status Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 FIXED Έχεις αρρωστημένη αντίληψη για εμάς ή μου φαίνεται; Μέχρι να απαντήσεις παω να ζεστάνω το διπλοκάμπινο.:Ρ
demessakis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Με συγχωρείτε, αν κάποια έχουν ξαναμπεί. Ένας τύπος περνάει στο δρόμο και ακούει από πάνω φωνές.Σηκώνει το κεφάλι του και βλέπει έναν άνδρα να προσπαθεί να ρίξει από το μπαλκόνι μια γυναίκα. - "Τι κάνετε; Θα τη σκοτώσετε!" φωνάζει. - "Αυτή είναι η πεθερά μου. Εσύ μην ανακατεύεσαι." - "Η πεθερά σου; Ρε την άτιμη πως γαντζώθηκε." Λέει ένας άγγελος στο Θεό:Άγγελος: Κύριε, οι άνθρωποι αποκωδικοποίησαν το DNA του ανθρώπου. Θεός: Καταραμένοι χάκερς! Γιατρέ μου η γυναίκα μου με απατά λέει κάποιος σε ένα παθολόγο.- Με συγχωρείτε του λέει ο γιατρός αλλά πρέπει να απευθυνθείς σε δικηγόρο εγώ δε μπορώ να σε βοηθήσω. - Γιατρέ που με απατά τώρα 6 μήνες αλλά κέρατα δεν έχω βγάλει . Μήπως έχω έλλειψη ασβεστίου; Αν η MICROSOFT έφτιαχνε αμάξια 01. Κάθε φορά που θα ξανάβαφαν τις γραμμές στο δρόμο, θα έπρεπε να αγοράσετε καινούργιο αμάξι. 02. Κάθε τόσο το αυτοκίνητο σας θα σταματούσε τελείως στο δρόμο χωρίς λόγο και αιτία, και θα έπρεπε απλώς να αποδεχτείτε το γεγονός, να το επανακινήσετε και να συνεχίσετε τον δρόμο σας. 03. Κάθε τόσο όταν κάνετε μια μανούβρα το αμάξι σας θα σταματούσε και θα κολλούσε και θα έπρεπε να επαναγκαταστήσετε τη μηχανή. Για ένα παράξενο λόγο θα έπρεπε να το αποδεχτείτε έτσι απλά κι αυτό. 04. Θα μπορούσατε να βάλετε μόνο έναν άνθρωπο μέσα στο αυτοκίνητο εκτός αν αγοράζατε το CAR95 ή το CARNT. Αλλά πάλι θα έπρεπε να αγοράζατε περισσότερα καθίσματα. 05. Τα αυτοκίνητα macintosh θα έπαιρναν ενέργεια από τον ήλιο, θα ήταν πιο αξιόπιστα, 5 φορές πιο γρήγορα, 2 φορές πιο εύκολα στη χρήση, κι όμως θα χρησιμοποιούσαν μόνο το 5% των δρόμων. 06. Τα φωτάκια των λαδιών, της βενζίνης και της μπαταρίας θα είχαν αντικατασταθεί από ένα "general car default" φωτάκι. 07. Το σύστημα αερόσακων θα έβγαζε κουμπιά "ΟΚ" ή "CANCEL" που θα έπρεπε να πατήσετε πριν ελευθερώσει τους αερόσακους. 08. Αν τρακάρετε δεν θα είχατε ιδέα για το τι έγινε. 09. Το ραδιόφωνο θα έπαιζε μονο MICROSOFT FM και το κασετόφωνο μονο MICROSOFT κασέτες (το ίδιο ισχύει και για τα microsoft cd και microsoft usb-flash). 10. Προκείμενου να ανοίξετε το air condition θα πρέπει να σβήσετε τη μηχανή του αυτοκίνητου για δυο λεπτά και να την ξανανάψετε. 11. Αν καλέσετε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα σας πουν ότι δεν φταίνε αυτοί και θα τα ρίξουν στην εταιρεία που έφτιαξε τα λάστιχα. 12. Για να στρίψετε δεξιά θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στο MICROSOFT STEERING WHEEL 2.0 13. Αν δεν έχετε χρήματα να αγοράσετε καινούργιο αυτοκίνητο, μπορείτε απλώς να δανειστείτε ενός φίλου σας και να το αντιγράψετε.
becausE Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ξερει κανεις κανενα καλο ανεκδοτο για κρητικους; θελω να πω μερικα σε ενα φιλο μου κρητικο. θελω ομως ναναι πολυ δυνατο. Ζωντανή εμπειρία σου κάνει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ξερει κανεις κανενα καλο ανεκδοτο για κρητικους; θελω να πω μερικα σε ενα φιλο μου κρητικο. θελω ομως ναναι πολυ δυνατο. http://www.misterfun.gr/anekdota/kritika-anekdota http://www.pare-dose.net/?p=2914
leftermann Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ξερει κανεις κανενα καλο ανεκδοτο για κρητικους; θελω να πω μερικα σε ενα φιλο μου κρητικο. θελω ομως ναναι πολυ δυνατο. (είχε κυκλοφορήσει μια εποχή που πιάνανε κάτι κρητίκαρους σε τρυφερές περιπτύξεις με τον κουμπάρο την προηγούμενη του γάμου, κάτι άλλους να προβάρουν το νυφικό και τέτοια) κάρφωνε πουλέτε ο Μανούσος τον Μανωλιό. - Πονάς μωρε Μανωλιό; - Πονάνε μωρέ τα παλικάρια;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Συλλογή ανεκδότων για Λαρισαίους (γιατί μπορεί να μετακομίσαμε, αλλά δεν ξεχνάμε τη μαμά-πατρίδα) Πηγή δεν ξέρω, το έλαβα με email: Ποίοι είναι οι αρχικοί χρόνοι του ρήματος 'πάρειμι';- Πάρειμι, Γδύσιμι, Στήσιμι κι Κάνι μι Δικήςςς! Πάει ένας Λαρισαίος να αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Ο πωλητής: - Τι θα θέλατε κύριε; - Ένα αυτουκίνητου... λέει ο Λαρισαίος - 4 χ 4; ρωτάει ο πωλητής - Τι να του καν κύριεμ, 3 χ 3 ίνι του γκαράζ μου, που να του βαλ 4 χ 4; - Να πάρετε ένα Almera του προτείνει ο πωλητής - Ααα κοίταξι να δεις, ιγώ σήμιρα του θέλου, όχι άλλ' μέρα! λέει ο Λαρισαίος Τέλος πάντων παίρνει ένα αυτοκίνητο ολοκαίνουργιο. Σταματάει στο περίπτερο να πάρει τσιγάρα και ξεχνάει αναμμένο το φλας. Ένας περαστικός του λέει: - Το φλας... Ο Λαρισαίος γυρνάει: - Και βεβαίως το φλάω άνθρωπέ μου, σήμιρα του πήρα! Πριν πάει σπίτι, λέει να πάρει κάτι δώρα για την κόρη του, την γυναίκα του και τον γιο του.... Πάει λοιπόν για την κόρη σε ένα μαγαζί με εσώρουχα. Πωλήτρια: - Καλησπέρα, τι θα θέλατε; - Ένα εσώρουχο για την κόρημ - Σλιπ; του λέει η πωλήτρια - αμα δεν με λειπε θα ρχόμουν κοπέλαμ; της λέει ο Λαρισαίος. Πάει μετά να πάρει μια φωτογραφική μηχανή για την γυναίκα του. Μπαίνει στο διπλανό κατάστημα: - Καλησπέρα σας, πως μπορώ να σας φανώ χρήσιμη; του λέει η πωλήτρια - Θέλου μια φουτουγραφική μηχανή! - Με φλας; τον ρωτάει η πωλήτρια - Γιατί, άμα σε φλίσου θα μτι δώσεις τζάμπα; λέει ο Λαρισαίος Τέλος, πάει να πάρει και μια κολόνια για τον γιο του. Του λέει ο πωλητής: - Τι θα θέλατε κύριε μου; - Μια κολόνια θα θίλα - For men; τον ρωτάει ο πωλητής - Α όχι! Αφόρητ! του λέει ο Λαρισαίος.... ιγού θέλου νατ φορέσου πρώτους!! Κουρασμένος, το βραδάκι πάει σε ένα μπαρ. Λέει λοιπόν στον μπάρμαν: - Ένα κνιάκ! - Μεταξάς; ρωτάει ο μπάρμαν - Γιατί; σι τρών; απαντά ο Λαρισαίος Την ίδια στιγμή μπαίνει ένας άγγλος στο μπαρ και λέει: - Two beers Γυρνάει ο Λαρισαίος αγριεμένος και του λέει: - Ααα κοίταξι να δεις, ισί τουν περνς όχι ιγώ! Πως ζητάμε ρύζι με κοτόπουλο από έναν Λαρισαίο; - Ένα ΠΛΙΜΙΡΥΖ. Ήταν μια Λαρισαία. Μια μέρα λοιπόν της λέει η κόρη της: - Mαμά, θέλω να γίνω σταρ. Και η Λαρισαία απαντάει: -Μωρ δεν πα να γένεις και κριθάρ? τι μι νοιάζ... Δυο Λαρισαίοι παίζουν το παιχνίδι των ερωτο-απαντήσεων. -Πες μι, ήνα έλληνα ποδουσφαιριστή που ήπαιζε στην Ελλάδα και τούρα παίζει στου εξωτερικού; -Τσάρτας, του απαντά ο άλλος. -Ούι βλάκα, αυτό ήνι γιοφύρ... Αν έχετε απορίες, εδώ είμαστε!
becausE Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 φυσικα.για πες. Βασικά τώρα που το θυμήθηκα δεν είναι τίποτα αστείο/τρελό απλά μου είχε κάνει εντύπωση, είταν πριν συνειδητοποιήσω ότι οι κρητικοί νομίζουν ότι μετά την κρήτη το χάος
DrLo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 φυσικα.για πες. Ο Κρητικός στην Αθήνα Μια φορά ένας κρητικός θα πήγαινε στην Αθήνα. Μόλις το έμαθε ένας φίλος του τον συμβούλεψε ότι το `τσι` θα το λέει `κι` στην Αθήνα. Όταν ανέβηκε στην Αθήνα πάει σε ένα περίπτερο και λέει στον περιπτερά: - Θα ήθελα δύο πακέτα κιγάρα! - Τι θελεται??? - Θα ήθελα δύο πακέτα κιγάρα! - Τσιγαρα μαλλον θελεται να πειτε? - Γι αντα μπρε δεν λες τοση ωρα πως εισαι κρητικος και σου μιλαω Αθηναιικα!!!!!
hackerW32 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 μετά πήγε και σε κάνα μπ#$@#%λο .. -τι θέλετε?? -θα ήθελα ένα κιμπουκι! -τσιμπούκι θες να πεις? - Γι αντα μπρε δεν λες τόση ώρα πως είσαι κρητικιά και σου μιλάω Αθηναίικα!!!!! επίσης να φανταστώ πως ψηφίζει κιπρα?
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Αν έχετε απορίες, εδώ είμαστε! τον μεταξα δεν επιασα ...
marduc812 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 μου τα ξάνεις? Ξύνεις έννοει... Γιατι με ξάνεις δεν...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 τον μεταξα δεν επιασα ... -Με τα ξας; ...που θα πει: -Μου τα ξύνεις;
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 μου τα ξάνεις? Ξύνεις έννοει... Γιατι με ξάνεις δεν... -Με τα ξας; ...που θα πει: -Μου τα ξύνεις; φτανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.