Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό, παλεύω με ένα Minix Neo X8-H Plus. Καλό είναι, αλλά ως Android, κουβαλάει όλα τα κουσούρια του Adnroid. Πχ, μετά από 1 χρόνο χρήσης, είναι άχρηστο, κολλάει, το YouTube σκαλώνει συνέχεια, σκάει, κλπ. Αν σκεφτεί κανείς ότι το χρησιμοποιώ μόνο για ΥΤ και ταινίες με το MX Player, χωρίς να έχω βάλει παιχνίδια ή άλλες εφαρμογές και χωρίς να κάνω surfing ή άλλες διαεργασίες που θα μπορούσαν να το βλάψουν μέσω malware/plugins, τότε καταλαβαίνει πόσο προβληματικό είναι. Έχω δοκιμάσει 2 φορές Reset to Factory defaults, χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως με κάποιο clear cache να διορθώνει την κατάσταση, αλλά πάλι προσωρινά.

Οπότε πήρα την απόφαση να πάρω ένα Media PC, για απλή χρήση, ταινίες, σειρές, ΥΤ και ίσως του βάλω Torrents, αν και έχω ήδη κατεβαστήρι.

Απαραίτητες προδιαγραφές:

1. Μέχρι 200€ (ίσως παραπάνω αν αξίζει και είναι μεγάλη η διαφορά)

2. Οπτική έξοδο για ήχο

3. Windows (δεν κάθομαι να ασχοληθώ με άλλα λειτουργικά). Άδεια έχω, οπότε αν δεν έχει κατά την αγορά, δε με ενοχλεί.

4. Αγορά από Ευρώπη (δεν είμαι Ελλάδα, αποκλείονται Ελληνικά καταστήματα), ιδανικά από Amazon.co.uk.

Τι έχετε να προτείνετε;

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι δεν φτιαχνεις ενα δικο σου με οτι εσυ θελεις μεσα?

1ον, δεν ξέρω τι θέλω. Με την έννοια, ότι δεν ξέρω ποιό είναι το ελάχιστο απαιτούμενο για αυτές τις χρήσεις.

2ον, από όσο έψαξα, δεν αξίζει. Για να φτιάξεις κάτι τόσο μικρό (σχεδόν μισό laptop), θέλει πολύ ψάξιμο σε κουτί, τροφοδοτικό, μητρική, κλπ, που δεν αξίζει. Αν ήταν 500€ και το έφτιαχνα με 300€, να το σκεφτόμουν. Αλλά όταν υπάρχουν με 150-200-300€, δεν αξίζει. Να γλιτώσω τι; Και να μπλέξω με διάφορους προμηθευτές κι αν κάτι δεν πάει καλά, να τρέχω;

Δημοσ.

Αν το έχεις με το να στήνεις pc απο μόνος σου μπορείς να ψαχτείς σε am1 ή fm2+ πλατφόρμα. Παίρνουν apu και καίνε ελάχιστα απο 25 εως 65 watt. Για αυτα τα κριτήρια που θέτεις δε ξέρω αν αυτές οι μητρικές έχουν οπτική έξοδο στα σίγουρα ή πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστή κάρτα  αλλά στη τιμή που θέτεις βρίσκεις να συνθέσεις ένα media pc.

Δημοσ.

Γιατί δεν αγοράζεις ένα καλό media player  με Adnroid,βάζεις και KONDI είσαι πρώτος.

Εχω Media PC με πολύ καλές δυνατότητες με κάρτα για δορυφορικά κλπ αλλα απο τότε που πήρα ένα media player  με Adnroid το πισι δεν ξανάνοιξε.

Δημοσ.

Γιατί δεν αγοράζεις ένα καλό media player  με Adnroid,βάζεις και KONDI είσαι πρώτος.

Εχω Media PC με πολύ καλές δυνατότητες με κάρτα για δορυφορικά κλπ αλλα απο τότε που πήρα ένα media player  με Adnroid το πισι δεν ξανάνοιξε.

Νομίζω ότι το έχω ξεκαθαρίσει αυτό. Το πρώτο πράγμα που γράφω είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα βρήκα χρόνο να τα δω και δυστυχώς, κανένα δεν έχει οπτική έξοδο για τον ήχο, που είναι απαραίτητο για εμένα.

Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σας, τουλάχιστον είδα σε τι επίπεδο επεξεργαστών και μνημών πρέπει να κινηθώ για να βρω αυτό που θέλω.

Δημοσ.

Σήμερα βρήκα χρόνο να τα δω και δυστυχώς, κανένα δεν έχει οπτική έξοδο για τον ήχο, που είναι απαραίτητο για εμένα.

...

Kαι μάλλον ούτε θα βρείς σε έτοιμο και ειδικά στο budget που κινείσαι...

Δημοσ.

Kαι μάλλον ούτε θα βρείς σε έτοιμο και ειδικά στο budget που κινείσαι...

Μα δε βρίσκω ούτε σε ακριβότερα... Το να πάω στα 400-500€, μόνο για την οπτική, ενώ θα πάρω CPU/MEM που δε χρειάζομαι, είναι άσκοπο.
Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...