Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

dee εντάξει φιλε πιο ψυχραιμα .... μην ταράζεσαι. Ο καθενας εχει τη γνωμη του.

Αλλα θα πρέπει καποια στιγμη να μας πεις τι σημαινει μαγκιά .... το να βλέπει κάποια κάποιον και να τον επιλέγει επειδή απλά είναι εμφανισημος? γιατι μη μου πεις ότι πιστευεις στα παραμυθια ότι κάποια κοιτάει χαρακτήρα. Εμφάνιση κοιτάνε ολοι και ολες εξαρχής. Οποτε η μαγκια σε αυτό που είναι? μαγκια είναι να καταφερεις να την κρατησες μετά εκει συμφωνω. Οντως είναι μαγκιά.

Προσεξε όμως τι λες γιατι αναφέρεσαι σε μεγάλο κομμάτι του πληθυσμου που καταφευγει σε αυτά για πολλους λογους. Και κάποιοι ουτε θα στο πουν ποτε είναι υπεράνω υποψίας.

• Like 3
Δημοσ.

dee εντάξει φιλε πιο ψυχραιμα .... μην ταράζεσαι. Ο καθενας εχει τη γνωμη του.

Αλλα θα πρέπει καποια στιγμη να μας πεις τι σημαινει μαγκιά .... το να βλέπει κάποια κάποιον και να τον επιλέγει επειδή απλά είναι εμφανισημος? γιατι μη μου πεις ότι πιστευεις στα παραμυθια ότι κάποια κοιτάει χαρακτήρα. Εμφάνιση κοιτάνε ολοι και ολες εξαρχής. Οποτε η μαγκια σε αυτό που είναι? μαγκια είναι να καταφερεις να την κρατησες μετά εκει συμφωνω. Οντως είναι μαγκιά.

Η κάθε μία και ο κάθε ένας, επιλέγουν ή απορρίπτουν με όποιο κριτήριο κάνουν κέφι και δε δίνουν σε κανέναν λογαριασμό, ούτε οφείλουν σε κανέναν την όποια εξήγηση. Ένα το κρατούμενο.

Σε παραμύθια προφανώς και δεν πιστεύω, οπότε δεν πιστεύω στην καθολική ισχύ αυτού που λες, σχετικά με το αν κάποια κοιτάει χαρακτήρα, αλλά και σχετικά με το αν κάποιος κοιτάει ή όχι το χαρακτήρα τής γυναίκας πριν το πέσιμο, αντί να χαλβαδιάζει μπαλκόνια και οπίσθια...εκτός κι αν εσύ εμβαθύνεις στο χαρακτήρα και το μορφωτικό επίπεδο πριν κάνεις κίνηση και σ' έχω παρεξηγήσει, αν και απ' όσα γράφεις κατά καιρούς, τείνω προς το «αποκλείεται»...πάει και το δεύτερο κρατούμενο.

Επί τής ουσίας όμως, στην παρέμβασή μου με παράθεση δικού σου post, αναφέρθηκα και έκανα κριτική, σαφώς και συγκεκριμένα, σ' αυτό που νωρίτερα βάφτισες με περίσσια άνεση «χόμπι», ενώ πρόκειται καθαρά για συμμετοχή και ενίσχυση προκειμένου να συνεχίζει να υφίσταται ένα έγκλημα. Δεν ασχολήθηκα με το αν και πόσο συχνά σε επιλέγουν ή σε απορρίπτουν, ούτε με το αν θεωρείς τα κριτήριά τους σωστά. Αυτό είναι δικό τους και δικό σου θέμα.

Όσο για το «τι είναι μαγκιά»...το μόνο που κάνω, είναι να ξεχωρίζω εν προκειμένω το «τι δεν είναι». Δε συντάσσω λεξικό.

(Α, παρεμπιπτόντως: Δεν ταράζομαι καθόλου. Αυτό είναι το ύφος μου, όταν αποφασίζω να απαντήσω σε ανοησίες όπως τού τυπάκου προηγουμένως. Μη μπερδεύεσαι. )

• Like 3
Δημοσ.

Ναι...και επειδή μού λέει κάτι, κάποιος που έχει αναγάγει τη μπουρδελότσαρκα σε σκοπό ζωής (ή, μάλλον, σε αναγκαία λύση...) και παραμυθιάζει τον εαυτό του για το πόσο μάγκας είναι

Από ad hominem καλά τα πας, από επιχειρήματα με στοιχεία όχι και τόσο. Εσύ και εγώ μπορεί να μην γουστάρουμε τη μπουρδελότσαρκα αλλά το τι κάνουν οι άλλοι, εφόσον δεν στηρίζουν σωματεμπόριο, είναι δική τους δουλειά και δεν μας πέφτει λόγος.

από ανθρώπους τους οποίους, εσύ κι ντιντέβιλ παρέα, αν συναντούσατε ποτέ, θα λερώνατε τα μποξεράκια σας στην πρώτη ανταλλαγή βλεμμάτων, ούτε καν συναναστροφή και θα παλεύατε να χωνέψετε τη μαγκιά που κατάπιατε.

Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Χίλια δαγκώματα ψύλλου είναι χειρότερα από ένα δάγκωμα τίγρης.

Εσύ πίστευε ότι δεν υπάρχουν.

Α τώρα μετακινείς τα δοκάρια. Φυσικά και υπάρχουν και είμαστε όλοι εναντίον αλλά όσο υπάρχουν ατιμώρητοι έχοντες (aka 1% ή ελίτ) που τους νοιάζει μόνο το χρήμα και παθητικοί μη έχοντες που δεν κάνουν τίποτα για αυτό, τόσο θα διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση.

Δημοσ.

Η κάθε μία και ο κάθε ένας, επιλέγουν ή απορρίπτουν με όποιο κριτήριο κάνουν κέφι και δε δίνουν σε κανέναν λογαριασμό, ούτε οφείλουν σε κανέναν την όποια εξήγηση. Ένα το κρατούμενο.

Δεν δίνουν σε κανένα λογαριασμό ούτε οφείλουν εξήγηση σωστό.

Αλλά ο μοναδικός λόγος απόρριψης ή αποδοχής ειναι η εμφάνιση όλα τα άλλα ειναι είτε συνειδητές είτε υποσυνειδητες δικαιολογίες...

Πχ τυχαίο σενάριο μια γκόμενα μπορεί να πει στις φίλες της ότι τελικά δεν έγινε τιποτα με τον χ τύπο που της την έπεσε ή που βγήκαν έξω πχ γιατι ήταν πολύ λιγούρης...

αυτό ειναι δικαιολογία επειδή δεν της άρεσε ο τύπος εμφανισιακά αν της άρεσε η ίδια ακριβώς συμπεριφορά (μιλάμε για νορμάλ καταστάσεις όχι ενα βήμα πριν τον βιασμό) θα ερμηνεύονταν απο την κοπέλα το ραντεβού ήταν τέλειο και ο τύπος ήταν μπρουτάλ και αυθεντικό αρσενικό ξέρει να διεκδικεί! 

Το παράδειγμα ειναι με κοπέλα αλλά το ίδιο ισχύει με τους άντρες 

• Like 1
Δημοσ.

dee με την ιδια λογική και ολος ο υπολοιπος κοσμος συντηρει με την σειρά του ένα καρο αντιστοιχα εγκληματα.

Σκοτωνει τα ζώα για να τα φάει

Σκοτώνει τα σπάνια ζωα για να φοράει τις γουνες τους

Παιρνει ακριβα προϊοντα τεχνολογιας που φτιάχνονται σε εργοστασια που δουλευουν σκλάβοι

Επισης οσοι δουλευουν σε καπνοβιομηχανιες δουλευουν και συντηρουν αρρώστιες που προέρχονται από το τσιγαρο οσοι δουλευουν σε σουβλατζίδικα το ιδιο ... σε μπεργκεραδικα το ιδιο κ.ο.κ.

Το πληρωμένο σεξ σε πειραξε μετά .... που για πολλους είναι από τις πιο δικαιες και ξεκάθαρες συναλλαγες. Οποιος δει κάτι περιεργο ειτε σημάδια ειτε νευρικη συμπεριφορά μπορει να το καταγγειλει. Οι γυναικες που εσυ θεωρεις αβουλα πλάσματα και αιχμάλωτες έχουν σωματειο και προεδρο ακομα!

Δημοσ.

Από ad hominem καλά τα πας, από επιχειρήματα με στοιχεία όχι και τόσο. Εσύ και εγώ μπορεί να μην γουστάρουμε τη μπουρδελότσαρκα αλλά το τι κάνουν οι άλλοι, εφόσον δεν στηρίζουν σωματεμπόριο, είναι δική τους δουλειά και δεν μας πέφτει λόγος.

Δεν είσαι χαζός, έτσι; Ρωτάω για να ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω...

...δε μού λες; Αν δεν αγόραζε κανένας κλεμμένα κινητά/μηχανάκια/αυτοκίνητα, θα είχαν δουλειά ή λόγο ύπαρξης αυτοί που τα κλέβουν για να τα πουλήσουν; Μού εξηγείς σε παρακαλώ το λόγο για τον οποίο, αν δεν πήγαινε κανένας με εκδιδόμενες, θα συνέχιζε να υπάρχει σωματεμπορία; Μπας και καταλάβω δηλαδή, πού εντοπίζεις τη διαφορά και πού βλέπεις το «δεν στηρίζουν σωματεμπορία οι πελάτες».

Αν δε μπορέσεις να το κάνεις, μάλλον οφείλεις να παραδεχθείς ότι το τραβάει κι ο δικός σου οργανισμός σου το ad hominem (Ασχέτως τού ότι δεν επιτέθηκα προσωπικά σε κανέναν στο post όπου μού το χρέωσες. Μια, κατά την άποψή μου, κατάπτυστη πρακτική κατέκρινα, δεν την είπα σε οποιονδήποτε επειδή δε γουστάρω τη φάτσα του...)

Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Χίλια δαγκώματα ψύλλου είναι χειρότερα από ένα δάγκωμα τίγρης.

Άνθρωπο να τρώει πέντε σφαίρες στον κορμό και, αντί να την κάνει για τόπους χλοερούς (ή, έστω, να πέσει κάτω) , να τραβάει πιστόλι, να ξαπλώνει δυο-τρεις και να φεύγει οδηγώντας μοτοσυκλέτα, έχεις δει; Εγώ έχω δει...μπροστά στα μάτια μου (βέβαια εσύ μπορείς να το αμφισβητήσεις, αλλά δε θα τα βάψω μαύρα κιόλας...). Σ' αυτόν αναφερόμουν όταν έλεγα για λερωμένα μποξεράκια. Πώς τις κόβεις τις πέντε σφαίρες; Πιο κοντά στο δάγκωμα των χιλίων ψύλλων, ή τής τίγρης; Θες να σού πω και τ' όνομά του; Μακαρίτης είναι εδώ και κάποια χρόνια (μια πενταετία μετά το σκηνικό αυτό και για άλλο λόγο, αλλά πάλι «γαζωμένος» ) , αλλά αν επιμένεις... 

Φυσικά και δεν δίνεις στοιχεία γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία για τα φαντάσματα που βλέπεις.

Α τώρα μετακινείς τα δοκάρια. Φυσικά και υπάρχουν...

Έλεγες κάτι για κάποιον που ...μετακινεί δοκάρια;

dee με την ιδια λογική και ολος ο υπολοιπος κοσμος συντηρει με την σειρά του ένα καρο αντιστοιχα εγκληματα.

Σκοτωνει τα ζώα για να τα φάει

Ο παραλληλισμός με τη θανάτωση των ζώων τα οποία γεννιούνται και εκτρέφονται για το συγκεκριμένο σκοπό, δεν είναι ούτε για γέλια. Αν καταδέχεται κάποιος άλλος να υποβιβάσει σε τέτοιο βαθμό τη νοημοσύνη του, ώστε να σού εξηγήσει το γιατί, ας το κάνει. Εγώ ντρέπομαι τον εαυτό μου να το κάνω...

Σκοτώνει τα σπάνια ζωα για να φοράει τις γουνες τους

Παιρνει ακριβα προϊοντα τεχνολογιας που φτιάχνονται σε εργοστασια που δουλευουν σκλάβοι

Επισης οσοι δουλευουν σε καπνοβιομηχανιες δουλευουν και συντηρουν αρρώστιες που προέρχονται από το τσιγαρο οσοι δουλευουν σε σουβλατζίδικα το ιδιο ... σε μπεργκεραδικα το ιδιο κ.ο.κ.

Σού είπε κάποιος ότι αυτά τα εγκρίνω, ή το συμπέρανες επειδή δεν τα ανέφερα στη συγκεκριμένη κουβέντα; Μήπως να απαριθμήσω και όλα τα υπόλοιπα που δεν εγκρίνω, σχετικά και άσχετα με το θέμα, επειδή εσύ ψάχνεις να πιαστείς απ' όπου να 'ναι;

Το πληρωμένο σεξ σε πειραξε μετά .... που για πολλους είναι από τις πιο δικαιες και ξεκάθαρες συναλλαγες.

Όχι «από». Η πλέον δίκαιη και ξεκάθαρη συναλλαγή είναι. Παραβλέποντας τη «λεπτομέρεια» - αλλά σε λεπτομέρειες θα κολλάμε τώρα; - ότι ο πελάτης συναλλάσσεται με έναν νταβατζή και όχι με την κοπέλα πάνω στην οποία βγάζει τ' απωθημένα του. Εσύ βέβαια, συνεχίζεις να φαντασιώνεσαι ότι, αφού μιλάς απευθείας με την κάθε δύστυχη, είναι αυτή που κάνει κουμάντο...

Οποιος δει κάτι περιεργο ειτε σημάδια ειτε νευρικη συμπεριφορά μπορει να το καταγγειλει.

Εντάξει, δεν έχεις ελπίδα. Καλή συνέχεια...

• Like 5
Δημοσ.

Οι Ελληνίδες ή κατα το κοινό Ελεϊνίδες, έχουν σοβαρά προβλήματα ψώνιου. Ατυχώς, η συμπεριφορά αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στις μανάδες τους.

Ακολουθούν την αρχή: "Τρίχα απο μουνί, τραβάει καράβι"..!

Το βλέπω κάθε μέρα.... σπίτι μου..!!

2017 έχουμε, είναι δυνατόν να υπάρχει ακόμη τρίχα εκεί κάτω;

• Like 3
Δημοσ.

Ο παραλληλισμός με τη θανάτωση των ζώων τα οποία γεννιούνται και εκτρέφονται για το συγκεκριμένο σκοπό, δεν είναι ούτε για γέλια. Αν καταδέχεται κάποιος άλλος να υποβιβάσει σε τέτοιο βαθμό τη νοημοσύνη του, ώστε να σού εξηγήσει το γιατί, ας το κάνει. Εγώ ντρέπομαι τον εαυτό μου να το κάνω...

Σού είπε κάποιος ότι αυτά τα εγκρίνω, ή το συμπέρανες επειδή δεν τα ανέφερα στη συγκεκριμένη κουβέντα; Μήπως να απαριθμήσω και όλα τα υπόλοιπα που δεν εγκρίνω, σχετικά και άσχετα με το θέμα, επειδή εσύ ψάχνεις να πιαστείς απ' όπου να 'ναι;

Όχι «από». Η πλέον δίκαιη και ξεκάθαρη συναλλαγή είναι. Παραβλέποντας τη «λεπτομέρεια» - αλλά σε λεπτομέρειες θα κολλάμε τώρα; - ότι ο πελάτης συναλλάσσεται με έναν νταβατζή και όχι με την κοπέλα πάνω στην οποία βγάζει τ' απωθημένα του. Εσύ βέβαια, συνεχίζεις να φαντασιώνεσαι ότι, αφού μιλάς απευθείας με την κάθε δύστυχη, είναι αυτή που κάνει κουμάντο...

Εντάξει, δεν έχεις ελπίδα. Καλή συνέχεια...

Ένα λέπτο ... δεν το καταλαβα αυτο γιατι τα ζώα να εκτρέφονται για αυτο τον σκοπο? γιατι ειναι για γέλια? μάλλον επειδη δεν σε συμφέρει. Ειναι έγκλημα και αυτο και αμα τρως κρέας συντηρεις και εσυ με την λογική σου τον σφαγέα μιας ψυχής - ζωής. Εκει δεν σε ενοχλει ε? στο θρεντ του αντι φιτνεσ δεν σε εχω δει ποτε να το σχολιάζεις αυτο.

Οποτε πριν βγει κάποιος να κάνει τον τιμητή της ηθικής καλυτερα να κοιτάξει πρωτα τον εαυτο του.

Δημοσ.

Μετονομασία thread: Αποτυχημενα πρωτα ραντεβου σε μπουρδελα

Μπαα...καν`το καλύτερα : Εκτροφή ζώων και πούλημα κρέατος στα super market ή σφάξιμο αλεπούδων και πώληση γουναρικών... :-D

Δημοσ.

Καταρχήν ποιός σου είπε οτι ο πελάτης συναλλάσσεται απαραίτητα με εναν νταβατζή; μπορεί να συναλλάσσεται απευθείας με την κοπέλα ή με μια κυρία που διαχειρίζεται τον χώρο εργασίας. Είτε θες να το πιστέψεις είτε όχι υπάρχουν αρκετές κοπέλες που θέλουν να κάνουν αυτό το επάγγελμα δεν ειναι όλες προϊόν βίαιης απαγωγής και βιασμού κολλημένες στον εφιάλτη της πορνείας απο τους δυνάστες τους όπως βλέπεις στις ταινίες. 

Τέλος τι πάει να πει νταβατζής; μια υποκατηγορία αυτής της ομάδας ειναι λαθρέμποροι λευκής σαρκός κτλ και ναι εντάξει αυτό το καταδικάζω αλλά επίσης αυτό βγάζει και μάτι δηλαδή φαίνεται με τι είδους επιχείρηση συναλλάσσεσαι...

Όπως μπορείς να ξεχωρίσεις το εστιατόριο απο την βρόμικη καντίνα έτσι μπορείς να ξεχωρίσεις τους χώρους που δραστηριοποιούνται τέτοιοι νταβατζήδες και κανονικοί...

Ο Νταβατζής δεν ειναι τίποτα άλλο παρα υπάλληλος ή συνεργάτης ! σκοπός του ειναι να παρέχει προστασία στην κοπέλα (απο τρελούς που νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με ζώα επιδή ειναι nooμπάδες και νομίζουν ότι βρίσκονται σε ταινία ή επειδή ειναι γενικά ανώμαλοι και θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν μέχρι κουτοπόνηρους που νομίζουν ότι στο τέλος μπορουν να την βγάλουν τζάμπα) και να διαχειρίζεται τις επισκέψεις της.

Πολλές φορές συμβαίνει να ειναι και σε σχέση η ακόμη και παντρεμένος με την επαγγελματία ή ακόμη και συγγενής...

Μην τα κάνουμε όλα extreme σενάρια απο το Χόλιγουντ

και ειδικά εδώ στην Ελλάδα τα πράματα ειναι πολύ πιο ήμερα...

Δημοσ.

Αν δεν αγόραζε κανένας κλεμμένα κινητά/μηχανάκια/αυτοκίνητα, θα είχαν δουλειά ή λόγο ύπαρξης αυτοί που τα κλέβουν για να τα πουλήσουν; Μού εξηγείς σε παρακαλώ το λόγο για τον οποίο, αν δεν πήγαινε κανένας με εκδιδόμενες, θα συνέχιζε να υπάρχει σωματεμπορία; Μπας και καταλάβω δηλαδή, πού εντοπίζεις τη διαφορά και πού βλέπεις το «δεν στηρίζουν σωματεμπορία οι πελάτες».

Αυτοί που κλέβουν για να πουλήσουν το κάνουν λόγω έλλειψης εισοδήματος. Δηλαδή αιτία του προβλήματος είναι η φτώχεια και η ανεργία. Μπερδεύεις το σύμπτωμα (κλοπή) με την αιτία (φτώχεια). Παρομοίως και με τα θηλυκά που επιλέγουν το δρόμο του trafficking. Αν δεν τις ανάγκαζε η φτώχεια και η έλλειψη εναλλακτικής να το κάνουν, δεν θα το έκαναν. Έχω παραθέσει στοιχεία τα οποία και επικαλούμαι ενώ εσύ μιλάς στον αέρα. Συνεχίζεις να ισχυρίζεσαι ότι όλες οι βίζιτες είναι θύματα σωματεμπόρων (btw υπάρχουν και γυναίκες σωματέμποροι και τσατσάδες) ενώ τα στοιχεία που παρέθεσα διαψεύδουν αυτόν το μύθο. Υπάρχουν πολλές γυναίκες στο χώρο που γουστάρουν τη δουλειά και σίγουρα την προτιμούν από μονότονες, μηχανικές δουλειές που πληρώνουν λιγότερο. Το ότι ο κάθε DDevil στηρίζει το σωματεμπόριο ενώ επιλέγει αυτόνομες γυναίκες είναι αντίφαση.

Άνθρωπο να τρώει πέντε σφαίρες στον κορμό και, αντί να την κάνει για τόπους χλοερούς (ή, έστω, να πέσει κάτω) , να τραβάει πιστόλι, να ξαπλώνει δυο-τρεις και να φεύγει οδηγώντας μοτοσυκλέτα, έχεις δει;

Υπάρχουν και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα αν τα έχεις ακουστά. Η θωράκιση σώματος καλύπτει τον κορμό και έτσι συστήνεται στους αστυνομικούς να προσανατολίζουν το σώμα τους προς την απειλή. 1

Ακόμα και αν ο τύπος ήταν απλά κωλόφαρδος (εκτός και αν νομίζεις ότι ήταν πολύ σκληρός για να πεθάνει), αυτό κατατάσσει τον ίδιο και αυτούς που τον πυροβόλησαν πιο κοντά στην τίγρη παρά στον ψύλλο. 

Παραδείγματα ψύλλων: 

The War Of The Flea: A Study of Guerrilla Warfare Theory and Practice

The Power of the Autonomous Human

Έλεγες κάτι για κάποιον που ...μετακινεί δοκάρια;

Βλέπεις φαντάσματα γιατί βλέπεις τις αυτόνομες βίζιτες σαν διακινούμενα θύματα. Είσαι ο μόνος που λέει ότι όλες οι γυναίκες του χώρου είναι θύματα trafficking. Μάλιστα παρέθεσα στοιχεία που διαψεύδουν αυτόν το μύθο και εσύ συνεχίζεις ακάθεκτος. 

Δημοσ.

Δεν δίνουν σε κανένα λογαριασμό ούτε οφείλουν εξήγηση σωστό.

Αλλά ο μοναδικός λόγος απόρριψης ή αποδοχής ειναι η εμφάνιση όλα τα άλλα ειναι είτε συνειδητές είτε υποσυνειδητες δικαιολογίες...

Πχ τυχαίο σενάριο μια γκόμενα μπορεί να πει στις φίλες της ότι τελικά δεν έγινε τιποτα με τον χ τύπο που της την έπεσε ή που βγήκαν έξω πχ γιατι ήταν πολύ λιγούρης...

αυτό ειναι δικαιολογία επειδή δεν της άρεσε ο τύπος εμφανισιακά αν της άρεσε η ίδια ακριβώς συμπεριφορά (μιλάμε για νορμάλ καταστάσεις όχι ενα βήμα πριν τον βιασμό) θα ερμηνεύονταν απο την κοπέλα το ραντεβού ήταν τέλειο και ο τύπος ήταν μπρουτάλ και αυθεντικό αρσενικό ξέρει να διεκδικεί! 

Το παράδειγμα ειναι με κοπέλα αλλά το ίδιο ισχύει με τους άντρες 

Τιιιιιιιιιιι λες;Για πτάνες μιλάς ακόμα ή για όλες τις γυναίκες; Ή μήπως το ίδιο είναι κιόλας,για πες...Η εμφάνιση παίζει  ρόλο στους ανθρώπους,ναι,αλλά όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες; Ξέρω ναι,είπες το ίδιο ισχύει για τους άντρες.Μάλλον για σένα και τους ομοίους σου,όχι για όλους.Επίσης,έχει σημασία και το που συχνάζεις,περιμένεις να κάνεις σοβαρή σχέση μπαίνοντας σε ένα σκυλάδικο-μπουζουξίδικο;(το ίδιο είναι)-μη μου μιλήσεις για εξαιρέσεις-όλοι εκεί μέσα μπαίνουν με το σκεπτικό του μπουρδέλου.Και όλοι μετά βγαίνουν έξω και λένε "όλες είναι πουτάνες" και " όλοι είναι μαλάκες". Ε βέβαια,άμα παίρνουν παράδειγμα από την Σκορδά και τον Παντελίδη και δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλο τι περιμένεις;

Αυτοί που κλέβουν για να πουλήσουν το κάνουν λόγω έλλειψης εισοδήματος. Δηλαδή αιτία του προβλήματος είναι η φτώχεια και η ανεργία. Μπερδεύεις το σύμπτωμα (κλοπή) με την αιτία (φτώχεια). Παρομοίως και με τα θηλυκά που επιλέγουν το δρόμο του trafficking. Αν δεν τις ανάγκαζε η φτώχεια και η έλλειψη εναλλακτικής να το κάνουν, δεν θα το έκαναν. Έχω παραθέσει στοιχεία τα οποία και επικαλούμαι ενώ εσύ μιλάς στον αέρα. Συνεχίζεις να ισχυρίζεσαι ότι όλες οι βίζιτες είναι θύματα σωματεμπόρων (btw υπάρχουν και γυναίκες σωματέμποροι και τσατσάδες) ενώ τα στοιχεία που παρέθεσα διαψεύδουν αυτόν το μύθο. Υπάρχουν πολλές γυναίκες στο χώρο που γουστάρουν τη δουλειά και σίγουρα την προτιμούν από μονότονες, μηχανικές δουλειές που πληρώνουν λιγότερο. Το ότι ο κάθε DDevil στηρίζει το σωματεμπόριο ενώ επιλέγει αυτόνομες γυναίκες είναι αντίφαση.

Όχι,δεν αγοράζουν κλεμμένα μόνο αυτοί που δεν έχουν μία.Συνήθως κάτι ψευτοαλανάκια-κάγκουρες το κάνουν.Όποιος έχει αυτοεκτίμηση,ούτε κλεμμένα παίρνει από γύφτους,ούτε πάει συνεχώς στα μπουρδέλα.Και για να μην παρεξηγούμαι ότι είμαι υποκριτής,και κλεμμένα έχει τύχει να πάρω παλιότερα και σε μπουρδέλο έχω πάει,κατακρίνω την επιλογή μου όμως...Το έκανα γιατί ήμουν αδύναμος.Το είδα στον εαυτό μου και το σταμάτησα.Δεν δικαιολογώ τις πράξεις μου για να συνεχίσω να το κάνω.

Τέλος,αν υπάρχουν κάποιες που το κάνουν το επάγγελμα κατ'επιλογή,δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι περισσότερες,ειδικά σε υποανάπτυκτες χώρες όπως η Ελλάδα,είναι θύματα trafficking και όποιος τις επισκέπτεται διαιωνίζει το πρόβλημα.Ας το παραδεχτεί τουλάχιστον.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...