Beauty Queen Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σας, είμαι καινούργια στο forum και δεν είμαι σίγουρη αν βρίσκομαι στο κατάλληλο site γι' αυτό που ψάχνω. Ενδιαφέρομαι να ανοίξω κατάστημα με καλλυντικά και προϊόντα καλλωπισμού τύπου 1€ shop. Έχω ήδη στείλει e-mail σε εργοστάσια του εξωτερικού, ζητώντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως τρόπο πληρωμής, μεταφορά, ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας κτλ. αλλά δεν έχω λάβει απάντηση εδώ και μία εβδομάδα. Κάνω κάτι λάθος σε αυτό; Μήπως θα πρέπει να κινηθώ προς άλλη κατεύθυνση; Μήπως θα πρέπει να αναζητήσω προμηθευτές στην Ελλάδα ή σε κάποια χώρα της Ευρώπης όπως τη Βουλγαρία; Εάν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει προμηθευτές σε τέτοιες ευρωπαΪκές χώρες, παρακαλώ να με ενημερώσει. Διαφορετικά οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το θέμα μου θα μου ήταν εξαιρετικά χρήσιμη! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, Beauty Queen
Beauty Queen Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Έχω ήδη στείλει σε ένα εργοστάσιο της Κίνας, αλλά δεν έχω λάβει απάντηση...
Beauty Queen Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Alibaba και τετοια ειδες? Ναι, κοίταξα τις εταιρίες αλλά δεν έχω στείλει σε κάποια. Υπάρχουν πάρα πολλές εταιρίες/εργοστάσια και υποθέτω πως σε κάθε μια θα πρέπει να ρωτάω ακόμη και τα αυτονόητα. Μήπως γνωρίζετε αν συμφέρει να τα παραγγείλει κανείς από ξένη χώρα όπως η Κίνα ή είναι προτιμότερο να βρει κάποιον προμηθευτή πιο κοντά στην Ελλάδα; Οι ποσότητες των προϊόντων θα είναι μικρές. Μήπως γνωρίζετε γιατί δεν μου απαντάνε τα εργοστάσια; Αφού πρόκειται για παραγγελία. Μήπως θα πρέπει να τους δώσω στοιχεία του καταστήματος (που δεν έχω ανοίξει ακόμα);
bedazzled Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Με την εφορία το έχεις ψάξει αν σε συμφέρει;
zio10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Alibaba θα σου απαντήσουν σίγουρα. Εγώ που κάτι έψαχνα πριν κάτι μέρες μου απάντησαν όλοι και κάποιοι μου έστειλαν χωρίς να τους στείλω καν! Αν οι ποσότητες είναι σχετικά μικρές όμως μπορείς να δεις aliexpress, ebay, amazon, κινεζομάγαζα κλπ, αλλά δεν ξέρω τι άκρη θα βγάλεις με τα τιμολόγια.
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 http://www.e-xondriki.gr/index.php?act=viewCat&catId=24 http://www.1eshop.gr/index.php?view=view_article&option=wholeshale&lang=el http://xondriki.ta-panta-ola.gr/ http://www.one-euro.gr/xondriki.php 1
crom251 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Οι ποσότητες των προϊόντων θα είναι μικρές. Απο alibaba εχει minimum order σε ποσοτητες. Αν ομως παραγγειλεις την ελαχιστη ποσοτητα η τιμη που θα παρεις δεν ειναι καλη και ισως να την βρισκεις και Ελλαδα.
louilouiCK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Κοίτα δεν θέλω να παραστήσω τον έξυπνο αλλά είσαι σίγουρος ότι θα φτουρήσει μαγαζί με 1 ευρώ καλλυντικά απο κίνα;και 10 ή 40 να κάνανε... απο κίνα; Στο μυαλό μας τα καλλυντικά συνδέονται άμεσα και με την υγεία... η κίνα συνδέεται άμεσα με τα περίεργα χημικά και τους χαμηλούς ποιοτικούς ελέγχους...Ποιος θα θελήσει να αγοράσει ενα σκεύος που επηρεάζει άμεσα την υγεία του και ας κάνει 1 ευρώ; Πόσο μάλλον όταν κάνει μόνο 1 ευρώ;να το πω πιο απλά αν και δεν είμαι γυναίκα για να ξέρω πως σκέφτονται αλλά εγώ θα φοβόμουν πχ το πιο απλό μην βγάλω σπυράκια και ερεθισμούς επίσης θα φοβόμουν μήπως ειναι καρκινογόνα...Το ότι δεν θα τα έκοβα να κάνουν καλή δουλειά δηλαδή θα ήταν η τελευταία ανησυχία. 3
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Κοίτα δεν θέλω να παραστήσω τον έξυπνο αλλά είσαι σίγουρος ότι θα φτουρήσει μαγαζί με 1 ευρώ καλλυντικά απο κίνα; και 10 ή 40 να κάνανε... απο κίνα; Στο μυαλό μας τα καλλυντικά συνδέονται άμεσα και με την υγεία... η κίνα συνδέεται άμεσα με τα περίεργα χημικά και τους χαμηλούς ποιοτικούς ελέγχους... Ποιος θα θελήσει να αγοράσει ενα σκεύος που επηρεάζει άμεσα την υγεία του και ας κάνει 1 ευρώ; Πόσο μάλλον όταν κάνει μόνο 1 ευρώ; να το πω πιο απλά αν και δεν είμαι γυναίκα για να ξέρω πως σκέφτονται αλλά εγώ θα φοβόμουν πχ το πιο απλό μην βγάλω σπυράκια και ερεθισμούς επίσης θα φοβόμουν μήπως ειναι καρκινογόνα... Το ότι δεν θα τα έκοβα να κάνουν καλή δουλειά δηλαδή θα ήταν η τελευταία ανησυχία. Πιστεύω εννοεί λίγα αξεσουάρ, λίγα ψευτο - καλλυντικά (κάτι κραγιόν, κάτι μανό κλπ έχω δει) και αυτά τα μαγαζάκια έχουν αρκετό κόσμο (κοριτσάκια και γυναίκες). Αλλά δεν ξέρω αν είναι βιώσιμο και αν βγάζει κέρδος τελικά, θέλει ψάξιμο!
madx2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Χωρίς να έχεις κάνεις έναρξη καμιά εταιρεία δεν πρόκειται να σου δώσει τιμές. Για εισαγωγή από Κίνα θα πρέπει να ρωτήσεις και πόσο είναι το κόστος εκτελωνισμού και φυσικά τα προϊόντα να διαθέτουν όλα τα πιστοιποιητικά για πώληση εντός Ε.Ε . Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να υπολογίσεις τα έξοδα σου και να διαθέτεις κεφάλαιο για ένα εξάμηνο , μετά υπολογίζεις πόσα μπορείς να βγάλεις με 0,2-0,3€ άνα προϊόν και πόσες πωλήσεις θα πρέπεις να κάνεις καθημερινά για να έχεις κέρδος. Αν δεις ότι υπάρχει προοπτική προχωράς
Ivory Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Αν είναι επιχείριση και κάνει νόμιμα εισαγωγές θα περάσει το εμπόρευμα τελωνείο. Εκεί θα περάσουν τα προϊόντα και χημείο. Θα πρέπει ο προμηθευτής να διαθέτει όλα τα χαρτιά, πιστοποιητικά κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα