Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιες καλές προτάσεις για επιτραπέζιο παιχνίδι για νήπιο 4 ετών;

Τα παζλ της ηλικίας του τα βαρέθηκε οπότε λέω να στραφώ σε επιτραπέζια παιχνίδια, το θέμα είναι ποια;

• Moderators
Δημοσ.

Άμα έχεις καμιά Κάισσα εκεί κοντά που μένεις πήγαινε ρώτα εκεί, σίγουρα θα έχουν να σου προτείνουν κάτι.

Δημοσ.

Σκάκι, αλλά αν δεν πρόκειται να ασχοληθούν οι γονείς ούτε λίγο για να τους δει χλωμό.

Δεν ξέρω καθόλου φίλε μου.

Άμα έχεις καμιά Κάισσα εκεί κοντά που μένεις πήγαινε ρώτα εκεί, σίγουρα θα έχουν να σου προτείνουν κάτι.

Το θεμα ειναι να μου προτείνουν γονείς με νήπια :)

• Moderators
Δημοσ.

Το θεμα ειναι να μου προτείνουν γονείς με νήπια :)

Πάσο τότε. Απλώς έλεγα αν πας εκεί σίγουρα θα βρεις κάτι να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτή την ηλικία, ειδικά αν δεν έχει παίξει από μικρότερο, είναι λίγο δύσκολο να μάθει ένα περίπλοκο παιχνίδι με πολλούς κανόνες. Βασικά είναι δύσκολο ακόμα και να μάθει να περιμένει τη σειρά του π.χ.

Οπότε προσανατολίσου σε κάτι απλό, πολύ διασκεδαστικό, με πολύ λίγους/βασικούς κανόνες.

Ένα καλό παράδειγμα είναι αυτό:

http://www.moustakastoys.gr/gr/epitrapezia-pazl/epitrapezia/epitrapezia-oikogeneiaka/toumpa-loumpa-maimoudakia-52563-399922052563/

Σταδιακά αυξάνεις τη δυσκολία μέχρι ...όσο παίρνει (εσύ ξέρεις το παιδί σου)

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτή την ηλικία, ειδικά αν δεν έχει παίξει από μικρότερο, είναι λίγο δύσκολο να μάθει ένα περίπλοκο παιχνίδι με πολλούς κανόνες. Βασικά είναι δύσκολο ακόμα και να μάθει να περιμένει τη σειρά του π.χ.

Οπότε προσανατολίσου σε κάτι απλό, πολύ διασκεδαστικό, με πολύ λίγους/βασικούς κανόνες.

Ένα καλό παράδειγμα είναι αυτό:

http://www.moustakastoys.gr/gr/epitrapezia-pazl/epitrapezia/epitrapezia-oikogeneiaka/toumpa-loumpa-maimoudakia-52563-399922052563/

Σταδιακά αυξάνεις τη δυσκολία μέχρι ...όσο παίρνει (εσύ ξέρεις το παιδί σου)

Εννοείται ότι δεν θα έχει υπομονή μωράκι είναι.. Απλά να κουράζεται θέλω και σιγά σιγά να μάθει..

Δημοσ.

Δεν ξέρω καθόλου φίλε μου.

Ποτέ δεν είναι αργά  :-D

Αλλά αυτό που λέει ο saxos ισχύει, υπομονή είναι πολύ σπάνιο να έχουν. Αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο έχεις καλύτερες πιθανότητες να το παίξεις Καποδίστριας με τις πατάτες -- παίζεις εκεί που θα σε δει για να ζητήσει μόνο του να παίξει.

• Like 1
Δημοσ.

Πάσο τότε. Απλώς έλεγα αν πας εκεί σίγουρα θα βρεις κάτι να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Να πάω αλλά να ξέρω τι να πάρω :) τώρα δεν έχω ιδέα να σου πω την αλήθεια.

Ποτέ δεν είναι αργά :-D

Αλλά αυτό που λέει ο saxos ισχύει, υπομονή είναι πολύ σπάνιο να έχουν. Αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο έχεις καλύτερες πιθανότητες να το παίξεις Καποδίστριας με τις πατάτες -- παίζεις εκεί που θα σε δει για να ζητήσει μόνο του να παίξει.

Ένας φίλος μου έμαθε στο γιο του ξερή αλλά δεν το βρίσκω καλή ιδέα με χαρτιά κλπ από τώρα.

• Moderators
Δημοσ.

Να πάω αλλά να ξέρω τι να πάρω :) τώρα δεν έχω ιδέα να σου πω την αλήθεια.

Αν τους πεις θέλω ένα επιτραπέζιο για ένα παιδί τεσσάρων χρονών θα έχουν να σου δείξουν. Και γενικά οι άνθρωποι εκεί ξέρουν επιτραπέζια να σου πουν.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ

Τα επιτραπέζια της Djeco για ηλικίες 2μιση εως 5 είναι απίστευτα..

Φαίνονται ενδιαφέρον, δεν την ήξερα καν την εταιρία :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...