Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι ένας τύπος ο οποίος έβλεπε κάθε βράδυ στον ύπνο του συνεχώς το ίδιο όνειρο,

Οκτώ άλογα να τρέχουν

Σκέφτεται αυτό δεν είναι τυχαίο σίγουρα είναι κάποιο σημάδι.

Παίρνει λοιπόν την μεγάλη απόφαση.

Σηκώνει όλες του τις καταθέσεις, πουλάει το σπίτι του, τις

μετοχές του, τα χωράφια του και αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα.

Παίρνει τηλ. στον σταθμό να κλείσει εισιτήριο για το τρένο.

Του δίνουν εισιτήριο για το τρένο που φεύγει στις οκτώ, στο οκτώ βαγόνι, θέση οκτώ.

Φτάνει στην Αθήνα, παίρνει ταξί για το ξενοδοχείο, βλέπει το νούμερο απο το ταξί, ήταν το οκτώ.

Κλείνει δωμάτιο στο ξενοδοχείο, του δίνουν ένα δωμάτιο στον όγδοο όροφο, το δωμάτιο νούμερο οκτώ.

Ξυπνάει το πρωί στις οκτώ, αφού είχε δει ξανά στον ύπνο του το ίδιο όνειρο, οκτώ

άλογα ...... και 100% τις 100% σίγουρος πια, πάει καρφί στον ιππόδρομο.

Ποντάρει όλα τα χρήματα του στην όγδοη ιπποδρομία στο άλογο που έτρεχε στον όγδοο διάδρομο.

Γίνετε λοιπόν η ιπποδρομία και το άλογο που πόνταρε ...........

βγαίνει όγδοο

Καλο χαχαχα

Δημοσ.

‎-Τράπεζα εκεί; Πως μπορώ να μεταφέρω τα χρήματά μου στο εξωτερικό;

-Για τι ποσό μιλάμε;

-Λίγο γρήγορα παρακαλώ γιατί δεν έχω μονάδες

Δημοσ.

Είδα κανα δυο σελίδες και δεν εντόπισα το ανέκδοτο που θέλω να πω το οποίο βέβαια χάνει στο γραπτό λόγο (πρόλογος για να μην φάω κράξιμο κλπ γιατί είμαι πολύ αδύναμος χαρακτήρας και θέλω να νιώθω την αποδοχή του κόσμου κλπ)

Χτυπάει ο ταχυδρόμος το κουδούνι στο σπίτι του Τοτού και μετά από 2-3 λεπτά ανοίγει ο ίδιος ο Τοτός κρατώντας στο δεξί του χέρι ένα μπουκάλι τεκίλα και στο άλλο 1 τσιγάρο ΝΑΑΑΑΑ ΜΕΓΑΛΟ (με πιάνετε, έτσι;; :devil: ). Σαστισμένος ο ταχυδρόμος του λέει:

-Παιδί μου, τι είναι αυτά που κρατάς στα χέρια σου, είναι εδώ η μάνα σου;;

Και του απαντάει ο Τοτός:

-Καλά, είσαι βλαμμένος;;;

(μαλακία να μην μπορείς να κάνεις +1 στον εαυτό σου, έτσι για να σπάσει ο πάγος. Πως μπορεί ο καθένας να κάνει like σε ποστ του σε *ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο*???)

Δημοσ.

Είδα κανα δυο σελίδες και δεν εντόπισα το ανέκδοτο που θέλω να πω το οποίο βέβαια χάνει στο γραπτό λόγο (πρόλογος για να μην φάω κράξιμο κλπ γιατί είμαι πολύ αδύναμος χαρακτήρας και θέλω να νιώθω την αποδοχή του κόσμου κλπ)

Χτυπάει ο ταχυδρόμος το κουδούνι στο σπίτι του Τοτού και μετά από 2-3 λεπτά ανοίγει ο ίδιος ο Τοτός κρατώντας στο δεξί του χέρι ένα μπουκάλι τεκίλα και στο άλλο 1 τσιγάρο ΝΑΑΑΑΑ ΜΕΓΑΛΟ (με πιάνετε, έτσι;; :devil: ). Σαστισμένος ο ταχυδρόμος του λέει:

-Παιδί μου, τι είναι αυτά που κρατάς στα χέρια σου, είναι εδώ η μάνα σου;;

Και του απαντάει ο Τοτός:

-Καλά, είσαι βλαμμένος;;;

(μαλακία να μην μπορείς να κάνεις +1 στον εαυτό σου, έτσι για να σπάσει ο πάγος. Πως μπορεί ο καθένας να κάνει like σε ποστ του σε *ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο*???)

Ναι ρε συ, απο τα καλυτερα ανεκδοτα, οσες φορες να το διαβασω γελαω. Το προβλημα ειναι οτι ενω γενικα τα λεω καλα προφορικα στην παρεα, αυτο οσες φορες και να το προσπαθησα, δεν το καταφερα, δεν μπορεσα να βαλω κανεναν στην ιδεα του τοτου και το πως φαινεται στο ανεκδοτο.

Δημοσ.

Well, είναι ανάλογα τα άτομα. Στους μισούς άρεσε μέχρι δακρύων στους άλλους μισούς απλά πέρασε αδιάφορο.

Δημοσ.

❒ Ελεύθερος ❒ Σε σχέση ✔ Ντολμαδάκια.

Ένας άθεος ψάρευε στην λίμνη .Ξαφνικά του επιτέθηκε το τέρας του Λοχ Νες.

Χτυπάει την βάρκα με την ουρά του, την πετάει στον αέρα και με ανοιχτό το στόμα περίμενε.

-Θεέ μου βοήθειααααααα! ο άθεος

Σταματά ο χρόνος , όλα ακίνητα και ακούγεται μια φωνή:

-Νόμιζα ότι δεν πίστευες σε μένα!!

-Έλα ρε Θεέ, πάω πάσο, μήπως πίστευα και στο τέρας του Λοχ Νες ;

Δημοσ.

I'm back.

-Τι κάνεις;

-Βλέπω μια μαλακία στην τηλεόραση, εσύ;

-Βαράω μια ταινία στην τουαλέτα

Θα πέσει καμιά φωτιά να με κάψει που το λέω για ανέκδοτο σου αλλα...μου φάνηκε καλό!

:P

Δημοσ.

I'm back.

-Τι κάνεις;

-Βλέπω μια μαλακία στην τηλεόραση, εσύ;

-Βαράω μια ταινία στην τουαλέτα

μητρησε! +1

εχω εθιστει στα ανεκδοτα σου :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...