Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν ο Θεος ηταν Γυναικα..

Κατ' αρχάς δεν καταλαβαίνω από που συμπεράναμε ότι ΔΕΝ είναι γυναίκα.

5)Οι άνδρες θα έπρεπε να είχαν γεννηθεί με μόνιμη στύση

6)Όλες οι γυναίκες θα είχαν το ίδιο μέγεθος στήθους

...

8)Κάθε τροφή στον πλανήτη δεν θα ήταν παχυντική

...

20)Το βιάγκρα θα γινόταν το... "πρωινό" των ανδρών

Δηλαδή το 5, το 6 και το 8 (για παράδειγμα) δε θα τα έκανε ένας θεός άντρας, ε;

Τέλος, σε τι χρησιμεύει το 20, από τη στιγμή που ισχύει το 5;

Δημοσ.

Και ένα επίκαιρο

Πεθαίνει κάποιος και πάει στον Άγιο Πέτρο

-Γειά χαρά, περιμένετε λίγο στην υποδοχή για να δω τις καταστάσεις μου, του λέει ο άγιος.

Σε λίγο τον φωνάζει σκεφτικός

-Δυστυχώς αλλά δεν είστε στις δικές μου καταστάσεις, απ'ότι βλέπω είστε για κόλαση μεριά ...

-Άγιέ μου εγώ όσο ζούσα βοήθησα κόσμο και κοσμάκη, διαμαρτύρεται εκείνος.

-Το βλέπω που είναι σημειωμένο και μάλιστα με μεγάλα γράμματα και υπογραμισμένο, αλλά βλέπω επίσης και κάτι γκομενιλίκια με τη γραμματέα σας, με δύο γειτόνισσες, με τρεις φίλες της γυναίκας σας, με τέσσερις τουρίστριες, με πέντε ... Λυπάμαι, μου είστε συμπαθής, αλλά οι αμαρτίες είναι αμαρτίες ...

-Άσε Άγιε κατάλαβα μη συνεχίζεις, πες μου που πάω ...

Κατεβαίνει λοιπόν κάτω στα τάρταρα και παρουσιάζεται στον αρχιδιάβολο :devil:

-Καλως τον! Να ξέρεις ότι ο Άγιος Πέτρος μου είπε, όσο μπορούμε, να σε προσέξουμε ...

-Καλωσύνη του. Μήπως τουλάχιστον θα μπορούσα να μάθω το πρόγραμμα που έχετε για να προετοιμαστώ, όσο γίνεται, για ότι με περιμένει?

-Βεβαιώς, ορίστε πάρε ένα κατάλογο με τις καθημερινές δραστηριότητες και καλό κουράγιο!

Του δίνει λοιπόν ένα τεράστιο βαρύ μαύρο κατάλογο. Κάθεται αυτός και τον διαβάζει προσεκτικά και κάποια στιγμή γυρνάει στον αρχιδιάβολο και του λέει

-Θα φάω μεγάλη ταλαιπωρία, απ΄ότι διαβάζω, αλλά μη σου πω ότι περίμενα και χειρότερα ...

Και ο αρχιδίαβολος απαντάει

-Εντάξει μεγάλε, μη τρελαίνεσαι, στη κόλαση είμαστε, όχι στην Έλλάδα!!!

καλό κουράγιο σε όλους μας ...

Δημοσ.

Δηλαδή το 5, το 6 και το 8 (για παράδειγμα) δε θα τα έκανε ένας θεός άντρας, ε;

Τέλος, σε τι χρησιμεύει το 20, από τη στιγμή που ισχύει το 5;

Ε μπορεί να ήταν ξανθιά..

Δημοσ.

20)Το βιάγκρα θα γινόταν το... "πρωινό" των ανδρών

Δεν χρειαζεται, ενας αντρας (υγιεις) ετσι και αλλιως ξυπναει καθε πρωι με σηκωμαρες.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται, ενας αντρας (υγιεις) ετσι και αλλιως ξυπναει καθε πρωι με σηκωμαρες.

οι οποιες ειναι λογο κατουρηματος :P

Δημοσ.

Αμα ηταν γυναικα, θα λεγοταν Θεα? :P :P :P

Δημοσ.

Σε μια μελετη που συμετειχαν επιστημονες απο διαφορες χωρες, υπηρχε ενα δωματιο , το οποιο ειχε μεσα ενα πλεκτο μισοτελειωμενο,ενα σαντουιτς, και μια θεογκομενα ημιγυμνη....Τα αντικειμενα του πειραματος ...ενας Αμερικανος ,ενας Γερμανος,και ενας Ελληνας...

Εκαστος θα επρεπε να μπει στο δωματιο να φαει το σαντουιτς, να τελειωσει το πλεκτο , και να πηδηξει το γκομενακι...με οποια σειρα θελει αυτος.....

Μπουκαρει πρωτα ο Αμερικανος....παει κατευθειαν στο σαντουιτς...μετα το γκομενακι...και τελος το πλεκτο....

Βγαινοντας οι επιστημονες τον ρωτανε γιατι ακολουθησε αυτη την σειρα...

"Ε ετσι ειναι στο America...πρωτα ενα καλο γευμα, μετα η διασκεδαση...για να πας με ορεξη στην δουλεια....

Ο Γερμανος με το που μπαινει πεφτει με τα μουτρα στο πλεκτο...μετα καταβροχθιζει το σαντουιτς , και τελος το Γκομενακι...

Του εκαναν λοιπον την ιδια ερωτηση....

"Ε ετσι ειναι στην Deutschland...πανω απο ολα η δουλεια μετα το φαγητό και στο τελος η διασκεδαση....

Τρίτος ο Ελληνας...με το που μπαινει λεει στην γκομενα..."μωρη πιασε το πλεκτο...και αρχισε να πλεκεις στα 4"....βουταει και το σαντουιτς...και πηδουσε τρωγοντας..... :shock:

Εκπληκτοι οι επιστημονες του λενε,"ρε φιλε πως το σκεφτηκες αυτο?"

"Ε ετσι ειναι στην Ελλαδα για να φας καλα πρεπει να πηδας τον εργαζομενο...." :blink:

Δημοσ.

Είναι ένας κρητικός και παίρνει ταξί απο το ξενοδοχείο που έμενε, κάπου στη Βουλιαγμένη, για Ομόνοια.

"Γειά σας κύριε. Που πάμε?", ρωτάει ο ταξιτζής.

"Γεια σου σύντεκνε, στην Ομόνοια θέλω μωρέ".

Ξεκινάνε, μετά απο κανα 5λεπτο βγάζει την πιστόλα ο Κρητικός, τη βάζει στο κεφάλι του ταξιτζή και του λέει,

"Βγάλτον έξω τώρα και τραβα μια μαλατσία",

άναυδος ο ταξιτζής "Μα τι λέτε κύριε.. δεν γίνονται αυτά",

"Ρε βγάλτην έξω σου λέω και τράβα μια μαλακία αλλιώς θα σου την παίξω"

Τρομοκρατημένος ο ταξιτζής, τον βγάζει έξω, αρχίζει τραβάει μαλακία, ο κρητικός με τη πιστόλα στο χέρι. Τελειώνει.. Οπως πηγαίναν, πάλι ο κρητικός το πιστόλι στον κρόταφο, "Βγάλτον έξω και τράβα μια μαλακία αλλιώς θα σου την παίξω εδω κ τώρα".

"Μα.. ", πάει να πει ο ταξιτζής, "Βγάλτον τώρα είπα.", ο κρητικός.

Αντε πάλι ο ταξιτζής, τον βγάζει, τον παίζει, τελειώνει..

Μ' αυτά και μ' αυτά έχουν φτάσει Ομόνοια, ο ταξιτζής έχει τραβήξει 5-6 μαλακίες, έχει ξεθεωθεί.

"Φτάσαμε κύριε", του λέει,

"Πάμε πάλι πίσω στο ξενοδοχείο", του λέει ο κρητικός.

"Μα κύριε μου είπατε Ομόνοια..",

"Πάμε πίσω σου 'πα, μη φοβάσαι θα σε πληρώσω".

Γυρνάει ο ταξιτζής, ξεκινάει για το ξενοδοχείο. Σε κάποια φάση εκεί λίγο πριν φτάσουν, βγάζει ο κρητικός το πιστόλι, "Βγάλτον και τράβα άλλη μια μαλακία μη στην ανάψω".

"Μα ρε φίλε, δε μπορώ άλλο", του λέει ο ταξιτζής. "Δε γίνεται έχω λιώσει στη μαλακία, πονάω, δε γίνεται".

"Τράβα μια μαλακία αλλιώς θα σε σκοτώσω".

Τι να κάνει και ο ταξιτζής, τον βγάζει έξω τον παίζει, τελειώνει.. Έχουν φτάσει έξω απ το ξενοδοχείο.

"Τράβα άλλη μια", λέει ο κρητικός ακόμη πιο αγριεμένος.

"ΕΕεεε ρε φίλε ΟΧΙ. ΔΕ γίνεται, στ αρχίδια μου. Σκότωσε με! Δε μπορώ άλλο, ούτε να τον ακουμπήσω δε μπορώ", του λέει ο ταξιτζής.

"Ωραία.. τώρα μπορείς να πας την κόρη μου στο αεροδρόμιο!"

Δημοσ.

Είναι μια γιαγιάκα και πάει να περάσει το δρόμο...

Ξαφνικα πετάγονται δυο αλήτες μαλλιάδες και της αρπάζουν την τσάντα.

Η γιαγιά όμως δεν την αφήνει την τσάντα και έτσι την βαράνε και την σέρνουνε στο δρόμο για κανα πεντάρι μέτρα..

Τελικά την αφήνει και οι αλήτες φεύγουν με την τσάντα...

Ξαφνικά δέκα μέτρα πιο κάτω πετάγεται ένα χελωνονιντζάκι, τους αρχίζει στο κυνήγι, τους φτάνει, τους δέρνει και επιστρέφει στη γιαγιά με την τσάντα της...

Την σηκώνει ,την ξεσκονίζει , την περνάει και απέναντι στο δρόμο

Του λέει η γιαγιά:

- Να σαι καλά παιδί μου, με έσωσες. Πως σε λένε γιε μου?

-Χελωνονιντζάκι γιαγιάκα!

- Αχ, τέτοιους παλήκαρους βγάζει η Κρήτη!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...