Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γι αυτό λέω δεν ξέρω αν το πρόγραμμα ισχύει ακόμη. Αλλά νομίζω υπερβαλεις. Αποκλείεται να πάρει μόνο 300 ευρώ. Τι του έδωσαν 0.7%;

Ενώ εσύ δεν υπερβάλλεις όταν γράφεις 2.500 τόκο με κεφάλαιο 50.000 δηλαδή 5%...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γι αυτό λέω δεν ξέρω αν το πρόγραμμα ισχύει ακόμη. Αλλά νομίζω υπερβαλεις. Αποκλείεται να πάρει μόνο 300 ευρώ. Τι του έδωσαν 0.7%;

Δεν υπερβαλλω καθολου, ετσι είναι. Εδώ και καμποσους μηνες το επιτοκιο είναι γυρω στο 0,55% εφοσον τη κλεισεις μεσω e-banking. Μεσω καταστηματος ειναι πιο κατω.

Οι προθεσμιακές έχουν τα μαύρα τους τα χάλια αλλά ακόμα υπάρχουν κάποιοι αποταμιευτικοί με κάτι ελαφρώς καλύτερο. Μέχρι στιγμής έχω βρει μόνο ένα στην Πειραιώς με 1,4%, ξέρει κανείς για τίποτα καλύτερο? Δεν θέλω ασφαλιστικό.

Aυτο αφορα καταθεση εως 500€, και το 1,4 είναι υπο προϋποθέσεις.

Δηλαδη στη καλυτερη κερδίζεις 6€ το χρονο...

ΕDIT ακυρο, αφορα καταθεση 500€ το μηνα.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.

Επενδυτικά προγράμματα σε πολυεθνικές ασφαλιστικές είναι καλύτερα μου φαίνεται για αποταμίευση

Μέγα λάθος...

Τα επενδυτικα είναι καθαρός τζόγος ακόμη και για γνωστές. Μεγάλη κομπίνα που στη χώρα μας έφαγε τα λεφταδακια του κόσμου κατά τη δεκαετία του 90. Δυστυχώς σήμερα το καλύτερο είναι ή να τα βάλεις στο στρώμα, ή να αγοράσεις χρυσό και να το έχεις κ αυτόν στο στρώμα, ή να τα καταθέσεις σε κάποια ξένη λαμογιοτραπεζα π.χ HSBC όπου τα έχουν όλοι οι λωποδυτες και δύσκολα θα φάει κλείσιμο ή θα την αφήσουν να πέσει έξω.

Δημοσ.

Ενώ εσύ δεν υπερβάλλεις όταν γράφεις 2.500 τόκο με κεφάλαιο 50.000 δηλαδή 5%...

Μειον το φορο 15% είναι 2125.

Δημοσ.

Δεν υπερβαλλω καθολου, ετσι είναι. Εδώ και καμποσους μηνες το επιτοκιο είναι γυρω στο 0,55% εφοσον τη κλεισεις μεσω e-banking. Μεσω καταστηματος ειναι πιο κατω.

Aυτο αφορα καταθεση εως 500€, και το 1,4 είναι υπο προϋποθέσεις.

Δηλαδη στη καλυτερη κερδίζεις 6€ το χρονο...

Τότε πάω πάσο φίλε μου. Γι αυτό σου είπα ότι δεν ξέρω αν ίσχυε πλέον.

Όσο για τις προθεσμιακες που λες οι πιο πολλές έχουν όριο 5000. Από εκεί και πέρα το επιτόκιο μειώνεται.

Δημοσ.

Μειον το φορο 15% είναι 2125.

Αν υπήρχε 5% επιτόκιο ναι, τόσο θα ήταν, το point μου όμως είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιο επιτόκιο!

Δημοσ.

Τότε πάω πάσο φίλε μου. Γι αυτό σου είπα ότι δεν ξέρω αν ίσχυε πλέον.

Όσο για τις προθεσμιακες που λες οι πιο πολλές έχουν όριο 5000. Από εκεί και πέρα το επιτόκιο μειώνεται.

Τι να μειωθεί το καραμειωμενο...

Όπως βλεπεις στον πινακα του tsig το μεγαλυτερο επιτοκιο, γυρω στο εναμισυ,  το εχουν καποιες συνεταιριστικες της επαρχιας και μαλιστα από 50/100 χιλ. και πανω, αλλα ποιος τις εμπιστευεται αυτες, ηδη εχουν κλεισει αρκετες τέτοιες.

Δημοσ.

Παιδιά δεν είπα για επιτόκιο 5%. Είπα ότι σου γυρνάει συνδυαστικα με μπόνους γύρω στα 2500.

Απλά όπως είπε κ ο φίλος δεν ισχύει πλέον

Δημοσ.

Παιδιά δεν είπα για επιτόκιο 5%. Είπα ότι σου γυρνάει συνδυαστικα με μπόνους γύρω στα 2500.

Απλά όπως είπε κ ο φίλος δεν ισχύει πλέον

Μα φυσικα ουτε και bonus που να φτανει στα 2500 υπαρχει.

Εχουνε το go4more που με 50 χιλιαρικα προθεσμιακη σου δινει καπου μισο ευρω το μηνα.

Δημοσ.

Ναι σίγουρα πλέον δεν υπάρχει τίποτα από αυτά κ σίγουρα δεν αξίζει το ρίσκο

Γιατι, υπαρχει άλλη επιλογή?

Δημοσ.

Γιατι, υπαρχει άλλη επιλογή?

Για τράπεζα καθαρά ναι...

Και εννοώ κάποια από τις λαμογιοτραπεζες όπως HSBC οι οποίες δεν θα αφεθουν στην τύχη τους όπως κάποια στιγμή οι ελληνικές...

Δημοσ.

Για τράπεζα καθαρά ναι...

Και εννοώ κάποια από τις λαμογιοτραπεζες όπως HSBC οι οποίες δεν θα αφεθουν στην τύχη τους όπως κάποια στιγμή οι ελληνικές...

Και πως θα μεταφερεις 50 χιλιαρικα από τη τραπεζα σου σε μια άλλη?

Δημοσ.

Παιδιά, το θέλω για άτομο που έχει ήδη λεφτά σε ελληνικές τράπεζες και δεν παίρνει κανένα επιτόκιο. Δεν ενδιαφέρεται να τα βγάλει έξω, να τα επενδύσει κλπ, αυτό που θέλει να κάνει είναι να τα έχει παρκαρισμένα στην τράπεζα. Ε, αφού τα έχει εκεί ας πάρει τουλάχιστον κάτι.

Δημοσ.

Από τράπεζα σε τράπεζα εντός Ελλάδας ηλεκτρονικά και άμεσα. Για εξωτερικό πάλι ηλεκτρονικά αλλά λίγα λίγα λόγω cc. Συγκεκριμένα η HSBC έχει καταστήματα στην Ελλάδα οπότε κομπλέ. Για άλλες τράπεζες πρέπει να ταξιδέψεις εξωτερικό κ να ανοίξεις λογαριασμό. Στις περισσότερες... Γτ υπάρχουν κ κάτι πολωνική, ουγγρικες που σου ανοίγουν λογαριασμό κ ονλαιν. Καποιοι τα μετέφεραν στο balance του PayPal το οποίο πλέον σου βγάζει κ Mastercard για τις συναλλαγές σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...