DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δεν θελω τιποτα άλλο.... θα μπορουσα να ζητησω κάτι καλυτερο αλλα έχω ηδη αρκετά πράγματα και είμαι μια χαρά. Μονο υγεια να συνεχισω να έχω για να μπορω να δουλεύω και να βοηθάω και τους γονεις μου και όλα φτιάχνουν. Το 2016 ηταν μια καλή χρονιά για μενα και δεν θέλω κάτι παραπανω. Καλυτερα το 2017 να δώσει σε τυχη σε άλλους ανθρώπους που δεν έχουν ουτε τα μισα. Πχ είναι άνεργοι ή αρρωστοι. 11
bedazzled Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Λιγότερες ευχές, περισσότερες πράξεις. 6
michael92 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Η νέα χρονιά θα ήθελα να φέρει καρκίνο, ανίατες ασθένειες, ψόφο και θάνατο σε όσους μισώ. 4
isspro98 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 θα ηθελα το 2017 οι εφοπλιστες και οι πλουσιοι να γινουν παμπτωχοι να κοιμουνται στους δρομους και οι παμπτωχοι και φτωχοι που κοιμουνται στους δρομους να γινουν πλουσιοι και εφοπλιστες.
bedazzled Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 θα ηθελα το 2017 οι εφοπλιστες και οι πλουσιοι να γινουν παμπτωχοι να κοιμουνται στους δρομους και οι παμπτωχοι και φτωχοι που κοιμουνται στους δρομους να γινουν πλουσιοι και εφοπλιστες. Aka να γυρίσει ο τροχός, να γ.....ι κι ο φτωχός! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Aka να γυρίσει ο τροχός, να γ.....ι κι ο φτωχός! Την επόμενη θα ευχηθεί το αντίστροφο.
mad-proffessor Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Οτι επιθυμεί ο καθένας και σα κοινωνία/χώρα να ορθοποδήσουμε.
Mikeasdf Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Λιγη τυχη. Γ@μω την τυχη μου,το 2016 με εχει χεσει πατοκορφα και μεχρι και σημερα που ηθελα να βγω αρρωστησα και δε μπορω να κουνηθω.
Βασιλης 123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους καλή χρόνια.Αυτο που θα ήθελα είναι υγεία και συγκεκριμένα ψυχική πρώτα και έπειτα σωματική και επίσης να είναι καλά οι άνθρωποι που αγαπώ και τέλος όλος ο κόσμος 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Aka να γυρίσει ο τροχός, να γ.....ι κι ο φτωχός! Αν κρίνουμε από την πλατεία Συντάγματος πάντως, δεν θα τον δούμε να γυρνάει... 5
DDevil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Λιγη τυχη. Γ@μω την τυχη μου,το 2016 με εχει χεσει πατοκορφα και μεχρι και σημερα που ηθελα να βγω αρρωστησα και δε μπορω να κουνηθω τι επαθες φιλε???? πυρετο?
Mikeasdf Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 τι επαθες φιλε???? πυρετο? Δε ξερω αν ειχα/εχω και απο αυτο. Δεν εχω θερμομετρο να μετρηθω γιατι εσπασαν ολα (μεσα στο 2016 φυσικα). Μυτη φουλ μπουκωμενη, πονολαιμο και πεσμενος γενικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα