεφτά σου θα σου καθόταν κάποια". Και δεν νομίζω να είμαι χάλιας. Και ακόμα και αν είμαι και δεν το ξέρω, προτιμώ να μείνω μοναχικός, σαν να ασκώ ασκητική ζωή ένα πράγμα, από το να το κάνω αυτό. Είναι ταμπού για εμένα. Αυτό δε το λέω για να προσβάλλω κανέναν, αλλά για το τι θεωρώ για εμένα σωστό, και αναγνωρίζω και σέβομαι ότι άλλοι άνθρωποι μπορούν να έχουν διαφορετικά πράγματα που πιστεύουν ως καλά για τους εαυτούς τους. Από κει και πέρα μου έχουν πει κάποιοι ότι έχω πολύ υψηλά standards και ότι ζητάω το ιδανικό το οποίο ίσως και να μη το βρω ποτέ, κάποιοι μου 'χουν πει κιόλας "χώσου όπου βρεις και μην αφήνεις ευκαιρία να πάει χαμένη". Καταλαβαίνω το σκεπτικό τους αλλά δεν είναι του ύφους μου. Είμαι από κείνους που θέλουν αγαπούλες, αγκαλίτσες, ζουζουνίσματα, και να με εμπνέει πραγματικά το άλλο πρόσωπο, όχι να το δω τώρα, να το κάνουμε, και αύριο να χαθούμε λες και είμαστε 2 ξένοι. Δε ψάχνω ρηχά ξεπηδήματα αλλά κάτι 'βαθύ' που θα με κρατήσει, να νιώσω και το αίσθημα της συντροφικότητας το οποίο δε το βρίσκεις ούτε σε πορνεία, ούτε σε one night stands σε κλαμπάκια, και λοιπά αρπαχτοειδή τσιλιμπουρδίσματα. Κατά κύριο λόγο εμπόδιο μου είχε σταθεί στο παρελθόν η ντροπαλότητα και το άγχος, ο φόβος της απόρριψης, της αρνητικής κρίσης, κτλπ. Έτσι με όλες που βγήκα και έκανα κάτι ήταν γυναίκες που αυτές μου την έπεσαν και έκαναν το πρώτο βήμα, και όχι εγώ. Αλλά έχω κάνει σοβαρά βήματα να γίνω πιο θαρραλέος, μιας και ο τολμών νικά λένε. Δεν βοηθάει όμως και ο τρόπος που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες κάτι τέτοιο. Απ τις λίγες εμπειρίες μου είναι πολύ αυστηρές, και κάποιες φορές πιστεύω ότι φέρονται με πολύ λάθος τρόπο. Και αυτά δε τα λέω λόγο των απορρίψεων καθ' αυτών, αλλά λόγο των τρόπων που με απέρριψαν. Μπορείς πχ απλά να πεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι, και να συνεχίσουμε τη ζωή σαν να μη συναίβει τίποτα. Σαν να μη σου έδειξα ποτέ το ενδιαφέρον μου. Αν όμως θεωρήσεις οτιδήποτε και μου κόψεις και τη καλημέρα επειδή απλά σου είπα ότι νιώθω για σένα μια παραπάνω εκτίμηση, θα με πειράξει. Αν αρχίσεις να λες στις φίλες σου με ένα χαμόγελο και γεμάτη αυτοπεποίθηση "κοιτάξτε μου την έπεσε αυτός" για να κάνεις σόου αυτοεπίδηξης και στη συνέχεια πετάς μειωτικά του τύπου "δε θα μπορούσα εγώ να είμαι με έναν σαν και εσένα..." και άλλα τέτοια, για να με κάνεις να νιώσω άσχημα με τον εαυτό μου, τότε ναι, είναι λάθος τρόπος συμπεριφοράς. Απλά, λιτά, ευγενικά, εχέμυθα πες "συγνώμη αλλά δε μου αρέσεις" και θα σου βγάλω το καπέλο. Ουφφφ... Έλεος. Έκατσα να τα πω. Απέκτησα φοβία με το πέσιμο και για αυτό δεν την πέφτω εδώ και χρόνια, άσχετα αν από μέσα μου βράζω και καίγομαι, λόγο κακών εμπειριών που είχα στα πρώτα μου βήματα όταν ξεκίνησα να εκδηλώνω το ερωτικό μου ενδιαφέρον... Είναι αυτό που λεν, πως όποιος καεί μετά φυσά και το γιαούρτι... Αλλά κάνω προσπάθεια να το ξεπεράσω αυτό τώρα και να αρχίσω να τη 'πέφτω' γιατί αλλιώς θα μας πάρουνε τα χρόνια... 1
tritonas00 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Κατα τα αλλα θα επρεπε η πολιτεια να ειναι πιο οργανωμενη να υπαρχουν νομιμα μαγαζια οπως στο εξωτερικο και με αποδειξη και ολα κομπλε. Ναι, να σου στρωσουμε και κοκκινο χαλι, να περασουν στο next level οι κατα τα αλλα "γκομενοδουλειες"...
defacer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Οποιος παει σε μπουρδελακι για μενα ειναι απλα ειναι δυστιχισμενος ανθρωπακος χωρις αξιες ,μονο και μονο στην ιδεα οτι θα αγορασω εναν ανθρωπο για να ικανοποιησω τις ορεξεις μου ερχεται να ξερασω. Offtopic του κερατά, αλλά όπως το θέτεις ποιά η διαφορά με το να πληρώσεις κάποιον να έρθει να κάνει το ζογκλέρ στο πάρτι σου; Ή ακόμα και το σερβιτόρο; Ποιά η διαφορά με το να πληρώσεις οδηγούς να σε πάνε Έβερεστ μέχρι την κορυφή; 2
markoliaz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 αποψη μου ειναι ας κανει ο καθενας ο,τι θελει σε αυτον τον κοσμο, ετσι και αλλιως ολα ειναι σκατα τα τελευταια 40.000 χρονια στον πλανητη....μερικοι μιλατε σε αλλους λες και ειστε τιποτα διδασκαλοι, κοιταχτε λοιπον τα δικα σας, φιαξτε τα και μετα ισως και να μπορειτε να εχετε αποψη για καποιον αλλο εκει εξω! ο αλλος γουσταρει να πηγαινει επι πληρωμη, αλλος γουσταρει να ειναι μια ζωη το πιονι σε μια σχεση, αλλος γουσταρει να εχει 10 και να τiς κοροιδευει....αν εισαι εξυπνος δεν σε νοιαζει κανεις, δεν ασχολεισαι και κοιτας να χτισεις το δικο σου θεμα! οποτε αδικα σε τοσα ποστ μιλατε, ισα ισα που θα κλειδωθει αργα η γρηγορα.. Απέκτησα φοβία με το πέσιμο και για αυτό δεν την πέφτω εδώ και χρόνια, διαβασα ολο το ποστ σου, φιλε αργα η γρηγορα στην ζωη σου θα εχεις αυτο που ζητας, αρκει να κανεις μια ελαχιστη προσπαθεια..........οσοι ειναι πραγματικοι και αληθινοι σε αυτον τον κοσμο η υπαρξη τους δικαιωνει ακριβως την καταλληλη στιγμη! οποτε να εχεις τα ματια σου ανοιχτα! 1
Alithinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 1 μηνα μαζι μου να κανεις παρεα και θα σου φενονται ολες για πλακα και θα την πεφτεις σε οποια θες, οποια και να ειναι και θα την εχεις δικη σου....ο νομος της ελαχιστης προσπαθειας! Πολύ εντυπωσιακά όλα αυτά. Πότε ξεκινάμε τα μαθήματα δάσκαλε ?
visualizer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Offtopic του κερατά, αλλά όπως το θέτεις ποιά η διαφορά με το να πληρώσεις κάποιον να έρθει να κάνει το ζογκλέρ στο πάρτι σου; Ή ακόμα και το σερβιτόρο; Ποιά η διαφορά με το να πληρώσεις οδηγούς να σε πάνε Έβερεστ μέχρι την κορυφή;
bedazzled Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Πολύ εντυπωσιακά όλα αυτά. Πότε ξεκινάμε τα μαθήματα δάσκαλε ? Wingman ο δάσκαλος;
markoliaz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Πολύ εντυπωσιακά όλα αυτά. Πότε ξεκινάμε τα μαθήματα δάσκαλε ? το αλλαξα το ποστ μου μετα γιατι δεν μου αρεσε! δεν χρειαζεσαι μαθηματα, μια χαρα εισαι, απλα προσπαθησε να βλεπεις τα συναισθηματα σου καθε φορα οταν σου αρεσει καποια, αν πραγματικα σου αρεσει μεσα απο την καρδια σου τοτε θα εχεις ανταποκριση, το μυαλο δηλαδη να το υπολειτουργεις σε τετοιες καταστασεις...η καρδια παντα γνωριζει!!!!!!!
visualizer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 αποψη μου ειναι ας κανει ο καθενας ο,τι θελει σε αυτον τον κοσμο, ετσι και αλλιως ολα ειναι σκατα τα τελευταια 40.000 χρονια στον πλανητη....μερικοι μιλατε σε αλλους λες και ειστε τιποτα διδασκαλοι, κοιταχτε λοιπον τα δικα σας, φιαξτε τα και μετα ισως και να μπορειτε να εχετε αποψη για καποιον αλλο εκει εξω! ο αλλος γουσταρει να πηγαινει επι πληρωμη, αλλος γουσταρει να ειναι μια ζωη το πιονι σε μια σχεση, αλλος γουσταρει να εχει 10 και να τiς κοροιδευει....αν εισαι εξυπνος δεν σε νοιαζει κανεις, δεν ασχολεισαι και κοιτας να χτισεις το δικο σου θεμα! οποτε αδικα σε τοσα ποστ μιλατε, ισα ισα που θα κλειδωθει αργα η γρηγορα.. διαβασα ολο το ποστ σου, φιλε αργα η γρηγορα στην ζωη σου θα εχεις αυτο που ζητας, αρκει να κανεις μια ελαχιστη προσπαθεια..........οσοι ειναι πραγματικοι και αληθινοι σε αυτον τον κοσμο η υπαρξη τους δικαιωνει ακριβως την καταλληλη στιγμη! οποτε να εχεις τα ματια σου ανοιχτα! Οπως ειναι γνωστο η ελευθερια σου σταματαει εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου , στο θεμα μας οι περισσοτερες γυναικες που δουλευουν σε τετοια μερη ειναι θυματα .. σιγουρα μπορει να υπαρχει ενα ποσοστο που την βρισκει κανωντας αυτη την "δουλεια" για διαφορους λογους αλλα ειναι η μειοψηφια. Στηρiζοντας τετοια μερη εισαι συνεργος στην εκμεταλλευση και προσωπικα θεωρω πως μηδενιζει την ανθρωπινη αξια . Τεσπα εχουμε βγει τελειως off topic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις