Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η ας έγραφε στην αρχή του ανεκδότου: ''ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ'.

Σωστός, αλλά να το γράφει έτσι κι αλλιώς. Για να ξέρεις από πριν αν θα πρέπει να ανοίξεις το spoiler ή όχι, βρε αδερφέ! Oh, wait...

Δημοσ.

Σωστός, αλλά να το γράφει έτσι κι αλλιώς. Για να ξέρεις από πριν αν θα πρέπει να ανοίξεις το spoiler ή όχι, βρε αδερφέ! Oh, wait...

Μαλακία όμως χαλάει η έκπληξη έτσι...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδιά αν είναι τόσο σιχαμερό το ανέκδοτο, βάζετε και κανένα spoiler. Είναι φοβερό να τρως γάλα με δημητριακά, να μπείς να διαβάσεις κανένα ανεκδοτάκι και να πετυχαίνεις λουλούδια που βγαίνουν από τον κώλο κάποιου. Ξαφνικά το γάλα πήρε σκατένια γεύση...

σοκολατούχο το γάλα?

Δημοσ.

Ενας πουστης παει στον σεξολογο και αλλοφρων του λεει:

-Αχ γιατρε µου µε τσουζει φοßερα ο κωλος µου και θελω να µε εξετασετε!!! Να γδυθωωωωω;;;;

Ο γιατρος σαλταρει και για να τον αποφυγει, γραφει του πουστη µια συνταγη και τον διωχνει.

Μετα απο µια εßδοµαδα ο πουστης επιστρεφει:

-Αχ γιατρε µου µε τσουζει ακοµα ο κωλος µου! Σας ικετευω...εξεταστε µε!!!! Να γδυθωωωωωω;;;;;;;;

Ο γιατρος του γραφει µια νεα συνταγη και τον διωχνει ξανα. Ο πουστης οµως επιµενει και τον επισκεπτεται καθε ßδοµαδα.

Εχουν µε τα πολλα περασει 3 µηνες, οποτε µια µερα ο γιατρος αποφασιζει τελικα να τον εξετασει. Του ζηταει να γδυθει και να πεσει στα τεσσερα.

Οπως κοιταει απο πισω, ßλεπει να προεξεχει ενα κοτσανι.

Τραßαει...τραßαει...και σιγα σιγα ßγαινουν και τα φυλλα.

Συνεχιζει να τραßαει...και χλουπ...ßγαινει ενα κοκκινο τριανταφυλλο , οποτε ο πουστης γυρναει και του λεει µε λαγνο ßλεµµα:

-ΓΙΑ ΣΕΝΑ....!!!!!!!

Όχι ρε φίλε , γιατί το έκανες αυτό πρωί πρωί ??

• Super Moderators
Δημοσ.

Συνεχιζει να τραßαει...και χλουπ...ßγαινει ενα κοκκινο τριανταφυλλο , οποτε ο πουστης γυρναει και του λεει µε λαγνο ßλεµµα:

http://www.youtube.com/watch?v=VShiRXk7oxo

κάτι μου θύμισε...

Δημοσ.

Ενας πουστης παει στον σεξολογο και αλλοφρων του λεει:

-Αχ γιατρε µου µε τσουζει φοßερα ο κωλος µου και θελω να µε εξετασετε!!! Να γδυθωωωωω;;;;

Ο γιατρος σαλταρει και για να τον αποφυγει, γραφει του πουστη µια συνταγη και τον διωχνει.

Μετα απο µια εßδοµαδα ο πουστης επιστρεφει:

-Αχ γιατρε µου µε τσουζει ακοµα ο κωλος µου! Σας ικετευω...εξεταστε µε!!!! Να γδυθωωωωωω;;;;;;;;

Ο γιατρος του γραφει µια νεα συνταγη και τον διωχνει ξανα. Ο πουστης οµως επιµενει και τον επισκεπτεται καθε ßδοµαδα.

Εχουν µε τα πολλα περασει 3 µηνες, οποτε µια µερα ο γιατρος αποφασιζει τελικα να τον εξετασει. Του ζηταει να γδυθει και να πεσει στα τεσσερα.

-ΓΙΑ ΣΕΝΑ....!!!!!!!

οχι ρε φιλε,

επινα κοκακολα και μου βγικε απο τον κολο εεε απο την μυτη

:eek:

Δημοσ.

Περί ηλικίας

Πολλές φορές μας έτυχε να κοιτάμε συνομήλικούς μας και σκεφτόμαστε :

"Μα δεν μπορεί να' ναι τόσο μεγάλος!"

Αν λοιπόν σας έτυχε ποτέ, τότε θα εκτιμήσετε δεόντως το παρακάτω συμβάν:

Λέγομαι Λένα και περίμενα στον προθάλαμο του οδοντίατρου που πρόσφατα μου είχανε συστήσει. Πρόσεξα το πτυχίο του, στην γωνιά του τοίχου, στο οποίο αναγράφονταν το πλήρες όνομά του, κλπ.

Ξαφνικά θυμήθηκα το ψηλό, καστανό, καλοφτιαγμένο παλικάρι με το ίδιο ονοματεπώνυμο, που είχα συμμαθητή στο γυμνάσιο - κάπου 40 χρόνια πίσω

και που για ένα φεγγάρι μάσαγα τα σίδερα για χάρη του )

Μπορεί να έχει σχέση μ' αυτόν εδώ τον τύπο ;

"Μπα, αποκλείεται " ,σκέφτηκα, άμα τον είδα. Τούτος εδώ ο μισοφαλακρός, ο κοιλαράς, μέσα στην ρυτίδα, παραήτανε γέρος για να ήτανε ο πρώην συμμαθητής μου.

Αφού μου εξέτασε τα δόντια, τον ρώτησα εάν είχε φοιτήσει, παρ' ελπίδα, στο γυμνάσιο των Ιωαννίνων.

- "Άκου τώρα ! Ασφαλώς , και ήμουνα και σημαιοφόρος κάθε χρόνο " , μου είπε με περισσό καμάρι.

- Πότε αποφοιτήσατε ; τον ρώτησα

- Το 1962 μου απάντησε - Γιατί με ρωτάτε ;

- Γιατί ήσασταν στη τάξη μου !!!!

Με κοίταξε προσεκτικά και όλο και πιο κοντά και κατόπιν, αυτός ο κακομούτσουνος σκατόγερος, ο φαλάκρας, κοιλαράς, σταφιδιασμένος καραμαλάκας, με ρώτησε :

- Τι μάθημα διδάσκατε ;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 18 Φεβρουαρίου 2011 - Δε γράφει στα ελληνικά
Κρυμμένο από parsifal, 18 Φεβρουαρίου 2011 - Δε γράφει στα ελληνικά

Grandpa and Grandson go out together for a day’s fishing. At lunchtime, the man opens a can of cider.

“Can I have some, Grandpa?” asks the boy. “I tell you what, son,” replies Grandpa. “Can your willy touch your backside?”

“No, Grandpa.” “Then you can’t have any cider.”

Later on, Grandpa gets out his cigarettes.

“Can I have one, Grandpa?” Grandpa replies, “Can your willy touch your backside?” “No.” “Then it’s no to a cigarette.”

On the way home, they pass a newsagent’s and each of them buys a scratch card. Grandpa wins nothing, Grandson wins £2,000.

“Are you going to share some of your winnings with me, son?” asks Grandpa. The boy replies, “I tell you what, can your willy touch your backside?” “It sure can,” replies Grandpa confidently.

“Then go fuck yourself.”

Δημοσ.

Ένα απόγευμα δύο λούγκρες που έχουν επέτειο γνωριμίας κάθονται στο σπίτι και βλέπουν TV.

Ο ένας είχε ετοιμάσει εκπλήξεις. Εσώρουχα, ροδοπέταλα, κεριά, μαστίγια κλπ. Κλυσμαρισμένος έτοιμος.

Ο άλλος είναι λίγο πιο σφικτός αλλά με το συγκεκριμένο αμόρε έχει φάει κόλλημα και είναι τέρμα ζήλεια – νάζι και αυτός.

Ξάφνου εκεί που κάθονται αγκαλίτσα και κάνουν γούτσου-γούτσου σηκώνεται ο σφικτός:

-που πας μωρό μου? Ρωτάει ο άλλος.

-τουαλέτα έρωτα μου.

-μην κάνεις τίποτε μόνος σου εκεί μέσα. Σε θέλω ντούρο για το βράδυ. Έχω σχέδια.

-μην στενοχωριέσαι μωρό μου. Τσισάκια θα κάνω και έρχομαι στην αγκαλίτσα σου.

-οκ μην αργήσεις.

Πάει τουαλέτα.

Ξάφνου ακούγετε ένα ΓΚΡΑΟΥ μέσα από την τουαλέτα.

Πετάγετε ο άλλος από τον καναπέ και τρέχει στην τουαλέτα. Ανοίγει τη πόρτα και τι να δει!!!

Το αμόρε όρθιο να την κρατάει και παντού μαμακίες. Στον καθρέπτη, στο καζανάκι, στο νεροχύτη, στο ντους, να στάζουν από το ταβάνι κλπ

Αρχίζει να βγάζει καπνούς από τα αυτιά και αρχίζει να τον κράζει:

-Δεν είπαμε ρε μωρό να μην κάνεις τίποτα. Έλεος… Κατέστρεψες το βράδυ μας.

-Μα δεν έκανα τίποτε μωρό μου. Απλώς έκλασα.

Δημοσ.

Πολλά πέσαμε με τς' πούστηδοι,άλλο ένα:

Αγκαλίτσα,γούτσου γούτσου,οπότε λέει ο ένας:

-Αχ,ξύσε μου λίγο τη πλάτη.

και του τη ξύνει ο άλλος.

-Αχ τί καλά,λίγο πιό κάτω.

και πάει πιό κάτω ο άλλος.

Αχ,μια κι είσαι εκεί,δεν μου βάζεις και λίγο κωλοδάχτυλο;

και του βάζει ο άλλος.

-Αχ,λίγο πιό βαθειά,ακόμη πιό βαθειά...

να μην τα πολυλογούμε,έπιασε αγκώνα η φάση,οπότε του λέει ο άλλος:

-Α,κάτι πιάνω.

-Τί είναι,τί είναι;

-Να δω.

-Α,ένα Rolex!

-Happy Birthday to you,darling!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...