Προς το περιεχόμενο

Ναυλον αντιανεμικες τεντες (επονομαζομενες κασετινες)


bravehard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

 

Μενω σε ένα καινούριο διαμέρισμα που είναι βορινο κανα χθλιομετρο από τη θάλασσα. Αποτέλεσμα είναι οταν φυσα βοριας (κ ειδικά οταν βρέχει κιόλας) να χτυπά ο αερας κ η βροχή στο μπαλκόνι κ στα τζάμια οπότε επικρατεί ψοφοκρυο στο σπίτι, χειρότερο κ από σήμερα που απλως χιονίζει. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν έχει κανείς εμπειρία ή γνώση από τις αντιανεμικες τεντες που έχουν κ σε πολλές καφετεριες. Πόσο αποτελεσμαρικες είναι κ ποιο το κόστος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι τέντες πρέπει να συμφωνηθούν με όλους τους ιδιοκτήτες ώστε να είναι ομοιόμορφη η πρόσοψη του κτιρίου.

 

Θεωρητικά αν δεν εμφανίζονται στα αρχιτεκτονικά σχέδια, είναι και παράνομες.

Τώρα αν σε αφήσουν, μια που είναι και διάφανο και θα το μαζεύεις το καλοκαίρι, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλες οι τέντες, οποιουδήποτε τύπου, εφόσον στερεώνονται μόνιμα σε κάποιο τοίχο, για να τοποθετηθούν νόμιμα χρειάζονται άδεια μικρής κλίμακας απο την πολεοδομία.

Ποιός φροντίζει να εξασφαλίσει τέτοια άδεια; Κανείς, ή σχεδόν κανείς. Οπότε όλες σχεδόν οι τέντες που υπάρχουν στα κτήρια είναι παράνομες και απλά οι ίδιοι οι μηχανισμοί ελέγχου της πολεοδομίας έχουν μάθει να τις αγνοούν, οπότε έχει γίνει λίγο εως πολύ κεκτημένο το δικαίωμα τοποθέτησης άνευ αδείας.

Ποιο σημαντικό είναι πια το θέμα της αισθητικής, για αυτό υπάρχει ένα άτυπο κατεστημένο στο ότι ο πρώτος που θα τοποθετήσει τέντα στην πολυκατοικία θα θέσει ουσιαστικά και το στάνταρ για τους υπόλοιπους, οι οποίοι για λόγους ομοιομορφίας θα πρέπει να τοποθετήσουν τέντα με το ίδιο εξωτερικό χρώμα, πιθανώς και με τον ίδιο τρόπο στήριξης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πρόβλημα με τους άλλους ιδιοκτήτες δε νομίζω να εχω. Ως προς το θέμα του ημιυπαίθριου δε το είχα σκεφτεί καθώς δε πρόκειται για μόνιμη κατασκευή. Κυρίως θέλω να μάθω αν θα δω σημαντική διαφορά στην θερμοκρασία καθώς κ το θέμα του κόστους τοποθέτησης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγουρα καποια διαφορα εστω και μικρη στην θερμοκρασια θα δεις, καθως κοβει τον αερα και δεν κτυπα ο αεραςαπευθειας τους τοιχους του σπιτιου σου. Οσοα αφορα την τιμη. υπαρχουν ποιοτητες και ποιοτητες και με την αναλογη τιμη υπαρχει διαφοροποιηση στο παχος της ζελατινας καθως και στην διαυγεια της. Βλεπεις καποιες φτηνες μετα απο λιγα χρονια να κιντρινιζουν ενω καποιες ποιοτικες και ακριβες να παραμενουν διαφανεις και μετα απο χρονια. Αν το σπιτι ειναι βορινο ή γενικα το πιανει αερας και δυνατος, προσανατολισου σε καποια με μεγαλυτερο παχος για ανθεκτηκοτητα για να μην στην σκισει ο αερας. Τιμες μια ερευνα αγορας θα σου δειξει τις τασεις τις αγορας, καθως στην τελικη τιμη επιρεαζει τα ποσα μετρα θα ειναι, ποσοι μηχανισμου θα χρειαστουν, ή αλλες τυχον ιδιαιτεροτητες που υπαρχουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...