Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πριν καμια 10αρια μερες αγόρασα το S7 edge και πήρα δώρο το Gear VR το μαύρο έκδοση 2016. Δεν είχα ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο και κάθησα ένα βράδυ να το βάλω μπροστά να δω τι φάση ειναι αυτό τελοσπάντων. Μοναδική εμπειρία δεν το συζητώ όσοι το έχουν δοκιμάσει σίγουρα μπορούν να καταλάβουν περι τινος πρόκειται..

Όμως μετά από καμια 1μιση ώρα χρήσης ένιωσα τρομερή κούραση στα μάτια αλλά και πόνο λες και έβλεπα τηλεόραση για 24 ώρες ασταμάτητα !  Την επόμενη ημέρα είχα ακόμα τα ίδια συμπτώματα και στη δουλειά μου είχα πρόβλημα καθώς δεν μπορούσα να κάνω εύκολα focus στους ανθρώπους που μιλούσα και είχα διαρκώς μια κούραση στα μάτια και πόνο. Το μεσημέρι κοιμήθηκα καλά και το απόγευμα αφου ενιωσα ότι είχα ξεκουραστεί κάθησα στον υπολογιστή και μετά από 10 λεπτά είχα πάλι κούραση και πόνο !

Δουλεύω χρόνια με υπολογιστή αλλά τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξαναπάθει ! είμαι στις 3 μέρες αφού έγινε το σκηνικό αυτό και ακόμα έχω τα ίδια συμπτώματα ! αύριο λέω να πάω και σε ένα οφθαλμίατρο καθώς αρχίζω να ανησυχώ αφου αυτό το πράγμα που νιώθω με τρελαίνει !  

Έχω πρόβλημα ακόμα και όταν βλέπω μια ταινία ! Εχθές κάθισα να δω μια ταινία με τη σύζυγο και με δυσκολία την είδα ..

Υπάρχει κάποιος που έχει βιώσει κάτι παρόμοιο ? πραγματικά θα ήθελα πολύ τις απόψεις και τις εμπειρίες όσον έχουν παρόμοιες εμπειρίες. Φυσικά την επόμενη μέρα το πούλησα και δε το ξαναφόρεσα. 

Δημοσ.

Καταρχην την φωτεινοτητα την κατεβασες; Ξερω πολλους που απλα την ανεβαζουν τερμα ασχετως αν υπαρχει και αυτοματη ρυθμιση.

• Moderators
Δημοσ.

Μιαμιση ωρα συνεχομενη ειναι καπως πολλη νομιζω. Γενικα εχω διαβασει για καποιους που εχουν ενοχλησεις, αλλα συνηθως αυτες διαπιστωνονται την ωρα της θεασης και σταματανε. Δηλαδη καταλαβαινουν αμεσως πως κατι δεν παει καλα και βγαζουν τα VR. 

Απο κει και περα, βλεπω κι αλλος εχει αναλογα θεματα https://www.reddit.com/r/GearVR/comments/3y34n0/vr_dont_ignore_sore_eyes_i_learned_the_hard_way/

Εννοειται πας οφθαλμιατρο να δεις τι θα σου πει.

Δημοσ.

χαχα πρώτη φορά έκατσες πολύ.για κάποιους είναι θέμα συνηθειας για άλλους βγάζει πρόβλημα η τεχνολογία ότι και να κάνεις.ξεκουρασε τα ματια σου δες και με τον γιατρό και γενικά με ηρεμία το VR.

Δημοσ.

Αυτο γενικα αποδεικνυει οτι δυσκολα ξεγελιεται τι ανθρωπινο ματι και ο εγκεφαλος και γι αυτο πιεζεται παρα πανω κι εχει αρνητικα αποτελεσματα.Εδω 3d δεν μπορουν να δουν οι περισσοτεροι που ειναι και τοσα χρονια τεχνολογια και θα ηταν το vr ετοιμο και φτασμενο σαν τεχνολογια?Η παρατεταμενη χρηση τετοιων τεχνολογιων δυστυχως μονο προβληματα μπορει να δημιουργησει στην υγεια μας... Οσο λιγοτερη χρηση τοσο καλυτερα λοιπον οσο ωραιο και να ειναι..

Δημοσ.

το έχω πουλήσει το VR .. θα σας ενημερώσω μόλις έχω νεότερα..

Το πούλησες; στο γιατρό πήγες;

Δημοσ.

θα πάω αύριο απλά περίμενα 3 μερες να δω αν θα επανέλθουν όλα στο κανονικό αλλά είμαι χάλια.. μισή ώρα στο pc και δεν αντέχω άλλο..

Δημοσ.

θα πάω αύριο απλά περίμενα 3 μερες να δω αν θα επανέλθουν όλα στο κανονικό αλλά είμαι χάλια.. μισή ώρα στο pc και δεν αντέχω άλλο..

Σώπα ρε συ, προσοχή μήπως έγινε κάτι άλλο πήγαινε άμεσα σε γιατρό, Περαστικά σου.

• Like 1
Δημοσ.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι σου έκανε (τέτοια) βλάβη. Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ειναι - και - η ιδέα σου.

Μας λες αυριο αλλά αμφιβάλλω αν θα σου βρει κατι. Και θα σου πει την γνωστή παπατζα να μην κουράζεις γενικά τα μάτια σου μπλα μπλα μπλα... (επειδή και ο ίδιος θα πρέπει κάτι να πει).

Δημοσ.

Ζημιά δεν μπορείς να πάθεις ως ενήλικας. Μόνο αν είσαι στην ανάπτυξη (γι' αυτό λένε όχι κάτω από 6 για 3D και 12 για VR αντίστοιχα).

Δημοσ.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι σου έκανε (τέτοια) βλάβη. Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ειναι - και - η ιδέα σου.

Μας λες αυριο αλλά αμφιβάλλω αν θα σου βρει κατι. Και θα σου πει την γνωστή παπατζα να μην κουράζεις γενικά τα μάτια σου μπλα μπλα μπλα... (επειδή και ο ίδιος θα πρέπει κάτι να πει).

Βασικα μπορεί να έπαθε τίποτα πιο σοβαρό.. Καλύτερα να πάει να δει τι θα του πει.

Δημοσ.

δε ξέρω πραγματικά νιώθω όπως όταν ήμουν πιτσιρικάς και έλιωνα με το ATARI επί ώρες μπροστά στην τηλεόραση..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...