Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mην ειστε χαζοι δεν αξιζει να βαλει κανεις χρηματα στις ελληνικες τραπεζες...φορολογεισαι δυο φορες μια στην δηλωση σου προστειθενται στο εισοδημα σου + οτι πληρωνεις φορο για τους τοκους που λαμβανεις επιπλεον οι τραπεζες δινουν 1% επιτοκιο μικτο και κατι κουπονια για βενζινη...

ειμαστε με τα καλα μας? οι χρεοκοπημενες ελληνικες τραπεζες θα επρεπε να δινουν τουλαχιστον 5% μπας και το σκεφτει καποιος να τζογαρει βαζοντας ενα ποσο που εχει σαν επενδυση

Που να βρουν να σου δωσουν 5%? από το Σωρρα?

Τα λεφτα τωρα δε μπορουμε να τα βγαλουμε από τις τραπεζες λογω των cc όπως ξερεις.

Οσοι παλι τα εχουν εξω από αυτες ρισκαρουν κρυβοντας τα στα σπιτια τους, στο δε εξωτερικο ελαχιστοι εχουν τις γνωσεις ή και τη διαθεση για να τα στειλουν. 

• Like 1
  • Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Οχι όσοι πήραν, πήραν ότι είχαν δώσει ή κάποια λιγότερα,αλλά γενικά ήταν σαν να τα έβαζαν στην άκρη χωρίς τους τόκους της τράπεζας. Με λίγα λόγια καλύτερα να τα έβαζαν σε κάποια τράπεζα γτ θα έπαιρναν κ τους τόκους. Όσοι δεν πήραν, δεν πήραν καθόλου δηλαδή τα έχασαν μια κ καλη.

Κανένας μα κανένας δεν πήρε ότι του είχαν τάξει μιας κ από το 2000 κ μετά με το ευρώ όλα τα ασφαληστηρια μετατραπηκαν σε μετοχές εσωτερικού με αποτέλεσμα όταν αυτές κατρακύλασαν να μειωθούν κ οι αποδόσεις

Γενικά μια από τις μεγαλύτερες μπιζνες παγκοσμίως...

Τώρα όμως με euro και με πάτο επιτόκιο σε ελληνικές τράπεζες που παίζει να φάνε και κούρεμα αν τα έχεις εκεί? :P

Δημοσ.

Τώρα μόνο αγορά χρυσού. Όποιος θέλει την καλύτερη ασφάλεια που μπορεί να σου προσφέρει το σημερινό τραπεζικό σύστημα η επένδυση σε χρυσό είναι η λύση. Ήδη η Γερμανία αρχίζει και ξαναμαζευει τα αποθέματα χρυσού της εντός Γερμανίας. Δεν ασχολούμαι τόσο ώστε να ξέρω το λόγο αλλά για να το κάνουν αυτοί οι λεβεντες δεν θα είναι για καλό. Οπότε σίγουρα ο χρυσός θα παρει άλλη αξία αν ακολουθήσουν κ άλλοι...

• Like 1
Δημοσ.

Από ελληνική σε ελληνική μέχρι 10.000 ευρώ το κόστος είναι 2 ευρώ από ebanking. Βέβαια στο γκισε είναι γύρω στα 15 αλλά γενικά το ποσό είναι αστείο

Σου διαφεύγει πως υπάρχει κόστος και από την τράπεζα που θα λάβει το έμβασμα, το οποίο είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερο.

Δημοσ.

Σου διαφεύγει πως υπάρχει κόστος και από την τράπεζα που θα λάβει το έμβασμα, το οποίο είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερο.

Ανάλογα την τράπεζα... Δεν έχουν όλες...

Δημοσ.

Ανάλογα την τράπεζα... Δεν έχουν όλες...

Και πάλι λάθος, όλες χρεώνουν προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος.

Δημοσ.

παντως και εξωτερικο δεν ξερω αν το ειπαν νωριτερα αλλοι αλλα ειναι 0.1% δλδ τπτ..εχεις 100 χιλιαρικα και σου δινουν 50 ευρω το χρονο!

Δημοσ.

παντως και εξωτερικο δεν ξερω αν το ειπαν νωριτερα αλλοι αλλα ειναι 0.1% δλδ τπτ..εχεις 100 χιλιαρικα και σου δινουν 50 ευρω το χρονο!

Υποτίθεται ότι θα τα πας στο εξωτερικο για ασφαλεια, όχι για κερδος. Τα επιτόκια ειναι παντου πολύ μικρα.

Εντοκα Γραμματια Ελληνικου Δημοσιου

Αυτά που κουρευτηκαν?

Δημοσ.

Σε κάποιες τράπεζες πληρώνεις κιόλας για τη φύλαξη..

Δημοσ.

Ανάλογα την τράπεζα σου λέω ξανά...

Δηλαδή τι θες να μας πεις ότι θα τον πειράξουν τα 4 ευρώ που έχει προμήθεια εισερχομενου εμβασματος η Πειραιώς; και δεν ξέρω αν οι χρεώσεις ισχύουν για ηλεκτρονικές συναλλαγές....

Δημοσ.

Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν έχει προμήθεια, νομίζω μπορείς να το ζητήσεις από την τράπεζα αν κάνεις πολλές κινήσεις. (Ή μπορεί να στο κάνουν και χωρίς να το ζητήσεις).

Δημοσ.

Mεσω e-banking είναι πιο φτηνα απ ότι στο γκισε, αλλα σιγουρα για να μεταφερεις 50 χιλιαδες είναι μεγαλο το κοστος.

Γιατι όμως τετοια σκοτουρα? Με τραπεζικη επιταγή είναι 100% τσαμπα.

• Like 2
Δημοσ.

ποιος εχει 50 χιλιαδες ρε παιδια αποταμιευσεις? η μιση ελλαδα χρωσταει μεχρι και το νερο στο σπιτι....παντως αν παει καποιος με 50 χιλιαδες μετρητα δεν θα τον ρωτησει η τραπεζα που τα βρηκε και αλλα τετοια? 

Δημοσ.

Ανάλογα την τράπεζα σου λέω ξανά...

Δηλαδή τι θες να μας πεις ότι θα τον πειράξουν τα 4 ευρώ που έχει προμήθεια εισερχομενου εμβασματος η Πειραιώς; και δεν ξέρω αν οι χρεώσεις ισχύουν για ηλεκτρονικές συναλλαγές....

Όσες φορές και να το πεις, δεν ισχύει...

Δεν έχω ιδέα αν θα τον πειράξει ή όχι η όποια προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος, και δεν με νοιάζει κιόλας. Το λάθος που έγραψες επισημαίνω.

Εγώ πάλι ξέρω, η χρέωση εξερχόμενου εμβάσματος είναι πολύ πιο φτηνή αν γίνει μέσω ebanking, η χρέωση εισερχόμενου εμβάσματος είναι η ίδια άσχετα αν η εντολή έγινε ηλεκτρονικά ή από γκισέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...