countass Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Φυσικά την πήραν από μόνες τους, τι έκαναν, ρώτησαν "άντρα μου ΟΚ να σε χειραγωγώ ή έχεις κάποια αντίρρηση"; Καταλαβαίνω βέβαια το δικό σου σκεπτικό αλλά κανείς (άντρας/γυναίκα) δε ζητάει προκαταβολικά άδεια να είναι μαλάκας. Απλά φέρεται σα μαλάκας γιατί έτσι και βλέπουμε μετά τι αντιδράσεις θα υπάρξουν. Και οι αντιδράσεις δεν πρόκειται βέβαια να τον κάνουν άνθρωπο από μαλάκα, απλά του λες πάρε τη μαλακία που σε δέρνει και πήγαινέ την αλλού. Μιλάω για περιπτώσεις που συμβαίνει αυτό,όχι για την πρώτη φορά τους.Φυσικά και δε θα σου ζητήσουν την άδεια,αλλά αν αυτό είναι ο κανόνας,έχει περάσει από το στάδιο που λες,"πάρε τη μαλακία σου και αλλού" και έχει πάει στο "όλοι θέλουν να με εκμεταλλευτούν".Μιλάω για ελευθερία που δίνεται από τον άλλο,είτε άντρα είτε γυναίκα,γιατί υποθέτω ότι είναι ακόμα μαζί και συμβαίνει αυτό που συμβαίνει.Οι αντιδράσεις πιστεύω ότι σε κάνουν άνθρωπο,τουλάχιστον κάποιους,τουλάχιστον σε μικρό βαθμό,και δεν πρέπει να πάψω να ελπίζω σε κάτι τέτοιο.Δεν μπορείς ας πούμε να κάνεις ένα φασίστα άνθρωπο,ίσως μπορείς να τον κάνεις να σεβαστεί-συμμορφωθεί περισσότερο κάποια πράγματα.
defacer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μιλάω για περιπτώσεις που συμβαίνει αυτό,όχι για την πρώτη φορά τους.Φυσικά και δε θα σου ζητήσουν την άδεια,αλλά αν αυτό είναι ο κανόνας,έχει περάσει από το στάδιο που λες,"πάρε τη μαλακία σου και αλλού" και έχει πάει στο "όλοι θέλουν να με εκμεταλλευτούν".Μιλάω για ελευθερία που δίνεται από τον άλλο,είτε άντρα είτε γυναίκα,γιατί υποθέτω ότι είναι ακόμα μαζί και συμβαίνει αυτό που συμβαίνει.Οι αντιδράσεις πιστεύω ότι σε κάνουν άνθρωπο,τουλάχιστον κάποιους,τουλάχιστον σε μικρό βαθμό,και δεν πρέπει να πάψω να ελπίζω σε κάτι τέτοιο.Δεν μπορείς ας πούμε να κάνεις ένα φασίστα άνθρωπο,ίσως μπορείς να τον κάνεις να σεβαστεί-συμμορφωθεί περισσότερο κάποια πράγματα. Δε μπορώ να μη κάνω τη σκέψη πως αν διαβάσεις το παρόν thread από την αρχή θα δεις ότι υπάρχουν αρκετοί εδώ που έχουν δικαίωμα ψήφου εδώ και πολλά χρόνια, και παρόλα αυτά πιστεύουν ότι "όλες θέλουν να τους εκμεταλλευτούν". 1
deesnider Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) πχ σε ένα σπιτι που προσφέρουν υπηρεσίες αισθησιακου μασάζ όπως λένε .... και έχουν πάει αρκετοι από εμάς (κάποιοι και με τις κοπέλες τους -ναι υπάρχει και αυτή η οπτική-) που βλέπεις ότι οι γυναικες είναι στην ουσια τα αφεντικά εκει μέσα να είναι αιμχάλωτες.... μάλλον αιχμάλωτες του ευκολου χρηματος θα τις χαρακτηριζα γιατι εκει είναι επισκεψη και 60αρικο .... δεν είναι παρακμιακο μπορδελο του μεταξουργείου με 10 ευρω και 10 λεπτά χρονο και τους πακηδες να περιμενουν στην ουρα .... σου ειπα και χθες μιλάμε για κυριλέ καταστάσεις. Σε αυτά τα μπορδελα είναι δουλεια της αστυνομιας να κάνει εφοδους και να προσαγάγει άτομα για προανάκριση ειδικα αμα δεν έχουν χαρτια και είναι παράνομοι. Κάνεις αδύνατο το να σού απαντήσει κάποιος σοβαρά. Αφενός στα μασατζίδικα (νομίζεις ότι) βλέπεις εκδιδόμενες/αφεντικά - παρεμπιπτόντως, τα «κυριλέ» μέρη που λες και ξαναλές (ακριβά studio, massage κ.τ.λ.) είναι αυτά που ελέγχει η πιο σκληρή μαφία (οι «φτωχονταβατζήδες» τού Μεταξουργείου είναι αρσακειάδες μπροστά στα κυκλώματα που τα παίρνουν από τα μέρη αυτά) - αφετέρου, βγάζεις συμπεράσματα βάσει ...τιμοκαταλόγου! Θες μήπως να σου πω, πόσα από το εξηντάρι, ή ογδοντάρι, ή κατοστάρι, καταλήγουν στο πορτοφόλι αυτής που εσύ αποκαλείς «αφεντικό» , ή να το αφήσω μην τσούξουν τα αθώα ματάκια σου; Όσο για το θέμα «χαρτιά-παράνομοι» και λοιπά γραφικά, σε ποιους αναφέρεσαι για το αν έχουν χαρτιά; Στους αλλοδαπούς πελάτες, ή στις εκδιδόμενες; Αν εννοείς τις εκδιδόμενες, άντε επειδή με βρήκες στις καλές μου, να σού γκρεμίσω άλλο ένα ρομαντικό παραμυθάκι, από τα τόσα στα οποία πιστεύεις: Από το «σπιτάκι» τού Μεταξουργείου, μέχρι το πιο «κυριλέ» studio, τα ταξιδιωτικά έγγραφα των εκδιδόμενων, τα κρατούν οι διακινητές τους. Γιατί άραγε; Αφού για το κέφι τους το κάνουν οι κοπέλες και όποτε θελήσουν σταματούν και φεύγουν σαν ελεύθερα πουλιά...ή παίζει να μην είναι έτσι; Που να μάθεις δε, ότι στα «σπιτάκια» τού δεκάευρου, οι εκδιδόμενες πληρώνονται με σταθερό μισθό, είτε συνευρεθούν με 10, είτε με ...100 πελάτες στη βάρδια (αγγίζει-δεν αγγίζει το 800άρι μηνιαίως σήμερα...) ...Όχι, προς Θεού! Μην τυχόν υποψιαστείς ότι μέρος των εισπράξεων - τόσο στα «κυριλέ», όσο και στης Τρούμπας - καταλήγει στις κατάλληλες τσέπες προκειμένου να αποφεύγονται οι έλεγχοι... Το πώς τα ξέρω τα παραπάνω, γάμησέ το. Ούτε αποδείξεις πρόκειται ή είναι δυνατόν να σού δώσω, ούτε να τα δεχτείς είσαι υποχρεωμένος. Πάντως τής δουλειάς δεν είμαι... Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2017 από deesnider 7
opcorsa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 τυποι παιζει κανενας τροπος να χωθει κανεις -χωρις επιπτωσεις- σε περιβαλλον δουλειας? ιδεες?
visualizer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 τυποι παιζει κανενας τροπος να χωθει κανεις -χωρις επιπτωσεις- σε περιβαλλον δουλειας? ιδεες? Να γινεις αφεντικο.
opcorsa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Να γινεις αφεντικο. δυσκολο τυπε, δεν θελω να κατσω και πολυ, εχω δυνατοτερους στοχους... απλα δεν θελω να μου πει το αφεντικο, δεν φτανει που σε πληρωνουμε , θα μας βατεψεις και τις υπαλληλους?
countass Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δε μπορώ να μη κάνω τη σκέψη πως αν διαβάσεις το παρόν thread από την αρχή θα δεις ότι υπάρχουν αρκετοί εδώ που έχουν δικαίωμα ψήφου εδώ και πολλά χρόνια, και παρόλα αυτά πιστεύουν ότι "όλες θέλουν να τους εκμεταλλευτούν". Γι'αυτό δεν είναι να απορείς πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο στην Ελλάδα.Και πάλι όμως δεν κατηγορώ αυτούς.Υπάρχει προπαγάνδα από διαβασμένους ανθρώπους,και μεθοδευμένη προσπάθεια υποκίνησης της κοινής γνώμης,δεκαετίες τώρα,σε όλο τον κόσμο.Οι εξουσίες συνεργάζονται,και μαθαίνουν η μία απ'την άλλη,εμείς όμως,ειδικά στην Ελλάδα είναι σαν κάθε γενιά να ξεκινάει από το 0.
sargio01 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 τυποι παιζει κανενας τροπος να χωθει κανεις -χωρις επιπτωσεις- σε περιβαλλον δουλειας? ιδεες? Μια συμβουλή, μην επιδιώκεις το ερωτικό στην εργασία.Η εξαίρεση κολλάει μόνο στην περίπτωση που προκύψει σε βάθος χρόνου (δηλαδή να γίνει μόνο του που έλεγε και ο φίλος μου ο Δάντης ) 2
opcorsa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μια συμβουλή, μην επιδιώκεις το ερωτικό στην εργασία. Η εξαίρεση κολλάει μόνο στην περίπτωση που προκύψει σε βάθος χρόνου (δηλαδή να γίνει μόνο του που έλεγε και ο φίλος μου ο Δάντης ) ισχυει φιλε... φαντασου ειμαι ο μονος αναμεσα σε 25-30 γυναικες, αλλα αν το plan κανει backfire πως θα δουλευουμε -συνεργαζομαστε μετα την χυλοπιτα... ασε που τις βλεπω και πολλες ωρες την ημερα , και απο αποψη ωρων αλληλεπιδρασης ειναι "σαν" να τα εχουμε.. οτι γινει ας γινει
Oroku Saki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Really?? Τα ιδια σκατα ειμαστε γυναικες και αντρες ..μην το ψαχνεις Ναι αληθεια λεω. Αυτο ελειπε να κοιταω την εμφανιση. Ας ειναι και η πιο ασχημη γυναικα του κοσμου δεν με νοιαζει. Αν ειναι καλος ανθρωπος πιστη σε εμενα περναμε καλα μαζι εχουμε καποια κοινα χομπι και ενδιαφεροντα αυτα ειναι που εχουν σημασια σε μια σχεση. Οχι η εμφανιση? Καταλαβες? 1
sargio01 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ισχυει φιλε... φαντασου ειμαι ο μονος αναμεσα σε 25-30 γυναικες, αλλα αν το plan κανει backfire πως θα δουλευουμε -συνεργαζομαστε μετα την χυλοπιτα... ασε που τις βλεπω και πολλες ωρες την ημερα , και απο αποψη ωρων αλληλεπιδρασης ειναι "σαν" να τα εχουμε.. οτι γινει ας γινει Θα ανακατευτείτε, στο λέω. (το να έρθει χυλόπιτα δεν έχει να κάνει) Αν τώρα καίγεσαι για αυτήν που έχεις στον νου σου, τότε απλά φτιάξε κλίμα ώστε να κρατήσετε επαφές και αφού αλλάξεις δουλειά(όπως είπες) και της χώνεσαι τότε. Άνετος κι ωραίος 1
bedazzled Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ναι αληθεια λεω. Αυτο ελειπε να κοιταω την εμφανιση. Ας ειναι και η πιο ασχημη γυναικα του κοσμου δεν με νοιαζει. Αν ειναι καλος ανθρωπος πιστη σε εμενα περναμε καλα μαζι εχουμε καποια κοινα χομπι και ενδιαφεροντα αυτα ειναι που εχουν σημασια σε μια σχεση. Οχι η εμφανιση? Καταλαβες? Γυναικοδιώχτης Νο2 (Νο1 η απελπισία). Καμία δεν θέλει να είναι η τελευταία επιλογή για κάποιον. Μάθε να είσαι selective (ή τουλάχιστον δώσε την εντύπωση ότι είσαι)... όχι ότι χτυπάς ό,τι κινείται. 1
louilouiCK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Κατακριτέο είναι σίγουρα αυτό το φαινόμενο:
Ishmael Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 υπάρχουν αρκετοί εδώ που έχουν δικαίωμα ψήφου Ακόμα έχουν σημασία οι εκλογές για σένα; Last time I checked όλοι οι πολιτικοί είναι όμοιοι γιατί έχουν τα ίδια αφεντικά (hint: όχι εμάς). τυποι παιζει κανενας τροπος να χωθει κανεις -χωρις επιπτωσεις- σε περιβαλλον δουλειας? ιδεες? Μην χέζεις εκεί που τρως. Το πώς τα ξέρω τα παραπάνω, γάμησέ το. Ούτε αποδείξεις πρόκειται ή είναι δυνατόν να σού δώσω, ούτε να τα δεχτείς είσαι υποχρεωμένος. Πάντως τής δουλειάς δεν είμαι... Φυσικά και δεν δίνεις στοιχεία γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία για τα φαντάσματα που βλέπεις. Ο DDevil σου λέει ότι το έχει ψάξει, ότι πάει σε κυριλέ, κτλ. και εσύ επιμένεις ότι όλα τα μπουρδέλα και όλες οι βίζιτες συνδέονται με sex trafficking. Παρόλο που και εγώ ξέρω από δικό μου άτομο ότι πολλές γυναίκες του επαγγέλματος το ασκούν οικειοθελώς, τα ανέκδοτα του καθενός μας δεν αποτελούν στοιχεία. Και τα στοιχεία όχι απλά σε διαψεύδουν αλλά λένε ότι χειρότεροι εχθροί των εκδιδόμενων είναι οι αστυνομικοί, όχι οι σωματέμποροι. 1 2 3 2
deesnider Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Φυσικά και δεν δίνεις στοιχεία γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία για τα φαντάσματα που βλέπεις. Ο DDevil σου λέει ότι το έχει ψάξει, ότι πάει σε κυριλέ, κτλ. και εσύ επιμένεις ότι όλα τα μπουρδέλα και όλες οι βίζιτες συνδέονται με sex trafficking. Παρόλο που και εγώ ξέρω από δικό μου άτομο ότι πολλές γυναίκες του επαγγέλματος το ασκούν οικειοθελώς, τα ανέκδοτα του καθενός μας δεν αποτελούν στοιχεία. Και τα στοιχεία όχι απλά σε διαψεύδουν αλλά λένε ότι χειρότεροι εχθροί των εκδιδόμενων είναι οι αστυνομικοί, όχι οι σωματέμποροι. 1 2 3 Ναι...και επειδή μού λέει κάτι, κάποιος που έχει αναγάγει τη μπουρδελότσαρκα σε σκοπό ζωής (ή, μάλλον, σε αναγκαία λύση...) και παραμυθιάζει τον εαυτό του για το πόσο μάγκας είναι, θα πάρω εγώ πίσω όσα έχω δει κι έχω μάθει μια ολόκληρη ζωή σε μέρη και από ανθρώπους τους οποίους, εσύ κι ο ντιντέβιλ παρέα, αν συναντούσατε ποτέ, θα λερώνατε τα μποξεράκια σας στην πρώτη ανταλλαγή βλεμμάτων, ούτε καν συναναστροφή και θα παλεύατε να χωνέψετε τη μαγκιά που κατάπιατε. Άσε μας παλικαράκι μου, που θες και στοιχεία στο forum. Εσύ πίστευε ότι δεν υπάρχουν. Δική μου δουλειά είναι ν' ασχολούμαι με το κενό στο κεφάλι τού κάθε τυχαίου; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2017 από deesnider 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις