web_assasin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα αυπνα αλανια. εχω το εξης προβλημα. το σεπτεμβρη μετακομισα σε ενα σπιτι σχετικα παλιο,το οποιο περαν της παλαιοτητας,δε φανηκε να εχει υγρασια ( λαθος μηνα διαλεξα να ψαξω σπιτι ) . σημερα που σας μιλαω εχουμε αρρωστησει ολοι στο σπιτι εκτος απο το σκυλο,ακουμπαω τους τοιχους και μουσκευει το χερι μου και πιθανοτατα εχουν χαλασει πολλες απο της ηλεκτρονικες συσκευες που εχω αποθηκευσει σε ενα δωματιο. ηδη εχω δει οτι δε δουλευει μια οθονη και ενας προτζεκτορας και πιθανοτατα ενα κινητο που εμφανισε υγρασια στην πλακετα. θα φυγω απο το σπιτι αυτο το μηνα,αλλα εχω εξοργιστει με τους νοικοκυραιους,καθως δε μας ενημερωσαν εστω για ενα ποσοστο του προβληματος,αντι αυτου οταν μας το εδειχναν μας ειπαν το εξης: οτι η προηγουμενη ενοικιαστης ειχε κανει παραπονα για την υγρασια,αλλα αυτοι το εριξαν στην ιδια,οτι και καλα δεν ανοιγε τα παραθυρα για να αεριζεται το σπιτι. ειναι σιγουρο οτι ξερουν το μεγεθος του προβληματος,καθως μου προτειναν να μου δωσουν και αφυγραντηρα την τελετυταια φορα που πηγα να δωσω το ενοικιο. θα ηθελα, αν εχουμε παθοντες,να μου πουν τι εκαναν για τις ζημιες,η τι θα μπορουσε να γινει με νομικο τροπο. δεν εχω ιδεα τι αλλο εχει χαλασει και πραγματικα φοβαμαι να ξεκινησω να ελεγχω τα μηχανηματα.
kfyros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ενεργειακό πιστοποιητικό δεν είχε; φαίνονται εκεί αυτά.
web_assasin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ενεργειακό πιστοποιητικό δεν είχε; φαίνονται εκεί αυτά. δε γνωριζω τι ειναι αυτο,αλλα δε νομιζω να εχει κατι τετοιο,αποκλειεται να περναει οποοαδηποτε πιστοποιηση αυτο το σπιτι,οσο λαδι και να ριξεις,εχει και ενα αυθαιρετο δωματιο,ισως και δυο..
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα αυπνα αλανια. εχω το εξης προβλημα. το σεπτεμβρη μετακομισα σε ενα σπιτι σχετικα παλιο,το οποιο περαν της παλαιοτητας,δε φανηκε να εχει υγρασια ( λαθος μηνα διαλεξα να ψαξω σπιτι ) . σημερα που σας μιλαω εχουμε αρρωστησει ολοι στο σπιτι εκτος απο το σκυλο,ακουμπαω τους τοιχους και μουσκευει το χερι μου και πιθανοτατα εχουν χαλασει πολλες απο της ηλεκτρονικες συσκευες που εχω αποθηκευσει σε ενα δωματιο. ηδη εχω δει οτι δε δουλευει μια οθονη και ενας προτζεκτορας και πιθανοτατα ενα κινητο που εμφανισε υγρασια στην πλακετα. θα φυγω απο το σπιτι αυτο το μηνα,αλλα εχω εξοργιστει με τους νοικοκυραιους,καθως δε μας ενημερωσαν εστω για ενα ποσοστο του προβληματος,αντι αυτου οταν μας το εδειχναν μας ειπαν το εξης: οτι η προηγουμενη ενοικιαστης ειχε κανει παραπονα για την υγρασια,αλλα αυτοι το εριξαν στην ιδια,οτι και καλα δεν ανοιγε τα παραθυρα για να αεριζεται το σπιτι. ειναι σιγουρο οτι ξερουν το μεγεθος του προβληματος,καθως μου προτειναν να μου δωσουν και αφυγραντηρα την τελετυταια φορα που πηγα να δωσω το ενοικιο. θα ηθελα, αν εχουμε παθοντες,να μου πουν τι εκαναν για τις ζημιες,η τι θα μπορουσε να γινει με νομικο τροπο. δεν εχω ιδεα τι αλλο εχει χαλασει και πραγματικα φοβαμαι να ξεκινησω να ελεγχω τα μηχανηματα. Εγώ τον παρακαλούσα να το φτιάξει και μου έλεγε όχι.. Οπότε δεν έδωσα 5 μήνες ενοίκιο και ψάχνω να φύγω, ας το φτιάξει να μείνω, δεν μπορεί να με βγάλει με 2 παιδιά, όλη μέρα μηχάνημα ανάβω έχω έξοδα περιττά.
4saken Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Πες στον Jax να κανε μια επισκεψη στον σπιτονοικοκυρη...
green gordon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Φεύγεις χθες από το κωλοσπιτο.μη δώσεις άλλο νοίκι πες τους να κρατήσουν την εγγύηση αντί ενοικίου. Αν υπάρχει μικρό παιδί απομάκρυνε το άμεσα πριν καν μετακομίσετε. Χρόνια προβλήματα υγείας μπορεί να σας δημιουργήσει αυτή η κατάσταση. Απορώ πραγματικά με όλους αυτούς που νοικιάζουν προβληματικά σπίτια,δλδ τώρα αυτοί τι περιμένουν;Να μείνει νορμάλ άνθρωπος μέσα στο μουσωνα; Έπρεπε πάντως αδερφέ να την έχεις ψιλιαστει τη φάση όταν μόνοι τους ανέφεραν υγρασία. 3
web_assasin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ετσι εχω αποφασισει να κανω,δε θα δωσω αλλο ενοικιο λογω εγγυησης. δεν περιμενα να εχει αυτα τα χαλια,αυτες οι 2 τελευταιες μερες ειναι τραγικες. απλα εχω σπαστει με τις ζημιες που επαθα και με την ταλαιπωρια που θα τραβηξω παλι για να βρω σπιτι. αυτοι οι νοικοκυραιοι δεν σπαζονται και πολυ αν θα φυγει ο ενοικιαστης μετα απο μερικους μηνες,ετσι κ αλλιως καταδικασμενοι ειναι το σπιτι,οποτε κανουν αρπαχτη. αυτος ακριβως ειναι ο λογος που σκεφτομαι να τους τραβηξω,επειδη ειναι στα @@ τους για τον ανθρωπο που θα κανει το λαθος να μπει σε αυτο το σπιτι. το θεμα ειναι,τι μπορω να κανω για να μου καλυψει καποιος τις ζημιες. να απειλησω για το αυθαιρετο και οτι θα τους κανω καταγγελια για τις ζημιες? ειναι και καποιοι λογαριασμοι,τους οποιους φυσικα δεν προκειται να πληρωσω ποτε εαν δεν καταφυγω στη νομικη οδο. συμβολαιο δεν καναμε ποτε,αποδειξεις ακομα δεν εχω παρει αν και μου ειπαν να μου τις δωσουν. 1
mpompo13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ετσι εχω αποφασισει να κανω,δε θα δωσω αλλο ενοικιο λογω εγγυησης. δεν περιμενα να εχει αυτα τα χαλια,αυτες οι 2 τελευταιες μερες ειναι τραγικες. απλα εχω σπαστει με τις ζημιες που επαθα και με την ταλαιπωρια που θα τραβηξω παλι για να βρω σπιτι. αυτοι οι νοικοκυραιοι δεν σπαζονται και πολυ αν θα φυγει ο ενοικιαστης μετα απο μερικους μηνες,ετσι κ αλλιως καταδικασμενοι ειναι το σπιτι,οποτε κανουν αρπαχτη. αυτος ακριβως ειναι ο λογος που σκεφτομαι να τους τραβηξω,επειδη ειναι στα @@ τους για τον ανθρωπο που θα κανει το λαθος να μπει σε αυτο το σπιτι. το θεμα ειναι,τι μπορω να κανω για να μου καλυψει καποιος τις ζημιες. να απειλησω για το αυθαιρετο και οτι θα τους κανω καταγγελια για τις ζημιες? ειναι και καποιοι λογαριασμοι,τους οποιους φυσικα δεν προκειται να πληρωσω ποτε εαν δεν καταφυγω στη νομικη οδο. συμβολαιο δεν καναμε ποτε,αποδειξεις ακομα δεν εχω παρει αν και μου ειπαν να μου τις δωσουν. Οπότε και νομικά ακάλυπτος είσαι. 1
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Οπότε και νομικά ακάλυπτος είσαι. Αν έχει παιδιά του κλανει μια μάντρα ο ιδιοκτήτης, μην σου πω στα δικαστήρια θα του πάρει κ λεφτά
mpompo13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Αν έχει παιδιά του κλανει μια μάντρα ο ιδιοκτήτης, μην σου πω στα δικαστήρια θα του πάρει κ λεφτά Συμφωνώ ότι ο TS έχει όλο το δίκιο του κόσμου αλλά αυτό που λέω είναι πως δεν μπορεί να το αποδείξει. Σε κάποιο παλιότερο θέμα (καλό είναι να το βρει ο TS) εξηγούσαν σε ένα παιδί ότι μπορεί να ισχυριστεί ο σπιτονοικοκύρης ότι τον έβαλε χωρίς αντίτιμο για την καλή του την καρδιά. Τέσπα, μάλλον τσάμπα έχασα τα 5 λεπτά που ασχολήθηκα να προειδοποιήσω τον TS καθώς φαίνεται ότι έχεις πλήρη γνώση των νομικών θεμάτων.
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Συμφωνώ ότι ο TS έχει όλο το δίκιο του κόσμου αλλά αυτό που λέω είναι πως δεν μπορεί να το αποδείξει. Σε κάποιο παλιότερο θέμα (καλό είναι να το βρει ο TS) εξηγούσαν σε ένα παιδί ότι μπορεί να ισχυριστεί ο σπιτονοικοκύρης ότι τον έβαλε χωρίς αντίτιμο για την καλή του την καρδιά. Τέσπα, μάλλον τσάμπα έχασα τα 5 λεπτά που ασχολήθηκα να προειδοποιήσω τον TS καθώς φαίνεται ότι έχεις πλήρη γνώση των νομικών θεμάτων.Βγάζεις φωτογραφίες όπως έκανα εγώ.. Ο τοίχος στην κουζίνα είναι μαύρος, ευτυχώς που έχω μόνο εκεί θέμα και ευτυχώς έχω μηχάνημα, αλλά αν δεν το φτιάξει λεφτά δεν θα ξαναδεί του το είπα.Εξωση δεν γίνεται έχω παιδιά, είναι δικηγόρος ξέρει καλά τα δικαιώματα μου. Όχι ρε συ καλά έκανες, μην αρπάζεσαι, αυτό ισχύει στην περίπτωση που έχει παιδιά, δεν ξέρω την κατάσταση του. Αν δεν έχει παιδιά και πάει να κάνει μαγκιά θα την πληρώσει φυσικά, ο νόμος καλύπτει τον ιδιοκτήτη. Οπότε και νομικά ακάλυπτος είσαι. Αυτό πως προκύπτει μόνο απάντησε γιατί φαίνεται πως γνωρίζεις.
momotis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ειναι και καποιοι λογαριασμοι,τους οποιους φυσικα δεν προκειται να πληρωσω ποτε εαν δεν καταφυγω στη νομικη οδο. συμβολαιο δεν καναμε ποτε,αποδειξεις ακομα δεν εχω παρει αν και μου ειπαν να μου τις δωσουν. Μπορεις πεις τι ενοικιο εδινες,τμ,ευρυτερη περιοχη? Αν δεν θες no prob.
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ούτε αποδείξεις, ούτε συμβόλαιο δνε ξέρω ποιος έχει δίκαιο τώρα... Μπέρδεμα.
web_assasin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Νομιζω οτι σε τετοιες περιπτωσεις το δικαιο καλυπτει τον ενοικιαστη. το κακο ειναι οτι δεν ειχα ασχοληθει με το συμβολαιο γιατι με το που μπηκαμε φανηκε οτι το σπιτι δεν ειναι καλο και θα φευγαμε το συντομοτερο. δεν εχω παιδια,ενα σκυλι μονο,κανει?
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Νομιζω οτι σε τετοιες περιπτωσεις το δικαιο καλυπτει τον ενοικιαστη. το κακο ειναι οτι δεν ειχα ασχοληθει με το συμβολαιο γιατι με το που μπηκαμε φανηκε οτι το σπιτι δεν ειναι καλο και θα φευγαμε το συντομοτερο. δεν εχω παιδια,ενα σκυλι μονο,κανει? Σκυλί όχι παιδιά ναι.. Δνε μπορεί να σε κουνήσει με τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα