rus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Από τράπεζα σε τράπεζα εντός Ελλάδας ηλεκτρονικά και άμεσα. Για εξωτερικό πάλι ηλεκτρονικά αλλά λίγα λίγα λόγω cc. Συγκεκριμένα η HSBC έχει καταστήματα στην Ελλάδα οπότε κομπλέ. Για άλλες τράπεζες πρέπει να ταξιδέψεις εξωτερικό κ να ανοίξεις λογαριασμό. Στις περισσότερες... Γτ υπάρχουν κ κάτι πολωνική, ουγγρικες που σου ανοίγουν λογαριασμό κ ονλαιν. Καποιοι τα μετέφεραν στο balance του PayPal το οποίο πλέον σου βγάζει κ Mastercard για τις συναλλαγές σου. Mεσω e-banking λοιπον, ποσο είναι το κοστος για μεταφορα 50 χιλιαδων?
bill999r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά, το θέλω για άτομο που έχει ήδη λεφτά σε ελληνικές τράπεζες και δεν παίρνει κανένα επιτόκιο. Δεν ενδιαφέρεται να τα βγάλει έξω, να τα επενδύσει κλπ, αυτό που θέλει να κάνει είναι να τα έχει παρκαρισμένα στην τράπεζα. Ε, αφού τα έχει εκεί ας πάρει τουλάχιστον κάτι. Οπότε κάνε μια έρευνα στις 4 συστημικες τράπεζες και δες ποια σου προσφέρει τα πιο πολλά. Συνεταιριστικες μην κοιτάς καθόλου γιατί τον τελευταίο καιρό όλες έκαναν αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου με όχι και τόσο ενθαρρυντικα αποτελέσματα....
rus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά, το θέλω για άτομο που έχει ήδη λεφτά σε ελληνικές τράπεζες και δεν παίρνει κανένα επιτόκιο. Δεν ενδιαφέρεται να τα βγάλει έξω, να τα επενδύσει κλπ, αυτό που θέλει να κάνει είναι να τα έχει παρκαρισμένα στην τράπεζα. Ε, αφού τα έχει εκεί ας πάρει τουλάχιστον κάτι. Απλα είναι τα πραγματα, ή θα τα βαλει σε μια συνεταιριστικη του 1,5% ή σε μια συστημικη του 0,5%.
bill999r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Mεσω e-banking λοιπον, ποσο είναι το κοστος για μεταφορα 50 χιλιαδων? Από ελληνική σε ελληνική μέχρι 10.000 ευρώ το κόστος είναι 2 ευρώ από ebanking. Βέβαια στο γκισε είναι γύρω στα 15 αλλά γενικά το ποσό είναι αστείο
rus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Από ελληνική σε ελληνική μέχρι 10.000 ευρώ το κόστος είναι 2 ευρώ από ebanking. Βέβαια στο γκισε είναι γύρω στα 15 αλλά γενικά το ποσό είναι αστείο Δηλαδη για να μεταφερεις 50 χιλιαρικα μεσω e-banking από Εθνικη σε Πειραιως είναι μονο 10€ σε 5 δοσεις? Πολύ αμφιβαλλω αν είναι τοσο λιγο, παντως αν τα λεφτα είναι σε προθεσμιακη θα πρεπει πρωτα να τη σπασεις με ότι αυτο συνεπάγεται. Στο γκισε αποκλειεται να είναι 15, τα εμβάσματα ειναι πανάκριβα. Ανεξοδη μεταφορα χρηματων μπορει να γινει με επιταγή.
3DJIN Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 νομιζω για 50κ ειναι 6 ευρω,μπες στα sites των τραπεζων εχουν tool που το βγαζει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Επενδυτικά προγράμματα σε πολυεθνικές ασφαλιστικές είναι καλύτερα μου φαίνεται για αποταμίευση Μέγα λάθος... Τα επενδυτικα είναι καθαρός τζόγος ακόμη και για γνωστές. Μεγάλη κομπίνα που στη χώρα μας έφαγε τα λεφταδακια του κόσμου κατά τη δεκαετία του 90. Για ποια πολυεθνική ασφαλιστική λες bill999r?
rus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 νομιζω για 50κ ειναι 6 ευρω,μπες στα sites των τραπεζων εχουν tool που το βγαζει 6€ για εμβασμα 50 χιλιαρικων?...
zio10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι κάπως διαπραγματεύσιμα αυτά; Αν πας πχ και τους πεις θέλω να καταθέσω 2εκ. ας πούμε θα σου προσφέρουν όσα λένε στο site; Νομίζω ότι παίρνει παζάρι. 2
rus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι κάπως διαπραγματεύσιμα αυτά; Αν πας πχ και τους πεις θέλω να καταθέσω 2εκ. ας πούμε θα σου προσφέρουν όσα λένε στο site; Νομίζω ότι παίρνει παζάρι. Αν πας 2 εκατομμύρια αλλαζει το πραγμα, φυσικα θα διαπραγματευτουνε. 2
bill999r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Για ποια πολυεθνική ασφαλιστική λες bill999r? Φίλε μου εγώ αναφέρομαι κυρίως στην ING ή ΝΝ όπως λέγεται πλέον, από την οποία έχω πολύ άσχημη εμπειρία. Αλλά στο σύνολο τους οι ασφαλιστικές εκείνης της περιόδου που έταζαν εγγυημένες αποδόσεις, στην ουσία κατεκλεψαν τον μέσο Έλληνα που εκείνη την περίοδο έπιασε κάποια χρήματα στα χέρια του και τους τα εμπιστευτηκε περιμένοντας μια καλύτερη σύνταξη ή ένα καλό βοήθημα για τα παιδιά του. Τελικά όσοι ήταν τυχεροί πήραν πίσω ότι έδωσαν (π.χ ασφαληστηρια interamerican), ενώ άλλοι( aspis) δεν πήραν τίποτα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Φίλε μου εγώ αναφέρομαι κυρίως στην ING ή ΝΝ όπως λέγεται πλέον, από την οποία έχω πολύ άσχημη εμπειρία. Δλδ πήραν λιγότερα λεφτά από όσα είχαν δώσει ή λιγότερα από όσα τους είχαν τάξει?
rus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Εννοειται ότι η κριση επηρεασε και τα ασφαλιστηρια.
eidikos33 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Mην ειστε χαζοι δεν αξιζει να βαλει κανεις χρηματα στις ελληνικες τραπεζες...φορολογεισαι δυο φορες μια στην δηλωση σου προστειθενται στο εισοδημα σου + οτι πληρωνεις φορο για τους τοκους που λαμβανεις επιπλεον οι τραπεζες δινουν 1% επιτοκιο μικτο και κατι κουπονια για βενζινη... ειμαστε με τα καλα μας? οι χρεοκοπημενες ελληνικες τραπεζες θα επρεπε να δινουν τουλαχιστον 5% μπας και το σκεφτει καποιος να τζογαρει βαζοντας ενα ποσο που εχει σαν επενδυση 4
bill999r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δλδ πήραν λιγότερα λεφτά από όσα είχαν δώσει ή λιγότερα από όσα τους είχαν τάξει? Οχι όσοι πήραν, πήραν ότι είχαν δώσει ή κάποια λιγότερα,αλλά γενικά ήταν σαν να τα έβαζαν στην άκρη χωρίς τους τόκους της τράπεζας. Με λίγα λόγια καλύτερα να τα έβαζαν σε κάποια τράπεζα γτ θα έπαιρναν κ τους τόκους. Όσοι δεν πήραν, δεν πήραν καθόλου δηλαδή τα έχασαν μια κ καλη. Κανένας μα κανένας δεν πήρε ότι του είχαν τάξει μιας κ από το 2000 κ μετά με το ευρώ όλα τα ασφαληστηρια μετατραπηκαν σε μετοχές εσωτερικού με αποτέλεσμα όταν αυτές κατρακύλασαν να μειωθούν κ οι αποδόσεις Γενικά μια από τις μεγαλύτερες μπιζνες παγκοσμίως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα