Haldol Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Κρίμα να τη χαραμίσει όμως για after shave! Εξαρτάται. Άμα έχεις μικρή ποσότητα, ναι, προφανώς, καλύτερα στο ρακοπότηρο με μεζέ. Άμα έχεις κάνα καζάνι και παράγεις, καθαρίζει και τα τζάμια καλύτερα από AZAX! 1
techm Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Γιατί,ποιός ξυρίζεται και θέλει after shave;
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Γιατί,ποιός ξυρίζεται και θέλει after shave; Οι μισοί
Θεkλα Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 after shave που να μην κσουζει υπαρχει? Τι θες να πεις ziaba? Το σαλεπι κάνει καλό στο δέρμα; 1
achilles_g_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Είναι 250ml http://www.wellshaved.gr/after-shave-institut-du-karite
The_Judas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αυτό είναι κλασικό άρωμα after shave: http://www.skroutz.gr/s/7190504/STR8-Original-100ml.html Καλό είναι αν και εγώ συνήθως προτιμώ nivea balsam χωρίς αλκοόλη.
AntiCambeR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά sorry,άλλα Nivea και σία είναι απλά σκουπίδια. Βάλτε κάτι σοβαρό για να προστατεύσετε το δέρμα σας: Απο εξωτερικό;Πως κατέληξες στο συγκεκριμένο;
achilles_g_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Σε balm το Institut Du Karite που έχω πει παραπάνω είναι κορυφή. Εγώ κάποια στιγμή θα ήθελα να δοκιμάσω αυτό το Floid Vigoroso. http://www.wellshaved.gr/floid-aftershave-genuine-special-edition-400ml
Tenshi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Απο εξωτερικό;Πως κατέληξες στο συγκεκριμένο; Όντως,μου είχαν φέρει το "Close shavers" δώρο απο εξωτερικό και απλά κόλλησα. Το βρίσκεις και Ελλάδα πλέον (πχ Attica και Golden hall).
logistoulis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Οι μισοί μπα πολύ κάτω από τους μισούς τους κόβω
gdriver Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 εμένα πάντως, πριν πετάξω ξυραφάκια και πάρω τη μηχανή , κάλο έκανε το κρύο νερό και το παγάκι. Μάγουλα, πηγούνι όταν έβαζα κρύο νερό ή πάγο (για λίγη ώρα), δεν είχα ξανά ερεθισμό. στο λαιμό πάλι ό,τι και να έβαζα ,πάντοτε είχα κοκκινήλες και φαγούρα.
logistoulis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 πάγος υπερβολή, αλλά κρύο νερό μετά το ξύρισμα επιβάλλεται (να κλείσουν οι πόροι που υποτίθεται έχουν ανοίξει με το ζεστό νερό που βάζεις πριν το ξύρισμα) και τίποτα άλλο βασικά βέβαια σε πολύ χαρντκορ φάσεις τύπου στρατού που έμπαινα και καθυστερημένος στο στρατόπεδο έπαιζε και τελείως στεγνό ξύρισμα επίσης φίλος μου έπαιζε πάντα τελείως στεγνό ξύρισμα και μετά λίγο οινόπνευμα από πάνω, απορώ πώς το άντεχε αυτό το πράγμα συνέχεια, βέβαια τώρα είναι σαν αρχιμανδρίτης, ή μάλλον σα νάνος από κάποιο rpg και πρέπει να το έχει ρίξει και στα λάδια για τη γενειάδα 1
vrwmiaris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 after shave που να μην κσουζει υπαρχει? Τι είναι αυτό;
ziaba Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Τι είναι αυτό; after shave που δεν τσούζει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα