Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Σκλαβενίτης δεν έγιναν; Τον μπερδεύεις με τον άλλο πούλο...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Αυτό το διαβάζω και το ακούω από πολλούς .... Ρε παιδιά τα ίδια πράγματα θα πάρεις που παίρνεις κάθε βδομάδα,τι να δεις το κουτί αν είναι ωραίο? Μόνο Ημ.Λήξης μπορείς να δεις αλλά δεν πρόκειται να σου στείλει κάποιος ληγμένα. Δεν θα σου στειλει ληγμενα αλλα δεν εχουν ολα τα προϊοντα στο ραφι την ιδια ημερομηνια. Καποια ειναι πιο φρεσκα, καποια πιο μπαγιατικα. Εσυ οταν πας στο σουπερμαρκετ τα διαλεγεις, αμα στα φερουν σπιτι θα στα φερουν αραδα. Ή σκεφτεσαι οτι θελεις να παρεις ενα στηθος κοτοπουλου και συνηθως παιρνεις Μιμικος αλλα οταν πας εκει, βλεπεις οτι τα Μιμικος που εχει σημερα ειναι ολα μελανα και μπαγιατικα. Εσυ δεν θα το παρεις, θα παρεις αλλη μαρκα ή θα παρεις μπουτι πχ. Αλλα αμα το παραγγειλεις θα στο φερουν. Το ιδιο και με λαχανικα. Θες ενα διχτακι κρεμμυδια. Εσυ τα βλεπεις τι εχουν μεσα το καθενα, αλλο μπορει να εχει τεραστια, αλλο χτυπημενα κ.ο.κ. Ο υπαλληλος απλα θα παρει ενα και θα στο φερει... 1
dimitris21gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Εντάξει τι συζητάμε τώρα. Αν υπάρχει σοβαρός λόγος, οκ να ψωνίσεις online. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες για να σηκώσει κανείς τον ποπό του να πάει στο μαρκετ! On-topic: 8/10 φορές πηγαίνω Βασιλόπουλο γιατί βολεύει και γιατί έχει συχνές προσφορές και με την χρήση κουπονιών βγάζουμε συχνά 6ευρες επιταγές. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Που βρισκεις τα κουπονια; σου στελνουν στο κινητο ενα κωδικο και πας και τα τυπωνεις εκει σε αυτοματο μηχανημα
Zerg13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δεν εχω αυτοματα μηχανημα στα ΑΒ που παω. Γενικα μονο yellows ξερω να παιρνω. Απ τα υπολοιπα κουπονια πως μου στελνουν στο κινητο;
rus Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δεν εχω αυτοματα μηχανημα στα ΑΒ που παω. Γενικα μονο yellows ξερω να παιρνω. Απ τα υπολοιπα κουπονια πως μου στελνουν στο κινητο; Yποψιν ότι μπολικα yellows δινει μονο ο Σκαλβενιτης, όσα ευρα ψωνισεις x10. Eνω στα υπολοιπα supermarkets είναι 2ευρα=1 yellow. Για τα κουπόνια του ΑΒ, τις προαλλες εφερε η μανα μου, μαλλον της τα δωσανε στο ταμειο με τη χρηση της ΑΒ καρτας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Κι αρκετά alpha bonus δίνει ο ΑΒ.
mentoras99 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Ρε παιδια για πειτε, πως μπορει καποιος να κερδισει 6ευρες επιταγες στον ΑΒ? Και τι αντιστοιχο υπαρχει στον Σκλαβενιτη; Ειναι δυσκολες εποχες, δωστε τα φωτα σας να παλεψουμε λιγο με την ακριβεια!
Anorymous Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 δεν έχουν καμία χρησιμότητα το πλήθος των φυσικών καταστημάτων είναι τόσο μεγάλο και τόσο απλωμένο το δίκτυο τους στον ιστό των πόλεων που δεν υπάρχει λόγος να ψωνίσει κανείς από online και να μην έχει την φυσική επαφή με τα προιόντα και την σύγκριση τιμών και περιεχομένου, συστατικών συσκευασιών στο ράφι Ναι αλλά στα φέρνουν όλα στο σπίτι χωρίς να ταλαιπωρηθεις
Predatorkill Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Ρε παιδια για πειτε, πως μπορει καποιος να κερδισει 6ευρες επιταγες στον ΑΒ? Και τι αντιστοιχο υπαρχει στον Σκλαβενιτη; Ειναι δυσκολες εποχες, δωστε τα φωτα σας να παλεψουμε λιγο με την ακριβεια! Ρωτα σε ενα ταμειο, θα συμπληρωσεις μια αιτηση και θα σου δωσουν επιτοπου μια καρτα. Αυτη τη καρτα τη χρησιμοποιοεις μετα σε καθε αγορα
mentoras99 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Ρωτα σε ενα ταμειο, θα συμπληρωσεις μια αιτηση και θα σου δωσουν επιτοπου μια καρτα. Αυτη τη καρτα τη χρησιμοποιοεις μετα σε καθε αγορα Καλα...καρτα...χρησιμοποιουσα επι χρονια στο carefour, μαζευα ποντους, ειναι ζητημα αν επαιρνα μια 5ευρη δωροεπιταγη το χρονο! Αν μιλαμε για τετοιο σκηνικο, αδικος κοπος η διαδικασια... να μαζευω ενα ολοκληρο χρονο ποντους, για να παρω πισω 5 ευρω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Ο ΑΒ κάθε 200 πόντους δίνει 6 euro επιταγή. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να τους μαζέψεις... 1
dimitris21gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 ^Ακριβώς, μόλις μαζέψεις 200 πόντους παίρνεις μια επιταγή των 6 ευρώ για μελλοντική αγορά. Τώρα άμα έχεις κάνα κουπόνι που σε εμάς έρχονται ταχυδρομικά μαζεύεις πιο γρήγορα πόντους. Πχ έχεις κουπόνι που λέει αν αγοράσεις 1 κιλό φρούτα παίρνεις 20 πόντους. 1
tredicesima Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Lidl. Ενώ παλιά τα είχα τελείως εκτός λίστας, τον τελευταίο χρόνο έχουν ανέβει πολύ στα μάτια μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις