Προς το περιεχόμενο
Vaggelisioan

Προβλημα με νεα καρτα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μολις παρελαβα την gtx xfx 480 και παω να την συνδεσω. Αναβει κανονικα το λαμπακι XFX, οι ανεμιστηρες δουλευουν κανονιικα,αλλα δεν δινει σημα στην οθονη. Η Προηγουμενη καρτα μου ηταν μια gtx 570 της nvidia. Επειδη ειναι απο αλλη εταιρια μηπως πρεπει να κανω διαγραφη των drivers για να δουλεψει? Αλλα κανονικα δεν θα επρεπε να δινει κανονικα σημα εστω για να μπορει να μπει στο BIOS?


Λετε να ειναι χαλασμενη γ@μωτο? :(

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανε απεγκατάσταση τους παλιούς drivers και δες μετά αν μπαίνει στο BIOS.
Και επίσης δώσε καμία ακόμα πληροφορία όπως επεξεργαστή, να ξέρουμε αν έχει ενσωματωμένα γραφικά για παράδειγμα. (και ας μην βοηθάνε οι πληροφορίες)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει ενσωματωμενα γραφικα ναι. Ειναι ο i5 2500k

Οταν βαζω την παλια καρτα ανοιγει κ δινει σημα κανονικα. Οταν βαζω αυτη δεν δινει σημα καθολου


Εκανα απεγκατασταση Drivers. Τιποτα,μαυρο παλι στην οθονη. Δεν ανοιγει καν η οθονη,δεν δινει σημα

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βάλε ξανά την παλιά την κάρτα+drivers και στην συνέχεια ενώ έχεις την παλιά κάνεις uninstall τους drivers με το DDU. Βάλε μρτά την νέα κάρτα.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκανα boot με την ενσωματωμενη καρτα πανω και εκανα unistall τους παλιους  Drivers και βαζω την καινουρια και παλι δεν δινει σημα

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι την τυχη μου μεσα. Περιμενα πως και πως να μου ερθει στα χερια μου και μαλλον επεσα στην περιπτωση να ειναι χαλασμενη. 

:(

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενηεμρωση το ΒΙΟΣ της μητρικης ?

εχεις αλλον υπολογιστη να την τεσταρεις ?

  • Like 1

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενηεμρωση το ΒΙΟΣ της μητρικης ?

εχεις αλλον υπολογιστη να την τεσταρεις ?

Το ΒIOS οχι δεν εχω κανει ενημερωση και δεν ξερω να σου πω και την αληθεια πως να το κανω (gigabyte z77x-d3h) και δυστηχως δεν εχω αλλο υπολογιστη να την βαλω. Το BIOS λετε να χρειαζεται ενημερωση και γιαυτο να μην δινει σημα? η gtx 570 γιατι δουλευει κανονικα ομως? Αν ηταν θεμα BIOS δεν θα επρεπε να μην ποσταρει ουτε εκεινη?

Δεν γινεται τιποτα. Εκανα και τους Drivers της Amd install μπας και την δει ετσι,αλλα ουτε ετσι γινεται τιποτα. Παει για επιστροφη η καρτα και το θεμα ειναι οτι το καταστημα που την πηρα, ειναι στην Καβαλα και δεν εχει διαθεσιμο αλλο κομματι και βλεπω να περιμενω 10 μερες. Επιστροφη χρηματων δεν νομιζω να κανουν,οποτε καλα κρασια την τυχη μου μεσα. 

Edit: Παιδια ανοιξε. Αλλαξα την ρυθμιση στο BIOS σε Legancy (PSI Priority) και εκανα και ενα update στο BIOS. Μπηκε στα Windows κανονικα αλλα τα ανεμιστηρακια της καρτας δεν δουλευουν τωρα. Ειναι λογω οτι δεν χρησιμοποιειται?

  • Like 1

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Edit: Παιδια ανοιξε. Αλλαξα την ρυθμιση στο BIOS σε Legancy (PSI Priority) και εκανα και ενα update στο BIOS. Μπηκε στα Windows κανονικα αλλα τα ανεμιστηρακια της καρτας δεν δουλευουν τωρα. Ειναι λογω οτι δεν χρησιμοποιειται?

 

Ναι.

Αλλά είναι και πανεύκολο να το διαπιστώσεις.

Βάλε να τρέξει ένα παιχνίδι για 5 λεπτά.

Θα τα δεις να ξεκινάνε.

 

post-175401-0-14311300-1483381284_thumb.jpg

 

Επίσης απ'ότι βλέπω η XFX έχει στις 480 δύο BIOS, ένα για αθόρυβη λειτουργία και ένα για optimal cooling. Λογικά είναι switched στο αθόρυβο (αν έχει τέτοιο διακόπτη η δική σου, δε γράφεις μοντέλο)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι.

Αλλά είναι και πανεύκολο να το διαπιστώσεις.

Βάλε να τρέξει ένα παιχνίδι για 5 λεπτά.

Θα τα δεις να ξεκινάνε.

 

attachicon.gifxfx.jpg

 

Επίσης απ'ότι βλέπω η XFX έχει στις 480 δύο BIOS, ένα για αθόρυβη λειτουργία και ένα για optimal cooling. Λογικά είναι switched στο αθόρυβο (αν έχει τέτοιο διακόπτη η δική σου, δε γράφεις μοντέλο)

Ειναι αυτη εδω  http://www.inter-eshop.com/product/1326/ilektronikoi-ypologistes-hardwarekartes-grafikonxfxxfx-radeon-rx480-8gb-gtr-true-oc-triple-x-edition-rx-480p8dfa6-/

 

Δεν ειδα να εχει καπου διακοπτη. Τωρα οσο αφορα την εγκατασταση,εκανα install τους Drivers, εκανα επανεκκινηση. Επειδη εχω οθονη με freesync υποστηριξη,εκτος απο την ενεργοποιηση στο μενου της οθονης,πρεπει να κανω και κατι αλλο για να ενεργοποιηθει ή γινεται αυτοματα ? Υπαρχει καποιος τροπος να δω οτι οντως δουλευει το freesync? (πρωτη φορα πηγαινω σε AMD καρτα και δεν εχω ιδεα)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο διακόπτης είναι ακριβώς δίπλα στην τροφοδοσία (φαίνεται και στις δύο πρώτες φωτογραφίες που υπάρχουν στο link που έβαλες).

Αλλά μην ασχοληθείς αν δουλεύουν κανονικά. Εκτός αν θέλεις να δουλεύουν συνέχεια

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεξί κλικ στο εικονίδιο κάτω δεξιά της Radeon εφαρμογής-->οθόνη και βλέπεις αυτό

 

post-374448-0-41344400-1483382059_thumb.png

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ΒIOS οχι δεν εχω κανει ενημερωση και δεν ξερω να σου πω και την αληθεια πως να το κανω (gigabyte z77x-d3h) και δυστηχως δεν εχω αλλο υπολογιστη να την βαλω. Το BIOS λετε να χρειαζεται ενημερωση και γιαυτο να μην δινει σημα? η gtx 570 γιατι δουλευει κανονικα ομως? Αν ηταν θεμα BIOS δεν θα επρεπε να μην ποσταρει ουτε εκεινη?

Δεν γινεται τιποτα. Εκανα και τους Drivers της Amd install μπας και την δει ετσι,αλλα ουτε ετσι γινεται τιποτα. Παει για επιστροφη η καρτα και το θεμα ειναι οτι το καταστημα που την πηρα, ειναι στην Καβαλα και δεν εχει διαθεσιμο αλλο κομματι και βλεπω να περιμενω 10 μερες. Επιστροφη χρηματων δεν νομιζω να κανουν,οποτε καλα κρασια την τυχη μου μεσα. 

Edit: Παιδια ανοιξε. Αλλαξα την ρυθμιση στο BIOS σε Legancy (PSI Priority) και εκανα και ενα update στο BIOS. Μπηκε στα Windows κανονικα αλλα τα ανεμιστηρακια της καρτας δεν δουλευουν τωρα. Ειναι λογω οτι δεν χρησιμοποιειται?

οχι θα δουλευε η παλια οπως δουλευει. την παλια την ξερει το bios της μητρικης γιατι ειναι παλια οπως αυτη. την polaris πως στο καλο να την εχει υποψιν?και βεβαια θελει φλασαρισμα το bios.δεν βαζεις τελευταια λεξη χαρντ ετσι. το κατεβαζεις απο την εταιρεια της μητρικης αφου το γκουγκλαρεις και μπεις στο official site και με ενα στικακι η και απο τα windows το δευτερο δεν συστηνεται ειδικα για παλιες συσκευες κανεις ενημερωση του bios με τις οδηγιες που δινει ο κατασκευαστης της μητρικης.(σορρυ δεν ειχα διαβασει μια απαντηση χαιρομαι που ανοιξε και δουλευει λογω ενημερωσης του bios.)ειναι νεα τεχνολογια και δεν την ηξερε!!!με γεια!!!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι θα δουλευε η παλια οπως δουλευει. την παλια την ξερει το bios της μητρικης γιατι ειναι παλια οπως αυτη. την polaris πως στο καλο να την εχει υποψιν?και βεβαια θελει φλασαρισμα το bios.δεν βαζεις τελευταια λεξη χαρντ ετσι. το κατεβαζεις απο την εταιρεια της μητρικης αφου το γκουγκλαρεις και μπεις στο official site και με ενα στικακι η και απο τα windows το δευτερο δεν συστηνεται ειδικα για παλιες συσκευες κανεις ενημερωση του bios με τις οδηγιες που δινει ο κατασκευαστης της μητρικης.(σορρυ δεν ειχα διαβασει μια απαντηση χαιρομαι που ανοιξε και δουλευει λογω ενημερωσης του bios.)ειναι νεα τεχνολογια και δεν την ηξερε!!!με γεια!!!

Σε ευχαριστω πολυ αλλα εχω και αλλο ενα προβλημα που εμφανιστηκε τωρα και ελπιζω να ευθυνεται το παιχνιδι. Παιζω Tomb Rider περιπου μιση ωρα,και σε ενα μοτιβο με αρκετα εφε (νερα,παγος κτλ) εμφανιστηκε κατω αριστερα στην οθονη ενα περιγραμμα με πιο ανοιχτο χρωμα απο το φοντο του παιχνιδιου και καπως σαν να αναβοσβηνει.

 

https://drive.google.com/file/d/0B1LQTvc8-KHoUnhMNml3ZDVmQ0E/view?usp=sharing

 

Οταν απο τις ρυθμισεις το Ambient Occlusion το βαζω στο "ON'' καθαριζει η εικονα και δεν κανει αυτο που δειχνει το βιντεο. Οταν ομως το βαζω στο ΗΒΑΟ+ το εμφανιζει. Ειναι καποιο προβλημα του παιχνιδιου?

 

Tα γραφικα τα εχω ολα στο full και DX12. Οποια ρυθμιση και να ριξω απο τις αλλες,δεν φτιαχνει. Μονο με την συγκεκριμενη αλλαγη δεν το εμφανιζει

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.